хочу сюди!
 

светлана

41 рік, скорпіон, познайомиться з хлопцем у віці 35-50 років

Воля, Україна.



          Прокинулися, відповідні туалетні процедури, сніданок, робота, повернулися додому, вечеря, телевізор і спати. На ранок те саме.             І так все життя.
          Рутина.
          Але навіть в такому житті люди намагаються створити для себе якусь різноманітність. Насамперед в тому, що їх оточує. Вони прикрашають своє житло, роблять ремонти, будують будинок. І коли дивляться на творіння своїх рук, то отримують естетичне задоволення.
          В когось є потреба отримувати задоволення від фізичних перемог. Такі люди стають спортсменами, здобувають перемоги, виборюють для себе повагу та авторитет в суспільстві та світі. 
          Хтось намагається розібратися в побудові нашого світу, шукає розгадку створенні Всесвіту. Вони також отримують задоволення від нових відкриттів, отримують відчуття корисності від свого існування.
          Не всі, звісно, прагнуть до якихось звершень. Таких людей меншість, більшість це люмпени, яких влаштовує примітивний розпорядок дня і всього їхнього життя. Хоча, і вони не всі однакові. Але, для цього потрібні деякі умови.
          А меншість не може жити без адреналіну, який викликає масу різних емоцій. Не може жити без перемог, без стресів. Деякі потребують навіть відчуття страху. 
          У всіх них різні висоти, які вони можуть подолати, різні здібності, бажання та прагнення. Хто це все програмує в кожній людині, нам невідомо. Будемо вважати, що само собою так відбувається.
          Серед цих людей є дуже мала кількість які створені з державним мисленням, з потребою глобальних перетворень. Але і ці люди діляться на невдах та на людей, які з'явилися на цей світ тільки перемагати. Іншого вони не розуміють і не сприймають. Їм надана відповідна воля та інтелект. Для таких людей нема ніяких перешкод, їх ніхто не взмозі зупинити.
          Історія людства хранить та пам'ятає їхні прізвища. Це великі полководці, великі завойовники, державотворці, національні герої. Такі люди є в кожній країні, в кожного народу.
          У України зараз складний період. Треба вирватися зі стану совковості, манкурства, хохляцтва, треба відновити державність, народу треба ствердити себе, як націю. Стати суб'єктом в світі, а не сателітом Золотої Орди, яким ми були майже 400 років.
          І у нас з'явилася така людина, яка здатна вирішити всі ці проблеми. Це настільки дивно, що починаєш вірити, що всім, що відбувається на Землі, хтось таки керує ззовні.
          Ця людина, Юлія Тимошенко.
          Це людина-воїн. Вона запрограмована тільки на перемогу. Її ніщо не зупинить. Поразку вона навіть не розглядає, навіть не розуміє цього поняття. Тільки вперед, тільки воля для України, тільки заможна Україна, ось її мета.
          В ній все гармонійно, і меч в руці, і вишукана сукня. Талант трибуна надає їй можливість донести до людей своє бачення перетворень та шляхі до їх здійснення. Це бачення не має ніяких хиб, все логічно, все відповідає тому, що люди зараз бачать. Її харизма притягує до неї все більше і більше людей. Навіть ті, хто загруз в безпросвітній буденності свого життя, відчувають потребу долучитися до національної армії, яку формує ця жінка.
           І така армія, з таким лідером, просто приречена на перемогу. Кількість ворогів немає значення. Воля до перемоги, яку продукує лідер, стає визначальним фактором.Ця перемога стає потребою людей, яких веде вперед Юлія Тимошенко. І її також. Насамперед її. Так вона створена.
          Я вірю в перемогу України! 
          Я вірю в перемогу українців! 
          Я вірю в перемогу Юлії Тимошенко!
6

Коментарі

15.01.17, 19:59

    26.01.17, 08:06

    Дай Боже!!!

      36.01.17, 08:17

        46.01.17, 14:07

        Сечь была классически анархической республикой))) атаман должен был ежесекундно доказывать своё право на лидерство, и любой казак имел право это лидерство у него оспорить ))) это принципы анархии ))))

        Бодя Хмель, сам править Украиной не смог, имеем договор с Московским каганатом(
        (( Скоропадский не удержал власть.... имеем советы
        или правы москали, что украинцы не способны сделать свою независимую державу?((((( так і зараз деякі політікі застаріли нічим себе не показалі на жаль, але нажаль звичка бути на людях та від кормушкі важко відійти. І тому бажано дивитися щоб нові ДІЕВІ лідери з'являлися. А ледіЮ якщо буде допомогати новім політікам допомогати підтримувати то респект. А у перемогу УКРАЇНІ більшість віріт і намагаються від сердця допомогти але але

          56.01.17, 14:23