хочу сюди!
 

Татьяна

56 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 55-58 років

Деякі історичні аналогії.

Не знаю, наскільки це коректно, але. Читаю зараз дещо пов'язане з першою світовою, і ось які аналогії прийшли мені на думку. У 1914 році у імперії панував просто страшенний ура-патріотизм. Всі кричали, що німців з австріяками шапками закидають. Всі обожнювали імператора. І чим все закінчилося через якихось два з половиною роки? Правильно, лютневою революцією, скиданням царя, якого от тільки-но усі обожнювали. Історія вона така, має властивості повторюватися. Що правда, між обожнюванням і ненавистю було кілька важких військових поразок та суцільний економічний крах. Санкції та ціна на нафту майже гарантовано забезпечать економічний крах сучасної рашистської недоімперії. Непогано було б продемонструвати деякі військові перемоги, а головне донести цю інфу до ватних мізків. Впевнений, все у нас вийде!
Як вважаєте, ця аналогія доречна?
Слава Україні!

КОМЕНТАРІ ВАТНИКІВ ВИДАЛЯТИМУТЬСЯ, А САМІ ВІДПРАВЛЯТИМУТЬСЯ У БАН!

84%, 36 голосів

16%, 7 голосів
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.
37

Коментарі

14.02.15, 18:42

Доречна, хоча е й вiдмiнностi. Росiйськiй iмперii лишалося зовсiм небагато до перемоги над Австро-Угорщиною, Нiмеччиною, Туреччиною та Болгарiею. Россiя була разом з свiтовими лiдерами, Антантою. А зараз Россiя разом з Пiвнiчною Кореею, В'етнамом, Кубою, Бразилiею та Венесуелою. Так що маемо надiю, що прогноз Бацьки щодо того, що Россiю треба подiлити мiж Монголiею та Казахстаном, справдиться вже невдовзi.

    24.02.15, 18:44

    Перемога буде за нами!!!! Це питання часу!!! Але годинник йде відраховуючи час і чиєсь життя Скільки ще потрібно Небесних Сотень??????

      34.02.15, 18:50

      Трудности , привнесённые извне, как правило стаю сплачивают.А санкции и падение уровня жизни с ними связанное как раз такие. Думаю, что недоречна.

        44.02.15, 18:58

        Так ведь и Австрия с Германией развалились в результате войны...

        Вот и делай вывод. Война уничтожает оба государства. И Россию и Украину. Даже если в этой войне будет победитель, он будет отброшен на десятилетия назад и никакого бонуса от этой войны не получит.

          Гість: R0mmel

          54.02.15, 19:04

          Аналогія доречна, але є і більш невтішні для нас аналогії. Чи навіть не аналогії, а карма у вигляді раз на століття повторюваних грабель.

            Гість: Shad0w07

            64.02.15, 19:29Відповідь на 4 від Хайдер

            Зачекайте, товаришу гітлєр. Німеччина та Австрія були агресорами і до того ж вони програли війну. Україна ж десант на Кубань не висаджувала і український світ нікому не нав'язувала. Ми захищаємо свою землю. Ми - це Франція першої світової. Франція по вашому теж розпалась? ТАК, війна знищує все. Але припинити її дуже просто - вивести рашистських найманців зі сходу, перестати спонсорувати терористів, звільнити Крим.

              74.02.15, 19:29Відповідь на 1 від Amiran

              Доречна, хоча е й вiдмiнностi. Росiйськiй iмперii лишалося зовсiм небагато до перемоги над Австро-Угорщиною, Нiмеччиною, Туреччиною та Болгарiею. Россiя була разом з свiтовими лiдерами, Антантою. А зараз Россiя разом з Пiвнiчною Кореею, В'етнамом, Кубою, Бразилiею та Венесуелою. Так що маемо надiю, що прогноз Бацьки щодо того, що Россiю треба подiлити мiж Монголiею та Казахстаном, справдиться вже невдовзi.Так, не без цього. Отож, маємо надію.

                84.02.15, 19:30Відповідь на 2 від Ternopol

                Перемога буде за нами!!!! Це питання часу!!! Але годинник йде відраховуючи час і чиєсь життя Скільки ще потрібно Небесних Сотень??????Нажаль, без крові героїв не обійдеться.

                  94.02.15, 19:31Відповідь на 3 від Мари_НКа

                  Трудности , привнесённые извне, как правило стаю сплачивают.А санкции и падение уровня жизни с ними связанное как раз такие. Думаю, что недоречна.У кожного своя думка. І якщо вона не ватна, то будь ласка

                    104.02.15, 19:31Відповідь на 4 від Хайдер

                    Так ведь и Австрия с Германией развалились в результате войны...

                    Вот и делай вывод. Война уничтожает оба государства. И Россию и Украину. Даже если в этой войне будет победитель, он будет отброшен на десятилетия назад и никакого бонуса от этой войны не получит.
                    Австрия и Германия были зачинщиками войны и ее проиграли.

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      4
                      5
                      7
                      попередня
                      наступна