Rock-H / Рокаш - Чом та чом

На і.юа вже презентували нову пісню «Чом та чом» від гурту Рокаш і Ангеліни Моняк. І ось з'явився відеокліп і нове аранжування на антиалкогольну пісню.
У відеокліпі знялися Іван Сарканич (в ролі алкоголіка) і автор тексту — Павло Чучка (в ролі письменника). Зйомки проходили на околиці Мукачева.



«Фішка в тому шо непонятно хто каже текст»

«Фішка нашої команди в тому, шо непонятно хто каже текст»rofl



І коні з кліпу Полякової)

Жаль, що по тєліку пізно показують.

Бюрократія

Таки був змушений звернутися до Центру зайнятості. Там якщо ніфіга не знайдуть, то хоча б порадять як переконувати роботодавців: «Ну ва-а-азьмите меня» ((с) Елена Воробей)). Бо після 30-ти працівники вже не потрібні( Та й підпсую статистику безробіття. Але не тут-то було...

Ну, думаю, що може бути простіше — зареєструватись. Взяв документи, які потрібні. Але опа — треба довідку, що не є учасником сільскогосподарського господарства. Отакої?! Наше місто вважають «сільською місцевістю». А учасники приватних господарств не вважаються безробітними. Цікаво, а де в нашому місті фермерські господарства? Немає ж вільного клаптику землі. А довідка все одно потрібна.

Епізод 2.0: біганина за довідкою. Виявилось, що потрібен ідентифікаційний код і ксерокопії документів. От морока!

Епізод 2.1: Довелося йти другий раз. А міськрада-то переїхала в інше місце. Треба півміста пішки пройти. Аж замахався поки туди-сюди. Як було добре, коли міськрада була на старому місці. А так далеко пертися.
Ну хоч маршрутки пофотографував.

І це ж не все. Потім в Центрі зайнятості ще якісь папірці понавигадують. Так шо треба буде й їх чимось озадачити.

Скільки кота не годуй...

Скільки кота не годуй — він все одно надвір проситься. lol

Як він захворів, на лікування витратили майже 500 гривень. І ще стільки ж треба було б. Але якби ж він сидів вдома. Так ні, приходить тільки поспати і поїсти.

«А я не був закордоном...»

«Я не був закордоном,
Не дививсь на Біг-Бен з балкону.
Не кохав азіатку
І у Берні не маю людного статку.»

«А ти така встала.
"Ніде не були..." — сказала.»

Під враженням від почутої пісні, що презентував у попередній замітці — ADAM - Закордоном (Маруся).
А ще читав одного блогера, який хвалився тим, що об'їздив декілька країн і побував закордоном (взагалі емігрував з України).

А я? Ну декілька раз подорожував. Був у Маріуполі, Луцьку, Вінниці, Сарнах, Чернігові, Славутичі, Умані. Але закордоном взагалі не бував.
Правда, життя триває. Може все-таки кудись виберусь.

Як вважаєте: чи варто корити себе за те що не вдосужився побувати закордоном? Чи ви були закордоном?

ADAM - Закордоном

Прикольна пісня від початківців. Група зовсім нова і ще не дуже розручена. Але дякую «Країні ФМ». До речі, на днях була програма «Культурний простір», на яку запросили лідера групи «ADAM». Казав, що самі знімають кліпи.

Цікава пісня. Хоч і дуже коротка — менше 2 хвилин. І акустична, що незвично.



Пісня зі смислом. І таким голосом. І кліп який... шикарнючий. Які колоритні персонажі. І кінцівка прикольна (шо то за чувак в кінці кліпу? З якогось фільму?).

«Сказала шо все: Тепер... і Марі, а не Маруся».
(Прямо як моя знайома). podmig

P.S.: Давайте тут про пісню. А про те, про що співають пропоную подискутувати в наступній замітці. Вважаю, «ADAM» підняли актуальну тему.

Масова міграція з Живого Журналу

Почитав, що пишуть у бложиках — народ справді масово втікає з LiveJournal. Хтось по причині нових більш жорстких правил. Хтось через сам факт переходу під російське законодавство без попередження (хоча це й так було зрозуміло). Іноземці бояться правил російською мовою — і подалі від гріха «випилюються». Тепер в ЖЖці буде ще більше реклами, ще більше рашистської пропаганди (яку неможливо відключити). Хтось каже, що антиросійських юзерів не будуть сильно пресувати — дістанеться лише головним. Але жити в страху ніхто не хоче.

На днях ЖЖку закинув один із найпопулярніших блогерів українського сегменту —  Ігор Бігдан (ibigdan) . Інші популярні юзери теж згортають діяльність. З тих, кого читав на початку знайомства з Живим Журналом, після нових правил майже нікого не залишилось.

У зв'язку з масовим відтоком блогерів, програмісти LiveJournal закрили копіювання блогів на інші блог-платформи.

Безпрограшна лотерея

Кажуть, що безпрограшні лотереї брешуть. Нічого подібного! Як і обіцяли — без програшу не залишитесь. lol

Ціни на пальне

Цікаво спостерігати як ростуть ціни. Згадав, що давно не звертав уваги на цінники на заправках. Так шо поглянув і офигів. Бензин по 26-27 гривень. І не відомо шо, може якась бодяга.

Тепер зрозуміло, чому знайомі не дуже-то подорожують. З такими то цінами!


DZIDZIO - Банда-банда... контрабанда

Відносно свіженьке відео і нова пісня від DZIDZIO. Про контрабандистів-старшокласників.

Якщо попередні сингли були мєдлячками, то ця драйвовіша.



А пісня? Ну не торкає, але слухати можна.

«Злапали тих "бізнесменів"
Ну і дали їм пе... пе...»