Тігіпко створює армію сексотів для війни з матерями-одиначками

     
Тігіпко впав у черговий маразм, — повідомляє Третє око. Але цього разу він переступає не лише рамки моралі, але й закону. Урядовець-мільйонер налагоджує в Україні власну мережу сексотів. І першими її жертвами мають стати матері-одиначки, які буцім, приховують від держави свої справжні доходи. Саме для боротьби із ними і створюється шпигунська мережа, повідомляє politclub.org.

«З 1 грудня на всю країну буде поширений експеримент по непрямій оцінці доходів громадян, які претендують на соціальну допомогу», — поділився своїми планами Тігіпко.

Перевірятимуть матерів-одиначок, які претендують на соціальну допомогу. Інспектори управлінь праці і соціального захисту будуть опитувати сусідів про доходи матерів-одиначок.

А далі ще цікавіше. Соціальну допомогу не будуть призначати тим матерям, які мають кондиціонер, сучасний велосипед, скутер, посудомийну машину, хто робить ремонт з використанням дорогих будматеріалів. Також інспектори будуть цікавитись наявністю співмешканців і квартирантів, породистих тварин та отриманням грошових переказів з-за кордону, повідомляє сайт ТСН.

Як з»ясувалося, метод шпигування вже застосовується з квітня в трьох областях — Волинській, Кіровоградській та Чернігівській. За результатами тих оцінок лише кожна четверта мати-одиначка дійсно потребує допомоги, а реальні доходи трьох інших цілком дозволяють їм обходитися без допомоги держави.

Особисто я уперше чую про такий експеримент і про подальші плани лже-реформатора Тігіпка у цьому напрямку. Але, переконаний, що його треба негайно зупинити — за порушення законодавства та намір перетворювати українців у «стукачів».

Передовсім Тігіпко створив прецедент, наказавши своїм підлеглим збирати інформацію про громадян України, опитуючи не їх самих, а сусідів чи знайомих, без згоди суб'єкта «опитування». Тільки за це Тігіпко вже мав би давати сьогодні пояснення у Генеральній прокуратурі.

Ось що сказано в Законі про інформацію із цього приводу у статті 11: «Не допускаються збирання, зберігання, використання та поширення конфіденційної інформації про особу без її згоди, крім випадків, визначених законом, і лише в інтересах національної
безпеки, економічного добробуту та захисту прав людини».

Але і прокуратура, і правозахисні організації наразі чомусь мовчать.

«Українські інтереси» зазначають, що до розряду «людей з нормальним або високим доходом» Тігіпко відніс тих матерів-одиначок, у яких дохід на кожного члена сім'ї становить 51% і вище від прожиткового мінімуму. Логіка вражає! Саме словосполучення «прожитковий мінімум» говорить про те, що при більш низьких (навіть на один відсоток) доходах жити просто не можливо.

Росіяни смішніші за українців,...

або Як Поярков "старших братів" обстібав. ФОТО

Если бы англичане услышали, что американцы называют их "младшими братьями", то не обиделись бы, а оборжались. Стеб звенел бы, как лом на морозе. Поселенцы, пришедшие из киевской земли, основали московскую колонию, где-то на задворках своей цивилизации.

Читати прикольне далі>>>

У Житомирі розмалювали білборди з Януковічем

В Житомирі, на Київському шосе, НЕВІДОМІ розмалювали червоною фарбою рекламні щити із зображенням Януковича. 

Джерело >>>

Коли ж відбудеться зустріч Януковича і Саркозі???

Чому питання?
Тому що Саркозі - віщий!

 
Саркозі з Хосні Мубараком, колишнім президентом Єгипту. Скиненим.

Саркозі з Беном Алі, колишнім президентом Тунісу. Скиненим.

Саркозі з Юлією Тимошенко, колишнім прем'єром України.

Саркозі з Мауммаром Каддафі. Самі розумієте.

"Дефіляда в Москві" та інша альтернативна історія.

  • 23.10.11, 02:54
Східний вектор:


Західний вектор:

Нові українські дорожні знаки

Антикремлівські знаки, схоже, надихнули і українських умільців: На вулицях Києва теж з"явивилися нові дорожніі знаки  :)

Джерело

На Київщині відкрили пам'ятник ОУНівцям

В місті Богуслав, що на Київщині, урочисто відкрили монумент

"У пам'ять про підпільників ОУН Богуславського району".

Місцем для вшанування земляків богуславці обрали подвір'я Свято-Миколаївського чоловічого монастиря Української Православної Церкви. "Це святиня Богуслава, видатна туристична принада. Відвідини монастиря - неодмінний пункт програми будь-якого подорожнього, - пояснив вибір один з організаторів спорудження пам'ятного знаку богуславець Олександр Мельник. - Отже, кращого місця для пам'ятника годі придумати!" На гранітній плиті викарбувано: "Петро Солуха - голова районного проводу ОУН 1941-1943 рр., редактор районної газети "Вільна Україна"; Георгій Фастовець - член ОУН, з 1943 р. - голова районного проводу ОУН; Мирослава Лещенко - зв'язкова ОУН; Іван Любарський - член ОУН; Василь Коваленко - член ОУН; Гнат Недобитий - співробітник Служби безпеки ОУН; Іван Сарапука - керівник осередку ОУН в с. Медвин; Іван Кондратюк - "Кубанець", "Кучерявий" - член ОУН; Дмитро Гриб та його брат (ім'я невідоме) - члени ОУН; Марушевський - член осередку ОУН в с. Медвин; Мартиненко - художник, член районного проводу ОУН; Науменко - член районного проводу ОУН; Пантюха - член ОУН". В листопаді 2010 року на подвір'ї монастиря відкрили пам'ятний знак богуславцям-козакам Армії УНР Іванові Білецькому та Оверкові Бондаренку. Джерело>>>

Партизанська реклама у Москві.

Московські "партизани" розміщують дорожні знаки проти корупції та влади

Перевдягнувшись в форму робочих невідомі розмістили на дорожніх знаках написи: "Хабар на дорозі", "Обережно палії", навпроти Державної Думи з"явився напис "На злодії шапка горить", а навпроти Кремля два дні висів напис "Обережно тандем", аж доки його не помітили представники комунальних служб.

Чим ближче до дати президентських виборів, тим більше креативу з"являється в російському інформпросторі та на вулицях.  ДОКЛАДНІШЕ:

"У них були димові шашки, рогатки та інші предмети нападу"

У них були димові шашки, рогатки та інші предмети нападу

Наші правоохоронці, наче не наші правоохоронці... Якась зграя злих клоунів. І смішно і боляче на них дивитися.