хочу сюди!
 

Alisa

39 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 34-46 років

Масова міграція з Живого Журналу

Почитав, що пишуть у бложиках — народ справді масово втікає з LiveJournal. Хтось по причині нових більш жорстких правил. Хтось через сам факт переходу під російське законодавство без попередження (хоча це й так було зрозуміло). Іноземці бояться правил російською мовою — і подалі від гріха «випилюються». Тепер в ЖЖці буде ще більше реклами, ще більше рашистської пропаганди (яку неможливо відключити). Хтось каже, що антиросійських юзерів не будуть сильно пресувати — дістанеться лише головним. Але жити в страху ніхто не хоче.

На днях ЖЖку закинув один із найпопулярніших блогерів українського сегменту —  Ігор Бігдан (ibigdan) . Інші популярні юзери теж згортають діяльність. З тих, кого читав на початку знайомства з Живим Журналом, після нових правил майже нікого не залишилось.

У зв'язку з масовим відтоком блогерів, програмісти LiveJournal закрили копіювання блогів на інші блог-платформи.
5

Коментарі

19.04.17, 16:55

Я с ЖЖ ушел несколько лет назад, полностью удалил аккаунт. И не жалею. Иногда читаю интересные публикации по ссылкам.

    29.04.17, 17:05

    а куда в основном бегут?

      39.04.17, 17:41

      я там вірусяку таку зловила, що мусила зносити вінду. Ну їх. Заходжу тільки в свої рецепти. І все. Треба було б і їх кудись перенести.

        49.04.17, 20:52

        "У зв'язку з масовим відтоком блогерів, програмісти LiveJournal закрили копіювання блогів на інші блог-платформи." - заглянул ради интереса, никаких попыток защитить контент от копирования/переноса не нашел.

          510.04.17, 18:51Відповідь на 2 від trinks

          а куда в основном бегут?Dreamwifth, Blogspot, Wordpress.

            610.04.17, 18:53Відповідь на 3 від Анна-Марія

            Як?
            Хоча там незахищене (незашифроване) з'єдання. Як і на i.ua

              710.04.17, 18:54Відповідь на 4 від йо-майо

              "У зв'язку з масовим відтоком блогерів, програмісти LiveJournal закрили копіювання блогів на інші блог-платформи." - заглянул ради интереса, никаких попыток защитить контент от копирования/переноса не нашел.Я все скопірнув раніше. Народ пише, що блоги не переносяться. Пишуть, что в когось півблогу скопіювіалось, а потім зупинилось.