хочу сюди!
 

Марта

48 років, козоріг, познайомиться з хлопцем у віці 50-60 років

Майдани



        Це ж не площа в центрі Києва. І не люд, що бродить по ній.
        Майдан, це стан души українців. Не хохлів, не рашкіних манкуртів, не запроданців, а саме українців. Тих, хто не втратив зв'язку зі своїм родом, зі своєю землею, зі своєю культурою, зі своєю історією.
        Майдан, це вільні українці, це українці, що мають честь та гідність, це горді українці, це українці, які не втратили гени своїх предків.
        Так, до першого і до другого Майдану примазувалися і підлі люди, люди, для яких метою була нажива, для яких держава, незалежність, нація були порожнім звуком. Але, як тільки проходив перший етап, - повалення антинародного, антиукраїнського режиму, - і ці люди опинялися у владі, то вони одразу залишали Майдан. Він їм був вже непотрібний, вони свого вже досягли. і починали робити те, заради чого втерлися в довіру Майдану, починали красти. І паралельно знищувати своїх вчорашніх побратимів, які тепер і для них становили загрозу.
        Майдан - 2004.
        Пам'ятаєте, скільки відомих людей були на ньому? Починаючи від Мороза, закінчуючи тодішнім кандидатом в Президенти, Ющенко.
        А хто залишився після того, як Майдан не дав спотворити голосування та протягти Януковича? 
        Залишилася тільки одна людина, це Юлія Тимошенко.
        Воно і не дивно, бо Тимошенко була душею Майдану. А це не купується гречкою, це неможливо завоювати красивими, солодкими промовами, тут вже працює підсвідомість. Та сама підсвідомість тих самих українців, предки яких тисячи років жили на цій землі і віддавали життя за свою свободу. 
         Хто би тоді не виступав на сцені, всі завжди чекали Юлію Тимошенко. І як тільки вона з'являлася, Майдан одразу вибухав. Вибухав вірою в цю жінку, любов'ю до неї, надією на неї.
        І Юля не зрадила Майдан. Вона залишилася вірною його принципам та ідеалам. І невеличка команда. яка зараз з нею.
        Всі решта, хто перефарбувався, хто продався, а хтось навіть притулився до неї, розуміючи, що цим, першим Майданом, справа не закінчиться, що саме Тимошенко є лідером, за яким підуть люди.
        Лідером, незважаючи на те, що Янукович кинув ії у в'язницю. Кинув не за якісь контракти, а саме за те, що вона залишилася на Майдані. Але, навіть у в'язниці, Тимошенко залишалася на Майдані.
        Майдан - 2014.
        Чий портрет був весь час на ялинці? Ну да, Юлії Тимошенко. Ті, хто зараз нищать Україну намагалися тоді зірвати ії портрет, але нічого не вийшло.
        Де зараз ті фейкові лідери, що зі сльозами на очах, фальцетом кричали про "кулю в лоба", про любов до України, про свою нищівну лють до ворогів України? Вони самі стали ворогами України.
        Тоді сталося таке, що не піддається ніякому поясненню. Інакше, як українцям було пороблено, неможливо більше пояснити.
Українці обрали того, хто весь цей час вірно служив Системі, того, хто їх грабував, того, хто ненавидів їх, українців. Вони свідомо обрали крадія, корупціонера та кремлівського холуя Порошенка
        І Майдан одразу спорожнів. Навіть та частина, що була притулилася до Тимошенко, в надії, що візьмуть своє після другого Майдану і яка вирішила, що все, це вже останній Майдан і вони будуть з упирем Порошенко  до кінця життя у владі, і ця частина побігла до корита, під прапори колаборантів, конформістів та крадіїв.
        А на Майдані залишилася знов одна Юлія Тимошенко. Зі своєю невеличкою командою, але з великим народом, з великою нацією, з українцями.
        Невідомо, що буде далі. Чи буде третій Майдан, якій вже остаточно змете всю нечисть, всю погань, яка шматує та руйнує нашу державу, нашу країну, чи буде якось по іншому, але Юлія Тимошенко, це природній лідер українців, якій пройшов всі можливі та неможливі випробування, якій не зламався, і який гідний очолити нашу державу та повернути ії на законне, історично підкріпленне, важливе місце серед цивілізованих країн світу.
4

Коментарі

19.01.17, 14:51

зіткнувшись з надлишком інформації, людський розум інтуїтивно вибирає з усього потоку тільки те, що відповідає вже сформованим суб'єктивним уявленням про "устрій" світу, навіть якщо ці уривки суперечать об'єктивним.
сучасному медіаспоживачу все більше потрібна не стільки сама інформація, скільки емоції, які вона викликає-і фільтри налаштування контенту, який видають пошукові системи і соціальні мережі все тонше і все точніше підлаштовуються під особисті емоції. Головна емоція, якою користуються медіаманіпулятори-це почуття підтвердження сумнівів впливовими політиками і ЗМІ.
в результаті, "розум" роблить неправильні висновки, а також приймає невдалі рішення, однак не може усвідомити свої помилки (ефект Даннінга-Крюгера).

    29.01.17, 16:13Відповідь на 1 від helsan

    в результаті, "розум" роблить неправильні висновки, а також приймає невдалі рішення, однак не може усвідомити свої помилки (ефект Даннінга-Крюгера)."Майдан" - це насамперед ВИРУЮЧА ЮРБА людей, а з Психології відомо, що "Колективний Розум Юрби" зазвичай ПАДАЄ до Рівня Розуму НАЙДЕБІЛЬНІШОГО члена натовпу...
    Саме тому ними стає Дуже Легко Кєрувати - бо ЛЮБОГО, хто чу-чуть РОЗУМНІШЕ і ХИТРІШЕ за ВЕСЬ натовп - вони сприймають як БОГА!

    http://blog.i.ua/user/295100/1710905/ = Чому Розумні люди гАлАсЮють як ідіёти?
    Як сталося, що у боротьбі ПРОТИ Паразитичної Системи – народ дружно ПІДТРИМАВ НАЙЯСКРАВІШОГО ЇЇ ПРЕДСТАВНИКА – і фактично здійснив РЕСТАВРАЦІЮ СИСТЕМИ?

      39.01.17, 18:14Відповідь на 2 від Богдан Ляшко

      не Майдан же підтримав "НАЙЯСКРАВІШОГО ЇЇ ПРЕДСТАВНИКА", а НАРОД.
      масова психологія не так суб'єктивна, як ситуативна (Майдан) і їх не потрібно плутати.
      швидше за все, психологія маси, або масова психологія, стосується саме нашого населення (не народу, народ був на Майдані).
      про що я і написав вище.

        49.01.17, 18:30

        Третий Майдан в АТО сидит

          59.01.17, 18:58Відповідь на 4 від ab absurdo

            69.01.17, 18:58

            Только не Юлька!

              79.01.17, 19:18

                89.01.17, 19:23Відповідь на 6 від GalinaKiev

                Только не Юлька!Шо?

                  99.01.17, 23:50Відповідь на 3 від helsan

                  не Майдан же підтримав "НАЙЯСКРАВІШОГО ЇЇ ПРЕДСТАВНИКА", а НАРОДНе "народ" - а ЛОХторат!
                  Майдан починався з Душевного Пориву Гідних Людей ПРОТИ БАНДО-Влади.
                  Але далі "Революція Гідності", яку ОЧОЛИЛА і ПРОФІНАНСУВАЛА ЖИДВА, під її чуйним кєрівництвом – перетворилась спочатку у веселі "Євро-Танці на Майданці", і далі – в "Революцію ОГИДНОСТІ"!
                  РЕЗУЛЬТАТ = на Самі Верхи Влади України, на горбах і трупах Майданівців, та на Крилах Ангелів "Небесної Сотні" ЗЛЕТІЛА ЩЕ ОГИДНІША ЖИДО-БАНДА \яку спочатку Майдан посилав НАХ!\! – як вже бувало НЕ РАЗ...
                  А підняти нас на Новий Майдан можуть лише чергові Заказані Жидами Інвестіції в черговий Майдан... - але і тоді знову буде "Український Вибір" – по ЕВРЕЙСКОМУ СЦЕНАРИЮ! = http://blog.i.ua/user/295100/1346453/