Афігеть: Gizmodo відвідує фабрику Lego

  • 22.07.08, 09:50
Оце так рівень виробництва...

Дивіться відео-роліки до статті:

http://gizmodo.com/5022769/exclusive-inside-the-lego-factory

Та цей (показано, як фарбуються голови фігурок):

http://gizmodo.com/5017950/galactic-empire-cloning-stormtroopers-in-lego-factory

Завтра буде друкована стаття про українську Вікіпедію

Минулого разу, коли розсилався прес-реліз на 30К статей, такого ефекту не було.  Завтра, 11 квітня, в журналі «Український Тиждень» буде надруковано статтю про українську Вікіпедію.  Перша частина статті вже доступна для перегляду на сайті «Тижня»: Український Тиждень: Вікіфікуймося!.

Не можу дочекатись завтрішнього дня, аби дочитати її повністю.

Українська Вікіпедія долає позначку в 100000 статей

В п'ятницю 28 березня, Українська Вікіпедія здолала позначку в 100 000 статей. Таким чином, за кількістю статей ми потрапляємо в першу 20-ку!

З чим всіх і вітаємо!

А зовсім нещодавно, українська вікіпедія здобула номінацію сайту тижня від порталу і.уа!

Посилання по темі:



Українська Вікіпедія.

Офіційний Прес-реліз.

Відео про те, як розповсюджується ВІЛ

Крок за кроком розповідається процес розповсюдження "реплікації" ВІЛ.  Весь процес вражає своєю складністю, як і саме відео: http://www.youtube.com/watch?v=RO8MP3wMvqg Очевидно, що біохімія, нанотехнології мають велике майбутнє.

через алкоголізм помирає понад 40 тис. людей. 40% дітей "п'ють"

  • 15.01.08, 14:34
В Україні щороку через алкоголізм помирає понад 40 тис. людей. Із
них – 8 тис. осіб вмирають унаслідок алкогольного отруєння. Серед дітей
алкоголь вживають 40%.

http://novynar.com.ua/politics/17803

Фігасє... так і країна померти вся може

Це також пояснює чому у нас жлобство таке навкруги...

PS: Алкоголізм на Вікіпедії.

Чи ви знаєте, що ... ?

Несподівано для мене, загальна кількість відвідувачів на сайті «Чи ви знаєте, що...?» досягля відмітки у 5000 чоловік.  Більше того, денна кількість відвідувачів зросла до, приблизно, 20-30 чоловік на день.

З чим ми себе і вітаємо...

Кому цікаво, можу ще порадити «Випадкову Вікі-цитату».

Брехліві політики у нас та у них

Мені здається, що у нас побутує така думка, що політики в США ніколи не брешуть.  Що ж, ролік:
[1]http://www.youtube.com/watch?v=3F4uptDvkx0  — реакція Республіканської партії на Нобелівську премію Елу Гору
[2] http://news.bbc.co.uk/1/hi/education/7037671.stm — стаття на Бі-Бі-Сі, в якій йдеться про висновок Британського суду по фільму «An Inconvenient Truth» (гірка правда).
Хто має інтерес та знає англійську, можете пересвідчитись, що і американські політики брешуть.

Доповнення
Там така історія: Ел Гор, колись, у 2000-ному році, не виборах Президента отримав більшість голосів виборців, але, через особливості виборчої системи США програв Бушу молодшому.

Після того, Гор, отримавши трохи вільного часу почав критикувати адміністрацію Буша через її ставлення до проблеми глобальної зміни клімату, тощо.  Зокрема, він випустив документальний фільм, який отримав Оскара та Еммі.

В роліку, на який я посилаюсь, представник Республіканської партії дає інтерв'ю з приводу нагородження Гора Нобелівською премією миру.

Цей представник робить твердження, що Британський суд знайшов багато сумнівних моментів у фільмі Гора, через що вона цей фільм серйозно не сприймає і радить цим фільмом не перейматись.

В статті на Бі-Бі-Сі йдеться про вердикт суду.  Якщо прочитати цей вердикт, то, насправді, можна дійти висновку, що суд має зауваження лише до певних, другорядних, тверджень, зроблених у фільмі.  Основні твердження залишились не спростованими.

Як не дивно, ведуча заперечує представникові Респ. Партії, і, мені здається, можна простежити як представник республіканців змінює свої твердження протягом цього інтерв'ю.

Готуєшся до екзамену?

Замість написання шпаргалок краще пиши у віконце "Редагування" на uk.wikipedia.org. Вибираєш відповідну галузь знань у категорії Статті, які слід доробити (історія, математика, мовознаство, тощо), викладуєш на стіл всю підготовчу літературу. ...пил із обкладинок краще знімати пилососом. Швидше за все, тобі пощастить знайти відповідну недописану тему що відповідає твоїм білетам.