хочу сюди!
 

иванова

38 років, стрілець, познайомиться з хлопцем у віці 40-55 років

Пошук

Стрічка заміток за місяць

Старое фото. Ковыльный закат. 2015 г.

Жаркий день переходит в вечер.
Остывает нагретая за день земля.
Где-то поют невидимые птицы.
Неслышно колышуться волны седого ковыля.
Горячий диск медленно катится к горизонту.
А сверчки начинают свои вечерние песни.
Еще один день уходит в вечность.

Війна як самоствердження

  • 31.05.24, 20:00

"Якщо війна більш-менш чітко сприймається як загальна кара, коли кожна людина, та й кожен народ готовий виявити мужність, спокутуючи кров'ю своєї слабкості та гріхи колишньої епохи, у тому числі свої власні слабкості та гріхи. Війна здається для почуття жертвопринесенням, завдяки якому знімаєш із себе старого Адама і в ладу зі світом домагаєшся нового, більш гідного життя. Звичайна мораль подолана, вона замовкає перед надзвичайними обставинами.
З погляду світової моралі, засобом, якщо вже кровопролиття неминуче, має бути не війна з чужими країнами, а громадянська війна.
Відчуття себе великою державою у внутрішньому розвитку нас не зробило щасливими. Терміново знадобився новий прорив, цього разу до світового панування, якого, звичайно, не можна було досягти жодною діяльністю на рідній ниві. Отже — війна, і якщо доведеться — війна проти всіх, щоб усіх переконати і підкорити. І ось ми кинулися в чужі країни у впевненості, що велика година Німеччини нарешті настала; що нас благословляє сама історія; що після Іспанії, Франції, Англії прийшла наша черга відзначити історію своєю печаткою та повести за собою світ; що двадцяте століття належить нам. Що з того, що інші народи вважали нас правопорушниками, забіяками, нестерпними ворогами життя,— у нас були засоби, щоб лупити світ по голові доти, доки він не змінить своєї думки про нас, не захопиться нами, не полюбить нас."
Томас Манн "Доктор Фаустус"

Українська музика 2562







0%, 0 голосів

0%, 0 голосів

100%, 1 голос

0%, 0 голосів
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.

Речі з історією

Речі з історією з часом не втрачають своєї актуальності. Зовсім навпаки – вони наповнюються шармом. Ми готові годинами розглядати фото предметів, які з роками набувають тільки більш вишуканого вигляду.

«Бабуся привезла це з Німеччини в 50-60-х роках. Тепер воно належить мені. От тільки що це?! Хто-небудь у курсі?»

 

Галапагоський павич




Відомий Галапагоський павич (Galapagos pavo).

[ Читати далі ]

Звук роторного спортпрототипу

Десь почув, що в гонках Ле-Ман виступали і навіть одного разу (в 1991) перемагали спортпрототипи з роторним двигуном. Наприклад, Mazda 787B. Це, до речі, єдиний автомобіль з роторним мотором, який здобув перше місце в 24-годинних змаганнях Ле-Ман. Й то, за допомогою того, що лідери зійшли з траси.

Звук у цієї машини був ого-го. Як сирена!


Українська музика 2561







0%, 0 голосів

20%, 1 голос

40%, 2 голоси

40%, 2 голоси
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.

Однофото. Вечер

Уходит май, унося с собой и весну 24 года.


Реальні прототипи красуні та чудовиська

 




Реальні прототипи красуні та чудовиська...

[ Читати далі ]