хочу сюди!
 

светлана

41 рік, скорпіон, познайомиться з хлопцем у віці 35-50 років

Український Макбет



          Цю формулу вивів сам Макбет.
          А тепер подивимося на Порошенка. Як він почав.
          Не будемо згадувати солдатика, що впав, тоді Порошенко ще не був повноважним на посаді Президента, і початком його діяльності не можна вважати. Це щось інше.
          А початком є інавгурація. І власне, клятва.
          Тоді, Голова Конституційного Суду оголосив брехливий вердикт, що на момент інавгурації Порошенко не має бізнесу. Це вимога Конституції.
          Ну, Голова суду збрехав і збрехав. В решті-решт, не він оголошувався главою держави. Хоча, в свій час і він повинен відповісти по закону за цю свою брехню.
          Але Порошенко своєю клятвою затвердив цю брехню. Це була не клятва, це була лжеклятва. Вона не має сили. Порошенко досі не Президент. Він самозванець.
          Тож почав він за Макбетом. Погано.
          А далі пішло зло. Одне зло перекривалося наступним злом. Зло накладалося на зло, ставало все жахливішим і жахливішим. Ми все це бачимо. Також все за Макбетом.
          Ну, якщо Порошенко вирішив піти шляхом Макбета, то в решті-решт, в кінці цього шляху його чекає український Макдуф. І покотиться Пеціна голова по українській землі, якій він приніс стільки горя.
7

Коментарі

111.01.17, 05:45

    219.01.17, 01:19

    Так усе невесело, особливо з огляду на ту складну ситуацію, у якій опинилася наша багатостраждальна країна.Як так сталося? Чому біля керма опинилися не ті? Хіба за ці "держиморди" люди гинули?