Про співтовариство

Тут об’єднуються ті, хто любить свій Край. Ми писатимемо тут про це. Будемо розміщувати цікаві фото, обговорювати проблеми сьогодення.

Увага! Учасником співтовариства може стати блогер, який пише на українську тематику.

Топ учасників

Вид:
короткий
повний

Ми любимо тебе, Україно!

Свого не цурайтесь

  • 14.06.10, 11:38


Антологія «Свого не цурайтесь» стала останнім упорядницьким проектом Володимира Лучука (1934–1992), суттєво зміненим і значно розширеним варіантом збірника поезій і висловів «Найдорожчий скарб. Слово про рідну мову» (1990) у його упорядкуванні. Відновлена й відредагована за авторським машинописом, ця антологія нарешті стає доступною широкому загалові читачів, які не лише шанують рідну мову, але й цікавляться висвітленням її долі у творчості українських письменників.
Для учнів, учителів, студентів, викладачів, усіх словесників, усіх носіїв української мови загалом.

Шлях проффесора

  • 12.06.10, 08:38
Фото Анни Андрієвської

В день інавгурації Віктора Януковича тодішній міністр освіти Іван Вакарчук привітав його забороною набирати студентів в Український державний університет фінансів та міжнародної торгівлі.

До чого тут президент? Тому що він сам гриз граніт науки у цьому виші, здобувши там дев'ять років тому звання магістра міжнародного права.

Окрім цього звання, Янукович має інші вчені регалії - доктор наук, доцент, професор.

"Свідомо" розібралося, чому настільки освічена людина плутає Буковину та Буковель, Косово з Сербією та Чорногорією або Південну та Північну Осетію.

Летючий магістр

Диплом у президента є, і він справжній. Інформаційна система "Освіта" Міністерства освіти і науки підтвердила видачу документа за цим номером. Нехай вас не плутає назва закладу. Український державний університет фінансів та міжнародної торгівлі тоді називався Українською академією зовнішньої торгівлі. І тоді і зараз виш очолював Олександр Покрещук, чий підпис освятив диплом нинішнього президента.

Але є одна деталь. Ми розшукали двох людей,який закінчили цей самий факультет цього самого університету в ці самі роки. На умовах анонімності вони розповіли наступне.

"Я ніколи його не бачила. На жодній лекції, на жодному іспиті. Навіть на вручення диплому він не приїхав" - сказала киянка, яка 10 років тому навчалася з Януковичем.

"Я бачив його тільки одного разу. І то не в самому університеті, а біля нього" , - так розповідає інший одногрупник Януковича по факультету міжнародного права на магістратурі в академії бізнесу і міжнародної торгівлі.

Подальша наукова кар'єра президента викликає ще більше запитань.

Доцент (НЕ)існуючої кафедри

"...у 1999 році за рішенням атестаційної колегії Віктору Федоровичу Януковичу присвоєно вчене звання доцента кафедри автомобільного транспорту Донецької державної академії управління...".                                                                                                                                                                                                                       

Так відповіли в Міністерстві освіти на запит про те, де президент отримав почесне звання доцента.

На сайті Донецького державного університету управління інформація про таку кафедру відсутня. "Менеджмент", "Економіка"... Ось чим займається виш. Звідки ж тут може бути "автомобільний транспорт"?

Телефонуємо в приймальну комісію. Жіночка на тому кінці дроту каже: "Я ніколи не чула про таку кафедру... Її точно зараз немає... І не було".

Один - Нуль. Дзвонимо у приймальню ректора. Сам Станіслав Поважний у відпустці.Заступників на роботі немає. Секретарка довго клацає по клавіатурі, в пошуках заповідної назви кафедри "автомобільного транспорту". Нарешті вирок: "Ні, такої в нас не було. Точно".

Щоб пересвідчитись остаточно, надсилаємо запит на ім'я ректора з простим питанням - чи булаколи-небудь у цьому ВНЗ така кафедра?.

За тиждень подзвонили з ректорату і попросили надіслати запит ще раз - попередній вони загубили. Через два тижні на пошту прийшла відповідь: "Кафедра була".

 
Більше інформації про кафедру ми отримали від Міністерства освіти. Хоча ми не запитували про неї, але відповіді отримали.
 
 
Тобто кафедра автомобільного транспорту була. Просто тепер вона називається кафедрою інноваційного менеджменту. Який між ними зв'язок ми запитати посоромилися.

Зате розшукали випускника Донецького університету управління. У 2002 році він закінчив факультет менеджменту. "Про кафедру сказати я нічого не можу. Я не пам'ятаю щоб така була" - сказав він.

Інша випускниця цього факультету теж стверджувала, що коли вона вчилася - з 1997 по 2002 роки, кафедри автомобільного транспорту в університеті не було.

ПроФФесор

Звання професора Янукович отримав вже на кафедрі з назвою інноваційний менеджмент. Яка існує і зараз.

Але чи мав він на це право? За правилами присвоєння вчених звань, що діяли на той момент, претендент мав до цього викладати хоча б п'ять років.

"Вчера по телеку прошла шняга, что Янык классный лектор (читал в институте хорошо лекции)...Хотелось бы пообщаться с его слушателями. Может и правда ... Кто слушал лекции Януковича В.Ф. - отзовитесь!" - на такий заклик ми наштовхнулися на одному з форумів, присвячених освіті президента.

Ніхто так і не відгукнувся. Хоча, здавалося б, сказати про те, що тобі лекціїчитала перша людина в країні - дуже престижно.

В рік отримання звання - у 2001-му - Янукович був губернатором області. Чи могла така зайнята людина знаходити час на розповіді про "Капітал" Маркса юним економістам?

Ми запитали про це у Ігоря Толстих. Зараз він віце-президент Національної телерадіокомпанії. А за часів губернаторства Януковича був його прес-секретарем.

- Так, наскільки я пам'ятаю він викладав. Для нього в Донецькій академії спеціально розробили графік - щоб він міг після роботи читати лекції. Він навіть завідував якоюсь економічною кафедрою. Тому лекції він читав. Ввечері.

- Себто, для вечірників?

- Здається, не для вечірників... Для звичайних студентів. Здається. Просто там якось в тій академії це зробили.

Двоє розшуканих нами випускників-менеджерів ДонДУУ ніколи не чули про Януковича-лектора. "Мені він нічого не читав. І я не знаю людей, які б були на його лекціях. Я не вірю в те, щоб Янукович викладав в нашому університеті".

Інша вимога до професора тих часів. "Претендентповинен мати не менше десяти праць (у тому числі монографій), опублікованих після захисту докторської дисертації, підготувати не менше п'яти кандидатів наук і бути залученим до педагогічної роботи".

Віктор Янукович став доктором наук у 2000 році.

В електронному каталозі національної бібліотеки імені Вернадського, де містяться дані про всі наукові роботи, підручники і монографії, ми знайшли 23 роботи з авторством Януковича. Серед них багато книг з красномовними назвами періоду прем'єрства Януковича - "В политикене бывает окончательных побед и поражений: статьи, интервью, выступления", "І можна здійснити мрію...".

Проте жодної, крім докторської, роботи, датованої 2000 - 2001 роками там немає. В університеті управління, де мали б апробовуватися і використовуватися наукові роботи їхнього ж професора, наш запит щодо їх наявності без пояснень проігнорували.

Ще одна вимога - підготувати п'ятьох кандидатів наук. Ми попросили МОН оприлюднити прізвища цих щасливчиків. Міністерство освіти відповіло, що отримання Януковичем звання професора повністю відповідає всім вимогам.

 
Проте ні прізвищ, ні будь-якої іншої інформації щодо підопічних Віктора Федоровича міністерство не надало.

"Це все, що ми можемо Вам надати" -сказали у прес-службі МОНу.

Запитання до будь якої пересічної людини - ви б змогли за рік у кріслі губернатора Донецької області написати десять наукових робіт, надрукувати їх, паралельно підготувати п'ять кандидатів наук (а це і допомога у виборі теми кандидатської роботи, її вичитування, виправлення помилок, супроводження при захисті), а ще й викладати, бо треба ж стаж педагогічний? Янукович зміг.

Ми надіслали запит до адміністрації президента, щоб там прокоментували всі запитання, що виникли в процесі розслідування. За два тижні відповіді не було.

Зате з інших джерел дізналися, що у виші, де Янукович і став магістром, пройшла нова перевірка - вже від нинішнього міністра Дмитра Табачника. Ніяких порушень не знайшли і заборону приймати студентів скасували.

До речі, за новими правилами присвоєння звань доцентів і професорів, які затвердив Вакарчук, зараз Віктору Федоровичу, щоб стати професором, треба було б викладати щонайменше десять років і надрукувати свої наукові розвідки у знаному міжнародному виданні.

За цими правилами наш президент не був би професором. Або навпаки, був би змушений пожертвувати політичною кар'єрою, щоб присвятити життя науці.

Максим Опанасенко, бюро журналістських розслідувань "Свідомо", спеціально для УП                                                                              www.pravda.com.ua/articles/2010/06/11/5123787/

Інаго нєсть бга

  • 11.06.10, 05:59
ІНАГО НЄСТЬ БГА -
Сонце наш Бог.
називай мене РА
-
шепче РАнОк.

РАдість моЯ -
зве матуся дитя.
ін бо нє мря
пізна'Ю чи буть'Я

РАдо шумить
торкаючи сь не'бес
пРАдавній ліс
пРАщурових тілес

а нас вкрила коРА
сРада межа чеснот
зі Я є діра
мерть вЕці оплот…

   
Старе Місце

Русский и немецкий фашизм

  • 10.06.10, 15:13

З однойменної статті на сайті ГУЛАГ - с фотокамерой по лагерях

І після цього Росія вчить нас, як нам любити Бендеру :) 

Не виключно, що ці два відомства тісно взаємодіяли під час Війни...

ГЕНЕРАЛЬНОЕ СОГЛАШЕНИЕ

О сотрудничестве, взаимопомощи, совместной деятельности.  гор. Москва 11 ноября 1938 г. Народный Комиссариат Внутренних Дел Союза ССР, далее по тексту НКВД, в лице начальника Главного управления государственной безопасности, комиссара госбезопасности 1 ранга Лаврентия БЕРИЯ, с одной стороны и Главное управление безопасности Национал-Социалистической рабочей партии Германии, в лице начальника четвертого управления (ГЕСТАПО) Генриха МЮЛЛЕРА, на основании доверенности № 1-448/12-1, от 3 ноября 1938 г., выданной шефом Главного управления безопасности Рейхсфюрера СС Рейнхарда Гейдриха, далее по тексту ГЕСТАПО, с другой стороны,

заключили настоящее генеральное соглашение о сотрудничестве, взаимопомощи, совместной деятельности между НКВД и ГЕСТАПО.

§ 1. п.1. Стороны видят необходимость в развитии тесного сотрудничества органов государственной безопасности СССР и Германии во имя безопасности и процветания обеих стран, укрепления добрососедских отношений, дружбы русского и немецкого народов, совместной деятельности, направленной на ведение беспощадной борьбы с общими врагами, ведущими планомерную политику по разжиганию войн, международных конфликтов и порабощению человечества. п.2. Стороны, подписавшие настоящее соглашение видят историческую необходимость такого решения и будут стараться делать все для укрепления влияния и силовых позиций своих стран во всем мире. Не причиняя взаимного вреда. Принимая во внимание исторические процессы в развитии международных отношений, при которых СССР и Германия являются лидирующими странами, а так же, что между нашими правительствами устанавливаются хорошие отношения, между народами крепнет дружба и сотрудничество, в то же время желание общих врагов СССР и Германии направлено на разобщение добрососедских отношений, разжигание недоверия, неприязни, откровенной вражды и реваншистских выпадов. НКВД и ГЕСТАПО поведут совместную деятельность в борьбе с общими врагами и будут информировать правительства своих стран о результатах такой деятельности, п.3. Сознавая, что происшедшие в последнее время перемены в мире, представляют нашим странам уникальный шанс установить в мире новый порядок, основываясь на примате, желая придать динамизм отношениям между СССР и Германией, стороны договорились о нижеследующем: § 2. п.1. НКВД и ГЕСТАПО будут развивать свои отношения во имя процветания дружбы и сотрудничества между нашими странами. п.2. Стороны поведут совместную борьбу с общими основными врагами: — международным еврейством, ее международной финансовой системой, иудаизмом и иудейским мировоззрением; — дегенерацией человечества, во имя оздоровления белой расы и создания евгенических механизмов расовой гигиены. п.3. Виды и формы дегенерации, подлежащие стерилизации и уничтожению стороны определили дополнительным протоколом №1, являющимся неотъемлемой частью настоящего соглашения. § 3. п.1. Стороны будут всемерно способствовать укреплению принципов социализма в СССР, национал-социализма в Германии, и убеждены что одним из основополагающим элементом безопасности является процесс милитаризации экономики, развитие военной промышленности и укрепление мощи и дееспособности вооруженных сил своих государств. п.2. Стороны будут способствовать в развитии сотрудничества в военной области между нашими странами, а при необходимости войны, способствовать проведению совместных разведывательных и контрразведывательных мероприятий на территории вражеских государств. § 4. п.1. В случае возникновения ситуаций, создавших по мнению одной из сторон, угрозу нашим странам, они будут информировать друг друга и незамедлительно вступать в контакт для согласования необходимых инициатив и проведения активных мероприятий для ослабления напряженности и для урегулирования таких ситуаций. § 5. п.1. Стороны придают важное значение развитию и углублению профессиональной деятельности. Обмен опытом и встречи, командировки сотрудников обеих ведомств будут осуществляться на постоянной основе. п.2. Руководители НКВД и ГЕСТАПО, сотрудники служб обеих ведомств будут иметь регулярные встречи для проведения консультаций, обсуждения иных мероприятий, способствующих развитию и углублению взаимоотношений между нашими странами. § 6. п.1. Стороны будут способствовать расширению и углублению сотрудничества между нашими странами в областях: — военной промышленности; — самолетостроения; — экономики; — финансах; — научно-технического сотрудничества; — в области энергетики; — науки и техники; — в области сокровенных тайн, теозоологии, теософии, паронормальных и аномальных явлений, влияющих на социальные процессы и внутреннюю жизнь государств.

Понти без кордонів. Син Герман носить на собі "цяцьок" на 15 тис

  • 10.06.10, 14:49

Любов до дорогих речей - це сімейна риса родини заступниці голови канцелярії президента Ганни Герман.

Минулого тижня ТаблоIDписав про новий діамантовий годинник Герман за 60 тисяч доларів.

А цими вихідними її син потрапив у об'єктив фотографа у не менш пікантному вигляді.Виявилося,що син Герман не відстає від мами, бо носить одяг одного з найдорожчих французьких брендів Louis Vuitton і золотий годинник"Rolex".                                                                                                                                                                                               

Отже,заступник міністра надзвичайних ситуацій Микола Коровіцин, який нещодавно змінив прізвище на материнське "Герман", минулої неділі вирішив зайнятися шоппінгом.

Він виходив з фешенебельного бутіка "Санахант" , як випадково потрапив у об'єктив журналіста ТаблоID,що знімав ходу проти утисків свободи слова "Стоп цензурі".

ТаблоID ідентифікував на сині Ганни Герман щонайменше пять предметів "Луї Віттон" - окуляри, футболку, брюки, пояс і туфлі.

На сайті Louis Vuitton можна знайти кілька речей, в яких заступник міністра вийшов у люди.

Так, окуляри з нової колекції Louis Vuitton коштують 420 євро, пояс - 280 євро, а туфлі - 560 євро.Тобто лише ці три одиниці гардеробу обійшлися 1 260 євро, що еквівалентно 12 тисячам гривень.

Ціни на футболку і брюки сина Герман довелося дізнаватися у московському "Луї Віттоні", оскільки у київському для чоловіків продають лише аксесуари.

Так, як повідомили ТаблоID консультанти магазину у Москві, футболки Louis Vuitton у них коштують від 315 доларів, а джинсові брюки - від 400 доларів.

Отже, виходить, Герман того дня був одягнений щонайменше на 2-2,5 тисячі доларів. І це - не враховуючи годинника, який вартий окремої уваги.

Виявляється, скромний держчиновник Микола Герман, який лише кілька місяців перебуває на міністерській службі, а до того виконував переважно функції водія своєї мами, може собі дозволити носити золотий "Rolex" ціною ущонайменше 13 тисяч доларів!

Син Герман - далеко не перший політик, який демонструє понти за допомогою швейцарського "Rolex". До нього це робили переважно київські чиновники -Леонід Черновецький, Олесь Довгий та Ірена Кільчицька.

Ще більше потішити самолюбство Герман може й той факт, що "Rolex" обожнює його тезка президент Франції Ніколя Саркозі.

Проте це, мабуть, єдина хороша новина для Миколи Коровіцина. Поява сина Герман у "цяцьках" загальною вартістю у 15 тисяч доларів порушує традиційне запитання щодо корупції в Україні.

Як вже колись писав ТаблоID, Микола Коровіцин ніколи не працював у бізнесі.

До призначення у міністерство Шуфрича в 2010, син Герман мав лише одне місце зайнятості - він значився помічником депутата Тараса Чорновола, але фактично працював в апараті Партії регіонів, а ще точніше - допомагав своїй мамі. Наприклад,возив її у Верховну Раду на своєму джипі.

Зарплату Микола Герман отримував з бюджету, і вона не може вражати розміром. Як розповіли у Верховній Раді, кожен депутат має зарплатний фонд для всіх своїх помічників 12 тисяч гривень на місяць.

Також не густо грошей і в матері Миколи Германа. За 2009 рік вона заробила 235 тисяч гривень. Половину цієї суми (118 тисяч) їй довелось викласти за договорами позики, а 35 тисяч матеріальної допомоги вона обіцяла віддати хворим дітям.

У зв'язку зі скромними доходами, які Микола Герман мав за основним і єдиним місцем роботи, ТаблоID очікує на декларацію інфанта-заступника міністра.

Можливо, там буде записано рецепт, як отримувати заплату чиновника і вдягтися на 15 тисяч доларів.                                                            tabloid.pravda.com.ua/brand/4c10b2ffdc93d/

Янукович у Греції. Туризм за державні кошти

  • 10.06.10, 09:52
Фото прес-служби президента

Економічна криза в Україні не завадила Віктору Януковичу провести вихідні на широку ногу за гроші платників податків.

У неділю о 8 годині ранку Віктор Янукович, супроводжуючі його особи та журналісти вирушили на Балканський півострів.

Формально це називалося "робочий візит до Греції".

Однак "Українській правді" вдалося отримати докази, що протягом двох днів Янукович провів лише однуофіційну зустріч - з президентом Греції Каролосом Папульясом.

У розпорядження редакції потрапила програма візиту, підготовлена управлінням державного протоколу і церемоніалу адміністрації президента.

Отже,у туристичній подорожі до Греції Януковича супроводжували 40 осіб.

Серед них глава адміністрації Льовочкін, керівник протоколу Ладний, заступник глави адміністрації Васильєв, міністр закордонних справ Грищенко, глава СБУ Хорошковський, троє співробітників протоколу, сім (!) працівників прес-служби, особистий лікар Януковича, троє співробітників ДУС. Особливо вражає уяву кількість сторожів спокою vip-персон: десятеро (!!!) охоронців Януковича на борту плюс  ще двоє охоронців у передовій групі, а також охоронці глави адміністрації президента і міністра закордонних справ.

 

Переговори президентів України та Греції тривали аж тридцять хвилин. Інші високопосадовці знадобилися взагалі лише на п'ять хвилин після зустрічі,щоб Янукович їх представив президенту Греції.

Вже о 12:05 в неділю Янукович був вільний від роботи. Офіційна частина його візиту в Грецію, що складалася рівно з однією зустрічі, закінчилася. І почався туризм за рахунок платників податків.

Отже, після побачення з грецьким президентом Янукович відправився прямо до аеропорту Афін, звідки він полетів у Салонік для відвідин гори Афон.

На Афоні Янукович провів майже добу. Всі члени державної делегації - понад сорок осіб! - коштом державного бюджету ночували в Греції.

Жодної задачі державного значення Янукович на Афоні не вирішував, а займався своїм приватним життям.

 

Янукович має знати Афон, як свої п'ять пальців, бо бував тут напередодні виборів-2004 та під час останньої передвиборчої кампанії. В жовтні 2009-го старці з Афонського монастиря подарували тоді ще кандидатові в президенти чорний браслет-оберіг, який він обіцяв не знімати все життя.       Поїздка до Греції завершилася ввечері 7 червня, тобто через півтора дні після прильоту. О 18:30 понеділка Янукович відбув на саміт до Туреччини.

Президент без повноважень

Зустріч з президентом Греції була організована як прикриття для візиту Януковича на Афон.

Справа в тому, що Греція - це парламентська республіка. І вся повнота влади належить прем'єр-міністру, якому зараз не до гостей - Греція вражена економічною кризою не менше, ніж Україна.

Згідно із Конституцією Греції, тамтешній президент є лише регулятором державного устрою і має вкрай обмежені повноваження.

Жоден акт президента недійсний без контрасигнації, тобто підпису профільного міністра, крім актів про призначення прем'єра, повернення на повторний розгляд законопроектів та розпуску парламенту. Але і тут президент лише формалізує ухвалені без нього рішення.

При цьому, як стало відомо "Українській правді", під час підготовки візиту Януковича українська сторона навіть не намагалася домовитись про зустріч із людиною, яка реально керує державою - прем'єром Георгіосом Папандреу.

Уявлення про вагу президента Греції дає така красномовна деталь - коли "Українська правда" спробувала дізнатися про подробиці візиту Януковича,то з'ясувалося, що ні сайт грецького президента, ні електронна пошта в офісі глави грецької держави не функціонували. Ресурси запрацювали лише в середу.

А в апараті прем'єр-міністра Греції, куди також зверталася "Українська правда", навіть не могли надати е-mail прес-служби президента.

Туризм за державні гроші

Зв'язавшись телефоном з прес-службою грецького президента, "Українська правда" дізналася, що ініціатором побачення з ним виступив Янукович.

"Ми можемо підтвердити, що прохання про зустріч було саме з боку українського керівника... Це була просто зустріч з президентом", - сказав співробітник прес-служби президента Греції.

А в грецькому посольстві в Україні взагалі заявили, що поїздка Януковича навіть не була робочим візитом. "Це просто був візит ввічливості. Ми ж дві дружні країни", - зазначив грецький дипломат.

Щоб прояснити ситуацію, "Українська правда" звернулася по коментар до речника глави держави Ганни Герман, Однак вперше за весь час президентства Януковича вона вирішила уникнути відповіді на питання.

"Я там не була. Я завжди пояснюю те, що знаю, а цього я не знаю. Я коментую тільки ті речі, про які мені відомо. Є протокол, до них і звертайтеся, або до членів делегації", - зазначила вона.

Керівник прес-служби президента Денис Іванеско також відмовився давати відповідь про доцільність дводенного візиту до Греції заради однієї зустрічі з грецьким президентом.

"Вся інформація є на сайті президента", - коротко відповів він.

Але остаточного абсурду ситуація набула тоді, коли Міністерство закордонних справ України оголосило єдину домовленість за підсумками зустрічі двох президентів. Вона полягає в тому, що Янукович... незабаром ще раз відвідає Грецію. З офіційним візитом.

Цікаво, скільки би залишилося цілих вікон у державних резиденціях, якби греки дізналися, що їхній лідер з півсотнею чиновниківна додачу присвячує закордонне відрядження приватному життю. За кошти державного бюджету.                                                                                      www.pravda.com.ua/articles/2010/06/9/5124891/                                                                                               

Не все помыслы от Бога...

  • 09.06.10, 10:29
Дьявольский замысел - поставить на колени Украину...

Запитай себе, ХТО ТИ??...

  • 09.06.10, 05:44
Те, що робить сьогодні Росія з українською державністю, планувалось не один рік…
Цей сьогоднішній бліцкриг став можливим тому, що протягом всього періоду незалежності України планомірно у різний спосіб фізично винищувались державотворчі особистості України…
В Україні не відбулась люстрація, і сотні тисяч колишніх сексотів різних каральних відомств колишнього СРСР продовжують працювати на його правонаступника – Росію… 
Державність України приречена, і поки не видно жодної політичної сили, яка би хоча б теоретично могла б урятувати державність українську…
Скажу більше: не має в українському політикумі МУЖІВ – є лярви, проститутки (є таке слово в мові українській, прошу не ображати повій) і активні представники сексменшинств…
Не має в Українській армії жодного ЧЕСНОГО офіцера. І честі у військових немає.
Хотів би та не можу сказати ЖОДНОГО доброго слова про журналістів, викладачів, лікарів та «представників творчих професій» - вони мовчать по-особливому. І я змовчу, хто вони такі…
За Конституцією України єдиним джерелом влади в Україні є народ. Але якщо народ зрікся СВОЄЇ влади?...
Смішно слухати теревені, що в Україні влада донецького походження…
І грішать православні священники, стверджуючи, що влада від Бога – немає СВЯЩЕННИКІВ в Україні…
Україна без ВАС не зникне, як вона не зникла через репресії та тотальне винищення у ХХ столітті…
Бо Україна – це духовний простір… А українці – лише носії ЇЇ душі…
Хто зрікся душі – той не українець, і Світлові він не належить…
Краще не зрікатись не знаючи. Краще спати ніж зраджувати…
Майбутнє України – СПИТЬ, й воно в тих, хто ще не зрадив…
Запитай себе, ХТО ТИ??...

5 канал: КИНА не будет!

  • 08.06.10, 23:37

Почему-то очень захотелось быть гражданином европейской державы, поэтому:

ХОЧУ

Европу без Путина, а центр страны без Губского с Бондаревым;

ХОЧУ

Суды без всех Зварычей, Онопенко и Лавриновича; 

ХОЧУ

Минобразования без Табачника, а Кабмин без Азарова и Тимошенко;

ХОЧУ

СБУ без Хорошковского;

ХОЧУ

парламент без Литвина, Мороза и Мартынюка, да и без всех нынешних депутатов.

Но главное - ну уж очень ХОЧУ

Украину без Януковича, а новый майдан без Ющенко. 

 

Фестиваль Традиції Духу «РУСЬ»

http://sna.in.ua/?p=3677 ФТД «РУСЬ» відбудеться на березі мальовничого лісового озера, поблизу гори Остриця, де в 1240 році на Стугнянських луках відбулась остання, перед облогою Києва, відкрита битва руських дружинників з татаро-монгольською ордою. В програмі: 26 червня 2010 р. - з 10-00 до 17-00 – організований заїзд на місце проведення фестивалю; - початок музичної програми о 17-00 - виступ кобзаря; - гурти “Сокира Перуна” (Київ), “Сейтар” (Київ), “Тінь Сонця” (Київ), “Цирюльня” (Миколаїв), “Визволитель” (Львів), “Nahtigal” (Львів), “WHITE LIONS” (Севастопіль), “Святосіч” (Харків), “Широкий лан” (Калуш), “The GAZ” (Шахтарськ), “CLAN” (Жидачів) та інші; - традиційні проводи Купала; - нічний кінозал; - спілкування з музикантами та акустична програма; - нічна музична програма та історичні розповіді Р. Коваля. 27 червня 2010 р. - реконструкторський бій «Русів» на території фортеці «Київська Русь»; - Бойовий гопак; - турнір з контактного бою «Меч Святослава». Гостей ФТД «РУСЬ» пригощатимуть справжнім козацьким кулешем. Проїзд з Києва: Маршрутне таксі №303 від ст. метро «Либідська» до міста Василькова, зупинка «Готель «Ярославна» звідки до місця проведення фестивалю регулярно курсуватимуть маршрутки