Про співтовариство

Тут об’єднуються ті, хто любить свій Край. Ми писатимемо тут про це. Будемо розміщувати цікаві фото, обговорювати проблеми сьогодення.

Увага! Учасником співтовариства може стати блогер, який пише на українську тематику.

Топ учасників

Вид:
короткий
повний

Ми любимо тебе, Україно!

Одна подія - різне трактування і піар..

  • 31.03.14, 22:42
о 20.04 таке повідомлення від Адміністратора групи Правого Сектора ВКОНТАКТЕ:

«Правому сектору» з достовірних джерел надійшла інформація про те, що завтра вранці під стінами Верховної Ради та Кабміну готуються провокації молодиків, які видаватимуть себе за представників нашого руху. Є відомості про те, що ці самозванці – насправді російські «опричники», члени радикальних українофобських організацій, що безперешкодно діють в Росії.


Але ситуація розгортається на випередження:


21:48 Українська Правда http://www.pravda.com.ua/news/2014/03/31/7020928/


Стрілянина біля кафе "Мафія" devil  і тут-як-тут коментар у Фейсбуці від Авакова:

"Все силовые отряды приведены в состояние боевой готовности. Таков мой долг - так диктует закон. А завтра - завтра я готов и к отставке, и к дальнейшей борьбе. Один против них - готов, будет нас больше – гут"

"ПС вроде как собираются выдать стрелявшего. Трое раненых. Стрелявший был пьян... Один тяжело -проникающее в грудь. Идет операция. Подонки."

при чому

"Дубас Богдан Йосипович (перший заступник голови Київської міськдержадміністрації) випадково опинився на місці сварки двох учасників Майдану. Один їх них з "Правого сектора", другий - з Самооборони"

Під час конфлікту один з них вихопив пістолет, другий - газовий балончик і бризнув йому в обличчя. Другий почав стріляти, внаслідок чого були поранені дві людини: боєць самооборони Майдану і Дубас.

Дубас був доставлений в лікарню з наскрізним кульовим пораненням, проте загрози для життя поранення не мало, тому його вже виписали з лікарні.

Другий потерпілий учасник інциденту продовжує перебувати в лікарні.

і

 "хлопцям у масках з "ПС", на вигляд підліткам, серед яких імовірно був стрілок, дозволили вийти ланцюгом з "Мафії".

Що повинен робити міністр МВД? - ЙТИ У ВІДСТАВКУ!!!

Бо вбивці 103 майданівців та близько 150 зниклих безвісти не знайдено, а війська МВД не приведено з цього приводу у стан бойової готовності.

А ще краще - самостріл - "куля в лоб" і "три в область серця"..

і не кажіть мені, що то вода на млин Кремля..

а ось і офіційне повідомлення з цього приводу від Правого Сектора:

Сьогодні увечері, 31 березня 2014 року поблизу Європейської площі в Києві стався прикрий інцидент за участю представників «Самооборони Майдану» та «Правого сектора». Непорозуміння, що виникли на побутовому ґрунті, вилилися у конфлікт із застосуванням вогнепальної зброї. В результаті стрілянини не обійшлося без потерпілих.

На місці події одразу з’явилися працівники міліції. Учасник конфлікту з боку «Правого сектора» добровільно, не протидіючи правоохоронцям, відбув з ними до райвідділу для встановлення обставин події.

«Правий сектор» виступає за об’єктивне, неупереджене розслідування цього інциденту та не втручатиметься у слідство, хоча і спостерігатиме за його ходом. Ми зацікавлені у встановленні істини, тому не поспішаємо з виправданнями. Проте ми обіцяємо, що обов’язково зробимо з цієї події внутрішні дисциплінарні висновки.

Політрада «Правого сектора»

http://pravyysektor.info/news/pro-strilyanynu-na-hreschatyku/

Великдень!

  • 31.03.14, 17:27


Увага!
Для кожного читача видавництва "Навчальна книга - Богдан"
З 1 до 30 квітня триває Великодня акція!

Замовте з 10% знижкою книги
видавництва «Навчальна книга – Богдан»

 за телефонами (0352) 28-74-89, 51-11-41; (067) 350-18-70; (066) 727-17-62,
або на сайті https://www.bohdan-books.com/

Код замовлення 20.04


Бланки українських паспортів з Криму відправили в ФСБ

  • 31.03.14, 17:09
Представники ФМС Російської Федерації 27-29 березня вилучили у всіх паспортних відділах в Криму незаповнені бланки українських паспортів.

Лавров задоволений Аваковим і обіцяє федералізувати Україну

  • 31.03.14, 15:47
Вони задовольняли один одного у "неприродній спосіб" то і нехай "федералізують" один одного :)

Свій до свого по своє

  • 30.03.14, 21:56
Всеукраїнську Олімпіаду з української мови серед 10-класників виграла дівчина з Криму! Самотужки добиралась. Це той випадок, коли "свій до свого по своє" не лише не має негативного підтексту, а звучить як слова Гімну.
...Лалє Белялова - дякуємо тобi!...