22 червня ми вийдемо на вулиці з фотографіями

Олег Тягнибок: 22 червня ми вийдемо на вулиці з фотографіями наших родичів, замордованих енкаведистами

"22 червня не лише "Свобода", а кожен українець, кожен львів'янин має вийти на вулицю. Якщо нас буде не тисячі, а десятки тисяч, то скільки б тих гастролерів зі злим серцем і з паскудними намірами не приїхало, вони нічогісінько не зроблять. Наша масовість поставить крапку на їхніх провокаціях". Про це заявив голова ВО "Свобода" Олег Тягнибок 29 травня 2011 року у Львові на вічі "Проти свавілля панівного режиму! За соціальну і національну справедливість! За свою Свободу!", в якому взяло участь понад 10 тисяч осіб.

"Вони нас лякають 22 червня, - зазначив Олег Тягнибок. - Подивіться, яка масова кампанія почалася: ми приїдемо, ми тим "хахлам" покажемо їхнє місце, покажемо, як вони повинні себе поводити. Чим далі, тим більше, ми чуємо таких незрозумілих, абсолютно зухвалих закликів. А як ви думаєте, чому вони вчепилися 22 червня, що їм потрібно у Львові? З однієї причини: бо їм не вдалося зреалізувати своїх підлих планів 9 травня. Ми разом з вами зупинили зухвалу провокацію, яка була запланована.

Але чи вони поняття зеленого не мають, чим жив Львів 22 червня - 22, 23, 24, 25, 28 червня 1941 року? Що вони тут хочуть зробити? День "відкритих дверей енкаведистських тюрем"?

Та відкриймо свідчення очевидців, у родині кожного з нас розкажуть, як це було. [ Читати далі ]

Книгозбір "ВАРТИ" - Москва Ординська (ХІІІ–ХVІ століття)

Рік видання: 2011
Мова: українська
Формат: 6084 1/16
Сторінок: 304
Обкладинка: тверда, Книжкове Видавництво імені Олени Теліги


За свідченням відомого історика М. М. Карамзіна, російська історична наука, як і багато інших, перевантажена міфами, так званими «доважками брехні». Прибравши з описового каркаса російської історії очевидні вигадки, автор подає її такою, якою вона була насправді.
Написане на основі російських документальних матеріалів, історичне дослідження адресується широкому колу читачів: науковцям, викладачам ВНЗ, шкільним учителям, студентам, учням старших класів і всім, хто бажає знати правду про минуле.
У перших частинах книги «Москва Ординська (ХІІІ–ХVІ століття)» цитати подані українською мовою, бо так вони вже були цитовані раніше. У наступних частинах книги цитати наведені мовою оригіналу.


можна придбати у видавництві (044) 288-81-59

Нацист Ларс фон Трієр


"Я дійсно хотів бути євреєм, а потім зрозумів, що я, виявляється, нацист, тому що моя сім'я з Німеччини. Що в свою чергу також мене радує, - почав фон Трієр. - Що я можу сказати? Я розумію Гітлера, але думаю, що він скоїв жахливі речі, звичайно ж. Але в той же час я собі уявляю, як він сидів у бункері під кінець війни... Він не з тих, кого називають добрими людьми, але я багато чого розумію про нього, і трохи співчуваю. Але не подумайте, я не за Другу світову війну! І я не проти євреїв... Я, до речі, дуже навіть на стороні євреїв... Хоча ні, не дуже, тому що Ізраїль - справжня проблема, біль в дупі... Як же закінчити, вибратися з цієї пропозиції?.. О'кей, я нацист".

Наша Земля – наші порядки

У Чернігові невідомі облили фарбою двері Почесного консульства Росії Чернігів. 12 травня. УНІАН. У Чернігові вночі невідомі патріоти облили чорною фарбою двері Почесного консульства Російської Федерації. Про це УНІАН повідомили у Відділі зв`язків з громадськістю міської ради з посиланням на працівників консульства.

”На фасаді приміщення, у якому розташовано Почесне консульство, балончиком патріоти написали

”Наша Земля – наші порядки”, - про це йдеться у повідомленні, надісланому працівниками консульства до міської ради з проханням прийняти до відома інформацію.

Факт пошкодження підтвердили й у Відділі громадських зв`язків Управлінні МВС України у Чернігівській області. ”На місці працює слідчо-оперативна група міліції. Про якісь висновки і результати говорити зарано”, - сказав працівник відділу. УНІАН

Фотошоп на службі РПЦ (PR-провал патріарха Кирила)

«Не бреши» (Сенсова складова дев’ятої заповіді) Щоб надати значимість візиту патріарха Московського і Всієї Русі Кирила до Харкова, на фотознімках домалювали натовп присутніх. На одній з фотографій, опублікованих на сайті "Фотолітопис Української Православної Церкви", домалювали натовп людей, повідомляють "Коментарі". На оригіналі фотографії літургія за участю Кирила, що відбулася 8 травня на харківському майдані Свободи, виглядала наступним чином. Однак у фоторедакторі кількість слухачів було візуально збільшено в 1,5-2 рази. За даними РПЦ на літургію за участю Патріарха Кирила на найбільшій площі в Європі прийшло 40 тисяч віруючих. За оцінкою журналістів видання присутніх було близько 5 тисяч чоловік.

Посилання по темі 1

Посилання по темі 2

Посилання по темі 3

Заява УНА-УНСО про вінок з власовським прапором у Львові

9 травня 2011 року генеральний консул Російської Федерації у місті Львові Олег Астахов намагався пронести та покласти до пам’ятника нашим співвітчизникам, котрі воювали з нацизмом, вінок з прапором, під яким воювали гітлерівський колабораціоніст Власов та його РОА.

Ми цілком розуміємо праведне обурення львівських ветеранів та їх онуків, коли вони побачили у святому для себе меморіалі прапор зрадника, який не тільки перейшов на бік ворога, а й проводив каральні операції на окупованих територіях. Такі дії властиві нашим дідам – фронтовикам, борцям з нацизмом і вкотре підтверджують, що «Україна не Росія». УНА-УНСО висловлює співчуття львівським ветеранам Другої Світової Війни – борцям з гітлеризмом, усім нашим співвітчизникам на той плювок їм в душу, який намагався зробити Кремль в особі генерального консула Російської Федерації у місті Львові Олега Астахова.

УНА-УНСО

Можна по різному поставитись до цієї заяви, проте певна чітка логіка у цій заяві є. Прошу до обговорення.

Свято перемоги над здоровим глуздом

Дмитро КОРЧИНСЬКИЙ

В Другій Світовій немає позитивних персонажів, майже всі її історики брешуть (не дивлячись на зовнішні атрибути статистики) не тоді, коли чорнять тих, хто програв, а тоді, коли відбілюють переможців.

В Першій Світовій війні імперіалісти воювали проти імперіалістів, вони кидали під паровий каток мільйони своїх громадян заради економіки, отже вигоди, чим в результаті обурилися навіть народи країн-переможців.

Друга Світова стала продовженням Першої, вона вирішувала недорозв‘язані питання, звідки в ній раптом взялися сили добра? Нацистська Німеччина була уособленим злом, але чи кращими були країни антигітлерівської коаліції? СССР був рабовласницькою державою, яка для підтримання власного існування повинна була знищувати мільйони своїх громадян та здійснювати агресію проти сусідів. СССР вбив антифашистів ненабагато менше, ніж їх вбивали фашисти: бійців польської Армії Крайової, радянських військовополонених, безліч яких загинуло після визволення з полону, інвалідів війни, від яких очистили міста у 1946–47 р.р., тощо. Німцям не вдалося підстрелити жодного радянського маршала, натомість чотирьох з них репресували вже у 1946 році. Радянський Союз здійснював етнічні чистки і пригнічував євреїв ще довгі роки після завершення війни. .           .           .           .           .           .           .           .           .           .           .           .           .           .

В часи Другої Світової війни Сполучені Штати все ще практикували расову сегрегацію в її найпотворніших формах. США вважали найбільш ефективним методом ведення війни — масове знищення мирного населення. Мільйони дітей, жінок, старих загинули під американськими та англійськими бомбами в житлових кварталах німецьких міст, не в якості побічних жертв, а як основні цілі авіанальотів. У 1945 році США застосували ядерні бомби не проти воєнних об‘єктів, але проти мирного населення Японії.

На сумлінні авіації союзників знищення тисяч і тисяч пам‘яток мистецтва та історії загальнолюдського значення не тільки в Німеччині, але також у Франції та Італії. Антигітлерівська коаліція порушила всі конвенції щодо поводження з військовополоненими. Для прикладу близько мільйона німецьких військовополонених загинуло в концтаборах на території Франції взимку 1945–46 р.р.

Союзники не відрізнялися від Рейху гуманізмом, але значно перевищували його цинізмом. Свідчення цьому — Нюрнберзький процес. Треба віддати належне американцям і британцям, спочатку вони хотіли просто повісити захоплених ними німецьких керівників — зрозуміле, прагматичне бажання. Проте СССР наполіг на відкритому судовому процесі. Звинуваченням і суддями з радянського боку керував Святослав Вишинський — організатор процесів над «ворогами народу» в СССР у 20-х — 30-з р.р.

Ці процеси є загальновизнаним беззаконням, фарсом і знущанням. Чи є підстава вважати іншим Нюрнберзький процес? В Нюрнберзі злочинці судили злочинців. Друга Світова війна — це бійка монстрів. Визволення від нацизму означало ще гірше рабство для визволених. Певне монголи теж розповідали спаленій ними Київській Русі, що визволили її від половців. Проте наші предки були розумніші за нас. Вони не вивішували монгольських прапорів на річницю перемоги на Калці, яка теж, до речі, трапилась у травні.

Джерело>>>

у Чернігові повалили ідол Леніну

ТРОШКИ ПОЗИТИВУ:

Декомунізація триває: у Чернігові повалили ідол Леніну


У ніч з п'ятниці на суботу в Чернігові невідомими патріотами було знищено ідол Лєніну.

Подія сталася в мікрорайоні Чернігова «Шерстянка». При цьому на постаменті замість слова «Ленін» фарбою написали «Янукович».

Останні роки капище Леніну неодноразово було об'єктом націозахисних дій невідомих патріотів.

Знов --- Мир!Труд!Май!


Знайдіть 10 відмінностей...

Заява політув‘язненої Ганни Сінькової

Рішення Верховної Ради про вивішування червоних радянських прапорів є наругою не лише над національною гідністю українців, але й блюзнірством щодо ветеранів та людей, які пережили війну. Прапори буде вивішено в містах, які розбомбила саме радянська авіація. А населення, що пережило окупацію, було піддано репресіям і переслідуванням.

Замість вшанування пам‘яті воїнам нам підсовують культ сталінізму. Замість перепоховання загиблих за християнським звичаєм — поганський культ сатанинських капищ із вічним пекельним полум‘ям.

В день, коли всі ми згадуємо за безпрецедентне винищення українців як німецькими, так і не меншою мірою радянськими генералами, неприпустимим є використання радянської символіки. Справжні фронтовики, а не бійці заградотрядів та «винищувальних батальйонів по ліквідації незаконних формувань», ніколи не мали сентиментів до радянської символіки.

Мене облудно звинувачують в оскверненні неіснуючих могил. В той же час, ВР оскверняє пам‘ять мільйонів і мільйонів українців, замучених більшовиками до, під час та після Другої Світової війни. Так званий «прапор перемоги» був прапором окупації для України, Прибалтики, Польщі, тих народів, які були окуповані більшовиками, незважаючи на те, що вони теж боролися з нацизмом.

Українські патріоти повинні розуміти, що вони мають справу не з політичними опонентами, а з окупантами. Рішення ВР \»Про Заяву Верховної Ради України \»До 65-ї річниці Нюрнбергського трибуналу над фашистськими злочинцями\» покликане відбілити совєтізм. Всупереч позиції Парламентської асамблеї ОБСЄ, яка ще в 2007 році виступила із резолюцією, що прирівнює сталінізм до нацизму і закликає до міжнародного осуду тоталітарних режимів.

Перші два роки Другої Світової війни нацисти й більшовики були союзниками. Тож аморальними є намагання виправдати СРСР за розв`язування Другої світової, і тим самим виправдати сталіністів, їхніх посібників за вчинені страхітливі злочини проти людства. Дуже символічно, що рішення про використання радянських прапорів Верховна Рада прийняла у середу Страсного тижня, коли християни згадують зрадництво Іуди.

Політв'язень Ганна Сінькова (1991 р.н.), член Національної спілки театральних діячів, була арештована 29 березня 2011 року. Її обвинувачують за ст. 297 ч.2 (Наруга над могилою, від 3 до 5 років ув'язнення) за участь у мистецькій акції зі смаженням яєчні на «вічному вогні» в столичному «Парку слави». Наразі утримується в Лук'янівському СІЗО.