Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

ГАЛИНА

59 років, терези, познайомиться з хлопцем у віці 60-70 років

Смерть рашистським окупантам!

До Криму прибули 26 тіл загиблих в Сирії військових
Оля Гузенко 20 жовтня 2015, 16:40
 

«Із Сирії до Севастополя доставлено тіла 26 загиблих військовослужбовців зі складу 810 окремої бригади морської піхоти (Севастополь) Берегових військ Чорноморського флоту», - йдеться в повідомленні прес-служби.
Новину повідомляє прес-служба ГРУ Міноборони України, передає «Преса України».
До міста Севастополь на Кримському півострові доставлені тіла двох десятків військовослужбовців РФ, які загинули під час бойових дій в Сирії. Окрім того Росія зіткнулася з проблемою масового захворювання військових інфекціями через неналежне забезпечення санітарно-гігієнічних умов їх перебування в Сирії.

Також розвідувальним управлінням відмічено, що російські військовослужбовці в Сирії масово хворіють інфекційними захворюваннями. Це зумовлено тим, що керівництво російської армії не забезпечило військовим належні санітарно-гігієнічні умови перебування в країні.

«Підрозділи ЗС Сирії за підтримки авіації ПКС РФ продовжують наступальні дії в провінціях Алеппо, Дамаск, Латакія, Хама та Хомс, в результаті яких встановлено контроль над рядом населених пунктів у районі Алеппо. Протягом доби літаками російського авіаційного угруповання здійснено 33 літако-вильоти і завдано ракетно-бомбових ударів по 49 об’єктах на території Сирії»,- також повідомили у ГРУ Міноборони України. 

Нагадаємо, у вересні повідомлялося, що окупований росіянами Севастополь прийняв тіла перших 10 загиблих російських військовослужбовців, які кілька місяців тому вирушили воювати в Сирію. Згідно з повідомленнями самих солдатів, вони воюють проти повстанського угрупування Вільна сирійська армія (ВСА), на боці військ уряду Башара Асада.

4

Коментарі

121.10.15, 09:36

"Гарматне м'ясо" треба ВИКОРИСТУВАТИ! - бо назад його вивозити ЖИВИМ - нафіг надо!

    221.10.15, 18:52

    На российских сайтах упорно отрицают подобные сообщения. Я их поддержал, сообщив, что российским военнослужащим перед отправкой в горячие точки и Сирию делают генные прививки бессмертия. Таких "бессмертных" героев можно наблюдать в российских сериалах про отважных разведчиков, ментов., морских дьяволов, солдат, воюющих в Чечне против сепаратистов. Скоро появятся сериалы о бессмертных "Моторола", "Гивях", Стрелковых. Так что, уважаемые господа не распространяйте фейковую информацию. А то выдумали себе жупел- российские войска на Донбассе.

      321.10.15, 22:18Відповідь на 2 від VChmyriov

      Ви мене заспокоїли. Дякую. Я уже турбувався що скотомогильники москалями забиті. А, виявляється, безсмертні