Телефон довіри Північно-східноого офісу Держаудитслужби

  • 16.08.19, 15:07

 

Основними завданнями функціонування телефону довіри є:

1. Надання інформації щодо повноважень Північно-східного офісу Держаудитслужби;

2. Забезпечення оперативного реагування на порушення законодавства при витрачанні бюджетних коштів, використанні державного чи комунального майна підконтрольними установами, визначеними у Законі України «Про основні засади здійснення державного фінансового контролю в Україні»;

3. Виявлення фактів можливих корупційних та інших неправомірних дій (бездіяльності), рішень посадових осіб органу державного фінансового контролю, при здійсненні ними своїх повноважень.

 

         На теперішній час, у Північно-східному офісі Держаудитслужби тривають заходи державного фінансового контролю у наступних підконтрольних установах:

1.     Харківське державне вище училище фізичної культури № 1;

2.     Комунальний позашкільний навчальний заклад "Харківський міський комплексний центр клубів за місцем проживання";

3.     Науково-технічний концерн "Інститут проблем машинобудування" Національної академії наук України;

4.     Департамент охорони здоров`я Харківської облдержадміністрації;

5.     Державна установа "Інститут охорони здоров`я дітей та підлітків Національної академії медичних наук України";

6.     Управління культури і туризму Харківської облдержадміністрації;

7.     Державний фінансовий аудит місцевих бюджетів на території Зміївського району Харківської області;  

8.     Харківська обласна рада;

9.     Державний фінансовий аудит міського бюджету м.Первомайський Харківської області;

10. Комунальне підприємство "Харківспецбуд";

11. КП "Теплоенерго" Лозівської міської ради;

12. Державне підприємство Український державний проектний інститут "Укрміськбудпроект";

13. Балаклійська районна державна лікарня ветеринарної медицини;

14. Державний фінансовий аудит діяльності Державного підприємства  "Куп"янське лісове господарство";

15. Окружна виборча комісія з виборів народних депутатів України одномандатного виборчого округу № 168;

16. Окружна виборча комісія з виборів народних депутатів України одномандатного виборчого округу № 169;

17. Окружна виборча комісія з виборів народних депутатів України одномандатного виборчого округу № 170;

18. Окружна виборча комісія з виборів народних депутатів України одномандатного виборчого округу № 171;

19. Окружна виборча комісія з виборів народних депутатів України одномандатного виборчого округу № 172;

20. Окружна виборча комісія з виборів народних депутатів України одномандатного виборчого округу № 173;

21. Окружна виборча комісія одномандатного виборчого округу № 174;

22. Окружна виборча комісія з виборів народних депутатів України одномандатного виборчого округу № 175;

23. Окружна виборча комісія з виборів народних депутатів України одномандатного виборчого округу № 176;

24. Окружна виборча комісія одномандатного виборчого округу № 177;

25. Окружна виборча комісія з виборів народних депутатів України одномандатного виборчого округу № 178;

26. Окружна виборча комісія з виборів народних депутатів України одномандатного виборчого округу № 179;

27. Окружна виборча комісія з виборів народних депутатів України одномандатного виборчого округу № 180;

28. Окружна виборча комісія з виборів народних депутатів України одномандатного виборчого округу № 181.

 

         У випадку наявності інформації про порушення законодавства з фінансових питань на зазначених підприємствах, просимо повідомляти про це Північно-східний офіс Держаудитслужби.

 

 

Наш номер для надання повідомлень: (057) 725-86-24

 

Графік роботи залишився незмінним: щодня з 9 до 18, а в п'ятницю до 16:45.

 

Телефонуйте!

 

Прес-служба Північно-східного офісу Держаудитслужби.

Результати роботи Офісу у січня-липня 2019 року

 


Фахівці Північно-східного офісу Держаудитслужби протягом січня-липня 2019 року, за результатами проведених ревізій, забезпечили відшкодування втрат фінансових і матеріальних ресурсів на загальну суму 12,8 млн гривень.

За підсумками проведених державних фінансових аудитів об’єктами контролю було враховано 161 пропозицію та рекомендацію, загальна сума досягнутого економічного ефекту (додаткового результату) складає 161,2 млн гривень.

Органами місцевої влади і самоврядування, керівниками об’єктів контролю та їх вищими органами за наслідками проведених заходів державного фінансового контролю прийнято 39 управлінських рішень.

За недотримання законодавства до адміністративної відповідальності притягнуто 143 особи, до дисциплінарної та матеріальної – 32 особи, із займаних посад звільнено дві посадові особи.

До об’єктів, на яких виявлені порушення бюджетного законодавства, у 40 випадках застосовано фінансові санкції у вигляді: зупинення операцій з бюджетними коштами, зменшення бюджетних асигнувань розпорядникам бюджетних коштів, прийняття вимог про повернення використаних не за цільовим призначенням коштів та попередження про неналежне виконання бюджетного законодавства з вимогою щодо усунення порушень.

З метою повного відшкодування встановлених втрат фінансових і матеріальних ресурсів перед органами прокуратури ініційовано пред’явлення  15-ти цивільних позовів, до суду пред’явлено три позови на загальну суму 2,4 млн гривень.

До правоохоронних органів передано 24 матеріали ревізій та один аудиторський звіт, за результатами розгляду яких розпочато 7 досудових розслідувань та матеріали двох аудиторських досліджень долучено до кримінальних проваджень.

Крім того, до Державної служби фінансового моніторингу України надіслано три інформації про виявлені в ході контрольних заходів господарські операції, що підлягають фінансовому моніторингу, на загальну суму 16,5 млн гривень.

 Прес-служба Північно-східного офісу Держаудитслужби

 Нагадуємо, що Аудитори Харківщини під час ревізії Харківської медичної академії післядипломної освіти встановили порушень на суму понад 5 млн грн.


Харківські аудитори виявили, фінансові втрати державного бюджет


Фахівці Північно-східного офісу Держаудитслужби під час планової ревізії в Управлінні соціального захисту населення Харківської РДА виявили порушення на суму 521 тис. гривень.

 Зазначений захід державного фінансового контролю був проведений за період діяльності Управління соціального захисту населення Харківської РДА (далі - Управління) за період з 01.01.2015 по 01.12.2018 року.

Зокрема, 362 тис. грн державний бюджет недоотримав через неповернення надавачами комунальних послуг невикористаних сум субсидій після завершення опалювального сезону, а також за останній період отримання субсидії.

Крім того, через не проведення перерахунку призначених субсидій громадянам, якими отримано послуги з газопостачання та постачання електричної енергії в неповному обсязі, внаслідок відключення газопостачання та постачання електричної енергії, зайво призначено та нараховано субсидій на загальну суму 149 тис. гривень.

Завдяки вжитим під час ревізії заходам, забезпечено відшкодування виявлених втрат в загальній сумі 462 тис. гривень.

Також, виявлено випадки надання субсидій на оплату житлово-комунальних послуг особам, які надали недостовірні дані про отримані доходи під час призначення субсидій, що призвело до втрати 9,45 тис. грн бюджетних коштів.

Північно-східним офісом Держаудитслужби на адресу Управління, направлено вимогу щодо усунення виявлених під час ревізії фінансових порушень в повному обсязі.

Управління попереджено про неналежне виконання бюджетного законодавства.

Про результати ревізії поінформовано УЗЕ ДЗЕ в Харківській області Національної поліції України. 

 Нагадуємо, що фахівці Північно-східного офісу Держаудитслужби протягом січня - травня 2019 року забезпечили відшкодування втрат на суму 9,5 млн грн.

 Прес-служба Північно-східного офісу Держаудитслужби.


 

Офіс оголошує конкурс на зайняття вакантних посад

 

 Північно-східний офіс Держаудитслужби оголошує конкурс на зайняття вакантних посад державної служби категорій «Б» та  «В» , що відбудеться 14 серпня 2019 року о  10  годині за адресою: майдан Свободи, 5,Держпром, 4 під’їзд, 10 поверх, м. Харків 61022.

  Перелік вакансій:

·        заступник начальника відділу  контролю у сфері закупівель  Північно-східного офісу Держаудитслужби

·        провідний державний аудитор відділу контролю у галузі промисловості, енергетики, транспорту та фінансових послуг Північно-східного офісу Держаудитслужби

·        провідний спеціаліст відділу роботи з персоналом Північно-східного офісу Держаудитслужби (на період відпустки для догляду за дитиною основного працівника)

·        головний державний фінансовий інспектор відділу контролю у соціальній галузі та сфері культури Управління Північно-східного офісуДержаудитслужби в Луганській області

·        головний державний фінансовий інспектор відділу контролю органів влади, оборони, правоохоронних органів та місцевих бюджетів Управління Північно-східного офісу Держаудитслужби в Луганській області   

·        провідний державний фінансовий інспектор відділу контролю органів влади, оборони, правоохоронних органів та місцевих бюджетів Управління Північно-східного офісу Держаудитслужби в Луганській області  

·        головний державний аудитор відділу контролю у сфері закупівель Управління Північно-східного офісу Держаудитслужби в Полтавській області

·        провідний державний аудитор  відділу контролю у соціальній галузі та сфері культури Управління Північно-східного офісу Держаудитслужбив Полтавській області

  З умовами проведення конкурсу та вимогами до кандидатів на посаду можна ознайомитись на сайті Держаудитслужби http://www.dkrs.gov.ua у розділі: інформаційний каталог » Конкурс на зайняття вакантних посад Держаудитслужби » Територіальні органи Держаудитслужби » Північно-східний офіс Держаудитслужби».

          Прес-служба Північно-східного офісу Держаудитслужби.


Сторінки:
1
24
25
26
27
28
29
30
31
попередня
наступна