Допомога Надії.

Друзі!
Я не знаю спрацює чи ні, але тре спробувати. 
Папа Римський є величезним духовним авторитетом у всьому світі. Якщо він звернеться до Путіна з проханням стосовно нашої незрівнянної героїні Надії Савченко це матиме позитивні для нас наслідки. Або положення Надії покращиться, або путлер в чергове, але на більш зрозумілому для заходу рівні, покаже, що він хуйло. 
Так от, я порився і знайшов куди та у якій формі писати листи до його святості. Я вже написав, не полініться й ви.
У п 5 вказано номер факсу та мило.
Ця ідея не мені першому прийшла у голову, але у мого попередника не було ніяких контактів

Але там не правильні дані. Все так, як звертатись, мило не вірне. Нове, правильне
адреса Папи  [email protected]

Я написав такий лист. Звиняйте, російською, бо дуже замисловато. Не ідеально, редагуйте хто як хоче, але зробіть! Дуже прошу!

          Ваше Святейшество!

          Извините, что осмеливаюсь отвлекать Вас, но дело, с которым обращаюсь к Вам очень важно для всего мира. Ведь сохранение достоинства и жизни невиновных – что может быть важнее!

Уверен, вы слышали о судьбе Надежды Савченко.  Надежда, несмотря на то, что является офицером вооруженных сил Украины, а именно пилотом вертолета, добровольно пошла защищать нашу страну в пехотное подразделение когда в Украине возник сепаратистский конфликт на востоке, активно поддержанный президентом и вооруженными силами России. Так получилось, что Надежда попала в плен. После этого она была насильственно вывезена в Россию где ей были предъявлены абсурдные обвинения.

  1. Надежда обвиняется в убийстве российских журналистов. Невозможно, т.к. в момент гибели журналистов она уже находилась в плену.
  2. Верхом цинизма является второе обвинение – незаконное пересечение российской границы. Как возможно обвинять в таком человека, который не распоряжался самим собой так как находился в плену?

         Убедившись в полном отсутствии правосудия (никакие факты в защиту Савченко к делу не приобщаются, свидетели защиты в суд не вызываются, никакие ходатайства защиты просто не рассматриваются, не говоря уже об их удовлетворении) и справедливо не имея никакой надежды на правосудное рассмотрение своего дела, Надежда Савченко объявила голодовку. На момент написания этого письма Надежда голодает уже 62 (измените в зависимости от того, когда сподобитесь написать) суток. До сих пор жива она лишь потому, что ей делают  внутривенные капельные вливания глюкозы. Однако врачи считают, что в ее организме уже могли начаться необратимые изменения. При этом Надежда добивается даже не освобождения, о чем мечтает весь украинский народ, а всего лишь изменения меры пресечения с заключения под стражу на домашний арест. Под домом в данном случае подразумевается посольство Украины в Москве. Все соответствующие гарантии от посольства предоставлены суду. Однако надежда по-прежнему остается в тюремном заключении.

          Ваше святейшество! Без сомнения Вы являетесь одним из высочайших духовных авторитетов в мире. Молю Вас именем Господа нашего, Иисуса Христа, обратитесь пожалуйста к президенту России Путину с просьбой облегчить участь невинно страдающей молодой женщины Надежды Савченко.

Искренне Ваш,

С наилучшими пожеланиями,

Имя, Фамилия,  Страна, Город.                              дата.


КОМЕНТАРІ ВАТНИКІВ ВИДАЛЮ, САМИХ ЗАБАНЮ.

Думаю, репост не буде зайвим, у т.ч. на фейсі.

Не знаю, я вже у відчаї... Ця адреса також не катить...

Свіжий довгоочікуваний хіт Вадима Дубовського

Як завжди bravo



КОМЕНТАРІ ВАТНИКІВ ВИДАЛЯТИМУТЬСЯ, А САМІ ВІДПРАВЛЯТИМУТЬСЯ У БАН!

Деякі історичні аналогії.

Не знаю, наскільки це коректно, але. Читаю зараз дещо пов'язане з першою світовою, і ось які аналогії прийшли мені на думку. У 1914 році у імперії панував просто страшенний ура-патріотизм. Всі кричали, що німців з австріяками шапками закидають. Всі обожнювали імператора. І чим все закінчилося через якихось два з половиною роки? Правильно, лютневою революцією, скиданням царя, якого от тільки-но усі обожнювали. Історія вона така, має властивості повторюватися. Що правда, між обожнюванням і ненавистю було кілька важких військових поразок та суцільний економічний крах. Санкції та ціна на нафту майже гарантовано забезпечать економічний крах сучасної рашистської недоімперії. Непогано було б продемонструвати деякі військові перемоги, а головне донести цю інфу до ватних мізків. Впевнений, все у нас вийде!
Як вважаєте, ця аналогія доречна?
Слава Україні!

КОМЕНТАРІ ВАТНИКІВ ВИДАЛЯТИМУТЬСЯ, А САМІ ВІДПРАВЛЯТИМУТЬСЯ У БАН!

84%, 36 голосів

16%, 7 голосів
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.

Новий вид шахрайства у соцмережах!

УВАГА! Репост!
Шахраї заходять до вас на сторінку, скачують ваші фотографії, копіюють ваші повідомлення і створюють точну копію вашої сторінки з вашими даними, а потім заходять до ваших друзів і просять виручити до завтра - кинути якусь суму на картку або телефон ...
Здзвонюєтесь, дізнавайтесь, наводите довідки! І попередьте своїх Друзів про подібний вид шахрайства!
Особливо ця інформація актуальна для тих, у кого багато друзів і передплатників! Вибирають саме таких - хтось безтурботний серед них все одно знайдеться ... 
Будьте пильні!

Раша та "гейропа". Хто кому гей. Ги.

Порно-сайт PornHub обиделся на крики о гей-ропе и выложил статистику заходов. Вай, как неудобно...

 А я ведь сколько раз писал - больше всех на тех же геев наезжают расейские латентные пидарасы (да простят меня уважаемые геи). И, в первую очередь, это относится к Владимиру Воадимировичу и его верному псу Мите Киселеву, которые уж очень неадекватно к ГЕЙропе относятся.

"Русские - здоровая нация по определению", - утверждают в Кремле. И нам, говорят, все эти геи - фу-фу-фу. И порнуха, говорят, нам не нужна.
В России, говорят, не только порнухи, но и секса нет - и не надо. А то, что президент мальчикам животики целует - так это он от полноты чувств. Но порнуха - ни-ни, не нужна.
А тамошние ребята обиделись и выложили статистику заходов на популярный порно-сайт.
Ой, как невдобно получилось ...


.Від себе додам, що це статистика у абсолютних цифрах. Тобто заходів з раши більше, ніж зі Штатів. При цьому у Штатах мешкає 300 млн., а у рашці - 140

smeh rofl smeh roflsmeh rofl

 Джерело

КОМЕНТАРІ ВАТНИКІВ ВИДАЛЯТИМУТЬСЯ, А САМІ ВІДПРАВЛЯТИМУТЬСЯ У БАН!

Війна та нерви, як правильно розуміти деякі речі.

Victor Tregubov

 

Хлопці

Якщо ви бачите відео, де бойовики знущаються з наших солдатів, а поруч мелькає мікрофон Лафньюс, то ці знущання проводяться саме для того, щоб бути знятими на камеру Лайфньюс.

Знімаються на камеру Лайфньюс вони для того, щоб стати елементом інформаційної війни. А точніше, для того, щоб ви їх подивилися, обурилися і передали далі. Це - зараження емоціями. Це робиться для того, щоб уся наша країна перебувала в стані постійного стресу. Звичайними військовими зведеннями такий рівень напруги в головах не підтримаєш. Саме для цього якій-небудь черговий филипс приходить до якогось чергового мотороли і той знущається з наших полонеників під об'єктивом камери. Або штовхає труп загиблого солдата.

Прошу звернути увагу на взаємозв'язок між двома ланками.

Їх виводять і б'ють, щоб ви ділилися цією інформацією.

Чим більше ви ділитеся, тим краще це працює. Чим краще це працює, тим більше їх битимуть.

У вас можуть бути тисячі виправдань для того, щоб расшарить це відео. Від "я хочу, щоб люди знали" до "я хочу, щоб люди запам'ятали і винуватці не пішли від покарання". Насправді люди знатимуть і якщо ви опишіть справу текстом, а вже "потрібні люди", повірте, знали задовго до вас. Насправді в 90%% випадків, особливо у пані (можете двадцять разів звинуватити мене в сексизмі, але сприйняття подібної інформації у жінок і у чоловіків в нашому суспільстві дійсно відрізняється), приводом для поширення такого стає просто необхідність поділитися емоціями - "ах, який жах, ви подивіться, який жах, повбивала б нафиг, хочу про це поговорити".

Коли ви так робите, ви:

а) робите саме те, чого ворог від вас хоче

б) робите подібні знущання вигідними ворогові

в) зрештою, обмінюєте свій психологічний комфорт (фух, поділився, стало легше) на чужі страждання - як десятків тих, до кого дійшла ця інформація, так і тих, кого наступного разу виведуть і поб'ють.

Самі розумієте, хто ви після цього.

 

Джерело

 

Ще трохи від мене.

Друг через Фейс запросив мене взяти участь у акції «Сам вийду і нагадаю Президентові про його відповідальність. Вимагатиму увести воєнний стан, увести жорстки санкції проти Московії

 

1 февраля 2015 г. в 14:00

Майдан Незалежності в городе Киев

 

Далі моя відповідь.

Категорично проти введення військового стану.
Чи відомо тобі, що за військового стану у країні суттєво обмежуються громадянські права? У тому числі свобода слова, свобода мітингів та протестів? Тобто виходить, що ти йдеш мітингувати, аби президент отримав право заборонити тобі мітингувати і заборонити пресі розповісти про це - це нонсенс нмд. Це по-перше. По-друге, на жаль, нам ніяк не вижити без західних грошей. А Захід не дає грошей країнам, які знаходяться у стані війни. Насправді є ще деякі аргументи на підтримку моєї позиції, але і цього достатньо. Стосовно санкцій проти московії - підтримую. Але здається мені, що про це вже оголошено і ВР збирається це зробити у доступному для нас обсязі. Бо якщо дивитись на речі реально - ми що, можемо відмовитись від їхнього клятого газу? Ні, не можемо. А жорсткі санкції передбачають повну відмову від економічного співробітництва.
І по-третє. Я далеко не у захваті від керування теперішніми керівниками. Це ще м'яко кажучи. Але тре усвідомлювати, що ми не маємо навіть маленької частки інформації про справжній стан справ, яким володіють вони. Наприклад про те, що робиться не на загал у процесі спілкування з Європою, та Штатами а також і з пуйлом. Тому я не вважаю, що зараз ми можемо сильно тиснути на владу та вимагати чогось там. Закінчиться війна - спитаємо з кожного по вищій ставці. До того ж, якісь заворушення, зрив мобілізації - це рівно те, про що мріє пуйло. Тому я категорично проти всіляких подібних заходів. Військо без гетьмана гине. Навіть якщо гетьман такий собі, не дуже...

КОМЕНТАРІ ВАТНИКІВ БУДУТЬ ВИДАЛЕНІ, А САМІ КОМЕНТАТОРИ ВІДПРАВЛЕНІ У БАН!

Донецькі партизани у дії 18+

За Волноваху! За погибшую 14ти летнюю украинку!

Донецкая группа партизан "Тени", организовав засаду на патруль полицаев в пригороде Донецка, не рассчитывала на такую удачу. Двое полицаев были просто "орки" и были расстреляны на месте, третьим оказался:

Павлов Пётр Геннадьевич. Генерал майор ВС РФ. Оперативное управление Вооружёнными Силами.
За свою жизнь и свободу он предложил "Тени" один миллион долларов. Ответ "Тени" - " До сраки твои доллары. Родина не продается!"
Аркадий Бабченко

Ця стаття є на "Обозревателе", а ось фото, заради якого я це і публікую, мені переслали друзі по Скайпу.



Зверніть увагу на бетонні блоки, де група українських партизан написала кров'ю російського генерала - окупанта назву своєї групи "Тени"
Слава Україні!

КОМЕНТАРІ ВАТНИКІВ ВИДАЛЯТИМУТЬСЯ, А САМІ ВІДПРАВЛЯТИМУТЬСЯ У БАН!

Обережно! ненормативна лексика! 18+

Не знаю, як вам, а мені цей Вчений Кіт вельми до вподоби. Дивуюся, чому так мало переглядів на Ютубі.



КОМЕНТАРІ ВАТНИКІВ ВИДАЛЯТИМУТЬСЯ, А САМІ ВІДПРАВЛЯТИМУТЬСЯ У БАН!

Питаннячко прихильникам Юлі.

Не писав раніше, бо маю розуміння, що собою є ваша улюблениця, тому й весілля наслідної принцеси не вразило.  Але зараз, на фоні свят, прийшла думка: "Гаразд, це мені ясно, а як, цікаво, цю подію виправдовують, або взагалі, що з цього приводу думають прихильники Юлі?" Будь ласка, розкажіть мені, як ви можете виправдати весілля, при чому 2 за рахунком, на півлимона баксів у країні, яка веде не оголошену війну, майже щодня наші Воїни гинуть. Де 800 тис. біженців та й всі інші прості люди живуть ледве зводячи кінці з кінцями. Що це, на ваш погляд, як не зухвале та відверте відношення до власного народу: "Ви мені глибоко пофігу", м'яко кажучи?
Будь ласка, хотів би почути всіх зацікавлених, не тільки прихильників Юлі. Прогнозую 2 варіанта розвитку - або почнеться величезний юлесрач, як часто буває, або навпаки, юлефани проігнорують цю замітку lol.
Взагалі ситуація дуже нагадує цю картинку про наше життя




Думка ватників не цікавить взагалі, тому, як завжди,

КОМЕНАРІ ВАТНИКІВ ВИДАЛЯТИМУТЬСЯ, А САМІ ВІДПРАВЛЯТИМУТЬСЯ У БАН!