хочу сюди!
 

Ксюша

44 роки, овен, познайомиться з хлопцем у віці 43-50 років

Сашко Положинський

Сашко Положинський

     Сашко Положинський - серед сучасної молоді це ім'я фігурує щодня. Так, саме ім'я, як бренд, тобто комплекс понять, які узагальнюють уявлення людей про відповідну особистість. Чому я це пишу? Людина з цим іменем безумовно є героєм сучасної України. Як би він не відмахувався що не хоче таким бути, він ним вже є. Перше - вся його творчість, манери, поведінка, розмова, участь у найріноманітніших проектах від хіт-парадів до реконструкції історичних об'єктів свідчать, на мою думку, про так би мовити взірець не те щоби громадянина (але не виключено), а про людину не закомплексовану, енергійну, з оптимітичними поглядами, про її сучасність і найголовніше - він є творцем тенденцій, а не шукачем їх та їх вигідного використання. Чому я згадав про бренд, бо під таким іменем в Україні (думаю, в Білорусі і в Польщі теж) можна продукувати дорогі годинники, сири, відкривати юридичні фірми тощо...
      Що ж, порушуючи заповідь,зізнаюся що Положик є моїм кумиром ще зі школи. Гурт Тартак, лідером якого є положик, почав слухати після концерту, до того слухав записи - ніяк не реагував. Після концерту у 9му класі я назажди полюбив творчість цього гурту, а потім особистість Сашка Положинського. І я розумію, що той, ким він зараз є, це результат докладання певних зусиль (не в розумінні важких та небажаних), а просто кажучи, роботи з собою. Тут, продовжуючи свої попередні дописи, можу сказати що навколо Тартака обертається певний інформаційний простір у газулі медіа (а пізніше і не тільки, а історії, культури, кохання, багато чого іншого), який сміливо можна вважати українським, а не продуктом тієї ж всепоглинаючої глобалізації. Творчість гурту пропагує, на мою думку, український стиль життя, про який важко щось сказати в цілому.
     Сподіваюся, моя думка зрозуміла. Тут я буду збирати посилання на різні джерела, де знаходяться інтерв'ю та розмови з Сашком Положинським.

 З виходом пісні "Виберіть мене" почалися жваві обговорення (30.10.2009)
Олександр Положинський на Новому каналі з піснею "Виберіть мене" (27.10.2009)
Положинський розповідає про свій сольний проект СП (13.10.2009)
Сашко ПОЛОЖИНСЬКИЙ: СП з 'Тартаком' (14.11.2009)

                                                         Хижак Сашко Положинський (09.09.2009)


                             Сашко Положинський: "Якщо принципи є, то з ними доводиться рахуватися"  (31.03.2010)




Взято з блогу http://e-commerce2000.blogspot.com/
19

Коментарі

Гість: Mr_Nameless

11.11.10, 13:11

    21.11.10, 21:02

    Таки Положинский рулить! Теж люблю його творчість! Його пісні, якщо вслухатись, дуже філосовські, відразу чути що автор не тупий і має великий життєвий досвід!
    Про те несподобалось що він відмовився приїхати на Бандерштат-2010, кажуть через гроші, тоді обл. рада не підтримала цей вест і в організаторів був маленький бюджет.

      32.11.10, 12:07

      Дивно... Але мене він якось"не зачепив".

        42.11.10, 20:31Відповідь на 3 від N 47-ий

        ну не всіх же, мені він подобається як музикант і громадський діяч, але останнім часом все більше OTorvald

          Гість: artyleryst

          55.11.10, 11:32

          Я його поважаю

            Гість: G07

            65.11.10, 12:59

            теж ним захоплююсь. Дякую за замітку