Розум людський- обмежений, дурість москалів - безмежна

Російські слідчі офіційно заявили, що Яценюк воював у Чечні - документ
Денис Марценко 12 жовтня 2015, 19:54
 
Російські слідчі офіційно заявили, що Яценюк воював у Чечні - документ


Новину передає «Преса України» з посиланням на адвоката Іллю Новікова.
Прем’єр-міністр України Арсеній Яценюк є фігурантом справи українських в'язнів у Росії Миколи Карпюка та Станіслава Клиха. Російські слідчі стверджують, що Яценюк воював у Чечні.

«До 27.12.1994 у Грозний прибули також інші... члени УНА-УНСО. Це були Музичко Олександр Іванович, відомий всім як Сашко Білий, Карпюк Микола Андронович, Малофеєв Олександр, Бобрович Валерій, Мазур Ігор Петрович, Шевченко Віталій, Яценюк Арсеній Петрович на прізвисько Арсен, який нині є прем'єр-міністром України», - йдеться у вироку Карпюку та Клиху.

За словами Новікова, який опублікував документ у соцмережі, свідчення про Яценюка із політв’язнів «вибивали».

Ілля Новіков, захисник Надії Савченко, буде адвокатом у справі Миколи Карпюка.

Раніше голова Слідчого комітету Росії Олександр Бастрикін заявив, що слідчі підозрюють Яценюка в участі Чеченській війні 1994 року. Яценюк на той час був студентом Чернівецького університету. Він назвав заяви росіян маячнею.

Читайте також:

аваков і аваковщина

«Аваков усіх нас дурить зі своєю новою поліцією», – журналіст (ВІДЕО)
Саша Казимирский 12 жовтня 2015, 18:26
 
«Аваков усіх нас дурить зі своєю новою поліцією», – журналіст (ВІДЕО)


В мережі інтернет починають з’являтися відеосюжети громадських активістів та журналістів різноманітних ЗМІ, в яких представники нової української поліції нахабним чином порушують українське законодавство в тій його частині, де усім громадянам України прямо дозволяється відеофіксація усіх їхніх дій під час виконання ними службових обов’язків.


Пропонуємо читачам „Преси України” два доволі схожі відеосюжети зі Львова та Києва, в яких абсолютно необізнані в українському законодавстві поліцейські забороняють проводити відеофіксацію їхніх дій громадянам та журналістам.

В першому сюжеті журналісту місцевого видання „Дорожній контроль Захід” поліцейський заборонив відео зйомку на території місцевої поліції, не аргументувавши свою заборону жодним чинним нормативно-правовим документом.

Другий сюжет був знятий в Києві, де поліцейський намагався заборонити простому перехожому фіксувати свої незаконній дії – обшук автомобіля без свідків та понятих.

У цих двох випадках жоден поліцейський не зміг законодавчо пояснити причину своїх вимог припинити відеофіксацію.

Зазначимо, що в статті 3 Закону „Про міліцію” йдеться про те, що не тільки журналістам, але й усім громадянам дозволяється фіксувати діяльність міліції (усі поліцейські на сьогодні мають службові посвідчення працівників міліції): „Діяльність  міліції  будується  на   принципах    законності, гуманізму, поваги до особи, соціальної справедливості, взаємодії з трудовими колективами, громадськими організаціями й населенням. Діяльність міліції є гласною...”

Нагадаємо читачам «Преси України», що підлеглі міністра МВС України Арсена Авакова з Державної автомобільної інспекції, незважаючи ні на які події в Україні, продовжують займатися на автошляхах держави своїм звичним заняттям – «розводом» та грабежем водіїв різноманітних транспортних засобів.

Пропонуємо читачам «Преси України» чергове відеосвідчення повної безглуздості «реформ» нинішнього міністра МВС України Арсена Авакова у своєму відомстві.

Читайте також:

Стріляти потрібно першим

Помічник нардепа підстрелив харків'янина на очах у його сім'ї
Оля Гузенко 12 жовтня 2015, 07:19

Помічник нардепа підстрелив харків'янина на очах у його сім'ї


Новину повідомив лікар МОЗ України Костянтин Баранніков, передає «Преса України».
Недалеко від міста Харків на автозаправці посварилися два водії. Один з них з вогнепальної зброї вистрілив у живіт другому, який їхав зі своєю сім'єю. Той, хто стріляв, - відставний співробітник українських спецслужб, помічник народного депутата України.

Інцидент трапився на трасі під Харковом з його колегою-лікарем. Іномарка «біемдаблю» створила аварійну ситуацію на дорозі, спробувавши обігнати водія який їхав зі своєю родиною - дружиною і дочкою. Останній не дав обігнати себе, оскільки міг би легко полетіти у відбійник. Це не сподобалося водієві «біемдаблю», а також двом його пасажирам, які вирішили розібратися з сім'янином.

«На заправці до нього підійшли троє бородатих типів, матом та образами принизили, потім один плюнув і вдарив по обличчю. Сергій відповів і троє накинулися на нього, стали бити у присутності родини і співробітників заправки. Він встиг добігти до машини і дістати травмат. Але у цієї п'яної швалі виявилася бойова зброя. Два вогнестріли в живіт. Дружина теж лікар, все встигли довезти і надати допомогу», - розповів Баранніков.

У потерпілого діагностували кульове поранення в праве стегно, а друге, некрізне - в лівий фланк черевної порожнини. Чоловіка успішно прооперували у лікарні.

Правоохоронцям Харкова вдалося затримати того, хто стріляв. Ним виявився «відставний СБУшник, волонтер, помічник нардепа», який на даний час проживає в Києві. Щоправда, його особи Баранніков не розкриває. Пізніше були затримані й інші чоловіки, які їхали з ним в авто.

Баранникова сильно обурила стрілянина, в якій постраждав його колега, адже, на його думку, вона є доказом того, що в Україні потрібно стріляти першим, інакше вистрілять в тебе.

«...У нашій країні ефективніше мати незареєстрований бойової стовбур, ніж зареєстрований травмат», - дійшов висновку лікар. 

Нагадаємо, в п'ятницю, 9 жовтня, поблизу станції столичного метро «Житомирська» сталася стрілянина. У конфлікті брали участь близько 20 осіб. На місці події працюють правоохоронці.

Патріоти йдуть у владу...нарешті

Призначено нового голову партії «Правий сектор»
Олена Ярмолюк 09 жовтня 2015, 21:15

Призначено нового голову партії «Правий сектор»


Доброволець-фронтовик Андрій Шараскін з позивним «Богема» призначений новим керівником партії «Правий сектор».


Про це повідомляє прес-служба «Правого сектора», новину передає «Преса України».

«8 жовтня на нараді провідного членства був призначений керівником партії «Правий сектор» Андрій «Богема» Шараскін. Андрій «Пилипась» Тарасенко склав свої повноваження керівника днями раніше», — йдеться в повідомленні прес-служби. 

Лідер військово-політичного руху «Правий сектор» Дмитро Ярош зазначив, що тепер ветеранів АТО будуть залучати до політичної діяльності. 

«Включаємо добровольців-фронтовиків до партійної діяльності. Вітаємо друга «Богему» — Андрія Шараскіна з призначенням на посаду заступника керівника НВР по партійній роботі. Сил тобі, друже, в боротьбі за державність українського народу», — привітав однодумця Ярош.

За словами лідера «ПС», на засіданні «народно-визвольного руху були намічені шляхи розвитку, обговорювалися оперативно-тактичні завдання щодо протидії російсько-імперської агресії і спробі контреволюційного реваншу внутрішнього ворога». Також Ярош повідомив про «прийняті важливі кадрові рішення на національному та обласних рівнях».

Раніше ми повідомлялиЛідер українського Добровольчого корпусу «Правий сектор» Дмитро Ярошзаявив, що чистить ряди «ПС» постійно і на всіх рівнях
.

17-тий пішов...симптоматично що ним став фронтовик

Черговий депутат вийшов з БППП'ятниця, 09 жовтня 2015, 16:36

Депутат від БПП Богдан Матківський вийшов зі складу фракції цієї політсили.

Про це на засіданні Ради у середу заявила віце-спікер Оксана Сироїд.

"Повідомляю про вихід народного депутата Матківського Богдана Мироновича зі складу депутатської фракції "Блок Петра Порошенка", – сказала вона.

Мажоритарник Матківський був обраний по 121 виборчому округу на Львівщині. До цього воював в АТО.

Він став 17-м депутатом, який вийшов з БПП з моменту утворення фракції після виборів минулої осені.

Українська правда

Мудрі поради. Універсальні принципи бою

    Универсальные принципы боя.

В ведении боя ничего не поменялось со времен античности до наших дней. Что бы ни было в руках - камень, копье, мачете или Глок, - принципы боя остаются неизменными.

1) Настоящий бой не похож на стрелковые матчи или иные ситуации когда двое бойцов по договоренности сходятся друг против друга ради награды. Любой бой это в той или иной форме засадные действия. Будьте теми, кто устраивает засады, а не теми, кто в них попадает. Идеологи "честной схватки" с пренебрежением скажут, что это "удары исподтишка" или "стрельба в спину", и их любимые киногерои никогда бы так не поступили. Это неумно. Напасть первым это преимущество. Ждать пока нападет другой - глупо. Нападайте первым.

2) Если вы не можете напасть первым, нужно отбить нападение, внеся существенные коррективы в действия нападающего. Это можно сделать предупредив нападение или поразив цель первым. Например, вы видите как рука противника дернулась к оружию, но вы значительно быстрее и можете застрелить его до того, как он откроет огонь. Или вы видите как он замахивается для удара, но можете ударить первым. Но если вы не можете гарантировано его опередить (кто может дать такую гарантию?), значит надо уклониться от нападения и уйти с линии атаки. Опытный боец наносит ответный удар уже тогда, когда он начал уходить с линии атаки.

3) Схватка лицом к лицу - неразумное и разрушительное занятие, как между людьми, так и между животными. Есть безусловные причины, почему наиболее совершенные армии так высоко ценят способность маневрировать. Учитесь маневрировать. Подвижность и скорость важнее меткости. Зайдите с фланга или со спины, и потом нанесите настолько мощное поражение, насколько это возможно.

4) После того как начался бой, противник должен быть уничтожен. Во время боя нет места жалости. Способность к крайней степени насилия является при этом желательной чертой, поэтому развивайте и культивируйте ее. Нерешительная армия никога вы выиграет ни одного сражения. Это тесно связано с такими чертами характера как моральная устойчивость, примитивная животная агрессия и способность умело контролировать оба этих качества.

5) Задача состоит в том, чтобы победить, все очень просто. Задача не в том, чтобы выявить сильнейшего бойца или наиболее умного тактика, или самого одаренного спортсмена. Самый одаренный спортсмен все равно умрет с ножом в горле, наилучший в тактическом плане боец получит пулю в лицо, и самого физически сильного бойца можно переехать внедорожником. Поймите правильно Вашу задачу и выберите пути ее достижения.

6) В продолжение сказанного, честность в бою для дураков. Если противник слабее вас, сомните и раздавите его как муху, используя всю вашу силу. Если противник сильный, обманите его, устройте засаду и убейте его, когда он к этому не готов. Если противник сильнее вас, избегайте его и достаньте его на расстоянии, где его сила ему не поможет. Тот, кто говорит, что это трусость, обычно говорит это на последнем издыхании.

Смысл схватки состоит в том, чтобы одержать победу
и заставить оппонента делать то, что хотите вы. Заставить отдать вам что-то или просто заставить кого-то отступить в беспорядке, вот единственный смысл схватки для вас. И что бы там ни говорили бесхребетные, будто схватка, или конфронтация ничего не решает, - схватка решает все. Поймите это и решайте схватки в свою пользу.


У Президента немає відповідей на ці запитання...чому немає???

Краще війна з Росією, ніж громадянська війна в стилі усі проти всіх – Богдан Яременко
 
Краще війна з Росією, ніж громадянська війна в стилі усі проти всіх – Богдан Яременко


Та в тім то і річ, що не уявляю. Без системи влади, правоохоронних органів органів, ЗМІ, і тд, і тп.
Питають журналісти, як я уявляю вибори на Донбасі?

Але найгірше, що насправді виборів там не уявляє і влада. Закон, який би врегулював вибори без влади і контролю над територією, просто неможливий. Функцію подання кандидатів на посади членів дільничих комісій ОБСЄ надамо? Списки виборців надаватиме ОБСЄ, чи місцева влада, яку ДНР/ЛНР в минулому році собі обрала? Громадський порядок і виборчу документацію перший чи другий армійський корпус ДНР/ЛНР забезпечуватиме?

От з амністією теж українська влада не уявляє. Подивіться яка цікава логіка - зміни в Конституцію треба вносити, бо цього вимагають Мінські домовленості. Але амністія стосуватиметься лише тих, хто не вчинили тяжкі злочини. А що ж робити з тим, що Мінські домовленості, які настільки обов"язкові, свідчать зовсім про протилежне - амністія і помилування повинні стосуватися усіх учасників подій "в окремих районах Донецької та Луганської областей!?!. 

До речі, я би на місці українських адвокатів тих українських військовослужбовців та добровольців, які були за цей час за щось там покарані чи засуджені дуже би активізувався - якщо амністія і помилування стосується "учасників подій", то чому лише з одного боку?

Але і це не найбільша проблема. Схоже, що фантазії нашого президента і влади не вистачає зазирнути далі за гала-фуршет з приводу виконання Мінських домовленостей і "реінтеграцію Донбасу".

Цікавий зразок логіки запропонував Порошенко - без повернення Донбасу не повернемо Крим.

А хто сказав, що з поверненням Донбасу ми повернемо Крим? А звідкіля він взяв, що повернувши Донбас ми його втримаємо, або хоча би забезпечимо?

От у нас же цілком пристойний чоловік призначений головою Луганської ОДА. Запитав би у нього хтось - а йому уже поставили завдання формування районних адміністрацій у тих злополучних "окремих районах" Донбасу? Адже після реалізації Мінських домовленостей там в ради будуть обрані терористи, але жадмінстрації буде формувати президент і українська влада. Звідки візьмуться ці люди? Хто їх охоронятиме? Народна міліція, яка буде створена відповідно до Мінських домовленостей?

А за які гроші функціонуватиме українська влада на Донбасі? У нас в бюджет на наступний рік закладене фінансування функціонування української влади на реінтегрованих територіях? А соціальні виплати? А фінансування шкіл, дитячих садочків?

А хто буде в тих школах викладати? Тьоті і дяді, які зараз дітей на лінійки водять під якимось смугастеньким правором? І просто портрет Захарченка і Плотнікова на Порошенка змінимо? А де взяти вчителів, які би не засмічували голови українським школярам сепаратистським і русофільським сміттям? Може привезти з іншої території України? А за які гроші, і хто їх забезпечить умови життя та безпеку?

А ось інформаційну війну на "визволеному" Донбасі ми як і з ким виграватимемо? От зараз там сидять погані ЗМІ і погані журналісти? А хороші прийдуть звідки? Ну, і знову ж таки, за які гроші та хто їх там охоронятиме?

Головне, що ці питання, хоч червоними літерами на біг-бордах навпроти Кабміну, АПУ, СБУ, МВС і Генштабу напиши і повісь - все рівно не прочитають, і нічого з цим не зроблять.

А тепер уявімо собі повернення Донбасу без відповідей на усі ці питання?

Мені страшно. Краще війна з Росією, ніж громадянська війна в стилі усі проти всіх.

Богдан Яременко

ху*ловцям скотомогильники усього світу

У США назвали шокуючу цифру втрат РФ на сході України
Саша Дащук 09 жовтня 2015, 14:12
 
У США назвали шокуючу цифру втрат РФ на сході України


Такі дані озвучив віце-президент Атлантичної ради Деймон Вілсон, новину передає «Преса України».
З початку бойових дій у Донецькій та Луганській областях загинуло від 7 до 12 тисяч військовослужбовців Збройних сил РФ.

За його словами, через війну в Україні, Росія зазнала серйозних втрат в економіці.

«Україна дорого обійшлася російській економіці, загинуло від 7 до 12 тисяч російських солдатів», - заявив Вілсон.

Він зазначив, що ця ситуація не вплинула на російського президента Володимира Путіна, про що свідчать останні події в Сирії.

Віце-президент Атлантичної ради вважає, що в довгостроковій перспективі гра Путіна програшна.

«Схоже, що в Сирії Путін може успішно діяти пару місяців, але це не вигідна для нього ситуація. Ассад є катом власного народу. Путін себе з ним асоціює. Я думаю, що він грає з вогнем», - додав Вілсон.

Нагадаємо, 30 вересня, Рада федерацій РФ санкціонувала використання російської армії за кордоном. Того ж дня ВПС Росії завдали першу серію ударів на території Сирії. Пізніше з’явилась інформація, що поблизу міста Хама повстанці вбили генерала ЗС РФ та поранили трьох російських військових.

Пишатися також маємо чим

Навчання елітного спецпідрозділу ЗСУ в зоні АТО - фотоальбом
Саша Юрчук 09 жовтня 2015, 10:12
 
Навчання елітного спецпідрозділу ЗСУ в зоні АТО - фотоальбом


«Преса України» повідомляє про цю новину і пропонує ознайомитися з фотозвітом про подію.
В зоні проведення АТО триває перемир’я. Проте не зважаючи на затишшя на передовій, бійці одного з підрозділів спеціального призначення Збройних сил України наполегливо вдосконалюють свою бойову майстерність. Військовослужбовці цього елітного підрозділу продовжують проводити тактичну, інженерну та вогневу підготовку. 

Читайте також:

Підтримую пана Огризка

Огризко пояснив, як покласти край витівкам Путіна
Соня Войченко 09 жовтня 2015, 07:56

Огризко пояснив, як покласти край витівкам Путіна


Новину передає "Преса України". 
Екс-міністр МЗС Володимир Огризко вважає, що для того, щоб покласти край витівкам російського президента Володимира Путіна потрібно домогтися, щоб тиск зовнішніх обставин змусив його зупинитись.

"Останні дії РФ в Сирії — обстріл сирійських територій з кораблів у Каспійському морі і підтримка з повітря перейшла в наступ армії Асада — якщо не перетин червоної межі, то, як мінімум, небезпечне до неї наближення. І після перетину цієї риски Заходу доведеться нарешті прийняти рішення: чи буде він приймати абсолютно нахабну політику Росії на підтримку Асада, чи залишить він без уваги те, що з Каспійського моря стріляють ракетами, які летять через кілька країн до Сирії, або ж він прийме рішення і наважиться відреагувати на події", - пояснив дипломат.

За його словами, ні стурбованість, ні переговори не змусять Путіна змінити свої переконання і припинити агресію.

"Єдиний аргумент, який розуміє Путін — сила. Ні глибока стурбованість, ні переговори не змусять його зупинитися, і США повинні це усвідомити. Єдиний спосіб покласти край ескападам Путіна — домогтися того, щоб він змушений був зупинитися під тиском зовнішніх обставин", - відзначив Огризко.

Окрім того, екс-міністр підкреслив, що Сполучені Штати й надалі продовжують курс на умиротворення РФ, не дивлячись на її останні вчинки.

"Мені здається, що в деяких випадках навіть європейські лідери займають більш тверду позицію, ніж США. Це йде не на користь консолідації Заходу, як і трансатлантичної співпраці в цілому. Боюся, дедлайн наближається, і, якщо Захід не проявить достатньою рішучості і твердості, нас чекають набагато серйозніші наслідки сирійської кризи", - додав він.

Нагадаємо, раніше повідомлялось, відомий російський економіст та політолог Владислав Іноземцев переконаний, що стратегія російського президента Володимира Путіна полягає в тому, щоб "заморозити" країну.