Профіль

УПА живе !

УПА живе !

Україна, Миколаїв

Рейтинг в розділі:

Останні статті

Львівське метро

Львівський метрополітен було побудовано броварями у 1715 році для транспортування пива. Післе переходу Львова до Австро-Угарщини метрополітен знаходився у занепаді. Ситуацію згодом погіршили й перша з другою світові. Про метрополітен згадали тільки в 1991,

Про існування львівського метрополітену знають виключно всі. Всі. Всі! І навіть так звані москалі! Використовується більшою мірою для залякування і реабілітації  тих самих москалів. Варто лише налякати одного москаля, як той налякає іншого, а той в свою чергу ще якогось. Така ланцюгова реакція!

Розклад реабілітації москалів:

  • Читання «Кобзаря» з 6:30 до 9:30,
  • Поїдання галушок з 9:30 до 10:30,
  • Приготування ритуального борщу з крові замордованих «руССкіхъ бабушєкъ» з 10:30 до 14:15,
  • Перегляд фільму «Тіні забутих предків» з 14:15 до 16:00,
  • Курси бойового гопаку з 16:00 до 18:00,
  • Поїдання вареників з 18:00 до 19:00,
  • Поїдання сала та запивання його горілкою з 19:00 до 20:00,
  • Мордування москалів з 20:00 до 23:00,
  • Виготовлення глобусу України з 23:00 до 24:00,
  • Здоровий сон з 00:00 до 6:30.

300px-Metro-lviv.jpg magnify-clip.png Схема львівского метрополітену ім. Степана Бандери Короткий опис станцій :

1 Бандерівська (на згадку про головного бандерівця Бандеру)– тут проводять випробування ліків на російських людях.

2 Незалежна (на честь акту самопроголошення “незалежності”)– сюди привозять вкрадених російських немовлят і варять з них борщ.

3 Гітлерівська (на честь “Гітлера-визволителя”) – тут знущаються над православними (РПЦ-МП) священиками.

4  Конотопська – катівня №1.

5  Шевченківська – катівня №2.

6 Лемберґська (на згадку про фашистську назву Львова) – тут знаходиться офіс метро, його керівництво.

7 Натовська (на честь сотоНатівців) – тут знаходиться учбовий центр метро – тут навчають мистецтву тортур над російськими людьми.

8 Бабо-параскинська (на згадку про відому оранжоїдку) – секретна станція, ніхто, окрім керівництва не знає, що на ній відбувається.

9 Гранична – сюди доставляють росіян, що намагалися перетнути межу т.з. "україни" з боку Польщі.

10 Донецька (гордовите знущання – назвати станцію ім’ям міста з 100% російським населенням) – розподільник, сюди привозять нові жертви.

11 Кримська (знову удар по моралі і російській гордості) – крематорій, тут спалюють останки тих, хто героїчно загинув під час тортур.

12 Українська (знову удар по російській гордості, ви розумієте?) – газова камера. Може пора вже відключити їм газ? Ні, Матінка-Росія не кине своїх одноплемінників в тимчасовій окупації.

14 Щаслива – тут знаходяться кімнати відпочинку для співробітників метро, душ і кінозал.

Працювати у львівському метро вважається дуже престижно. Чергувати на станції в День Народження Бандери – ось те, до чого учать прагнути молодих львів'ян. (Якщо хтось не памятає це 1-го січня.)

300px-Ohrana_lm.jpg

На вході до метрополітену стоїть охоронець .

Портал в Львівське метро є на станції “Львівська Брама” київського метро. Працює він тільки в один бік, на прийом москалів для тортур із столиці.

427px-Lviv_metro_plakat.png 507px-47.PNG

Чекист о мужестве Бандеровцев

Мы прекрасно понимаем, что Вас еще в школьные годы ввела в заблуждение советская пропаганда, которая изображала воинов УПА наряду с полицаями как эдаких украинских националистов-юдофобов, которые сотрудничали с немцами и участвовали в массовом уничтожении евреев. Это была сознательная ложь и извращение исторической действительности. За приблизними підрахунками істориків кількість депортованих із західних земель України протягом 1939--1941 рр. досягає 700 тис. осіб. Протягом 1939--1941 рр. на Західній Україні було заарештовано близько 60 тис. осіб, 50 тис. з яких розстріляли. За перші два тижні від початку німецько-радянської війни 22 червня 1941 р. у тюрмах Західної України більшовики розстріляли понад 21 тис. в'язнів.У них немає Великої землі. У них є «своя земля», яку треба захищати. А навколо кільце фронтів: німецький, радянський, польський. І всі грабують, вивозять на каторгу, палять... До 1950 р. року в Сибір та на Північ Радянського Союзу йшли «телячі» вагони, набиті полоненими повстанцями та «бандпосібниками». А на заході України дислокувалась третина всіх внутрішніх військ СРСР. У політичний лексикон Радянського Союзу міцно увійшли терміни - «бандити», «найманці» та «вбивці».У вересні 1947 року дав вказівку Лазар Каганович.Очолював операцію «Захід» Микита Хрущов, І ось 21 жовтня, о шостій годині ранку, під безпосереднім керівництвом заступника міністра внутрішніх справ УРСР Дятлова почалась операція. Вона тривала всього добу (у деяких областях через сніги розтягнулась на два дні), і за цей час з нашого регіону виселили 76 192 особи. — Жінок. Їх — аж 35 152, тоді як чоловіків — 18 866. Та й дітей теж було багато — 22 174.

Спритні руки

Дивиться уважно :)

Чому ?

Автор "Geschichte der Ukraine" ще у 1796 році писав : "Як це сталося , що ті горді,вільні козаки опинилися у московськом ярмі ? Яким чином Московщина змогла накласти кайдани на козаків,на націю, яка була пострахом Туреччини, Польщі,татар і самої ж Московщини ? Як це сталося , що місце вільно обраного Гетьмана зайняв московський губернатор ? "

Як це сталося , що вдесятеро менші за  Україну Литва,Естонія,Латвія скинули з себе московське ярмо , а Україна ще і досі у ньому ?

Частково на ці питання я думаю дадуть відповідь ці два відео

Зміцнення "дружби"

Після закінчення ІІ Світової війни , коли весь світ змирився з тим , що комуністичний СССР загарбав пів Європи , УПА залишалася єдиною силою яка продовжувала боротьбу з окупантами на теренах України. В цьому фільмі свідки розповідають як багаточисельні загони НКВД втілювали в життя накази КПСС про зміцнення "дружби" між "братьскими" народами Росії та України

МАПА УКРАЇНИ XVIII ст.



Kартa І. Гомана, складена на підставі карти України Гійома де
Боплана, карти Польщі К. Данкертса та карти Московії Г. Деліля.
Нюрнберг, 1716.