Задовбали Днем закоханих!!!

Задовбали! devil Я навіть про цей день і не згадав би, якщо не ейфорія в інтернеті.ura "Що подарувати коханій людині?", "Які презики купити?", "Де і як потрахатися?"hug. Порад, хоч подавися! Таке враження, що будь-якому дикуну покажеш ці довбані нивини і він за день перетвориться на закоханого самця, який все знає як робити! А інші дні? Інші дні не для закоханих? Потрібно чекати рік, щоб тобі сказали "Я люблю тебе"?!! Потрібно саме взимку це робити?! І з 8 березням те саме! День жінок! А інші дні? Виходить можна ігнорувати жінок, бо в них є лдин день на рік, коли ми їх вітаємо, один день, коли любимо, ну і ще пару днів в кожного свої. Що за фігня?!!! З іншої сторони, такий ейфорійний настрій якось передається одне одному і люди справді відчувають свято. Але, блін, чекати цього дня, щоб подарувати напівзів'ялі квіти або паперове серце і сходити в кіно!!!!! Так, кажучи про себе, завтра я нікому не скажу що когось люблю, бо не маю кому це казати і мені ніхто такого не скаже - ось чому я такий злийangry  

Герой Dragon Age 2 не залишиться без сексу

На сайті рейтингового агентства ESRB з’явився опис рольової гри Dragon Age 2, який розкривав причини, через які новий проект BioWare отримав достатньо жорсткий віковий рейтинг – Mature (від 18-ти років).

Спеціалісти ESRB стверджують, що у грі досить часто зустрічаються лайливі слова і сцени жорстоких вбивств. Наприклад, в одній із заставок гравцю в усіх подробицях демонструють відрубану голову. 

Проте це – ще квіточки, тому що в Dragon Age 2 з’являться епізоди, які дітям точно не треба бачити. Мова йде про інтимні відносини, які можуть виникнути між будь-якими персонажами – як різних статей, так і одностатевих. Правда, сцени сексу BioWare показати не наважилась – після пристрасних обіймів і поцілунків екран буде поступово темніти, дозволяючи гравцям вмикати свою власну фантазію.

Звідки в Україні презервативи?

День Святого Валентина, як і будь-яке інше популярне свято, значно активізує сегмент торгівлі. До Дня усіх закоханих традиційно найчастіше купують квіти, солодощі, сувеніри, ювелірні вироби і - презервативи. Об'єм продажу останніх, за даними компаній-виробників, у Валентинів день зростає приблизно на чверть.

Bing обійшов найбільший пошуковик у ефективності

Якщо ти належиш до більшості і, мабуть, ніколи не користувався Bing, напевно ця новина може тебе дуже здивувати. Згідно з останнім тестування, проведеного компанією Experian Hitwise, для середньостатистичного користувача Bing кращий вибір, ніж Google, повідомляє сайт internetua.com з посиланням на xaker.ru

Чому? Коли компанія порівняла Google і Bing, використовуючи "показник ефективності" (success rate) - вимір, який показує, наскільки часто користувач використовує пошук і переходить на веб-сторінки через набір посилань - Bing виявився більш результативним. Чим же добре таке вимірювання ефективності? Мається на увазі, що людина знаходить те, що їй необхідно і не організує вторинний пошук, тому що цілком задоволена результатами першого. 

Грубо кажучи, вимірюваний "показник ефективності" показує наскільки точно пошуковий механізм видає саме те, що шукає користувач. Чим вище результат, тим краще. За підсумками тесту, показник ефективності Bing за січень склав 81.54%. У цьому ж місяці такої показник Google склав 65.68%. 

Це говорить про те, що кожен третій запит в Google не задовольняє користувачів, які змушені його повторювати для досягнення бажаного результату. Іншими словами, Bing просто розчавив Google. Упс ... Ось повна таблиця:
 

<

Музика в дорогу!

Сьогодні, переглядаючи свіжі новини, натрапив на таку: Составлен идеальный сборник автомузыки

Американская радиостанция AOL Radio составила список из 10 мелодий, которые лучше всего подходят для поездок в машинах. Музыка в автомобиле для многих автолюбителей является чем-то большим, нежели просто способом от скуки и средством против сна.

Наверняка, у большинства имеется свой любимый трек, который поднимает настроение за рулем, однако, американская радиостанция AOL Radio решила, что существуют и универсальные песни. Ее сотрудники составили список таких вот композиций, которые, по их мнению, должны звучать в каждой машине. Итак, их рейтинг выглядит следующим образом:  10. Chevy Van - Sammy Johns 9. Fast Car - Tracy Chapman 8. Brand New Cadillac - The Clash 7. Slow Ride - Foghat 6. Cars - Gary Numan 5. Fuel - Metallica 4. Mustang Sally - Wilson Pickett 3. Drive My Car - The Beatles 2. Little Deuce Coupe - The Beach Boys Ну а на первом месте разместилась песня, которая, наверняка, не оставит равнодушными поклонников фильма «Угнать за 60 секунд». Это композиция Low Rider группы War, которая играла в эпизоде, где Николас Кейдж и компания готовятся идти на дело.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Я дуже поважаю працю того журналіста, який займався розробкою цього рейтингу, поважаю працю того журналіста, який адаптував цю інформацію для нашого інформаційного середовища. Я поважаю названу американську радіостанцію та всіх виконавців, які присутні у цьому рейтингу, а також їхні твори. Але я кажу fuck Off!! Чому?

По-перше, це нав'язування своєї авторитетної думки, по-друге, це дезорієнтація молодих водіїв і тих, які не орієнтуються в музиці. Я прослухав всі ці композиції і мені уявилася картина така: чувак, не менше 35 років керує масивним мінівеном або вантажівкою по американській автостраді. Останній порив молодості цього чувака проявляється у пісні Металіки. Так, зважаючи на вікову категорію, мало молодих людей щоденно керує автівками (від 18 років, наприклад). Я не можу слухати таку музику в машині і сподіваюся, мої ровесники теж... Ну а зараз ви подумаєте що я згадаю про задушевний російський (та і український) шансон :) Ні! Я просто пропоную перелік тих пісень (багато з який вже теж не актуальні, але в рамки останнього десятиліття вони вписуються), які я люблю слухати в машині. Скажу одразу - я любив грати в NFS :))

Bloodhound Gang - The Ballad of Chasey Lain

Тартак - Дж...Ангел

MaxNRG & Ragga Sapiens - Слово

SkindRed - Tears

Chase And Status feat. Plan B - Pieces

O.Torvald - Хочу FUCK

Netsky - Iron Heart

New Found Glory - So Happy Together (punk cover)

Saliva - Superstar II

Fanero - Чайковский Жесть

Fanero - Vorushis (ворушись)

Redco ft. Raggasapiens - Палає Сонце [ Kla-Too Rmx ]

MaxNRG & Guff Rick - Love Story (Original mix)

 Avenged Sevenfold - Seize The Day

 Spank Rock - What It Look Like

 The Bronx - Around The Horn

 Yonderboi - People Always Talk About The Weather (Junkie XL Remix) 

Goldfrapp - Ride A White Horse (Serge Santiago Remix)

 Tiga - Good As Gold

 Hot Action Cop - Going Down On It

 Styles Of Beyond - Nine Thou (Superstars Remix)

Suni Clay - In A Hood Near You

The Roots and BT - Tao Of The Machine (Scott Humphrey's Remix)

Evol Intent_ Mayhem & Thinktank - Broken Sword

Foreign Islands - We Know You Know It

Plan B - More is Enough feat. Epic Mac

Digitalism - Pogo

Unwritten law-The Selebration song

Rise Against-Give it all

Paul van Dyk-Nothing but You (cirrus remix)

the bronx - notice of eviction

cirrus - back on a mission

BT - Kimosabe

Asian Dub Foundation - Fortress Europe

Andy Hunter - The Wonders Of You

Тартак - Подаруй мені кохання!

Тартак - Кожнетіло

Тартак - Червона Рута – 97

Тартак - Нашеліто

Роллікс - МікрOFF-ONна переВІРКА

Роллікс - ДенЬ У денЬ (rmx by dj. NeRo & Veronika Alex)

Роллікс - ДенЬ У денЬ

O.Torvald - Моє-твоє

O.Torvald - Тіло

Evol Intent - Middle Of The Night

Ill Nino - Numb

 Limp Bizkit - Rollin' (Air Raid Vehicle)

Airbourne-Girls in Black

Pendulum - 9,000 Miles

Pendulum - The Tempest

Pendulum - Watercolour

Pendulum - Comprachicos

Pendulum - The Fountain (feat. Steve Wilson)

Septembre - I Am Weightless

ShapeShifter - New Day Come

Silverstein - You're All I Have

Borealis - Don't Mean A Thing

Plov Gotov - Даша, оставь его!

Blink182 - First Date

Linkin Park - One Step Closer (Humble Brothers Remix)

Pendulum - The Island - Pt. I (Dawn)

Silverstein - My heroine (Acoustics)

Дякую!

Сьогодні отримав 34 повідомлення на поштову скриньку. Користувачі цього сайту просто таки ринулися плюсувати мій рейтинг і залишати схвальні коментарі в замітках. Цього раніше не було, не в такій кількості. Я дякую всім, але мені цікаво в чому причина в такій зацікавленості в моєму блозі?

free counters

1 листопада

Сьогодні в Запоріжжі був день просто зашибісь. В погодному плані. Тепло, сонце, повна відсутність вітру. Казка якась! Осінь по моєму не холодно пора року, а якраз тепла, літо - спекотна пора року. Осінь - це рівновага...

Дрібнички

Їдучи байком або мотобайком, або висунувшись з вікна авто на швидкості, не вдягаючи окулярів, відчуваєш, інколи, як об тебе б'ються різні дрібні комахи. Потрапляють в очі, сідають на одяг. Хоча про те хо я пишу, стосується, напевно, лише байка. І вітру. Коли їдеш проти вітру - він несе комах, які не мають сил (здібностей, розуму) летіти проти, а ти докладаєш зусиль, тиснучи педалі. Але якесь погане порівняння порівнювати себе з комахами. Також ніяких аналогій з суспільством....


Що це таке?!

Мешкаючи на сході України, точніше південному сході, в досить великому місті (з досить дивною структурою спальних та робочих районів). Ну якщо б це був еталон міста, або якось історично так повернулося, що це була класична структура міст (починаючи з середньовіччя), то міста б були дуууже незручними. Наприклад німецький стиль будівництва міст - це ринок, ратуша, та на всі чотири сторони вулиці. Досить зручно. Це перейняли й поляки, чехи, хтось ще мабуть. Але моє місто (чому я про структуру? бо мислення моїх співміщан подібне цій структурі)... та чого скаржитися і нарікати? Моє місто схоже з Нью-Йорком у центрі, коли всі вулиці паралельні і перепендикулярні, складаючи строгі прямі кути. Це маленька частина міста, досить приємна, з деякими натяками на інфраструктуру. Невеликі відстані від шкіл, лікарень, магазинів, транспорту, розваг, парків тощо. І це все. Всі інші частини - далеко, огидні спальні райони, так огидні, понурі. Веселить лише кількість супермаркетів, куди всі сходяться туди на вихідних як на розваги. Де ще можна в спальному районі посидіти в чистоті, з кондиціонером та з музикою? Ніде, окрім, супермаркетів... Тож, центр нашого міста. Мені там до вподоби, через все вищеописане і через те, що там мешкає дівчина, яку я люблю (а вона кого любить не знаю). Навіть маршрутки якість чистіші і швидші і таке інше. Але є одне але, а може й два. Наше місто не було б великим, якщо не було б індустріальним. І маємо багато фабрик, металургійних комбінатів, різних дрібніших підприємств, не менш важливих. Точніше, ми їх не маємо, а просто споглядаємо і користуємося податковими надходженнями, які повертаються до нас через держбюджет. Але це окрема розповідь. І от ці 130 заводів, з яких 6 чи більше занесені до переліку наднебезпечних, щось таке по ЦО вивчали, тобто коли, недайбог, аварія -  70% міста потрібно евакуювати, надати медичну допомогу, житло тощо. І уявіть собі близько півмільйона людей евакуюють - наших спринтерів-мерседесів не вистачить, тим більше, якщо кожен ще має перед поїздкою дві гривні заплатити. Але це знову не по темі. І от ці заводи функціонують приблизно на відстані 3-5 км не те щоби від міста а: 1. в зоні міста, 2. 3-5 км від того чудового центру на північ. Про що це? Коли вечором відмикаються фільтри, мешканці міста (не всього) насолоджуються такими запахами, що... Ну він мені нагадує воду Нафтусю до якої домішали цукру. В день в місті сіро-блакитний туман, не зажди, але інколи. І от я не знаю як це все впливає на наші дихальні шляхи, шкіру, зір, імунітет? Ми просто вдихаємо різні оксиди азоту, метан, якісь різні гази, метали. Тому інколи в центрі не те щоби знаходитися неможливо, але якось дивно. Такий запах, колір повітря. Самопочуття добре, настрій теж, але...

     Так от, мої співміщани. Я би не написав цього, якщо б вони цього не сказали. Буду коротко: про українську мову і все що з нею пов'язано. Питанням "ти з західної/Львову?" я вже перестав дивуватися. Колись здивувало питання "ти з Києва?". І це при першій розмові, коли я кажу своє ім'я і можу щось прокоментувати не більше, ніж десятьма словами. "Так ти зі Львову чи Хмельницького?" Ага, значить Хмельницький дрейфує до Львову і я погано обізнаний в геодезії. Інші питання: "ти бандерівець?" (знову наголошую, що вони задаються не після тривалого знайомства, а одразу). От це питання мне вразило - "ти з Польщі?" "Як це?" "ну ти ж українською розмовляєш". Тут я погано обізнаний, не обізнаний, з етногенетикою, лінгвістикою, історією та політикою. "ти з Полтави?", "з якого ти села?", "хто з твоїх батьків бандрівець?" Блін, а може, мельниківець, чи прихильник концепції розвитку України Міхновського, чи Донцова? "Звідки ти?", "ти не місцевий?"... І от недавно задано питання, яке виграло топ-100. Колись, вислуховуючи такі питання, я надто нервуввся, все розповідав і був палким прихильником націоналізму українського. Зараз мені весело. Так от питання від хлопця, з яким 5 хвилин порозмовляв. Він через найкращі побажання, без злих і провокативних думок (це видно було по його зацікавленому обличчю) задає питання "де ти знімаєш квартиру?" "???" "ну так ти ж українською розмовляєш!" От і логіка - всі хто українською - всім квартири на винаєм!! Може я помиляюся, може випадкове питання, такий собі random, може той хлопець не так мислив, а я так мислю, але у всякому разі він не намагався вгадати звідки я, як більшість з впевненістю думаючи що звідки-завгодно, але лише не зі свого рідного, великого, індустріального, брудного, незручного міста, де народився і виріс. Тож це найоригінальніше питання, а якщо й ще прив'язати той логічний ланцюжок - то закривайте вуха - животи від сміху порозриваєте... А може й ні, не всі такий гумор розуміють. Та ж сама особа, яка прискорює стук мого серця (не прокурор і не суддя) зажадала щоб я розмовляв з нею не українською, а то па-па. От це важко...


Сашко Положинський

Сашко Положинський

     Сашко Положинський - серед сучасної молоді це ім'я фігурує щодня. Так, саме ім'я, як бренд, тобто комплекс понять, які узагальнюють уявлення людей про відповідну особистість. Чому я це пишу? Людина з цим іменем безумовно є героєм сучасної України. Як би він не відмахувався що не хоче таким бути, він ним вже є. Перше - вся його творчість, манери, поведінка, розмова, участь у найріноманітніших проектах від хіт-парадів до реконструкції історичних об'єктів свідчать, на мою думку, про так би мовити взірець не те щоби громадянина (але не виключено), а про людину не закомплексовану, енергійну, з оптимітичними поглядами, про її сучасність і найголовніше - він є творцем тенденцій, а не шукачем їх та їх вигідного використання. Чому я згадав про бренд, бо під таким іменем в Україні (думаю, в Білорусі і в Польщі теж) можна продукувати дорогі годинники, сири, відкривати юридичні фірми тощо...
      Що ж, порушуючи заповідь,зізнаюся що Положик є моїм кумиром ще зі школи. Гурт Тартак, лідером якого є положик, почав слухати після концерту, до того слухав записи - ніяк не реагував. Після концерту у 9му класі я назажди полюбив творчість цього гурту, а потім особистість Сашка Положинського. І я розумію, що той, ким він зараз є, це результат докладання певних зусиль (не в розумінні важких та небажаних), а просто кажучи, роботи з собою. Тут, продовжуючи свої попередні дописи, можу сказати що навколо Тартака обертається певний інформаційний простір у газулі медіа (а пізніше і не тільки, а історії, культури, кохання, багато чого іншого), який сміливо можна вважати українським, а не продуктом тієї ж всепоглинаючої глобалізації. Творчість гурту пропагує, на мою думку, український стиль життя, про який важко щось сказати в цілому.
     Сподіваюся, моя думка зрозуміла. Тут я буду збирати посилання на різні джерела, де знаходяться інтерв'ю та розмови з Сашком Положинським.

 З виходом пісні "Виберіть мене" почалися жваві обговорення (30.10.2009)
Олександр Положинський на Новому каналі з піснею "Виберіть мене" (27.10.2009)
Положинський розповідає про свій сольний проект СП (13.10.2009)
Сашко ПОЛОЖИНСЬКИЙ: СП з 'Тартаком' (14.11.2009)

                                                         Хижак Сашко Положинський (09.09.2009)


                             Сашко Положинський: "Якщо принципи є, то з ними доводиться рахуватися"  (31.03.2010)




Взято з блогу http://e-commerce2000.blogspot.com/