хочу сюди!
 

Natalia

43 роки, близнюки, познайомиться з хлопцем у віці 35-50 років

Фантазія на тему "Про вибори 2012"

     Більшість соціологів говорять про те що виборча кампанія, яка проходить, є самою лінивою. Дійсно таке враження, що і влада, і опозиція ,особливо не стараються, ніякого креатива, все звелося до банального зомбування, зовнішньою та телевізійною рекламою.Про те багато хто з населення, до нього, вже має імунітет.Про те аналізуючи дії влади, наприклад, при прийнятті мовного Закону, я не можу собі уявити, що талановиті шулери та катали, вдалися до такої банальщини.Згадайте, як просто вони "кинули" опозицію купивши місця литвинівців в парламентській залі, та проголосувавши з них, в той час ,як БЮтівці намагалися блокувати їх місця.Очевидна "глубіна ігри" бувалих, та незграбні дії, "кошенят" опозиції.

  А давайте по-фантазуємо, як в умовах падіння рейтингу ПР, ми могли б виграти ці вибори?Я намагався уявити себе лялько-водом, змоделювати ситуацію, та побудувати стратегію, при максимумі грошей і мінімуму довіри народу.

Мій план такий:

1. Опозиція буде вперто шукати фальсифікації, по принципу 2004 року, щоб потім влаштувати ,щось на кшталт майдану.lolНаївні, я буду максимально чесним, ну хіба десь трохи, я ж не самогубець, заодно покажу заходу, що вибори чесні, я нікого не обманював.

2. Вони наївні, бо тишком нишком, я влаштував собі два стійки фланги, за принципом потреби народу в нових лідерах, і щоб не програти, один фланг східно-опозиційний, інший центрально-західно опозиційний, для нетямущих підживив їх популярними артистами та спортсменами.

3.Тактика така, націоналістів не чіпаю, та вбиваю два зайця,багато будуть думати, що вони проект влади, а на сході та півдні це дасть обернений ефект, та забезпечить мені стійкий відсоток голосів.

4. Роблю фальсифікації на флангах, розвівши в котре "кошенят", і я знову на коніlolГрабуємо знову країну!

7

Коментарі

121.10.12, 20:00

Ну не знаю... Думаю, що будуть жорстко фальсифікувати за допомогою "підрахуїв"

    221.10.12, 20:20Відповідь на 1 від Танк_

    Ну не знаю... Думаю, що будуть жорстко фальсифікувати за допомогою "підрахуїв"Саме це і чекає опозиція ні, риги розслаблені, вони мають показати чесні вибори, якщо проаналізувати останні рекламні ролики, де вони закликають не голосувати за бокс, на самому ділі, це має обернений ефект, люди, які мають опозиційні настрої почувши подібне, можуть проголосувати за "Удар", а не за ОО.

      321.10.12, 21:52Відповідь на 2 від Нормальний

      Розклад дійсно правдивий і фальсифікацій в прямому розумінні не буде, хіба що місцева самодіяльність, але на та масштабна організація 2004 р. - вже ясно, що це нераціонально, а краще після чесних виборів провести підкилимну селекцію теж цілком чесно перекупивши тих, хто продається.

        422.10.12, 09:53

        Залишилося почекати пару днів і побачимо. Я думаю, що буде задієно усе для того щоб голубі залишилися при владі....Як член комісії особисто побачу що і як у нас буде робитися

          522.10.12, 14:32

          Думаю, буде задіяно і те, і те, і те. Бо їм не можна програвати, як вони сказали: "або ми виграємо, або нас вб"ють".

            624.10.12, 16:07

            думаю, щось на кшталт Майдану без Тимошенко неможливе.