Про співтовариство

Тут об’єднуються ті, хто любить свій Край. Ми писатимемо тут про це. Будемо розміщувати цікаві фото, обговорювати проблеми сьогодення.

Увага! Учасником співтовариства може стати блогер, який пише на українську тематику.

Топ учасників

Вид:
короткий
повний

Ми любимо тебе, Україно!

Українці переможці!

  • 29.08.17, 14:21
[Приєднана картинка] Збірна України перемогла в трьох поєдинках на етапі ІІ Євроліги з пляжного футболу, що проходив у місті Варнемюнде (Німеччина). Наші футболісти перемогли збірну Італії (3:2), Німеччини (2:1) та Айзербайджану (4:3). Про це повідомили Укрінформу в прес-службі Мінмолодьспорту.

Вшанування Великого артиста!

  • 28.08.17, 11:58
[Приєднана картинка]У селі Куликів на Львівщині на честь 76-ї річниці з дня народження Героя України, Народного артиста України Богдана Ступки, відкрили пам'ятник. Про це повідомляє Міністерство культури на своїй сторінці в Facebook. Пише низка видань.

Вручення Міжнародної премії ім. Івана Франка

  • 28.08.17, 11:50
[Приєднана картинка]У Дрогобичі відбулася урочиста церемонія вручення Міжнародної премії ім. Івана Франка. У номінації «за вагомі здобутки (досягнення) у галузі україністики» золотий знак, диплом та грошову винагороду здобув професор Віденського університету, президент Міжнародної асоціації україністів Міхаель Мозер. У номінації «за вагомі здобутки (досягнення) у галузі соціально-гуманітарних наук» нагороду вручили Академіку, почесному професору Львівського національного університету ім. Івана...

Читати далі...

Пісні Війни

[Приєднана картинка]Український воїн Олекса Бик написав життєстверджуючу пісню "Янголи в камуфляжі". Композицію виконав харизматичний лідер гурту "Тінь Сонця" Сергій Василюк разом із автором. Пісня з’явилася в рамках проекту "Пісні Війни". Це вже десятий трек у рамках проекту. Повідомляє РБК-Україна.

Перша Пречиста

  • 28.08.17, 11:36
[Приєднана картинка] Сьогодні православні та греко-католики святкують Успіння Пресвятої Богородиці.

161-річниця з Дня народження Івана Франка

  • 27.08.17, 12:53
[Приєднана картинка] У Львові розпочалось відзначення річниці народження Івана Франка. Участь у покладанні квітів до пам’ятника Каменяру взяли міністр культури України Є. Нищук, голова Львівської ОДА О. Синютка, заступник міського голови Львова з питань розвитку А. Москаленко, викладачі та студенти ЛНУ ім. Франка й мешканці міста. Пише Zaxid.net.

50-річний ювілей Світового конгресу українців!

  • 27.08.17, 12:44
[Приєднана картинка] Світовий конгрес українців відзначає 50 років свого існування. До Києва з’їхалися представники діаспор із понад 30 країн. До привітань долучились і перші особи держави. Світовий конгрес українців об’єднує мережу українських громад у 53 країнах та виступає від імені 20 мільйонів українців усього світу. Повідомляє Радіо Свобода.

Пам'ятна дошка Михайлу Гориню!

  • 27.08.17, 12:37
[Приєднана картинка]У Львові на фасаді будинку, в якому мешкав один із засновників Української гельсінської групи, політв’язень Михайло Горинь, відкрили меморіальну дошку пам’яті.

Україна починається з тебе!

  • 27.08.17, 12:31
[Приєднана картинка] Черкащанка Ліда Криштоп разом із друзями створює у Черкасах майстерню із переробки пластикових відходів. Дівчина вже кілька років переймається налагодженням роздільного збору сміття. Своїм проектом та власним прикладом вона хоче довести містянам необхідність екологічного ставлення до відходів та користь, яку можна від цього отримати. Повідомляє Сherkassy today.

Козацький фестиваль

  • 27.08.17, 12:24
[Приєднана картинка] У Броварському районі в селі Семиполки пройшов традиційний козацький фестиваль. Пише Моя Київщина.