хочу сюди!
 

Людмила

48 років, рак, познайомиться з хлопцем у віці 45-55 років

Україні є чим відповісти агресору

Це трапилося ще у лютому 2015, але широкого розголосу не набуло. Але ось зараз, після часткового військового стану. Після того, як Омельченко оприлюднив карти мордорського генштабу   з різними варіантами окупації України (до речі, наявність таких планів абсолютно ні про що не свідчить. Просто генштаб це така структура, де різних планів, як у сучки бліх. А 99,9% з них ніколи не втілюються у життя). Через це усе мені захотілося нагадати, що в нас також дещо є.
Отже, дивимося спочатку це та уважно рахуємо секунди від спалаху до того, як в оператора вибило шибки.



Ну як? Я знав, що вам сподобається lol 
В мене вийшло приблизно 13 сек. А це десь 4 км. Отже вибило шибки за 4 км. Там у коментах сепари волають: "Точка У, Точка У!" Та, блін, хоч точка ЙО! Але що вона несла?
Дивимось далі, репортаж мордор-тб з воронки, що утворилася.

Тут взагалі кажуть, що шибки винесло за 10 км. Так що ж це було?
Кажу одразу, впевненої відповіді немає. Але. По-перше, це точно не ядерна зброя, бо була б радіація і це мало б страшенний розголос та жахливі наслідки для нашої країни. З іншого боку потужність вибуху вражає та її можна порівняти з вибухом ядерної зброї невеликої (як для ядерної зброї) потужності, 1-2 кілотонни. У коментах деякі невігласи волали про склад артозброєння, але це точно ні. Усі ми, на жаль, бачили як воно буває на складах. Там то є процес. Тобто щось горить, щось вибухає та триває усе це дні. А не так, як тут - рвонуло так що мамо не журись, і на цьому усе. Але от що ще цікавого було у коментах під першим відео. Обговорювали двоє людей, які явно "в темі". Так от, казали, що у нас на Західній є інститут ядерних досліджень, де ще за совдєпа розробляли гафнієву бомбу. Навіть називали її внутрішній код, щось на кшталт "БЙ 816/45 біс". Казали, що за совдєпа її майже закінчили, але потім - ви всі розумієте. Закінчилися кошти і тепе. То може її доробили вже зараз? Бо дуже схоже. Рвонуло просто страшно, то що ж це було?
Проти гафнієвої бомби також є аргументи. У Штатів вона не вийшла. Але там є додаткові фактори, чому саме. Кому цікаво - Гугл у поміч. Взагалі, як на мене, це не аргумент взагалі. Бо так, Штати попереду планети усій і т.ін. Так є зараз і так було за часів совдєпа. Але іноді й совдєп давав жару. Скажімо у космічній та військових сферах. У космічній усі в курсі. У військовій, наприклад, винищувач МіГ- 25.  Надвисотний та надшвидкісний на свій час. Той самий, який викрав та перелетів до Японії пілот Білецький, якщо не помиляюся. Ну то таке, але факт, що совдєп інколи міг робити речі, особливо у оборонній царені. Другий аргумент проти - нібито виробництво занадто дороге. Ну не знаю... Дороге, але незалежність дорожча.
У будь-якому випадку, щось надпотужне в нас є. Особисто я схиляюся до гафнієвої боєголовки, але то таке. У 15-у році ми показали ворогу, що дещо маємо, то ж нехай тримається у рамках. Ще й через це я майже впевнений, що мордор не полізе. Уявіть, ракетами з таким зарядом по наступаючих колонах. Запустити до себе кілометрів на 10 та як....  Це ж пісня просто. Втрати будуть завеликі навіть для тих, в кого "баби ще нарожають". Ну а на випадок коли вже настає край, можна й по маскве влупити. Чим донести є. Навіть новенька Вільха має радіус 600+, але наскільки +? Думаю, щось в нас є і тут. Отже сподіваємося на краще та тримаємо порох сухим!
Слава Україні!

19

Коментарі

128.12.18, 18:06

НЕ гафниевая, но бомба.

    228.12.18, 18:13Відповідь на 1 від АскольдЪ

    НЕ гафниевая, но бомба.Та пофиг шо. Но рвет - страшное дело. И в мордоре знают, не даром им демонстрацию устроили.
    А что, а? Єто ж не военная тайна, главный враг все равно в курсе. В чат напиши есишо

      328.12.18, 18:15

      Гарно бахнуло!
      Можна по Кремлю

        428.12.18, 18:28Відповідь на 3 від Ivan_Tom

        Головне, що щось в нас таки є

          528.12.18, 18:53

          Шо у нас точно є. так ето деморалізованная армія, но в победних релізах и пропагандистьских роліках ви про це не почуєте. Наше керівництво спромоглося знищіти бойовий та паатриотичний дух 2014-2015 років, коли люди дійсно готові були йти на смерть. Вам же не росповідають, що цвіт армії, талановиті, досвідчені, достатньно молоді, 30-40 років, кадрові офіцери, массово пишуть рапорти на звільнення, бо вже всі все зрозуміли. А у Генштаб, та інші керуючі органи зараз витягують з навталіну совкових генералів,полковників, підполковників, яки знищують армію з середини, та так, що рашка може тільки позаздрити. У будь якій війні перемогає не зброя, а бойовий дух країни, і якщо у 14-15-у році, голі, босі та без зброї, українці голими руками могли розірвати ворога,то зараз...іноді бажане видаєтьс

            628.12.18, 19:04Відповідь на 5 від kuziok

            Я в курсі, але тут не про це.

              анонім

              728.12.18, 19:27Відповідь на 1 від АскольдЪ

              НЕ гафниевая, но бомба.Насчет нее проскакивала информация и при сове центр разработки вроде был Дубно. Она не она , но что это никто не говорит. Кстати помнишь что сказал Полторак и Муженко по поводу Луганского аэропорта - применили тактическое ядерное устройство. Их подняли на смех по поводу ядерного устройства, но что то было подобное. А также смотрел/читал радиоперехват где русскомирное животное орало - какая Точка У, у меня воронка как футбольное поле. Так что хрен его знает что это.

                828.12.18, 19:45Відповідь на 5 від kuziok

                  928.12.18, 19:49Відповідь на 5 від kuziok

                  до першого роліка. не для суперечки. я його прекрасно пам'ятаю з15-го. тоді його позіціонували саме як влучання в артсклади. шо правда, шо не дуже стверджувати не буду.

                    1028.12.18, 19:55Відповідь на 5 від kuziok

                    про міг-25. знов не знаю, чи правда, чи армійська байка. літуни розказували, що коли американські та японськи технарі копирсалися в угнаному мігу, їх трохи кідрат не вхопив = бортова РЛС лампова!!!

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      4
                      5
                      6
                      8
                      попередня
                      наступна