хочу сюди!
 

Лилия

41 рік, скорпіон, познайомиться з хлопцем у віці 35-50 років

Результати роботи Офісу у січня-липня 2019 року

 


Фахівці Північно-східного офісу Держаудитслужби протягом січня-липня 2019 року, за результатами проведених ревізій, забезпечили відшкодування втрат фінансових і матеріальних ресурсів на загальну суму 12,8 млн гривень.

За підсумками проведених державних фінансових аудитів об’єктами контролю було враховано 161 пропозицію та рекомендацію, загальна сума досягнутого економічного ефекту (додаткового результату) складає 161,2 млн гривень.

Органами місцевої влади і самоврядування, керівниками об’єктів контролю та їх вищими органами за наслідками проведених заходів державного фінансового контролю прийнято 39 управлінських рішень.

За недотримання законодавства до адміністративної відповідальності притягнуто 143 особи, до дисциплінарної та матеріальної – 32 особи, із займаних посад звільнено дві посадові особи.

До об’єктів, на яких виявлені порушення бюджетного законодавства, у 40 випадках застосовано фінансові санкції у вигляді: зупинення операцій з бюджетними коштами, зменшення бюджетних асигнувань розпорядникам бюджетних коштів, прийняття вимог про повернення використаних не за цільовим призначенням коштів та попередження про неналежне виконання бюджетного законодавства з вимогою щодо усунення порушень.

З метою повного відшкодування встановлених втрат фінансових і матеріальних ресурсів перед органами прокуратури ініційовано пред’явлення  15-ти цивільних позовів, до суду пред’явлено три позови на загальну суму 2,4 млн гривень.

До правоохоронних органів передано 24 матеріали ревізій та один аудиторський звіт, за результатами розгляду яких розпочато 7 досудових розслідувань та матеріали двох аудиторських досліджень долучено до кримінальних проваджень.

Крім того, до Державної служби фінансового моніторингу України надіслано три інформації про виявлені в ході контрольних заходів господарські операції, що підлягають фінансовому моніторингу, на загальну суму 16,5 млн гривень.

 Прес-служба Північно-східного офісу Держаудитслужби

 Нагадуємо, що Аудитори Харківщини під час ревізії Харківської медичної академії післядипломної освіти встановили порушень на суму понад 5 млн грн.


0

Коментарі