Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

ГАЛИНА

59 років, терези, познайомиться з хлопцем у віці 60-70 років

Хто найбільше допомагав нацистам..

Оригінал статті ось тут http://sd.org.ua/news.php?id=19975 

Про російську складову німецького нацизму

Благодійний фонд «Україна-Русь» презентував книгу Сергія Дроб’язка та Андрія Каращука «Російська визвольна армія».

Завантажити книгу можна тут http://www.duhvoli.com.ua/index.php?loading=all

"Гортаючи сторінки книги, ми переконуємося, що нинішні звинувачення з боку Москви у буцімто великій підтримці німецьких нацистів з боку українських націоналістів, не лише величезне перебільшення, яке дійшло до великої брехні. Їх звинувачення – безсоромний цинізм, який може мати на меті не тільки принизити українців, але й одночасно приховати від громадськості неймовірні масштаби колаборації саме з боку росіян.
Тут пригадую розповідь своєї прабабусі, котра пережила в рідному селі окупацію в роки Другої світової війни, і Першу світову теж пам'ятала. Врізалась в пам'ять її розповідь про те, як один із розквартированих німецьких вояк показував їй фото сім'ї та дітей і плакав, бо не хотів воювати, і не розумів, що ж діється - російськомовні ССівці сформували щось на шкалт радянських заградзагонів, гнали в атаки німців попереду себе та стріляли їм у спину, і нічого не можна було вдіяти...     

Другою за чисельністю етнічною складовою військ СС були росіяни. Перше місце, звісно, належало німцям, а третє – французам. Українці в СС становили лише приблизно 2,5% особового складу, тоді як росіян там було аж 29% - це не одна дивізія СС, а цілих вісім. Крім того, було 18 російських дивізій у складі Вермахту, три розвідувально-диверсійні дивізії тощо.
Тобто, майже третина ССівців була РОСІЯНАМИ!!!..

Коли так звана Російська визвольна народна армія Камінського придусила Варшавське повстання, почалися настільки жорстокі знущання над поляками, що цього не могли витерпіти навіть німецькі нацисти. Камінського стратили самі німці за скоєні його армією військові злочини. Натомість у Радянському Союзі за колаборацію судили і стратили не тільки командуючого «РОА» Власова, але й відомих колишніх білогвардійських офіцерів Краснова та Шкуро, які також воювали на боці Гітлера. І було за що. Принаймні тисяча сіл, котрі були спалені в Україні під час відступу гітлерівських військ, на совісті росіян у німецькій формі з нашивками у вигляді російського триколору.
Варшавське повстання, на мою думку, взагалі класична сталінська шпіонська операція, котра була задумана та зреалізована для того, щоб побільше винищити поляків перед майбутнім поділом Європи. Радянські війська просто зупинились і не наступали на Варшаву, поки противник не придушив повстання та все "не зачистив". Полякам ганьба, що вони уголос на весь світ не пригадали в минулі роковини придушення Варшавського повстання, хто ж насправді і як їх винищував. 

Отож фактів російської колоборації більш ніж достатньо для того, аби принаймні висловити величезний подив, чому нинішня кремлівська влада розгорнула потужну кампанію проти сусідніх незалежних держав, звинувачує прибалтійські народи та українців у нацизмі, але вперто не помічає ролі своїх співвітчизників у розповсюдження «чуми 20-го століття». Але чи тільки подив слід висловлювати?
Мало того, московська церква зараз хоче ввести Власова у лик святих. Дійшло до такого цинізму! Тепер, як один мудрий чоловік підмітив, у Москві будуть отакі підходи: Власов – не зрадник, а мученик, Велика Вітчизняна – це кара Божа за гріхи, бійці Червоної Армії – це богоборці-єретики, а Гітлер – меч Божий. Як москаль сьогодні сміє розкривати рота, звинувачуючи інші народи у співпраці з нацизмом, якщо другою за величиною після німецької складовою армії СС була саме російська», - розповів Ростислав Новоженець.

У мене тут є власне пояснення: медведпутінська сексотська влада в будь який спосіб відбілює тих, хто виконував таємні місії Сталіна.
 
Зі свого боку Микола Грибок додав: 
Очевидно, ми повинні бути більш активними в інформаційному просторі. Не брати участі в тих пропаган-дистських псевдодискусіях, в яких ніколи не можна переконати опонента. Бо він прийшов не для того, щоб когось переконувати, а для того, щоб неправдою спотворювати інформаційний простір і, відповідно, наше з вами життя.»

А я зі свого боку додам: все це має ПРЯМИЙ стосунок і до подій на цьому сайті. 
24

Коментарі

анонім

110.08.11, 04:14

    210.08.11, 04:18Відповідь на 1 від анонім

    +

      310.08.11, 09:46

      Дійсно в складі нацистської армії було багато росіян, спочатку здебільшого колишніх білогвардійських емігрантів, яким Гітлер пообіцв повернути їх Росію, відчистивши її від "червоної погані". Жорстокі методи їх окупації можливо були відголосками червоного терору громадянській війні, в обох випадках постраждало багато простого люду. Далі ряди росіян в німецькій армії попвнювалися цілими військовими частинами червоної армії, що їх кинуло командування в перший рік бойових дій. Далеко не всі мужньо тримались воточені, бо багатьом триматись не було чим, і за кого воювати, за сталіна, сам що їх зрадив? А згадавши терор, колективізацію і репресії з голодомором, взагалі важко визначитись де наш, а де ворог. Я нікого не виправдовую, бо сенсу нема, а москві взагалі про війну краще не крякати, бо..

        410.08.11, 09:47

        ... бо більшість реальних фактів не на їх користь

          510.08.11, 09:52

          http://blog.i.ua/community/2540/699837/ - тут зразки роботи калоцапської пропаганди
          http://blog.i.ua/user/323465/655742/ - збірка матеріалів про російські формування СС
          Стаття

            610.08.11, 10:02Відповідь на 4 від Дітмар

            ось тому вони й кричать гучніше всіх

              710.08.11, 10:05

              То варто їм нагадувати, хто є хто.

                810.08.11, 10:08Відповідь на 7 від Дітмар

                То варто їм нагадувати, хто є хто.час від часу - звідки ноги, чи то роги ростуть

                  910.08.11, 11:01

                  Дійсно, зазвичай голоснішевсіх:"Тримай злодія!"
                  кричить сам злодій

                    1010.08.11, 18:15

                    Про канонізацію Власова -- не вірю, що там хтось щось збирається. Хіба що якась купка маргиналів.

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      попередня
                      наступна