Про співтовариство

Ласкаво просимо до гурту, у цей дивовижний світ неймовірного, яке знаходиться поряд - його тільки треба побачити. Розміщуемо цікаві статті, фото, відео, музику - все, що нам цікаве , все, що відбуваеться у нашому житті. Ділимося чудовим і прекрасним....

Топ учасників

Вид:
короткий
повний

НЕЙМОВІРНЕ ПОРУЧ

Перші літаючі автомобілі до 2023 року,

  • 12.10.20, 11:32
 

В Японії планують запустити літаючі автомобілі до 2023 року..
Мета японського уряду, який інвестує в такі засоби пересування, – вирішити проблеми з транспортом у великих містах, важко прохідних гірських районах і на віддалених островах.«Ми розглядаємо можливість запуску служби повітряного таксі у великих містах – Осаці чи Токіо. Спершу польоти будуть проходити над морем, оскільки було б занадто ризиковано літати прямо над натовпами людей », – каже генеральний директор SkyDrive Томохіро Фукузава.
Він вважає, що вже через 30 років японці зможуть переміщатися між районами Токіо за 10 хвилин.Один з таких літаючих автомобілів, SkyDive SD-XX, на початку цього року пройшов випробування в приміщенні. Зараз творці транспортного засобу отримують офіційний дозвіл на випробувальний політ на вулиці. Такий автомобіль зможе виконувати польоти на швидкості до 100 кілометрів на годину.

Прекрасний і дивний світ...

  • 11.10.20, 10:43

Який же прекрасний і дивний наш світ, і скільки в ньому всього нового і незвіданого, чого не розповідають в школах і навряд чи поки написано в книгах. Однак простори інтернету дають нам можливість дізнатися більше цікавої інформації лише за допомогою одного кліка. Так, в цій статті ми хочемо поділитися з вами тим, що може стати для вас справжнім відкриттям.

1.Тренування самурая. Японія, 1860 рік.

   [ Читати далі ]

Кока кола, пити, чи ні?

Факти, які поставлять крапку в питанні пити чи не пити Coca Cola...

[ Читати далі ]

«Солона наречена».

  • 09.10.20, 22:55

Ізраїльська художниця Сігаліт Ландау виросла на березі Мертвого моря. З дитинства найсолоніша водойма планети захоплює і заворожує її. Коли Сігаліт зайнялася мистецтвом, сіль стала одним з улюблених матеріалів для створення художніх робіт. Найсвіжіша з них – незвичайне весільне плаття.

Сігаліт Ландау занурила плаття в воду Мертвого моря на два роки, а через призначений термін дістала з води справжній шедевр!

  [ Читати далі ]

Навіщо фермери розмальовували своїх корів білими смужками?

  • 09.10.20, 13:30

Це був якийсь дієвий метод боротьби чи жарт над противниками?

  
[ Читати далі ]

В"єтнамський живопис...

Екзотичні рибалки на довгих ногах, човнах-будинках, нестримна рослинність, безліч води, безмежне небо та елегантні цифри перевозять нас до В ' єтнаму.
Данг Ван Канг народився в 1957 році в маленькому рибальському селі. Він почав співпрацювати з місцевою газетою та журналами як ілюстратор на початку і в 19 років став одним з найвідоміших художників. Його впізнали і любили далеко за межі країни. Привабливий, м ' який, глибоко національний та неповторний стиль живопису цей художник дуже впізнає. Основним об ' єктом його роботи є краєвиди мирного сільського району дельта річки Меконг. У просторих ніжних краєвидах зі світлими будинками рибалок звучать гордих музика та поезія мирного повсякденного життя та свята. Туристи цього В ' єтнаму не бачать, він доступний лише рідному жителю, закоханому у свою малу батьківщину. Картини красиві в кольорі, витончено зібрані і, з усіма їх умовами, напрочуд реалістичні. Художник хоче показати щоденне невичерпне життя в ' єтнамського села, рибалок, маленьких трейдерів, тендітних та елегантних дівчат, смішної дитини. Dang Wang Kang також працював на майстер-класі Art Ceramic у Win Long, створюючи штучні керамічні вироби, які відомі в багатьох країнах світу.
Данг Ван Канг є членом В ' єтнаму Асоціації образотворчих мистецтв. Його картинами захоплюються любителі живопису та колекціонери багатьох країн світу.

 

[ Читати далі ]

Прокидається дід на дачі. )))

 


Прокидається дід на дачі. Дивиться у вікно, а у нього з городу картоплю крадуть. Він дзвонить в поліцію:
— Поліція, приїжджайте, у мене з городу картоплю крадуть.
— Вибачте, але поблизу немає патрульних машин... До побачення.
Дзвінок в поліцію через 5 хвилин:
— Поліція, можете не приїжджати, я їх всіх перестріляв.

Через 3 хвилини наряд поліції, 3 патрульні машини, полковник . Полковник говорить:
— Діду, так ти ж сказав, що їх всіх перестріляв?
— Так і мені сказали, що патрульних машин немає...rofl     
[ Читати далі ]