Про співтовариство

Для кохання немає обмежень у віці! Кожна людина здатна кохати і бути коханою. Головне,зберегти це чарівне відчуття душі, бути вдячним вищим силам за те, що тобі дали можливість це відчувати, вміти насолоджуватися красою людської душі, людського тіла. Тут можна розмістити картинки, фото, відео,цікаві статті, сюжети, вірші про кохання, життєві історії, романтику, музику, гумор , корисні поради , бесіди . Учасники співтовариства можуть розміщувати тут свої цікаві пости. Активно включайтеся у життя товариства, пишіть про те, що вас хвилює, діліться своїми почуттями, відчуттями, досвідом. Можливо саме це допоможе комусь зберегти кохання, чи врятувати сім"ю. Ласкаво просимо !!!
Вид:
короткий
повний

ЛЮБОВ, ЕРОТИКА , СЕКС

Про неї (18+)

Вчені відзначають, що статеві органи жінки розрізняються за топографічним положенням входу в піхву, положенням клітора щодо входу в піхву (високо, низько), розмірами клітора (великий, маленький), величиною і оформленням статевих губ , особливо малих, ступенем зволоження піхви соками (секретом) при статевому збудженні (сухе, достатню або надмірно змочений піхву), а також тим, у якій площині стиснута статева трубка жінки. Класифікація жіночих статевих органів за цими параметрами наступна (по Л.Я.Якобсону):

"Целка" - недоторканий чоловіками статевий орган дівчини
"Дичка" - статевий орган з розтяжкою дівочої пліви, що зберігається до пологів
"Чилійка" - статевий орган дівчини без дівочої пліви. Зустрічається в Індії, Бразилії, Чилі. Дівчаток з дитинства матері так енергійно підмивають, що знищують дівочу пліву.
"Єва" - вульва з великим клітором. Жінки з великим клітором менш розумні, але більш чутливі.
"Мілка" - вульва з клітором, розташованим близько до входу в піхву (низько) і трущимся при статевому акті безпосередньо зі статевим членом чоловіка. Жінки з "Мілк" легко задовольняються, при статевому акті майже не потрібно додаткових ласк.
"Пава" - вульва з високо розташованим клітором. При статевому акті у виключній мірою потребує ласки, бо її клітор не тре безпосередньо по статевому члену чоловіка.
"Замазудя" - вульва з рясним соковиділенням при статевому збудженні жінки. Викликає неприємні відчуття у статевого партнера і нерідко призводить до відмови чоловіка від сексу.
"Кістянка" - недорозвинений плоский зовнішній орган з інфантильними статевими губами. Зустрічається, як правило, у худорлявих жінок з вузьким тазом. Майже всі «костянки» мають низьке розташування статевих органів. "Кістянка" - один із найбільш непривабливих статевих органів для чоловіка.
"Мавпочка" - статевий орган жінки з ненормально довгим клітором - більше 3 см. Він названий так тому, що у деяких самок-мавп клітор буває довше статевого члена самця.
"Готтенготскій фартух" - статевий орган жінки з надмірно розвиненими малими статевими губами, які закривають вхід у піхву і звисаючими за межі великих статевих губ. Така патологія органу може розвинутися в результаті надмірного жіночого онанізму на статевих губах.
"Княгиня" - найкрасивіший жіночий статевий орган з добре розвиненим клітором і малими статевими губами у вигляді бутона рожевого кольору над входом у піхву. "Княгиня" - найулюбленіший чоловіками, найпривабливіший і зручний для зносини в будь-якій позі орган. При гарній гормональної секреції жінка, що має "княгиню", здатна отримувати сама і надавати чоловікові задоволення невимовне. Поєднується з невеликими розмірами піхви, що теж привабливо для чоловіків. "Княгиня" зустрічається тільки у невисоких або середнього зросту жінок з повними стегнами і широким задом.
"Полукнягіні", "полуеви", "полукостянкі" та інші разновиди жіночих статевих органів займають проміжне положення. Розташування статевої щілини теж може бути різним - близько до заднього проходу (мала промежина), рівно по центру (нормальна промежина) або високо, близько до живота.
(С)

9%, 1 голос

0%, 0 голосів

18%, 2 голоси

18%, 2 голоси

0%, 0 голосів

9%, 1 голос

9%, 1 голос

36%, 4 голоси

0%, 0 голосів
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.

Ти не мовчи тільки

Завжди говори те, що відчуваєш і роби те, що думаєш.
Мовчання ламає долі.

Пауло Коельо

Ага?

Закохуватись - це як стрибати з парашутом. Завжди перехоплює дух. І ніколи не знаєш, чим закінчиться.

Святослав Вакарчук

Якщо собака не здасть...


Коли пішла дружина - я спочатку сумував...
Але згодом завів собаку, купив омріяний скутер,
І нарешті вдув сусідці, що про неї завжди мріяв!
Життя одразу покращилося, але тепер я думаю:
Коли жінка повернеться з роботи - мені капєц !

Так чи ні?

"Женщины в ссоре могут говорить любые вещи. Они могут делать больно, вести себя некрасиво, на грани мерзости. Поддавшись эмоциям, могут совершать безрассудные и необъяснимые вещи. Одни ведут себя яростно, наступают и оскорбляют, другие, наоборот, молчат, но потом тихо, как яд, по капле выдавливают из себя обиду. Обидевшись, женщина может уйти, сказав, что отношений больше нет и не будет. В этот момент многие мужчины совершают ошибку – отпускают ее, чтобы она остыла. Они надеются, что пройдет время, и она успокоится. Да, так и будет. Она остынет к своему мужчине и найдет нового, который ее не отпустит. Женщины всегда ждут, чтобы их вернули, в любой ссоре. Неважно, что она была зла, неважно, что она говорила, она хочет, чтобы ее вернули. Женщина может простить мужчине многое, если знает, что он ее никогда не отпустит и всегда вернет."

Отрывок из романа "Ирбис" Дмитрий Брилов



47%, 20 голосів

12%, 5 голосів

5%, 2 голоси

37%, 16 голосів
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.

Про жінку твоєї мрії))

-Ви хто?
-Я жінка вашої мрії.
-Але я не про таку мріяв!
-А збулась така.