хочу сюди!
 

Людмила

48 років, рак, познайомиться з хлопцем у віці 45-55 років

Ну, якось так...)))

Якщо при перегляді реклами вам здалося, що десь там явно криється обман, а зелений мармеладний Гаммі зрадницьки розтанув у роті з полуничним смаком, не поспішайте записуватися до психолога. Цілком можливо, що життя в черговий раз виграло у вас партію в покер, вміло обдуривши. Тому довіряти потрібно, але перевіряти просто необхідно. Тим більше якщо врахувати, що життя любить підкидати нам загадки.

Бебі-морква – фікція


Крихітні морквини, якими ми так любимо хрустіти у вільний час, насправді звичайна морква. Як не крути, нам доведеться змиритися з тим фактом, що бебі-морква – майстерний комерційний хід.




Золота олімпійська медаль насправді легальна підробка дорогоцінної нагороди. На її виготовлення йде всього 6 грамів золота, решта – срібло.

Весь цей час ми наливали молоко неправильно



Виявляється, що у коробок для напоїв теж є свої закони. На щастя, тепер ви знаєте найголовніший прийом, і смачні літри молока / шоколадних коктейлів та соку НЕ будуть окропляти весь стіл.

Коробочки наггетсів – тонкий маркетинговий хід



Можливо, ви ніколи не рахували шматочки курки, зображені на коробці усіма обожнюваних наггетсів, але ми знайшли час, і не дарма: анонімний 11-й шматочок сховався біля соусів. Дивно, але всередині його не виявилося.

Subway хитрує по-крупному


Ось і маленький лайфхак від виробників смачних сендвічів: можна вкорочувати їх до 27 см, і різниці ніхто не помітить.

Мощені вулички з бруківки кладе зовсім не людина


Наш мозок застряг в минулому, думаючи, що бруковані вулички досі кладуть вручну. Машина з кумедною назвою “Тигр-камінь” “з’їдає” тонни бруківки, “випльовуючи” її в ідеально рівну дорогу.

У кавових стаканчиків є свої таємниці


Хочете вірте, хочете ні, але пластикова кришка завжди мала 2 функції: використовувати її можна як традиційним способом, так і в якості підставки під стакан. Тепер з цією інформацією доведеться не тільки жити, але і користуватися нею.

Ведмедикам Гаммі не можна вірити


Світ більше не стане колишнім: зелений ведмедик Гаммі насправді полуничний. У цій реальності нікому не можна вірити.

Guinness теж має секрети


Виробники легендарного напою в процесі пивоваріння проганяють тонни пива через плавальні міхури різних видів риб. Сперечаємося, що тепер ви не зможете пити його, не уявляючи весь цей процес?

Вінні-Пух, і ти туди ж?

Вінні-Пух весь цей час був дівчинкою. Улюблений для всіх з дитинства плюшевий герой насправді був змальований з реальної ведмедиці Вінні, яку час від часу відвідував Алан Мілн в Лондонському зоопарку. Велика любителька меду наштовхнула письменника на створення дитячого персонажа з “тирсою в голові”.

Люди і змії мають занадто багато спільного


Можливо, вам ніколи не розповідали, що людина, як і змія, протягом життя змінює свою шкіру. Наприклад, навіть зараз ви “скидаєте” маленькі її частинки. В цілому за своє життя ви залишаєте в цьому світі до 35 кг шкіри.

Джерело


12

Коментарі

116.06.21, 10:59

    216.06.21, 11:52

      316.06.21, 13:38Відповідь на 1 від Вурдалак

      дякую

        416.06.21, 13:38Відповідь на 2 від Стрийко Зеник

          516.06.21, 14:25

          Почти вся пыль в доме - наша кожа.
          Мощением всё таки занимается человек. От площади зависит и тип вспомогательного инструмента. Для мощения площадки 2х3 метра не станут пригонять укладочный комбайн.

            616.06.21, 16:39

              717.06.21, 11:13