Про співтовариство

Тут об’єднуються ті, хто любить свій Край. Ми писатимемо тут про це. Будемо розміщувати цікаві фото, обговорювати проблеми сьогодення.

Увага! Учасником співтовариства може стати блогер, який пише на українську тематику.

Топ учасників

Вид:
короткий
повний

Ми любимо тебе, Україно!

#скрябін



"А пам'ятаєш" як "Вони жили красиво", "Ніби в раю". "Говорили і курили", мали "Плани", "В ліжку спали", дивилися "Фільм" і пили "Пиво як воду" . Часто ходили в "Театр" і на різні "Паті". Він був "Герой" і мав "Очі, що міняли колір", а вона носила "Коралі" і "Червоні колготки". То були "Дивні люди", впринципі "Троха як всі" не розуміли "Той прикрий світ", любили "Наше місто" і не любили "Рекламу".

А одного разу, "То було давно", якесь "Ненормальне літо", вона захотіла "Спокою", на "Море", і "Хай буде дощ", і хай ми "Усталі". А він тоді вже мав "Зламані крила", і подарував їй тільки "Поцілунок", тоді в очах вона побачила "Два озера,повні сліз". "Годі вже"!!! "Не треба, нікому то не треба", більше "Нема нас", і "Не разом ми" і він пішов ...."Німий"...

"Шось зимно" стало, він "Шукав свій дім" , а вона лишилася в себе "Вдома одна".... Він сів на "Поїзд", був "Змучений", "Ліг спати, і вмер"...став "Птахом"....а думав "До смерті довше" буде..

Екзит-пол Дніпропетровськ

Зрозуміло, хто виграє у другому турі.

Дніпропетровськ в червні 1943

За 4 міс до звільнення від окупації.

Перехрестя К. Маркса- К. Лібкнехта


Центральна площа

Вокзал 

К. Маркса

Початок Набережної, скоро стане Перемоги))


Одесити такі одесити))


Взяли і переробили Леніна в Дарта Вейдера. А в голову вмонтували пристрій, що родає вайфай))))