Про співтовариство

Ласкаво просимо до гурту, у цей дивовижний світ неймовірного, яке знаходиться поряд - його тільки треба побачити. Розміщуемо цікаві статті, фото, відео, музику - все, що нам цікаве , все, що відбуваеться у нашому житті. Ділимося чудовим і прекрасним....

Топ учасників

Вид:
короткий
повний

НЕЙМОВІРНЕ ПОРУЧ

Літаки древньої цивілізації, які поставили вчених у безвихідь...

  • 13.06.21, 10:25

Літаки «Куімбі» (або літаки Толіма) є золотими артефактами, знайденими в Колумбії і створені цивілізацією Куімбі. Датуються між 1000 до н.е. і 1000 н. е., багато з виробів являють собою сучасні конструкції літаків і вважаються незрозумілими артефактами.

Моделі мають розміри від 5 до 7,5 см кожен, описані в основний археології як такі, що зображують птахів, ящірок, земноводних і комах. Багато з них все ще виставлені в Музеї Боготи.

[ Читати далі ]

Здавалось би, звичайні речі...))))

  • 12.06.21, 16:16

Нас вже не дивують деталізовані фото з космосу, а екзотичні рослини з іншого кінця землі можна з легкістю знайти, наприклад, в інстаграмі. Але сперечаємося, що ви не бачили ембріон кажана, навряд чи впізнаєте людську волосину або хоботок метелики на фото з-під мікроскопа і точно не знаєте, як саме наносяться малюнки на посуд.

Ці та інші незвичайні сторони звичних речей і явищ зібрано для вас в добірці з 22 фото і гіфок.

«Зелений колір на світлофорі виходить при комбінації блакитної та жовтої лінз»

Темне і русяве волосся під мікроскопом...

[ Читати далі ]

У Цих Печерах І Сьогодні Живуть Понад 30 Мільйонів Людей...

 

Китай є однією з найбільш швидкозростаючих і технологічно розвинених країн у світі. Ви не повірите, але не дивлячись на стірмкий розвиток будівельної галузі, десятки мільйонів людей все ще живуть в печерних будинках.

 

[ Читати далі ]

Вони викликають по спині стадо мурашок..))

Можливо, ви помічали, що нічим не примітні на перший погляд предмети здатні викликати в душі невеликі зачатки страху. Якщо задуматися, то в них немає нічого страшного, але по спині все одно біжать мурашки, навіть якщо на вулиці на всю світить сонечко. Тут ми зібрали цілу добірку таких фотографій! Якщо ви – один з тих, хто любить полоскотати собі нерви фільмами жахів і таємничими історіями, то ласкаво просимо.

Шматочок кварцу, в якому начебто застрягли павуки

Копіювати, вставити...

[ Читати далі ]

Природа дивує...)))

  • 10.06.21, 15:17

Серед найбільш звичайних дерев, котиків, камінчиків і комах можна зустріти такі екземпляри, які викличуть інтерес навіть у найвідчайдушніших зануд. Однак такі шедеври матінки-природи потрібно ще відшукати, адже їх співвідношення до звичних нам речей – один на мільйон. Але це робить їх тільки цікавішими, так що вперед, до нових відкриттів!

Колібрі настільки маленькі, що можуть звити гніздо на персику. На персику!

Ось ці сині точки – очі морського гребінця, якими він за вами спостерігає...

[ Читати далі ]

НЕочікувані факти про фрукти...

  • 09.06.21, 11:07
Апельсин не був названий на честь кольору, все було навпаки.

Перед включенням слова «помаранчевий» в англійські словники, речі такого кольору описувалися як «шафранові» або червоні, що пояснює, чому рудих людей по-англійськи не називають помаранчевоголовими, хоча у даному випадку, це було б точніше.

Говорячи про апельсини, вони фактично не існують в дикій природі і є гібридом помело і мандаринів.

Фактично, більшість улюблених цитрусових фруктів насправді є гібридами, тільки три фрукта з цієї категорії зустрічаються природним чином в дикій природі: помело, мандарини і лимон.

Плоди ківі містять більше вітаміну С, ніж апельсини.

Хоча в апельсинах його все одно предостатньо.

[ Читати далі ]

Цей хлопець створює конструкції з каменів, просто неймовірно...

  • 08.06.21, 14:35

Складно однозначно сказати ким, є цей хлопець, якого звуть Майкл Граб – художником або магом, адже він створює неймовірні вежі з каменів, які, здається, кидають виклик законам фізики. Але насправді завдяки цим законам вони і стоять.

Ці, на перший погляд, абсолютно неможливі конструкції вимагають особливої концентрації і величезного терпіння. У відео нижче, Майкл кілька хвилин майже завмерши, робить крихітні корективи, доки йому не вдасться розмістити всі центри виги в потрібних місцях.

«За останні кілька років практики з камінням, проста цікавість перетворилася в очищающий ритуал, на кшталт медитації, який дозволяє повністю зосередитися на своїх відчуттях.» пише про своє захоплення Майкл.

  [ Читати далі ]

І найлютіший ворог не зможе нашкодити тобі так, як свої думки...

  • 07.06.21, 20:53

«І найлютіший ворог не зможе нашкодити тобі так, як свої думки» (Будда).

Ви ніколи не думали, що ваш розум може бути вашим ворогом? Мозок не лише обдаровує нас нічними кошмарами, але й іноді створює суттєві перешкоди на нашому життєвому шляху.

Кажуть, що ми самі налаштовуємо себе і своє тіло на певний лад. «Думка матеріальна»: чим більше ми хвилюємося, тим гірше почуваємося, а чим гірше почуваємося, тим сильніше хвилюємося…

Психічне і тілесне (соматичне) нерозривно пов’язані між собою, і все, що відбувається з нашим тілом, має причини в нашій психіці та відбивається в ній. У кожної хвороби є той чи інший ступінь впливу психологічних і соціальних причин. І навіть в нещасному випадку, який, здавалося б, ніяк не може бути пов’язаний з нашою психікою, є вплив емоційного стану, особливостей характеру і поведінки людини.

Ось 7 недуг, що мають психосоматичне походження: 

[ Читати далі ]