Про співтовариство

Ласкаво просимо до гурту, у цей дивовижний світ неймовірного, яке знаходиться поряд - його тільки треба побачити. Розміщуемо цікаві статті, фото, відео, музику - все, що нам цікаве , все, що відбуваеться у нашому житті. Ділимося чудовим і прекрасним....

Топ учасників

Вид:
короткий
повний

НЕЙМОВІРНЕ ПОРУЧ

10 простих продуктів, які здатні уповільнити процес старіння...

  • 06.10.20, 10:49

Всі ми мріємо про вічну молодість, красивий вигляд нашої шкіри та відмінне здоров’я усього організму. І хоч час вносить свої непоправні корективи, насправді, за допомогою правильного харчування ми можемо перемогти битву із ним.

Щоденний догляд за собою і вживання певних продуктів допоможе вам залишатися молодими та красивими, уповільнити процес старіння і, до того ж, наситити організм корисними речовинами.

То що ж це за чудо-продукти? Насправді, всі вони є в кожному супермаркеті і точно бодай один із них – у вашому холодильнику.

1. ПОМІДОРИ
 
[ Читати далі ]

Роботи українського художника Олега Шупляка ...

17 картин-перевертнів, які 17 разів обдурять твій мозок. Дивись уважно!

У роботи українського художника Олега Шупляка варто вдивлятися кілька разів, з різних сторін, відстаней і ракурсів. Його картини мають безліч смислів, тому що Олег — майстер оптичних ілюзій.

[ Читати далі ]

Мальовничі місця на планеті...

Осінні пейзажі – одне з найпрекрасніших видовищ на планеті. Вони поєднують в собі всі фарби природи, вони дихають свіжістю і прохолодою, але вони настільки мінливі і скороминущі, що якщо ви не встигнете помилуватися ними сьогодні, завтра їх вже може й не бути. І це ще одне нагадування того, що потрібно вміти насолоджуватися сьогоднішнім днем.

Нижче 11 приголомшливо мальовничих місць, щоб нагадати, наскільки прекрасна осінь і світ навколо:

Чайна в Лланрусті, Північний Уельс

  [ Читати далі ]

Вам туди не можна....

  • 03.10.20, 19:54

Незалежно від того, наскільки ви розумні, хитрі і завзяті, всю планету вам не обійти. Є місця, куди вхід закритий практично всім – за вкрай рідкісними винятками. Звичайно, деякі з вас цілком можуть прийняти цей список як свого роду виклик. Майте на увазі, є дуже вагомі причини, за якими навіть намагатися не варто проникнути в одне з цих місць.

Богемський гай

  [ Читати далі ]

Трішки про гриби...

                           

Трішки про гриби, щоб збирання принесло лише задоволення, а також трохи невідомого зі світу грибів. Про це hromadske розповіла Марія Зикова, наукова співробітниця Інституту ботаніки ім. М. Г. Холодного НАНУ.
Не рослини, не тварини...
[ Читати далі ]

Скульптури, що створені всупереч законам фізики.

Люди мистецтва мають напрочуд тонку душу і по-своєму розуміють світ. Тому, людям, які далекі від мистецтва важко зрозуміти, що художник або скульптор хотів висловити через своє творіння.

Та найбільшого захоплення викликають скульптури, що створені всупереч законам фізики. Дивишся із захопленням і думаєш: «Як це тримається?»

Отож, ми пропонуємо на декілька хвилин стати поціновувачами мистецтва та захопитися його красою.

1. Італійський скульптор Куїн Лоренцо (Lorenzo Quinn) створив свою «Силу любові» (Force of Love). Скульптура розташована у Лондоні.

 
[ Читати далі ]

Про це мало хто знає....

Наш світ сповнений дивовижних речей. Про деякі нам розповідають ще в школі, про деякі ми дізнаємося з повсякденного життя. Але є і такі, про які мало хто знає, а даремно! Адже факти, які не вписуються в наш звичний порядок речей, тільки розширюють кругозір і нагадують про те, на який дивній планеті ми все таки живемо.

1. Що таке авокадо?

Незважаючи на думку більшості, це не овоч і навіть не фрукт, а ягода.

2. А ви знаєте, що таке триболюмінестенція?

[ Читати далі ]

Дивовижні квіти...

Найрідкісніша 

Міддлеміст червоний (Middlemist’s Red) – найрідкісніша квітка у світі. На всій земній кулі налічується лише 2 її екземпляри. Британський садівник Джон Міддлеміст, подорожуючи в 1854 році по Китаю, був зачарований червоною трояндою, яку він абсолютно випадково виявив. Він викопав цю квітку і привіз її до Британії, щоб посадити у теплиці Сполученого Королівства. Він навіть не міг припустити, що завдяки цьому він врятував останній екземпляр квітки в світі. На честь його і була названа ця червона троянда. Сьогодні подивитися на ці червоні пишні квіти можна тільки в теплиці сполученого Королівства Великобританія і в саду Нової Зеландії.

[ Читати далі ]