Про співтовариство

Для кохання немає обмежень у віці! Кожна людина здатна кохати і бути коханою. Головне,зберегти це чарівне відчуття душі, бути вдячним вищим силам за те, що тобі дали можливість це відчувати, вміти насолоджуватися красою людської душі, людського тіла. Тут можна розмістити картинки, фото, відео,цікаві статті, сюжети, вірші про кохання, життєві історії, романтику, музику, гумор , корисні поради , бесіди . Учасники співтовариства можуть розміщувати тут свої цікаві пости. Активно включайтеся у життя товариства, пишіть про те, що вас хвилює, діліться своїми почуттями, відчуттями, досвідом. Можливо саме це допоможе комусь зберегти кохання, чи врятувати сім"ю. Ласкаво просимо !!!
Вид:
короткий
повний

ЛЮБОВ, ЕРОТИКА , СЕКС

до тебе приходив?





А цей просто сподобався, хоч і не в тему

Поки маю натхнення...

Адже життя прекрасне, коли чиїйсь щоці потрібен твій ніс. 

© Ельчин Сафарли, «Мені тебе обіцяли».

Люблю сильних, владних та домінуючих чоловіків. Їх не зупинять перешкоди. Ідуть напролом. Ведуть за собою. І за ними хочеться йти. Мужчина-Гуру. Провідник. Поряд з ним не виникає сумнівів і не стоїть питаняя "так чи ні", "треба чи не треба". Від таких зносить дах та саме поряд з ними видно зірки. Десь прочитала аналогію, що поряд з таким ти відчуваєш себе Першою Леді навіть вмита та в піжамі podmig. Вони не кажуть "вирішуй сама", вони не присилають дивну смс "ти чудова, алеж обставини сильніші за мене". Вони впевнені в собі, своїх діях та наслідках. І за кілометр видно інтелект. І не хизується одноразовими перемогами, бо не розмінюється на таке. Щоб бути з Ним, замало лише вміти цілуватися. Треба бути йому до пари. 

Про чоловіків)


37%, 22 голоси

8%, 5 голосів

2%, 1 голос

47%, 28 голосів

2%, 1 голос

5%, 3 голоси
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.

Що краще - великий чи малий? Де ж та шкала?

У цьому питанні настав час поставити крапку! Скільки можна обговорювати пеніси чоловіків?! Наче нічого більш важливого у світі вже немає…
Пишу і сама собі не вірю: може, і не найважливіше, але є щось у цьому питанні таке, що хвилює більше, ніж доля пінгвінів… (Пробачте мені, любителі тварин!)

Маленький пеніс, великий пеніс… Сексолог Ричард Едвардс запропонував пеніси… систематизувати. Вийшла не таблиця Менделєєва, звісна річ, але все-таки – наука, а не просто міркування на тему…

Маленький пеніс – це як? А великий пеніс – це скільки?

Ричард Едвардс значну частину свого життя віддав доволі цікавому заняттю: обмірюванню чоловічих пенісів. Він працював із неграми й ескімосами, дідами та підлітками. І не одержав Нобелівську премію, треба думати, через простий недогляд…

Але ближче до фактів:

Середній розмір чоловічого пеніса – 16 см. І половина чоловіків усього земної кулі до цього «прохідного балу» не дотягають! (Половина?! Ой…)
Особливо яскраві враження залишив у вченого пеніс завдовжки 26,2 см. (Цікаво, чи збереглися у вченого фото?)

А що, крім цифр, залишилося від дослідження? О, інформації цілком достатньо…

Розвіяні деякі міфи. Наприклад, з'ясувалося, що негри зовсім незаслужено користуються славою власників найбільших пенісів. Брехня! Як з’ясувалось, у латиноамериканців і азіатів пеніс коротший, ніж у представників інших рас. (Ага, попалися, дурисвіти…)

Факт дуже радісний: у більшості чоловіків у стані ерекції пеніс збільшується удвічі. (Тому не поспішай обірвати пляжне знайомство на першому погляді: деякі «манюні» у стані ерекції перевершують самі себе та «вистрибують» із жорстких рамок науки.)

Ще один розвіяний міф: розмір пеніса напряму не пов'язаний із розміром носа, ступень, п’ястей рук і т.д. Але спостерігається незначна залежність між зростом і величиною члена. (Але це нормально: адже руки у високих людей довші, чому тоді пеніс повинен випадати із цієї тенденції?)

Власники великих пенісів мають більше сексуальних контактів, ніж ті, у кого пеніс «середнього розміру». Але це зовсім не означає, що між великим пенісом і потенцією можна поставити знак рівності. Просто чоловіки з великим пенісом більше впевнені в собі. Але чи кращі вони як коханці? Не факт…

Мала штучка червінчик, а ціна велика

Гадаєш, це прислів'я до пенісів не застосовне? Помиляєшся. Походи по форумах: там панянки такі оди співають тим, кого природа пенісом «образила»! Не кажучи вже про професійну думку сексологів, які дуже рекомендують жінкам більш уважно поставитись до власників маленьких пенісів. Вони здебільшого неабиякі витівники…

(с)

33%, 14 голосів

44%, 19 голосів

23%, 10 голосів
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.

Про справжню любов

- Софа, вставай! Тебе до работы пол-часа осталось!
- Сема, шлимазл, не мог раньше разбудить? Мне краситься только 40 минут надо!
- Не ори! Пока ты спала, я тебя уже накрасил!

А навіщо потрібно знати довжину пеніса? - запитаєш ти.

А Бог його знає! - відповімо ми. Адже скільки не пиши про те, що "розмір не має значення", толку ніякого... І охочих узятися до цієї процедури з холодним штангенциркулем менше не стає.

До того ж, бажання дізнатися розмір того, чим безроздільно володієш, може спести на думку абсолютно несподівано, у хвилину еротичних таких пустощів, наприклад.

Або коли в голові - туман від випитого. Або якщо милого раптом здолає манія величі і він вирішить із цифрами в руках довести, що він - "те, що треба!"

Коротше, які б не були мотиви такої практики, буде краще, якщо ти будеш озброєна теорією.

Довжина пеніса: шукаємо одиниці виміру. Милі? Метри? Міліметри? Ой, тут жарти недоречні: визначаємося з точками відліку, а не з милями...

Правило для пенісів майже шкільне: довжиною пеніса вважається відстань від верхньої частини ерегованого пеніса до живота. Усе просто. Але є нюанс: міряти потрібно по верхній частині пеніса! Це дуже важливо, якщо ти хочеш знати правду!


Якщо ж хочеш пощадити самолюбство чоловіка - дозволь йому виміряти довжину по нижній площині пеніса, там вийде більше. Тобі однаково, а йому ж приємно!

Звертаємо увагу на важливу деталь: вимірюванню підлягають лише ероговані пеніси! Решта дискваліфікуються на старті. Ну, завдання не дуже складне, правда?

Довжина пеніса: установка приладу. Встановлюємо лінійку біля самого кореня напруженого у тривожному очікуванні пеніса. Причому цифра "0" – біля живота! Уникай жорстких металевих лінійок! Приготуй заздалегідь м'яку, з м'якого картону.

Притисни пеніс до лінійки й подивися коханому в очі. Пильно. Допитливо. Навіщо? Для особливого шику! Стеж за тим, щоб коханий не втягував живіт. Насправді ця хитрість сенсу не має, але твоя пильність збагатить ситуацію драйвом, що приємно!

Усе зробила? А тепер вирішальний рух! Зроби на лінійці відмітку й оголоси результати!

А коли коханий упорається з емоціями, порадуй його тим, що вимірювання потрібно проводити не менше чотирьох разів. У різні дні тижня, в різний час доби і при різній температурі повітря, бо розмір пеніса дуже чутливий до зовнішнього середовища.


Що там вийшло?

25%, 5 голосів

40%, 8 голосів

35%, 7 голосів
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.

Член чоловіка - ключ до його особистості © Flickr

Згідно зі східною філософією, секс - це не лише спосіб отримати чисто фізичне задоволення або продовжити свій рід, а й духовний акт.

"Секс може піднімати чоловіка й жінку на величезні висоти й так само легко опускати їх до рівня несвідомості тварини", - кажуть адепти Дао. І стверджують, що член чоловіка - це символ його духовної сили, особлива прикмета його психіки і здоров'я.

Від того, який саме член "дістанеться" жінці, багато в чому залежить її фізичне здоров'я.

Існує п'ять видів чоловічих членів

На сході член чоловіка називають значно красивіше: нефритовий стрижень, наприклад.

Згідно з Дао, зовнішній вигляд члена і якість сперми визначають стихії: Земля, Вогонь, Метал, Вода і Дерево.



Якщо панує Метал

Член такого чоловіка довгий і м'язистий, головка - велика, м'ясиста, яскраво виражена.

Для сексу з чоловіком, член якого перебуває під заступництвом Металу, не потрібні ніякі змазки: головка такого члена щедро виділяє прозорий секрет, схожий на слину.

Ця "слина" дуже корисна для організму жінки: вона зміцнює її імунну систему.

Сперма "металевого" чоловіка лікує нирки жінки й позбавляє її від хвороб сечового міхура.

Чоловік із "металевим" членом під час сексу ніколи не говорить, більше того - навіть не стогне.




Якщо член чоловіка під заступництвом Води - готуйся до орального сексу.

Це улюблена розвага "водяного" чоловіка.

Відрізнити чоловіка з "водяним" членом можна по голівці: вона в нього плоска, широка, з ледь помітним кільцем при основі.

Змазка, яка виділяється під час статевого акту, схожа на сперму й дуже бажана для жінок із захворюваннями органів ендокринної системи.
Чоловіки з "водяним" членом обожнюють секс на природі і при світлі дня. Їм дуже подобаються рольові ігри, особливо якщо дівчина активно зваблює неприступного героя.

Маленький нюанс: алкоголь сильно псує смак і запах сперми "водяного" чоловіка. Врахуй це на пікніках!



Член стихії Дерево

Зовнішні прикмети: тонкий, із не яскраво вираженою голівкою і м'яким обідком.

Виділяється секрет, схожий на піт, і дуже корисний жінкам із захворюваннями кровоносної системи. Та й просто при анемії.

Чоловік із "дерев'яним" членом не любить секс із довгою прелюдією, вважаючи за краще швидко переходити до суті справи. Але секс "по-швидкому" в брудному під'їзді - теж не для нього. "Все має бути красиво" - головна установка "чоловіка-дерева" і його члена.

Чоловік із "дерев'яним" членом рідко погоджується на секс із метою зняти стрес, інтуїтивно відчуваючи, що його сперма в цей момент - не найкращої якості. Але настрій може швидко змінитися, якщо запропонувати Дереву ароматичні олії й пахощі.

"Дерев'яний" член визначає й гастрономічні уподобання чоловіка: такі хлопці дуже люблять цитрусові. (Ось тобі й підказка: якщо чоловік кидається на апельсини - до ворожки не ходи: член у нього тонкий, із невеликою голівкою).



Якщо член - під заступництвом Вогню.

О, чоловіки з "вогненним" членом можуть пишатися витонченістю свого дружка. Голівка "вогняного" члена загострена й має дуже інтригуючий вигляд. Секрет "вогняного" члена схожий на в'язкий слиз і дуже корисний для жіночої травної системи.

Характерний вигляд і смак має і сперма Вогню - вона гаряча, рожевого кольору, з гіркуватим смаком.

Але цю сперму не можна використовувати як масочку на обличчя (досить популярна косметологічна процедура, між іншим, це ж чистий білок) - завдяки своїм вогненним якостям така сперма запросто може викликати алергію.

Чоловік із "вогненним" членом дуже любить проявляти ініціативу в ліжку, домінувати в сексі. Особливо невтомний "вогненний" член, якщо поруч із ліжком горять свічки - врахуй це!

Улюблена поза вогняного чоловіка - поза наїзниці. Тренуйся!



Чоловіка з членом Земля можна відрізнити по венах на члені

Стихія Землі подарувала чоловікам член із потужною, товстою головкою й товстим кільцем при основі. Тіло пеніса - часто рельєфне - з добре помітними, виступаючими венами.

Чоловік із членом типу Земля - безсоромний. У нього практично немає обмежень. Своєю спермою Земля може пишатися: вона в нього із солодким смаком і приємним ароматом.

Але щоб зберегти якість сперми, чоловіку потрібно приділяти багато уваги фізичним вправам. І налягати на рис, зелений чай і червоне вино.

Сперма здорового чоловіка з членом Земля благотворно впливає на шкіру.

22%, 4 голоси

17%, 3 голоси

0%, 0 голосів

6%, 1 голос

56%, 10 голосів
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.