Про співтовариство

Ласкаво просимо до гурту, у цей дивовижний світ неймовірного, яке знаходиться поряд - його тільки треба побачити. Розміщуемо цікаві статті, фото, відео, музику - все, що нам цікаве , все, що відбуваеться у нашому житті. Ділимося чудовим і прекрасним....

Топ учасників

Вид:
короткий
повний

НЕЙМОВІРНЕ ПОРУЧ

Дивовижно...))

  • 23.10.20, 20:24

Бувають випадки, коли самі звичайні предмети можуть містити в собі вельми незвичайні секрети, як маленька скринька, що зберігає чиїсь таємниці. Та й зізнайтеся чесно, у вас ніколи не було бажання розрізати якусь річ навпіл, щоб побачити, що там всередині. Так ось інші люди зробили це за вас і діляться з вами своїми маленьким відкриттями.

1. Кроляча нора розрізана навпіл.

2. Асиметричне ядро елітної кулі для боулінгу. 

[ Читати далі ]

Дуже влучно...)))))))



Моя мама говорила образною мовою і часто вживала приказки. А ви вживаєте приказки в своєму спілкуванні?
Ось непогана підбірка, є дуже влучні. 
[ Читати далі ]

Прекрасне явище, яке більше ніде не зустрінеш...

Фотограф Джозеф Майкл (Joseph Michael) провів незліченну кількість годин в холодному підземному світі печер Уаітомо, щоб відобразити сіяння підземелля, яке за оцінками експертів налічує близько 30 мільйонів років.

   [ Читати далі ]

Зображення, які відображаються тільки через циліндр...

  • 21.10.20, 12:04
 


Зображення, які відображаються тільки через циліндр... 
[ Читати далі ]

Сукуленти - троянди...

Ці сукуленти отримали назву Greenovia Dodrentalis, вигнуті шаруваті пелюстки, завдяки чому рослини виглядають так само, як троянди. В основному вони зустрічаються на Канарських островах, але ми б сказали, що немов з казки через те що, наскільки вони унікальні та чарівні! Продовжуйте прокручувати, щоб перевірити кілька фотографій цієї приголомшливої зелені у формі троянди.

  
[ Читати далі ]

Вчені зафіксували загадковий радіосигнал з космосу ...

 



Вчені зафіксували загадковий радіосигнал з космосу – він повторюється кожні 16 діб. 
[ Читати далі ]

Цікаві факти про ворон...

1.Ворони є дуже розумними.

Люди завжди знали про кмітливість воронів, так що в цьому немає нічого нового. Але ми тільки починаємо розуміти, наскільки розумними насправді є ці сміттярі. Сімейство воронових, до яких відносяться ворони, також включає ворон, сорок, сойок та галок. Все це сімейство птахів вважається одним з найрозумніших у світі.

За даними дослідження, що проводилося журналом Science в 2002 році, в Новій Каледонії ворона могла згинати шматок дроту у формі гака, щоб діставати їжу з вузьких місць. Маленькі діти, перед якими ставили цю ж задачу, проявляли меншу кмітливість, ніж наші пернаті друзі.

Результати тестів з дидактичними картками, що проводилися вченими біологічного відділення Московського університету, також довели, що ворони здатні до міркування на рівні аналогій. Зіставлення вважається розумовим процесом вищого порядку, а ці птахи вже володіли цією здатністю без тривалого дресирування.

Крім того, люди бачили, як ворони каталися по снігу на імпровізованих санях з кори і розглядали знайдені ними людські предмети. Ворони є творчими і пристосованими і показують, що вираз «з пташиними мізками» не є такою вже образою.

2.Ворони «дружать» з вовками
 
[ Читати далі ]

Мистецтво сучасного світу...

У світі, як відомо, постійно щось будується і зводиться, будинки ростуть як гриби, з’являється все більше і більше химерних і масштабних монументів і будинків. Не відстають від спільного бажання і люди мистецтва, які проектують унікальні архітектурні та просто великі твори. Представляємо вашій увазі найостанніші грандіозні споруди на нашій планеті.

1. У венеціанському каналі встановлені гігантські руки, які як би підтримують стару будівлю

   [ Читати далі ]

Світ чекає, щаб його відкрили...

  • 18.10.20, 15:08

Череда сірих буднів часом змушує нас забути, в якому вражаючому місці ми живемо. А тим часом світ сповнений несподіваних відкриттів. Наприклад, ми з’ясували, де у пітона тепловізор, як виглядає справжній банан і яка кішка найбільша у світі.

Нерукотворний дракон

Лигр, гібрид лева і тигриці, – найбільша кішка в світі      

[ Читати далі ]