Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Наталя

42 роки, лев, познайомиться з хлопцем у віці 38-48 років

Одна подія - різне трактування і піар..

о 20.04 таке повідомлення від Адміністратора групи Правого Сектора ВКОНТАКТЕ:

«Правому сектору» з достовірних джерел надійшла інформація про те, що завтра вранці під стінами Верховної Ради та Кабміну готуються провокації молодиків, які видаватимуть себе за представників нашого руху. Є відомості про те, що ці самозванці – насправді російські «опричники», члени радикальних українофобських організацій, що безперешкодно діють в Росії.


Але ситуація розгортається на випередження:


21:48 Українська Правда http://www.pravda.com.ua/news/2014/03/31/7020928/


Стрілянина біля кафе "Мафія" devil  і тут-як-тут коментар у Фейсбуці від Авакова:

"Все силовые отряды приведены в состояние боевой готовности. Таков мой долг - так диктует закон. А завтра - завтра я готов и к отставке, и к дальнейшей борьбе. Один против них - готов, будет нас больше – гут"

"ПС вроде как собираются выдать стрелявшего. Трое раненых. Стрелявший был пьян... Один тяжело -проникающее в грудь. Идет операция. Подонки."

при чому

"Дубас Богдан Йосипович (перший заступник голови Київської міськдержадміністрації) випадково опинився на місці сварки двох учасників Майдану. Один їх них з "Правого сектора", другий - з Самооборони"

Під час конфлікту один з них вихопив пістолет, другий - газовий балончик і бризнув йому в обличчя. Другий почав стріляти, внаслідок чого були поранені дві людини: боєць самооборони Майдану і Дубас.

Дубас був доставлений в лікарню з наскрізним кульовим пораненням, проте загрози для життя поранення не мало, тому його вже виписали з лікарні.

Другий потерпілий учасник інциденту продовжує перебувати в лікарні.

і

 "хлопцям у масках з "ПС", на вигляд підліткам, серед яких імовірно був стрілок, дозволили вийти ланцюгом з "Мафії".

Що повинен робити міністр МВД? - ЙТИ У ВІДСТАВКУ!!!

Бо вбивці 103 майданівців та близько 150 зниклих безвісти не знайдено, а війська МВД не приведено з цього приводу у стан бойової готовності.

А ще краще - самостріл - "куля в лоб" і "три в область серця"..

і не кажіть мені, що то вода на млин Кремля..

а ось і офіційне повідомлення з цього приводу від Правого Сектора:

Сьогодні увечері, 31 березня 2014 року поблизу Європейської площі в Києві стався прикрий інцидент за участю представників «Самооборони Майдану» та «Правого сектора». Непорозуміння, що виникли на побутовому ґрунті, вилилися у конфлікт із застосуванням вогнепальної зброї. В результаті стрілянини не обійшлося без потерпілих.

На місці події одразу з’явилися працівники міліції. Учасник конфлікту з боку «Правого сектора» добровільно, не протидіючи правоохоронцям, відбув з ними до райвідділу для встановлення обставин події.

«Правий сектор» виступає за об’єктивне, неупереджене розслідування цього інциденту та не втручатиметься у слідство, хоча і спостерігатиме за його ходом. Ми зацікавлені у встановленні істини, тому не поспішаємо з виправданнями. Проте ми обіцяємо, що обов’язково зробимо з цієї події внутрішні дисциплінарні висновки.

Політрада «Правого сектора»

http://pravyysektor.info/news/pro-strilyanynu-na-hreschatyku/

8

Коментарі