хочу сюди!
 

ИРИНА

50 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 45-54 років

В Україні формуватимуть нові владні і правоохоронні органи

Сьогодні в Києві відбувся Всеукраїнський Форум ветеранських організацій.Мета заходу: консолідація зусиль ветеранів Збройних Сил, військовослужбовців у відставці, воїнів запасу з метою посилення впливу громадян, що приймали військову присягу на суспільно-політичні процеси вУкраїні.Ініціатором виступив громадянський рух «Спільна Справа».На початку Форуму ведучий — координатор «Спільної Справи» Олександр Данилюк наголосив, що мова піде, в першу чергу, про підготовку до акції протесту 3 листопада. І хоча мається на увазі тотальний демонтаж системи влади в Україні, згідно домовленості з ініціаторами акції 3.11 — ВГО «Ніхто крім нас» питання про відставку Януковича поки не  піднімається. Данилюк також зазначив, що одною з умов демонтажу нинішньої системи влади є реприватизація — позбавлення олігархів контролю над стратегічними підприємствами.Полковник Станіслав Солодовнік, який виступав наступним, нагадав, що президент США Барак Обама вже натякав Лукашенку, Путіну і Януковичу на можливість «лівійського варіанту», однак нашу роботу за нас ніхто не зробить. Він також наголосив на необхідності створення Конституційної варти, яка б замінила міліцію, яку, на його думку, треба розігнати. Від Могильова до останнього мєнта. Солодовнік також підтримав Данилюка в питанні реприватизації стратегічних підприємств. Він також просив присутніх, хто має знайомих звільнених суддів і прокурорів, провести з ними розмови, щоб мати фахівців для майбутньої новоствореної судової системи.Микола Ісаєв, представник Союзу Чорнобиль, зазначив, гроші в державі є. Зокрема, нагадав про 24 млрд. гривень списаних боргів енергопостачальних підприємств, які контролюють олігархи. А також вертольоти, Межигір'я і тому подібне. Він наголосив, що оскільки конституційний лад в країні незаконно змінений, маємо справу з узрпацією влади. Всі три гілки влади наразі є нелегітимними. І нарід має здійснювати, згідно 5 статті Конституції, владу безпосердньо. Для чого Ісаєв запропонував створити Комітети безпосереднього народовладдя.Олег Загребельний запропонував військовослужбовцям запасу знайти свою військову форму і на акції протесту стати в першому ряду. Обличчям до міліції, спиною до народу. Лалак Олександр від Всенародного фронту порятунку України заявив про необхідність зібрати команду однодумців, які б розробили концепцію національно-визвольної революції.На це Олександр Данилюк зауважив, що на розробку концепцій дещо бракує часу. І запропонував об'єднатися навколо наступних вимог:

1.Перевибори президента і ВР; 2.Закріплення в Конституції не дозвільного, а заявочного характеру референдуму(наразі записаний дозвільний порядок, який практично унеможливлює його проведення); 3.Виборність голів судів всіх рівнів і прокурорів.Чорнобилець, колишній десантник Торченко Анатолій зауважив, що влада нелегітимна ще й тому, що не виконує рішень судів про виплати чорнобильцям, аж до Конституційного суду включно. Він також зауважив, що мєнти лякливі, як собаки. Події в Одесі, коли 12 мєнтів не змогли впоратися з 3 кілерами, це добре показали. Представник Загальновійськового союзу воїнів-інтернаціоналістів і воїнів запасу «Інконт» Дрямов Володимир зазначив, що треба об'єднуватись проти бандитської влади з усіма, з ким можна, з одного боку. З іншого — розхитувати ситуацію усіма доступними методами. На це Олександр Данилюк заявив, що, на його думку, найбільший ворог української державності — ідіотичне невміння і небажання об'єднуватися. Від ВГО «Ніхто крім нас» виступив заступник голови правління Борис Новожилов. Він заявив, що Форум громадянського суспільства, який відбувся 14 жовтня, показав, що можна об'єднатися навколо того, що маємосправу з бандитською владою.За словами Новожилова, існує два шляхи: легітимний і революційний. Наразі «Ніхто крім нас» орієнтується на легітимний шлях. Події 20 вересня під ВР були демонстрацією, яким може бути революційний шлях. Але спочатку треба вичерпати всі легітимні форми протесту. 3 листопада акції протесту під облрадами будуть проходити з вимогою поставити на поіменне голосування в обласних, міських та районних радах питання недовіри до ВР. Акція 3 листопада, на думку Новожилова, також стане перевіркою сил — буде видно, хто з громадських діячів може вивести скільки людей. Також до 3 листопада планується визначитись з членами Народної ради — перехідного парламенту, сформованого за принципом по 3 представника від кожної адміністративної одиниці (включаючи Київ і Севастополь). Був знайдений, за словами Бориса Новожилова, єдиний шлях формування Народної ради. В протоколах від областей про обрання 3 представників немає граф «проти» і «утримався». Громадські організації, які не підтримують кандидатури, зазначені в протоколі, просто його не підписують. Народна рада має взяти на себе відповідальність до нових виборів, а її члени — відмовитись від політичної діяльності. Історик Олександр Кравчук зазначив, що й режими, міцніші від режиму Януковича, падали, коли на вулиці виходило протестувати багато людей. На завершення Форуму ведучий Олександр Данилюк поставив на голосування три питання: 1.Про створення Комітетів безпосереднього народовладдя; 2.Про створення Конституційної варти; 3.Про підтримку акції 3 листопада. Всі присутні проголосували «за»

Джерело: Політклуб

14

Коментарі

анонім

131.10.11, 17:08

Поки ще не зформував думки з приводу цих подій. Мало інформації. З одного боку є позитивним активність, рішучість. Але не зрозуміла ідеологія, мета. Не зрозумілі засади розвитку після. Але схиляюсь до активної підтримки.

    231.10.11, 17:21

    Позитив у таких форумах є, але хочеться нарешті побачити конкретні дії

      Гість: ТарасЧупринка

      331.10.11, 17:23

      Якщо будуть активно діяти долучусь до роботи без будь яких умов.

        431.10.11, 18:13

        Щодо сміття абсолютно слушна думка. Його треба вичистити повністю. Саме так й зробив Саакашвілі - повністю звільнив особовий склад МВС й набрав нових людей. Тому тепер грузинська поліція не має нічого спільного з старою міліцією. А москалі просто перейменували міліцію на поліцію, і думають, що від цього щось зміниться .

          Гість: modus vivendi

          51.11.11, 13:20Відповідь на 4 від Gaydamaka

          поддерживаю..

            61.11.11, 13:36


            Де можна їх підтримати?

              72.11.11, 21:59