Про співтовариство

Реалии нашей жизни заставляют многих более критически взглянуть на происходящее. Система управления импотента и безответственна, тотальная коррупция и круговая порука не позволяет с оптимизмом смотреть в будущее.
Бывшие герои-революционеры, активно превращаются в нынешних драконов-коррупционеров...
Их е\декларации показали что они, мягко говоря - живут не по средствам. В то же время, народ погружается в бездну нищеты и соответственно держава начинает тихо следовать за народом...
Данное сообщество создается для критического анализа, зрелого аргументирования и поиска выхода из угрожающей ситуации и самоуничтожения державы...
Поощряются трезвая оценка, порядочность и честность! Оскорбления, хамство и пустопорожние ахи-охи - не принимаются....

зі... ніякої мовної дискримінації, мова спілкування - українська чи російська, це вибір учасника!
Вид:
короткий
повний

Критический взгляд...

Уря, уря))) Або знову таки – "эх, ребята – всё не так…"


Ну от і все, українській корупції – повний гаплик)))
Бо закон про АнтиКорупційний Суд – вже підписав наш пишномовний гарант.
Тепер дрижіть кляті хабарники, чиновні казнокради та медицинські бариги – до вас наближається кирдик)))
Уря, уря, уря...

Попутно доповідаю всім "гидотам" які в моїх постах обгавкують мене за те, що я досить критично оцінюю дії нашої влади. За те, що критикую і чомусь ніяк не хочу полюбити пана президента.

"Гидоти" – інформую вас, що нині я просто в захваті і шаленію від радості і любові до нього)))
І мене, як типічного українського правдоруба і "зрадофіла", навіть тіпає і розпирає від надмірного щастя.
Яке блаженство, яка благодать, який неземний тріумф справедливості)))

Хоча трішки охолонувши від такої новини і ознайомившись із змістом закону можу впевнено сказати, що і від цього АнтиКорСуду – реальної користі буде приблизно стільки ж скільки від горезвісного напівмертвого НАЗКа.
Бо гарант все таки зумів втиснути в закон декілька положень, які можуть заблокувати або зовсім звести нанівець роботу самих найкращих і мудрих професіоналів.
І перший же відбір міжнародних експертів та вітчизняних суддів це проявить!

Та все ж – в кінці-кінців, повинно ж чекати наш знедолений народ хоч якесь світло надії в кінці безкінечно темного українського тунелю?
Повинні чекати райська благодать і радість, яку вже чотири роки обіцяє подарувати українцям, щедрий на обіцянки пан президент)))

Бо тепер, згідно обіцянок нашого гаранта та майбутній каральній діяльності Антикорсуду – ми разом відрубаємо всі барижні голови безсмертній гідрі української корупції.
І на багатостраждальну українську землю відразу ж повинно зійти непорочне небесне благословення.

Повинна посипатися довгождане манна небесна в вигляді гривневих мільярдів, конфіскованих в наших вітчизняних бариг по рішенню цього доброчесного суду.
Повинні повернути назад і потекти до України повноводні валютні річки із втаємничених офшорів та закордонних банківських рахунків самого пана президента та його загребущої чиновної челяді…

Потекти і доверху наповнити нашу сирітську державну казну. А всі ці слизькі махінатори, чиновні казнокради та бізнес-бариги – разом і надовго переселяться з блискучих закордонних палаців на холодні вітчизняні нари…

Як вам такі фантастичні перспективи?
Невже через півроку-рік, ми вже почнемо жити по іншому, по людські? Жити в іншій – багатій, щасливій державі з життєрадісним народом?

Невже ж і я, доживу до такої радісної години, коли солодкі обіцянки пана президента стануть реальністю?
Чи знову мій велемудрий гарант, зумів навести на наше суспільство густу високопарну оману?

І тепер навіть я, Дмитро-невіруючий – починаю вірити в оці манливі, привабливі галюцинації)))
Починаю вірити хоча і бачу, що пан президент так професійно дурить мене, що тепер я як отой наївний віслюк – біжу за обіцяною морквинкою.

Біжу і навіть починаю вірити в те, що ці кляті чиновні клептомани, повернуть мені хоча би вкрадену пенсію, гарантовані ціни, ту ж таки субсидію, тощо…

зі… от цікаво, багато ще таких віслюків, які вірять пану президенту?
І звідки беруться такі телепні, які ведуться на подібні щедрі обіцянки нашого говірливого гаранта?

14.06.18

Вам не здається - щось тут не так))))

Закон про Антикорсуд є, а радості немає!

Нема тому, що якось вже нещиро втішалися прийняттю цього закону наш президент та його прихильники-депутати, назвавши голосування "перемогою"…

Але багато хто так і не зрозуміли, хто ж кого переміг? 
І я теж підозрюю – щось тут не так в цій “перемозі»)))


Тобто той, хто хоч трішки розуміється в людській психології, буде двояко відноситься до такої маніпулятивної радості. 
З однієї сторони такий праведний суд конче потрібен нашій країні, але з другої – чому ж так радіють цьому наш гарант і його однодумці?

Може тому, що під цей Антикорсуд вже закладені такі юридичні бомби, які зруйнують його вщент, або ж зроблять його таким же безхребетним та немічним, як і горезвісне НАЗКа?!


Бо з точки зору логіки – не може радіти нахабний вовк чи хитрувата мишка, розставленим на них капканам!? 
Не можуть казнокради і бариги радіти створенню такого суду! Не можуть!
Може тому й не голосували за цей закон радикали, бойки та деякі інші депутати, бо нема чому радіти))),


Теоретично, Антикорупційний суд – повинен стати лобним місцем для покарання наших елітних казнокрадів та чиновних бариг. 
Він повинен стати останнім гвіздком, забитим в тіло нашої елітної клептоманії! 
Повинен стати, а от стане чи ні – питання відкрите?!


315 голосів за закон – це вже надзвичайна подія для нашого розхристаного феодального парламенту! 
Тим більше, це надзвичайна подія з огляду того, що основна маса тих, хто проголосував за цей закон – це майбутні клієнти цього ж таки Антикорсуду)))

Це ті, кого цей суд повинен буде в майбутньому судити і садити на нари…

8.06.18


Політичний дуст, або перевірка на вошивість,,,


Евангеліє від Івана: "Спочатку було слово…". 

Коли мати на увазі під "словом" якусь ідею, то так напевне воно й було. І напевно, все пішло від ідеї… 
Тому ще древньогрецькі та римські оратори шліфували свої промови до блиску, бо знали – хочеш щоб тобі повірили – говори рішуче, твердо і впевнено.


Тобто, коли відкинути ораторські викрутаси древніх і накласти їхню теорію на нинішній стан речей в нашій державі – то виходить доволі проста і очевидна річ.
Коли ти забажав когось політично надурити – тренуй горлянку та дикцію як Цицерон. 
І обіцяй все і вся, говори так респектабельно та поважно, ніби дістаєш слова з алмазної трубки чи вирубуєш їх із граніту)))
Запевняю – наївні тупуваті простаки, слухаючи твоє карбоване промовисте кукурікання – тобі повірять і виберуть тебе чи в президенти, чи як мінімум – в депутати.

Тому, зрозумівши як можна постійно дурити народ, наші досвідчені політичні шарлатани взяли на озброєння цю древню методику обману і безкінечно дурять, дурять й дурять…

………………………………………………………………..
От і сьогодні, послухавши черговий менторський виступ Ляшка на засіданні кабміну – я в черговий раз впевнився, що ця політична фігура, явно хоче когось надурити. 
Розумних людей він звісно не обдурить, а от лоповухих молодих чи пристаркуватих чоколатних телепнів – "розведе" на раз-два.
Те що теревенить "радикал", я вже чув десятки разів, а от реальних дій від нього, чи хоча б факту антикорупційних голосувань в Раді – жодного разу не бачив…

Як не дивно, але останнім часом таким же чином діє і наш президент постійно проголошуючи подібні до ляшківських, шаблонні агітки та пропагандистські сентенції. 
І я не можу зрозуміти від кого ж пішла поширюватися оця балаболиста заразна пошесть? 
Хто ж кого так жорстко та надійно інфікував пустопорожнім карбованим фарисейством? 
Ляшко пана президента, чи навпаки?

До речі – для мене показником громадянської позиції депутатів, буде голосування за Антикорупційний суд! 

Тут пану Ляшку не треба довго і голосно бовкати на камеру, а треба тихенько і швидко натиснути на ЗА чи ПРОТИ. 
І не дай боже, наслухавшись демагогічних гасел про "зовнішнє управління" чи "втрату суверенітету", наші недоторкані проголосують за лукавий проект поданий президентом. 
Тоді можна відразу ж передбачити що і новостворений Антикорупційний суд, стане таким же корупційним, як і тисячі нинішніх судів України…


----------------------------------------------------------------

зі...тільки голосування з урахуванням думки та вимог Міжнародної ради експертів – дає нам надію що цей суд, почне садовити до в’язниці високопоставлених елітних корупціонерів. 


Тобто голосування ЗА чи ПРОТИ цього суду – буде перевіркою на депутатську вошивість. 


Таке голосування, покаже нашому суспільству хто ж дійсно хоче навести порядок в державі, а хто смертельно боїться реальної боротьби з природженими клептоманами та казнокрадами.

Покаже і виявить тих чиновних верховнорадівських трутнів і паразитів - в чиїх недоторканих головах завелися корупційні воші та гниди. 
І до яких треба негайно застосовувати політичний дуст і дієву методику боротьби з клептоманами та баригами від Сашка Білого))) 
Світла йому пам'ять!

6.06.18




Сумно, Борисич? Невже гаплик?

Послухав  прем’єра і вжахнувся. Коли така високоповажна чиновна особа каже що від безнадії іде топитися, то що ж тоді робити мені, народу?  

Борисич, як я тебе розумію! Розумію, бо давно бачу практично те ж що й ти! Бачу, розумію, співчуваю і тому сміливо зараховую до нашого клану зрадофілів)))

Бо дійсно, куди не ткнись – всюди гаплик… Економіці гаплик, ціни та тарифи – повний гаплик.  Всій соціальній сфері – зарплатам, субсидіям, пенсіям, соцдопомозі… гаплик. Практично всім реформам – пенсійній, судовій, медичній, правоохоронній… теж гаплик. Бо вони помирають навіть не почавши ходити…

Державні пенсійні махінатори розмовами про пенсійну реформу замилили очі і навіть декому з хитрих та слизьких підопічних ахметова підкинули пенсійну кісточку.  Але при цьому обікрали мінімум півтора-два мільйони доброчесних пенсіонерів…

Яка пенсійна реформа? Інфляційні доплати назвати реформою? Де вона та реформа?

По факту – досі живе й процвітає оте пенсійне злодійство, яке було запроваджене ще в часи Азарова-Тигипки…

Процвітає азаровське соціальне злодійство, яке нині лише трішечки причепурили. Зняли з нього георгіївську стрічку – вдягли вишиванку і під дзвін солодких обіцянок та гасел про справедливість – приховали в ньому елементарний обман…

І  мене обікрали. Вкрали приблизно половину заробленої мною пенсії.  І тепер жити місяць на дві тисячі – це повний гаплик. Гаплик навіть в тому разі коли отримуєш субсидію. Гаплик бо підзаробити десь-щось теж зась.  Бо роки та здоров’я вже не дозволяють іти "підробляти" на фронт виробництво чи будівництво. А тепленькі привілейовані місця давно вже зайняті класом відставних професійних ледарів…

Гаплик, бо за роки незалежності, Україна перетворилася на напівфеодальну державу де привілеї та права мають тільки феодали та їхні лакеї. Оцим державним упирям все – зарплати та пенсії, соціальні блага та привілеї, яхти та острова в теплих океанах. І це за те, що ці бездари ведуть до прірви державу.  Ведуть бо при владі лише шахраї та махінатори, іноземна агентура та провокатори, або ж просто дурні та лизоблюди...

Тому й тікають світ за очі розумні голови та трудящі руки, від такої дурної людиноненависницької влади… 

Тікають бо жадібні династії державних дармоїдів зовсім втратили розум і обережність.  І забули головний обов’язок влади дбати про тих хто реально працює і створює своїми мозолистими руками національне багатство…

На жаль Борисич – і ти практично  не зробив нічого такого, що активно ламало б убогу систему державного управління, копієчної оплати праці та соціальної несправедливості.  Ламало оцю совкову олігархічну систему, яку треба було тобі ламати за будь яку ціну!


Я ж пам’ятаю запальні державницькі слова – "Я вам покажу…" На жаль – в підсумку – лише полинна гіркота від втрачених можливостей і згаслих надій…

От тому, Борисич – і до держави, і до нас, та і до тебе теж – швидкою ходою наближається кирдик!

5.06.18

Процвітаюче дуреломство…


Дивлюсь веселу виставу навколо "воскресіння" Бабченко і думаю – чого вони такі марнославні, наші багаточисленні "професіонали"? 
Може їм від природи так пороблено і вони такі "гарячі", що зовсім не вміють тримати язика за зубами? 
Чи просто тупуваті і не можуть зрозуміти те, що отаке швидкісне дитяче патякання, наносить нашій державі серйозні іміджеві втрати. 
Нащо вести жваву балаканину навколо незакінчених серйозних справ? Нащо такі брехливі ігри в підкідного чи наперстки? 


Ви ж навіть світову спільноту робите простаками та довірливими дурнями, роблячи такі вистави. 
Бо не дай боже назавтра рашисти реально вбють Бабченко, чи когось іншого.
І хто тоді вам повірить в те, що то не ваша сценічна постановка, а кривава робота путінських вбивць?
Чому ви не думали про це і нині, по суті, ввели весь світ в оману?

Хлопці, показник вашої ефективності – це тільки холодні судові рішення, а не палкі словесні виверження! 
Тож забувайте про совкову показуху і ловіть вбивць та ворогів української держави МОВЧКИ. 
Буденна робота справжніх професіоналів не потребує якоїсь бундючної яскравої самореклами. 
Вона вимагає давати практичний результат!


Та мені ще вчора хотілося написати зовсім про інше, а якраз про фантастичні премії Нафтогазу!
Справа в тому що гроші від РФедерації ще не дійшли до бюджету України. 
Можливо й те, що вони ніколи і не надійдуть, бо нема ніяких гарантій що Путін віддасть їх! 
Грошей нема - а от фантастична премія в 45,6 млн.доларів вже поділена…
Памятаєте класичне - "Пока живут на свете дураки..."
Як тут не підтримати радість пана Коболева))))


Зі… от що діється в державі? Чи оці чиновні бариги зовсім подуріли від жадібності? Невже вони зовсім сліпі і не бачать того в якому стані держава і народ? 
Невже не бачать що народ задихається в чиновних і соціальних лабетах, а держава захлинається в виверженнях владної нікчемності та клінічної ненаситності?


31.05.18


Хто ж кого "завалить"?


ВРада... Іде юридичнй балаган та правові вибрики навколо створення Антикорупційного Суду. Такий суд потрібен як повітря, та зал практично пустий – чому, незрозуміло? 
Куди поділися, чому повтікали з Ради оці "неприкосновенні", яких ми утримуємо?

На мій хлопський погляд – це вже не слуги народу, а його вороги! І не просто вороги – а хитрі, слизькі та жадібні до краю, ідейні клептомани…
Не знаю як в кого, в мене чомусь виникає гіркота і сором за державу. І злість на такі безвідповідальні дії та безкарність оцих "неприкосновенних".

Дивлюсь на їх напівкримінальні ігрища і приходжу до невеселого висновку – держави в нас немає! 
Нема держави! Є президент, є міністри-прокурори-судді-депутати... є величезна кількість управлінців різних рівнів.
І багато хто з цих високопоставлених чинуш – хто активно, хто пасивно – саботують реформацію країни. Саботують впевнено і нахабно.

Ці явні і таємні вороги України не бояться ні Е-декларацій, ні люстрацій, ні суддів з прокурорами. Бо вони і є тими суддями та прокурорами, які повинні судити самих себе. 
І вони впевнені, що маючи мільйонні рахунки десь по закордонах чи ховаючи статки в офшорах – можна й надалі брати хабарі, розкрадати бюджетні кошти та грабувати народ до безкінечності.

Знають про те, що всюди – починаючи з ГПУ, МВС, НАЗКа, ДБРу..... в усіх судах і прокуратурах, сидить сила силенна отакої ж антидержавної корупційної гидоти. І нема ніякої кари за дії чи кримінальну бездіяльність цієї гидоти...

Безкарність повна. На жаль, світла в нашому державному тунелі поки що не видно. Бо отака самозакохана підлота – завалить самі найкращі, самі найдосконаліші закони. 
І напевне, з успіхом завалить той же Антикорупційний суд.

Вона заблокує найліпші, найсвітліші задуми, ідеї чи помисли. Ті сакральні речі, за які найкращі представники української нації поклали життя на Майдані і донині кладуть його на східному фронті...

Тож, коли пісні про суверенітет, незалежність та конституцію України починають співати чиновні бариги, клептомани та демагоги з Опоблоку, БПП чи радикалів, то відразу стає зрозуміло що вони смертельно бояться тільки чесного народного суду.

Тому отакі хабарники та махінатори, будуть всіма силами валити закон про Антикорупційний суд. 
Валити, або ж робити його таким же нікчемним як горезвісне корчацьке НАЗКа…

зі… цікаво – "завалять" чи ні? Маю слабеньку надію, що міжнародна спільнота через Антикорупційний суд, хоча б частково зможе придушити фантастичну, просто таки вселенську жадібність наших бізнес-бариг та чиновних казнокрадів...

24.05.18


Дореформувалися до ручки…


Чим далі живу, тим більше дивуюсь… Дивуюсь тому всеосяжному бардаку, який діється в нашій державі. 
І в той же час дивуюсь тому, як політично мудро діють 
та економічно процвітають інші країни. 
Дивуюсь тому, як упир Путін безкарно відчикрижує від України жирні кусні нашої території та нахабно будує мости та обхідні газогони. 
Дивуюсь тому, як наші твердолобі чинуші керують державою в цілому і судовою владою зокрема.


Останній приклад нашого юридичного дебілізму – хлопці-патріоти спіймали бандита-сепаратиста. Спіймали, привели його до СБУ, і замість нагороди чи хоча б подяки – проти них відкривається кримінальна справа…


Як кажуть – повний здець! Наші убогі профффесіонали дореформувалися до ручки! 
І усуваючись від виконання прямих державницьких обов’язків – в черговий раз показали країні неспроможність керування.


Причому ця безголовість очевидна в різних сферах діяльності, повсюди державні справи приходять до занепаду, безладу та хаосу. 
Щоб побачити цю вакханалію чиновної дурі, не треба бути ясновидцем. І з яких причин оця чиновна дурня розквітає – теж можна не звертатися до циганки…


Це корупція та пуста балаканина і недотримання вже прийнятих законів! І те, що в інших країнах працює досконало – для нас, українців – смерть!


Приклад – хіба не зрозуміло для чого богомолка протягувала закон про трансплантацію? Хіба не зрозуміло що тепер може чекати посполитих в наших лікарнях? Хіба не зрозуміло що заради наживи і дорогоцінної донорської нирки чи печінки, оці білохалатні бариги заріжуть будь-кого!




Невже незрозуміло що з законом "Про трансплантацією" буде те ж саме що з багатьма подібними законами. Наприклад з законом про "Облік використання газу". Пам’ятаєте які біблійно клятвенні обіцянки давав Нафтогаз народу, коли проштовхував цей закон…
І де вони ті обіцянки, де індивідуальні лічильники та чесний облік газу? Де він той чесний облік, може хтось його бачить?


Я бачу лише те, що нам постійно прямо в очі нахабно брешуть! 
І те що окрім фантастичної зарплатні та премій пана Коболева – нічого не змінилося в сторону покращення в сфері обліку газу...


зі…отож мужні хлопці, вояки-патріоти – перед тим як ловити якогось злісного сепаратюгу та тягнути його до СБУ, подумайте нащо вам таке горе!? 
Хіба не очевидно те, що наша держава активно підштовхує вас до самосуду?
І дійсно, може краще з отакою підлою ворожою агентурою діяти "По закону гір" і все порішати на місці)))

І гарненьким дівчаткам-молодичкам, практична рекомендація – перед тим як звертатися в лікарню, вам треба сім раз порахувати свої дорогоцінні внутрішні органи. 
Бо можливо й таке, що ви можете чогось не дорахуватися після повернення додому)))


20.05.18

Какой невиданный позор…

Какой невиданный позор –
Для экзекуции и порки
К нам, в Киев – едет ревизор
Посланник Трампа, ковбой Волкер.


Какой клинический позор
Ржут кони и от смеха дохнут куры
Услышав агентурный вздор
Из уст орденоносной дуры.


Какой безнравственный позор
В судах Фемида гробит право
На воле – и бандит, и вор,
А добровольца – прокурор
Отдаёт судьям на расправу.


Какой классический позор
Заради нищенского транша
Страна спешит, потупив взор
Занимать место у параши.


Какой законченный позор
В стране от рук чванливой власти
Идёт невиданный разор
Неся бесчестье и несчастья.


Какой этнический позор 
Бомбометание по павшим
Четвёртый год в любой сезон
Ведут наш пан с вампиром Раши…
-----------------------------------------


Но есть надежда – смыть позор
Тот, что не в силах нашей власти
Поможет Трамп – пришлёт дозор
И всё державное ворьё
Вмиг покрошит на атомные части)))

14.05.18

"мне оттого так горестно порою..."

Мне оттого так горестно порою 

Что чем мы дальше, от священных дат
Тем все быстрей плодит страна "героев" 
Но... нет в ГЕРОЯХ, фронтовых солдат.
Под ритм бравурных, юбилейных маршей
И децибельный гром "ура-ура",
Идут, не нюхавшие порох – маршал,
И тыловой, паркетный генерал.


Нет в том строю тех крепких, мозолистых,
Что шли на фронт от фабрик и орал 
Сгоревших заживо в стальных гробах, танкистов
И тех, кто доты грудью закрывал.
И им уже не щегольнуть парадом,
Не вытянуть, как следует носок,
Лишь души их витают с нами рядом 
И дарят вечной жизни живой сок.



Они покоятся в травах лугов зелёных,
Спят в корневищах клёнов и берёз 
Их поминают ранней весной клёны
Скорбным напитком сладковатых слёз.
Они ушли на смерть не за награды,
Не ради тех, кто прятался в Кремле,
И не за власть вождей и плутократов, 
А ради власти жизни, на земле.......
-----------------------------------------------


Ныне, 9-го, я поднимаюсь рано –
Возьму 0,5л – так, просто про запас
Авось да встречу натурала-ВЕТЕРАНА
А не тщеславный, наградной иконостас...


ВЕЧНАЯ ПАМЯТЬ, СКОРБИМ, ПОМНИМ И ПОКЛОНЯЕМСЯ!


9.05.18г

"чом ти, сумовитий..."

Доземний уклін та вічна память і шана полеглим!
Вони, теж гаряче любили життя і мріяли про кохання, хотіли мати дітей, онуків та щасливе життя…
На жаль, їм не судилося…

Чом ти сумовитий,
Дубе мій зелений
Й болем оповиті
Берізки та клени?
– Бо зібрались круки
У зловісні зграї,
І в сльозах розпуки
Тонуть виднокраї.

Квилить сива мати:
– Сину мій, синочку
Нащо ж одягнув ти
Дубову сорочку?
Діти та онуки,
Не прийдуть до тебе
Не зігріє сонце,
Не побачиш неба.

Плакала, просила
Думала – поможе:
– Візьми, віддай сину
Моє життя – Боже!
Бо жити без нього
Сенсу вже немає...
Кличе, молить бога
Оберіг знімає.
Та враз біль скосила
Вже й молитв не треба
Бо мати – до сина
Пішла в Вічне Небо....
--------------------------
Болем оповиті
Берізки та клени…
Чом ти сумовитий
Дубе мій, зелений?

…памятаймо та шануймо!

8.05.18