Підмітаючи підлогу...

Підмітаючи підлогу можна вимісти павука. За 2 роки це вже другий випрадок. А ще можна згадати, як наприкінці минулого року один спустився якраз перед монітором. Цікаво не тільки, звідки вони беруться, а ще й що їдять?

Цього разу вимів величезного павука. Як він міг вирости до таких розмірів?


Про День відкритих дверей в Музеї транспорту

Ну шо... минулої суботи, 25го березня, в філії Музею громадського транспорту (якщо точніше — Історико-експозиційно-реставраційному центрі), відбувся День відкритих дверей. Цю подію анонсували ще з лютого місяця. Тому запланував з'їздити. Думаю: якщо сильно рекламують, може буде багато цікаво.

Отже, що було:
1) Запасник музейної техніки (невідреставровані машини) цього разу відгородили.


2) Автобуси і тролейбуси, які не були відгороджені (стояли на музейній території) були зачинені.

3) В цехах було ще тісніше, ніж на попередньому Дні відкритих дверей. Ось так все було заставлено. Ні підійти, ні сфотографувати.


Коротше, мені не сподобалось!
Думав, подружці показати закинуті (списані) автобуси. Не вийшло.
Зате радію, що був на Дні відкритих дверей в грудні минулого року. Тоді можна було побачити набагато більше, ніж зараз.

P.S.: Повний звіт буде пізніше.

Дача Хрущова на Лук'янівці

Хотів подивитись колишню Хрущова на Лук'янівці. Там, окрім будинків, є і чудовий сквер. Але мене чекав облом. Вчора там проводили генеральне прибирання, тому хвіртки були зачинені. Тому довелося пофоткати через паркан (навіть дещо засняв). Однак все одно хотілося б там прогулятись. Може хтось знає, як він працює, в які дні?
І ще запитання: маєток закинутий, чи ні? Начебто в одному будинку медична клініка. А на другому будинку ніяких вивісок не побачив.

Походу, треба буде ще раз туди їхати. Або може хтось порадує фотками звідти. Треба десь з десяток знімків (і будинків, і скверу).


Макет шахти на ВДНГ

Нарешті збулася ще одна мрія! Таки побував в макеті шахти на колишньому ВДНГ. Враження просто неймовірні!
Звіт можна почитати ТУТ.

Про ідею Zmeelove щодо повітряних кульок

Zmeelove в пості про альтернативу руфінгу розповідав, що можна пофоткати з висоти, піднявшись на повітряних кульках. Хіба таке можливо?
Ось, на знімку, дівчина з цілим оберемком повітряних кульок. І у вітряну погоду. А не зносить.

Як кажуть «Разрушители легенд»: «Міф розвінчано».



Треба було спорити — виграв би парі! yazyk

Так і живу (Навколо кола)

Цікавий і неординарний гурт «Навколо кола». Якщо слухали радіо ЄС, яке зараз стало Країною ФМ, то повинні знати такий колектив. В 2015м у в розкрутці було декілька пісень, які частенько крутили на радіо. І от — нова пісня. Якщо попередні сингли не дуже, то композиція «Так і живу» сподобалась.

І, так, не думав, що в гуртів співає солістка. Голос дивний, чоловічий. Зате ні з якими іншими виконавцями не сплутаєш.



 «Так і живу» — звучить наче слоган! Чи не так?

ЗАЗу гаплик?

Проходив повз Автоцентр на Кільцевій. ЗАЗів вже нема. Навіть машини для тест-драйвів розпродали. Схоже, бізнес Таріела Васадзе накрився тазом? Тиждень тому в новинах писали, що за січень і лютий цього року АвтоЗАЗ не випустив ні однієї легковушки. Тільки маршрутки і вантажівки. Цікаво, ЗАЗу гаплик?

Вирубка дерев

Їздив у столицю. І просто офигів — тополі вздовж дороги на Київ вирубали. Всі. Від в'їзду у місто до Білогородського кола. От нафіга так робити? Щоб вихлопи осідали на поля?

Артем Мех - Розмова

І під настрій, і пісня нова.


З'їздили на дачу:)

Зранку збори на дачу. Збиралися довго, планували зробити багато справ — хоча дача фактично вже не наша. І, як завжди, без сварки не обійшлося. Причому всі один з одним. Так що на дачу я і мама не поїхали. Ну шо, кльово! Нащо тільки було збиратися?

А можливо, це у нас сімейне. В мене теж буває: щось плануєш, збираєшся — а потім раптом з'являються причини, які змушують змінити плани.