Про співтовариство

Тут об’єднуються ті, хто любить свій Край. Ми писатимемо тут про це. Будемо розміщувати цікаві фото, обговорювати проблеми сьогодення.

Увага! Учасником співтовариства може стати блогер, який пише на українську тематику.
Вид:
короткий
повний

Ми любимо тебе, Україно!

Наука єднання зі світлом об'єднує нас..

У такі дні справжні українці прагнуть позитиву..

       Але позитивного окозамилювання вистачало як і до "незалежності" так і за останні 20 років..

Нам "подарували" атрибути державності та незалежності щоб ми тішились ними наче діти та не бешкетували..

       Нагадаю, що і за часів СРСР Україна мала всі атрибути незалежності і навіть представництво у ООН..

Для романтиків держава-Україна та УКРАЇНА ніби одне і те ж..

       А для мене Україна - це ОУ-КЪ-РА-Й-НА

ОУ
- "оукъ" - наука, вчення, навчання http://ru.wikipedia.org/wiki/

КЪ
- устремління до чого-небудь, з чим по суті являєшся одним цілим.. таке устремління є не чим іншим, як єднанням, процесом об'єднання в одно ціле ТОГО, ЩО РАНІШЕ БУЛО ОДНИМ ЦІЛИМ..  

РА
- Бог, світло, Світло-Бог

Й
- "і" чи "й" - сполучник..в словотворі використовується саме для поєднання різного в одне ціле, наприклад, мати-й-мачуха..

НА
- "нам" або "нас"

       Ось такий мій подарунок всім оукраїнцям..

Взагалі-то все на "У" раніше вважалось соромітним, а на "А" - заперечувальним, протилежним, тому і в запозичених словах попереду виставлялась приголосна буква.

       УЖ - ВУЖ, АННА - ГАННА, УДКА - ВУДКА, Андрій - Гандрій тощо

Так було до тих пір, поки наші люди пам'ятали, що УД - означає *уй   http://ru.wikipedia.org/wiki/УД

       Самі подумайте, що тоді значать російські УДаль, УДовольствие, УДовлетворение, або ж ЗАДОволення..

ОУ-КЪ-РА-Й-НА
-
це досвід наш і наших предків, це духовний простір, це те, що ми можемо зберегти й після нашої смерті і навіть взяти з собою в інші світи, якщо цей світ знищать..

       Любіть ОУ-КЪ-РА-Й-Ну, бо іншої нема.

Білим по жовто-блакитному.. (оновлено)

20.44 23.08.2011

Ось новини по темі http://focus.ua/politics/197724/

Радує, що блогери вчасно відгукнулись на цю подію своїми замітками..

Я ж писав про те, що є факти, які вимагають судового підтвердження перед тим, як про них кричати на весь світ..
В даному випадку писати, що конкретні особи належать до організованого злочинного угрупування, бо так ніби хтось сказав, - НАКЛЕП..

І я вірю, що колись хто і розпочне нарешті позиватись з "нашим" ФОКУСОМ за поширення неправдивої інформації.. 
А це було вранці http://focus.ua/politics/197713/

Якщо затримує СБУ, то факт чого не-будь не потребує судового підтвердження..

Лише затримали хлопців, а вже пишуть про організоване злочинне угрупування
ніби й доводити нічого, ніби злочин вже було скоєно і саме ними.

Повертаємось в 30-ті тихою сапою.

Мінус один диктатор.. (оновлено)

10.50 22.08.2011 Повідомлення було НІБИ хибним, і диктатор поки в плюсі.. ПОКИ..

Ось нарешті довгоочікувана подія - Муамар Каддафі арештований..

http://focus.ua/incident/197571/

Не знаю чи був у нього такий гвинтокрил, як у Януковича, але кінець приходить усьому..

І не покінчив він життя самогубством, і не вмер за батьківщину зі зброєю у руках..

Бо усі диктатори і кандидати у диктатори БОЯГУЗИ..

Хто найбільше допомагав нацистам..

Оригінал статті ось тут http://sd.org.ua/news.php?id=19975 

Про російську складову німецького нацизму

Благодійний фонд «Україна-Русь» презентував книгу Сергія Дроб’язка та Андрія Каращука «Російська визвольна армія».

Завантажити книгу можна тут http://www.duhvoli.com.ua/index.php?loading=all

"Гортаючи сторінки книги, ми переконуємося, що нинішні звинувачення з боку Москви у буцімто великій підтримці німецьких нацистів з боку українських націоналістів, не лише величезне перебільшення, яке дійшло до великої брехні. Їх звинувачення – безсоромний цинізм, який може мати на меті не тільки принизити українців, але й одночасно приховати від громадськості неймовірні масштаби колаборації саме з боку росіян.
Тут пригадую розповідь своєї прабабусі, котра пережила в рідному селі окупацію в роки Другої світової війни, і Першу світову теж пам'ятала. Врізалась в пам'ять її розповідь про те, як один із розквартированих німецьких вояк показував їй фото сім'ї та дітей і плакав, бо не хотів воювати, і не розумів, що ж діється - російськомовні ССівці сформували щось на шкалт радянських заградзагонів, гнали в атаки німців попереду себе та стріляли їм у спину, і нічого не можна було вдіяти...     

Другою за чисельністю етнічною складовою військ СС були росіяни. Перше місце, звісно, належало німцям, а третє – французам. Українці в СС становили лише приблизно 2,5% особового складу, тоді як росіян там було аж 29% - це не одна дивізія СС, а цілих вісім. Крім того, було 18 російських дивізій у складі Вермахту, три розвідувально-диверсійні дивізії тощо.
Тобто, майже третина ССівців була РОСІЯНАМИ!!!..

Коли так звана Російська визвольна народна армія Камінського придусила Варшавське повстання, почалися настільки жорстокі знущання над поляками, що цього не могли витерпіти навіть німецькі нацисти. Камінського стратили самі німці за скоєні його армією військові злочини. Натомість у Радянському Союзі за колаборацію судили і стратили не тільки командуючого «РОА» Власова, але й відомих колишніх білогвардійських офіцерів Краснова та Шкуро, які також воювали на боці Гітлера. І було за що. Принаймні тисяча сіл, котрі були спалені в Україні під час відступу гітлерівських військ, на совісті росіян у німецькій формі з нашивками у вигляді російського триколору.
Варшавське повстання, на мою думку, взагалі класична сталінська шпіонська операція, котра була задумана та зреалізована для того, щоб побільше винищити поляків перед майбутнім поділом Європи. Радянські війська просто зупинились і не наступали на Варшаву, поки противник не придушив повстання та все "не зачистив". Полякам ганьба, що вони уголос на весь світ не пригадали в минулі роковини придушення Варшавського повстання, хто ж насправді і як їх винищував. 

Отож фактів російської колоборації більш ніж достатньо для того, аби принаймні висловити величезний подив, чому нинішня кремлівська влада розгорнула потужну кампанію проти сусідніх незалежних держав, звинувачує прибалтійські народи та українців у нацизмі, але вперто не помічає ролі своїх співвітчизників у розповсюдження «чуми 20-го століття». Але чи тільки подив слід висловлювати?
Мало того, московська церква зараз хоче ввести Власова у лик святих. Дійшло до такого цинізму! Тепер, як один мудрий чоловік підмітив, у Москві будуть отакі підходи: Власов – не зрадник, а мученик, Велика Вітчизняна – це кара Божа за гріхи, бійці Червоної Армії – це богоборці-єретики, а Гітлер – меч Божий. Як москаль сьогодні сміє розкривати рота, звинувачуючи інші народи у співпраці з нацизмом, якщо другою за величиною після німецької складовою армії СС була саме російська», - розповів Ростислав Новоженець.

У мене тут є власне пояснення: медведпутінська сексотська влада в будь який спосіб відбілює тих, хто виконував таємні місії Сталіна.
 
Зі свого боку Микола Грибок додав: 
Очевидно, ми повинні бути більш активними в інформаційному просторі. Не брати участі в тих пропаган-дистських псевдодискусіях, в яких ніколи не можна переконати опонента. Бо він прийшов не для того, щоб когось переконувати, а для того, щоб неправдою спотворювати інформаційний простір і, відповідно, наше з вами життя.»

А я зі свого боку додам: все це має ПРЯМИЙ стосунок і до подій на цьому сайті. 

Vже. Частина перша, відновлена з видаленого і піддана цензурі :)

Обов'язково уважно читати коментарі, якщо їх не видалять раніше разом із заміткою uhmylka  

Я ніколи не був прихильником Юлії Тимошенко.. Не був...

Але вона єдиний боєць в українській політиці - одночасно і ЖІНКА, і ЧОЛОВІК..

Українська політика в п'ятницю 5 серпня 2011 перестала існувати.. залишилась політика абсурду..

Думаю, що ще ніхто не усвідомив подій сьогоднішнього дня та їх наслідків для української державності..

Держава українська БІЛЬШЕ не існує ніж існує..tears

Бо Реальність витворюють ОСОБИСТОСТІ і не завдяки, і НАПЕРЕКІР "звичним" обставинам..

Наші політики (хоч які вони в отвір для фізіологічно випорожнення uhmylka наші) не особистості, а СТАВЛЕНИКИ та протеже певних сил, котрі не афішують себе. І лише у тім і є сила тих сил - у тому, що вони ховаються за своїх ставлеників-аватарів і на них же перекладають всю відповідальність за те, що діють зі всіма нами..

Точно так, як ховаються за аватарками на цьому сайті стукачі і сексоти, прикидаючись друзями 

Для мене не існує "української влади", я не визнаю Януковича за Президента і все його дуже й дуже непорядне оточення uhmylka - за легітимну владу - це влада стукачів та сексотів. Як і мої предки ніколи не визнавали влади Сталіна, якого дуже полюбляють сексоти всіх радянських і пострадянських спецслужб та державних органів.

Я мушу РАХУВАТИСЬ з цим, але я ніколи не ЗМИРЮСЬ..
Земля не сходить з орбіти і ґрунт не розступається під ногами повзучих істот, холоднокровних та без нігuhmylka. Завтра знову зійде сонце, а восени пожовкне листя щоб стати ґрунтом.

Але тієї Юлії Володимирівни, котру ми всі знаємо і до якої звикли, як до Сонця, ґрунту та листя - більше не буде, і може ВЖЕ нема. (Точно, вже нема - впорснули якусь отруту, маскуючи димом від цигарок.. зразу не помре, але розумом і волею послабне)..   

В застінках (цього слова нема в українському словнику Мозіли, може й застінків тоді нема??) людей травлять, наче тарганів (бачили, на кого схожий Луценко??), повільно заміняючи людську сутність тим, чим годують в застінках і чим випорожняються там же.uhmylka (Ось тому Юлі Тимошенко їжу приносять в застінки, але це їй не допоможе).

В застінках тіло й душу підміняють тим, що навіть ґрунтом не зможе стати, й завжди ховатиметься Сонця, вливаючись в ті сили, котрі мусять ховатись за АВАТАРІВ, бо вони суть відходи життєдіяльності людських організмів в застінках uhmylka і "сильні" лише тому, що ховають себе й підміняють СУТЬ та сутність нашу.
Та не переможуть НАС ті сили, бо ми відродимось у віках із ґрунту, впавши як осіннє листя, піднімаючись до Сонця ЗАВТРА.
А вони ж (ті сили і їх аватари) ніколи не стануть навіть ґрунтом, ніколи не віллються ні в листя, ні в наші жили своєю погано пахнучою uhmylka сутністю. Бо прокляті на віки вічні ВЖЕ й вони, й усі нащадки їх разом із виродками. І не сьогодні прокляті, а в зради мить, коли від суті Бога у собі зреклися.
Примнож нам, Боже, сили, щоб не зректися й нам самих себе й Тебе в собі...


22%, 2 голоси

33%, 3 голоси

44%, 4 голоси
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.

Вже. - Частина 2-га: Яндекс блокує фото з Тимошенко та Луценко!!

Оновлено. Вся справа в інтеграції Яндекс в Мозілу. Все написане нижче дійсне саме для такого випадку..

Після деінсталяції Мозіли з інтегрованим Яндексом та встановлення броузеру зі сторінки
http://firefox.org.ua/ пошук в Яндексі фото Тимошенко відбувається без блокування зображення.

Спробуйте через Яндекс інтегрований в Мозілу, встановленої зі сторінки http://soft.yandex.ru/, знайти фото Тимошенко чи Луценко..
Їх фото, в цьому випадку, не відображається на сторінках.
Це стосується навіть Вікіпедії, але це не стосується сайтів новин та офіційного сайту Юлії Тимошенко.

Ось який вигляд має відповідна сторінка Вікіпедії, коли до неї заходиш через Мозілу з інтегрованим Яндексом
  

І ось який вигляд має та ж сторінка, коли до неї заходиш через Хром



Висновок: видаляю зі свого компа Мозілу з інтегрованим Яндексом і ВСЕ, що повязано з Яндексом??..  
 

В Сантьяго іде дощ :), а у нас - зі Сходу газ ;)

Як я люблю таємні знаки lol

Тільки-но захожу на http://yandex.ua/ , а там в анонсах новин наступне:

1. Суд звільнив з-під варти двох екс-чиновників Тимошенко
2. Янукович наказав до осені підготувати другий рівень пенсійної реформи
3. Табачник скоротив кількість годин української мови в початковій школі
4. Рада скасувала обов’язковий техогляд приватних легкових автомобілів

5. До матчу за Суперкубок України все підготовлено
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ну, що - позмагаємось за супер кубок України?? devil

Ха-ха - прощай .UA :)

Ось і дожили ми до "покращення" devil

Завтра верховна sРада хоче ввести штрафи для блогерів та інтернет ЗМІ boyan

ось посилання на цю радісну новину stena http://glavred.info/archive/2011/07/04/182422-17.html

нашим "адмінам" від сексотства потрібно підвищувати платню за їх нелегкий та неблагодарний "труд" на віртуальній ниві vkaske

немає більше слів - піду у церкву та й поставлю свічку..

P.S. О, а тут ще "краще" http://ukranews.com/ru/news/ukraine/2011/07/04/47477 тільки вже для самвидаву kill

Кличко ПЕРЕМІГ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Офіційно оголошено Кличка переможцем!!!!!!!!!!!!

Афроамериканці - знайте своє місцеpodmig

Знаки небес. Світла тінь Богдана.

Фото зроблено мною особисто цифровою мильнецею декілька днів тому в одному із сіл Дунаєвецького району Хмельницької області, біля сільради.
Село Залісці :) Прикметно, що одна із самоназв Росії - саме Залісся.
Так і буде тінь Богдана між небесами і землею - без рук, за той підписаний договір.