Я вражений!

Друзі я навіть не підозрював, що на Закарпатті проживає така кількість ідіотів

http://telegraf.com.ua/vybori-2012?region=zk

"Кто такие бандеровцы и за что они борются"(першоджерело)

"Проти засилля поліції... За побудову безкласового суспільства, за справжнє знищення експлуатації людини людиною... За демократію, проти диктатури і тоталітаризму, за свободу слова й зібрань... За забезпечення національним меншинам України всіх прав".

1 січня виповнюється 103 роки від дня народження керівника Організації Українських Націоналістів (революційної) Степана Бандери. З цієї нагоди "Історична Правда" передруковує програмний оунівський документ "Хто такі бандерівці і за що вони борються".


Цю агітаційну брошуру підготував Петро Федун-"Полтава" - керівник Головного осередку пропаганди ОУН, полковник УПА, один із чільних ідеологів та пропагандистів націоналістичного руху.

http://www.istpravda.com.ua/articles/2012/01/1/67086/

Наше становище [ставлення] до російського народу(першоджерело)

УПА про ставлення до росіян: "Російський народ — наш безпосередній сусід, і співпраця наша може розвиватися дуже успішно, якщо буде вона будована не на імперіалістичних співвідношеннях, а на справжній дружбі і рівноправності".http://www.istpravda.com.ua/articles/2012/10/24/97667/

Фантазія на тему "Про вибори 2012"

     Більшість соціологів говорять про те що виборча кампанія, яка проходить, є самою лінивою. Дійсно таке враження, що і влада, і опозиція ,особливо не стараються, ніякого креатива, все звелося до банального зомбування, зовнішньою та телевізійною рекламою.Про те багато хто з населення, до нього, вже має імунітет.Про те аналізуючи дії влади, наприклад, при прийнятті мовного Закону, я не можу собі уявити, що талановиті шулери та катали, вдалися до такої банальщини.Згадайте, як просто вони "кинули" опозицію купивши місця литвинівців в парламентській залі, та проголосувавши з них, в той час ,як БЮтівці намагалися блокувати їх місця.Очевидна "глубіна ігри" бувалих, та незграбні дії, "кошенят" опозиції.

  А давайте по-фантазуємо, як в умовах падіння рейтингу ПР, ми могли б виграти ці вибори?Я намагався уявити себе лялько-водом, змоделювати ситуацію, та побудувати стратегію, при максимумі грошей і мінімуму довіри народу.

Мій план такий:

1. Опозиція буде вперто шукати фальсифікації, по принципу 2004 року, щоб потім влаштувати ,щось на кшталт майдану.lolНаївні, я буду максимально чесним, ну хіба десь трохи, я ж не самогубець, заодно покажу заходу, що вибори чесні, я нікого не обманював.

2. Вони наївні, бо тишком нишком, я влаштував собі два стійки фланги, за принципом потреби народу в нових лідерах, і щоб не програти, один фланг східно-опозиційний, інший центрально-західно опозиційний, для нетямущих підживив їх популярними артистами та спортсменами.

3.Тактика така, націоналістів не чіпаю, та вбиваю два зайця,багато будуть думати, що вони проект влади, а на сході та півдні це дасть обернений ефект, та забезпечить мені стійкий відсоток голосів.

4. Роблю фальсифікації на флангах, розвівши в котре "кошенят", і я знову на коніlolГрабуємо знову країну!

Дискуссия об УПА, 12 октября 2012 года

 Вражений дискусією, практично всі історики ,окрім Табачника, були з визначеною історичною оцінкою, навіть Кисельов, щоб не виглядати невігласом вивчив питання.Головне, що це проходило на "Інтері", я щось не пам'ятаю подібного.По згадуванням в цій передачі, можливо знайти документи, та самому упевнитися в правді. 

http://www.youtube.com/watch?v=FFpXrfccbI0&feature=player_embedded



Велика сила КГБ!

Воювати танками, бронемашинами?Це все в минулому, нова технологія, за допомогою "волохатих бобриків".Тепер Золотій Орді не потрібно ятоганів та коней, готовимо бл...й, за завойовуємо товсту та  відгодовану Європу  http://life.pravda.com.ua/society/2012/08/9/109626/?fb_action_ids=348957481848619&fb_action_types=og.recommends&fb_source=timeline_og&action_object_map=%7B%22348957481848619%22%3A10151065895847381%7D&action_type_map=%7B%22348957481848619%22%3A%22og.recommends%22%7D&action_ref_map=[]

Наш продукт

  • 14.07.12, 23:41

Сьогодні вирішив подивитися, чи є якісний  музичний, український продукт. Як це не дивно але  є.

Всім любителям року рекомендую: група Rock-H (Рокаш) Ужгород, з дебютним альбомом  In Vinko Verita

А також  талановита команда з Харкова On Level       http://music.i.ua/user/2583938/55311/

Замітки на мовну тему

 Створив Господь мавпу. :А тодi дивиться - нє, людина все ж краще. Ну, збирає вiн усiх мавп i каже: щоб до завтра менi людьми стали! :x Ну, мавпи цiлу нiч хвости вiдрiзали, голились, зрештою, прокидається Господь - краса! Живуть люди у бiлих хатах iз вишневими садочками, хрущi над вишнями гудуть i т.д. :oops: Але що це? :?: Деякi мавпи все ще у лiсi по деревах стрибають! Ну, вiн як гримне на них: :o я Господь ваш, я вас створив, як ви смiєте не пiдкорятись словам моїм?! Мавпи перелякались, поховались у кущах, аж тодi найсмiливiша вилазить i каже забуханим голосом: "А ми па-украiнскi нє панiмаєм!"

Згідно з чотиритомником академіка Фасмера <Этимологический словарь

русского языка>, у російській мові 58,5% пізніх запозичень із тюркської, німецької, французької, 29,5% запозичень з української, 0,8% - з інших східнослов'янських, 0,9% - власне російська складова. Українська ж, як ще у XIX ст. доведено поліглотом-лінгвістом польського походження М. Красуським, є древньою мовою. Саме вона була <спонсором> не тільки слов'янських, а й певної частини індоєвропейських мов. Так вважають, зокрема, й англійські вчені - Роберт Макрам, Уільям Крен та Роберт Макней у своїй праці <The storу of English>. Наша мова не поступається іншим інформаційними можливостями. Об'єм українського тексту, перекладеного з європейських мов, обсягом, як правило, співпадає з обсягом англійського, французького оригіналу. У той же час російський переклад на 15% більший за оригінал. Загальником став і спогад про конкурс мов різних народів світу на красу звучання, що проходив у Парижі 1936 р., де наша мова посіла друге місце. У

той же час російській було відведено лише 36-те місце, яке вона поділила з африканською мовою суахілі.

И сказал Олег: «Се буде мати градом Рускым»!!!!???? Що цікаво основне джерело "Повість минулих літ"

Супрасльский кодекс X ст. або Євангеліє Остромира написане в 1056-1057 рр. ПОВІСТЬ МИНУЛИХ ЛІТ Статут Великого князівства Литовського Мав три редакції: 1529, 1566 і 1588 року. Усі три редакції були надруковані кирилічним шрифтом. Мова Статуту Великого Князівства Литовського(Литовського статуту) в сучасній Литві називається "Канцелярською мовою Великого князівства Литовського" [1] і є раннім варіантом білоруської мови. Питання - де древні українські тексти?

Російська мова виникла приблизно так само, як раніше, наприклад, румунська(місцеве населення Дакії сприйняло латинь і переробило її на свій лад) .... Слов'янське(по суті українці) населення з території переважно сучасною Західною і Центр.України в 1 тисячолітті із-за перенаселення рушило на північ і схід, уздовж річок Дніпро, Десна в території, де жили балтійські і угро-фінські племена(Смоленська, Брянська, Московська та ін. обл). Це було мирне освоєння(біля Суздаля археологи знайшли поховання і слов'ян, і фіннів упереміш). Очолили ці походи князі і священики, навчені грамоті на болгарській мові. Вони підтримували між собою контакт саме на церковнославянскій( за походженням - староболгарській) мові.