Замовний суддя Кіряєв використовує тортури голодом !!!

У печерному злочинному суді,  який  угніздився в славному місті Києві,  після допиту колишнього міністра оборони Юрія Еханурова,  в якості свідка,  у кримінальній справі проти лідера опозиції  Юлії Тимошенко відносно "Врятування  населення  України  та  народів Европи  від  замерзання взимку  2009 року",  злочинний,  замовний  суддя  Родя Кіряєв свідомо  відмовив  у  перерві,  маючи  намір  ввести  нову тортуру,  -  тортуру  голодом !!! 

проти  лідера  опозиції !!!

Допит Юрія Еханурова у цій справі тривав /без перерви/ сьогодні на злочинному засіданні «суду»  -   5 годин 20 хвилин,  що  теж є грубим  порушенням  процесуальних  норм !!!  Адже  нормальні  люди  мають  фізіологічні  потреби !!!

Після завершення допиту екс-міністра оборони Юрія Еханурова  лідер  опозиції  Юлія Тимошенко,  маючи право  просити  перерву,   попросила  оголосити  15-ти хвилинну  перерву.  Проте  замовний у справі суддя Родя  Кіряєв  в  категоричній  формі  відмовив в  оголошенні  будь-яких перерв  і  запросив для допиту в зал судового засідання колишнього міністра транспорту і зв'язку Йосифа Вінського !!!

"Чому ми працюємо без перерв ?, … це є  нелюдські  знущання над людьми",  - сказала Юлія Тимошенко.



До  яких  пір  замовний суддя Кіряєв  буде  порушувати  законодавство  України !!!

59%, 16 голосів

4%, 1 голос

37%, 10 голосів
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.

«Слушаю, Ваша нечесть» …

В законе «О судоустройстве и статусе судей» предлагается закрепить, что лица, участвующие в деле и другие участники судебного процесса, могут отказаться от принятой формы обращения к суду.

Слова «Ваша честь» можно не употреблять, если судопроизводство ведется с нарушением законного порядка, судья нарушает присягу, не выполняет законные требования участников процесса, совершает действия с явными признаками необъективности, предвзятости и несправедливости, проявляет неуважение к участникам процесса, не соблюдает правила судейской этики.

«В последнее время в Украине происходят события, которые ставят под сомнение независимость, беспристрастность и справедливость судебной системы и соблюдение судьями требований судейской этики… Необходимо рассмотреть вопрос о целесообразности обязательной почтительной формы обращения к суду», - объясняют депутаты.

Юлия Тимошенко обвиняет судью по своему делу в заангажированности, а потому принципиально не встает и не произносит слов «Ваша честь» в зале.

Из зала суда уже удалили депутата Андрея Павловского, заявившего судье: «Слушаю, Ваша нечесть».


А как Вы думаете:  надо ли подниматся и обращатся к судье «Ваша честь» если Вы знаете, что судья берёт взятки, выпускает на волю убийц, судья употребляет наркотики и алкоголь, способствует работорговле людьми, …

19%, 5 голосів

11%, 3 голоси

70%, 19 голосів
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.

Директиви Дубині надав Юрій Продан, а не Тимошенко !!!

Під час допиту в Печерському злочинному суді Юрій Продан заявив, що директиви екс-главі НАК "Нафтогаз України" Олегу Дубині передав він, а не прем'єр-міністр  Тимошенко.

В ході суду Продан заявив, що знайшов серед своїх документів ксерокопію написаного від руки доручення Тимошенко, яким вона зобов'язує його ознайомити зі змістом своїх директив НАК "Нафтогаз України".

На питання замовного судді Кіряєва, хто передав директиви Дубині.  Продан відповів: "Їх  передав  я".

В цей час суддя зачитав протокол свідчень Продана в ході досудового слідства, де той сказав, що не пам'ятає, хто саме передав Дубині директиви.

На думку прокурорів, це є розбіжністю між його свідченнями в досудовому слідстві і в судовому процесі.

Продан на це відповів: "На той момент (на момент допиту) я був під психологічним тиском і чітко не пам'ятав, хто передавав  директиви Дубині, … але у своїх паперах, готуючись до суду, я знайшов доручення прем'єр-міністра довести ці директиви до відома Дубини. Тому,  їх йому передав   я", - сказав він.

Лідер опозиції Юлія Тимошенко підтвердила, що від руки написала ці директиви знаходячись у будівлі уряду Росії. "Я підтверджую свій підпис, враховуючи, що ситуація була напружена, люди мерзнуть і потрібно було брати відповідальність на себе, я її і узяла", - сказала Тимошенко.

США відмовило Януковичу у відвідинах Вашингтона !!!

Надзвичайний та повноважний посол США в Україні в 1998-2000 роках Стівен Пайфер різко критикує дії Президента Віктора Януковича !!!

"Судовий розгляд справи Тимошенко, що досі триває, перетворився на фарс !!! Хтось, звісно, може задатися питанням про доцільність та обставини,  за яких вона як прем’єр-міністр змушена була підписувати з прем' єр - міністром Росії Володимиром Путіним газові угоди у 2009 році  адже треба  було  спасати Европу  від  замерзання,  … але це навряд чи вплине на результати розгляду кримінальної справи  яка  є замовною !!!", - сказав  дипломат.

"На Заході усі одностайно заявляють про те,   що цей  суд  є спробою вивести з гри лідера опозиції, тобто позбавити її громадської підтримки під час  майбутніх виборів", - додав він.

"Протягом останніх місяців американські та європейські чиновники а також і  незалежні спостерігачі  та критики висловлюють занепокоєння з приводу системних порушень Віктором Януковичем демократичних норм. Крім того незалежна преса в  Україні також зазнає  утисків  як їх  зазнають  і звичайні громадяни", - підкреслив дипломат.

"Все це буде перешкоджати цілям Януковича у його зовнішній політиці,  якщо вони у  нього є. Європейський Союз - це не лише торгівельне об’єднання, але  й обєднання  яке засноване на спільних цінностях. Якщо порушення демократичних принципів в Україні і надалі буде продовжуватись, то відстань між Києвом та Європою буде зростати.

Чи будуть прагнути зустрічі з українським главою держави європейські лідери, зважаючи на те, що внутрішня політика України дедалі більше стає тоталітарною і чим раз більше відрізняється від політики держав ЄС?", - зазначив дипломат.

"Саме така недальньовидня дилетантська політика вже звела нанівець перспективи Януковича отримати запрошення відвідати Вашингтон", - зазначив Пайфер.

Ми маємо справу з суддями які не мають гідності і честі

Народний депутат України  Андрій Сенченко обурений своїм видаленням із залу засідань Печерського районного суду Києва і заявляє, що головуючий щодо "справи спасіння населення України від замерзання взимку 2009 року" суддя Родік Кіряєв поводиться "по-хамськи".   Кірєєв увійшов вже в істеричний стан…  і неодноразово, більше десятка разів !!!  переривав Тимошенко і  істерично, незрозуміло яких  відповідей вимагав від неї, … хоча вона має законне право аргументувати свою позицію своїми словами.

Сенченко додав, що замовний суддя Кіряєв "по-хамськи, підвищуючи голос на жінку !!!  і зриваючись на крик" став вимагати від Юлії Тимошенко якоїсь однозначної відповіді.

"Я не витримав !!! /молодець, треба було підійти і дати хамові в рило/, встав і зробив йому зауваження, і сказав про те, що недозволено будь-кому вести себе таким хамським чином, недозволенно підвищувати голос на жінку і звертатися в загрозливому !!!???, хамському тоні", - зазначив депутат.

Після цього, слуга баньдюковичів  Родік Кіряєв  киплячи від злоби наказав мені народному депутату України  покинути залу суду до кінця засідання. 

З ким  ми  маємо справу ???


??? … в тексті зустрічаються граматичні помилки … !!!

Прокурори ГПУ купили свої юридичні дипломи за гроші бо оголошують звинувачення,   … ??? … де сплутані дати, … ??? … терміни,  … ??? … обставини. Абракадабра.

І їм як малолеткам,   захисник усі ці їх же «дурниці»  перераховує. В  залі  стоїть регіт і сміх… /від мене – без коментарів !!! це не суд - це посміховище !!!/

Адвокат лідера опозиції Юлії Тимошенко Олександр Плахотнюк дійсно детально перерахував  з десяток неточностей. Текст, який  був оголошений прокурором, в деяких частинах не відповідає тексту, який був вручений леді Юлії Тимошенко під розпис ??? – а це нонсенс в справі !!!

За словами адвоката у ряді положень обвинувального висновку вказуються різні дати !!! Крім того, у виступі прокурорша  називала одну дату, а в тексті була написана інша.

Також в тексті зустрічаються граматичні помилки,  зокрема слово "диверсифікація" написане в трьох різних варіантах ???!!!


Як ви рахуєте в нас юристи маютьсправжню освіту чи куплену за гроші ???

73%, 22 голоси

27%, 8 голосів

0%, 0 голосів
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.

Господь Бог подарував Україні дивовижну жінку !!!

Звертаюся  до Вас внаслідок і  враховуючиі репресивність  лакейськість. наркоманізованість  українським правосуддям. Йдеться про розправунинішнього презіка України Вітька баньдюковича над колишнім Прем'єр-міністром України леді Юлією Тимошенко і нинішнім лідером опозиції. Господь Бог подарував Україні дивовижну жінку – політика !!!. що є такою рідкістю в світі!!! Такі жінки народжуються у світіне так часто, а в нашій країні упершее !!!!!!!!!!!!    Ця жінка - Юлія Тимошенко,  …. екс-прем'єр іністр нашої країни,  лідеропозиції, натхненник Помаранчевої революції.,    вона надіялася  що  томужчина  і  віддал першість  брехуну ющенку  привівши ого  до влади,  як він,  бив себе в груди перед   людьми Майдану.  Як він  клявся  посадити бандитів  в  тюрми …. і як він  свідомо брехав  людям ???!!!

Зараз в Україні йде судовий процес, Тимошенко звинувачують в «перевищенні посадових повноважень» при підписанні газових угод з Росією взимку 2008 року.   /Вона  спасла  від  замерзання  не  лише  люд  України  а  й  Европи  теж !!!/    … Нісенітність інадуманість звинувачень зрозуміла не лише нам, жінкам України, але і всьому світу.

Фактично ж її судять за те, що вона жінка, що вона в політиці не лише на рівних з чоловіками, але і    випереджає їх за своїми особистими якостями. Тимошенко не лише жінка-політик, вона ще і успішна, розумна, красива !!!  А це  ох  як не  подобається  баньдюкам-олігархам,  … яких  як  жирними смердючими свиньми,  охарактерезувати  … ще й  замало …

Янукович є представником того регіону України, в якому статус жінки в сім'ї і суспільстві традиційно є значно нижчим, ніж статус чоловіка  (свою  жінку  він  тримає вже  другий  рік під  домашнім  арештом  е  дозволяючи  їй    будь  ким спілкуватися).   …. Характерно, що Баньдюкович публічно заявляв,     що місце жінки на кухн ??? …

В  українському  Кабінеті міністрів зараз немає жодної жінки !!! аньдюкович повертає в країну  в  патріархальне суспільство, де управлятимуть країною тільки чоловіки.

Юлію Тимошенко судять виключно чоловіки-політики, не бажаючі бачити жінок в управлінні державою. Баньдюкович планомірно, за свідомо неспроможними звинуваченнями знищує свого єдиного реального політичного супротивника. Кишеньковий суд Баньдюкович, нехтуючи абсурдністю звинувачень, зневажаючи права Юлії Тимошенко, продавлює угодне Баньдюковича рішення - ув'язнення строком від 10 до 12 років. 

Важко позбавитися від відчуття, що презік Баньдюкович не може витримати конкуренцію з розумнішим, чеснішим, стійкішим, нарешті красивішим політичним супротивником, що є до того ж жінкою. І він просто усуває з політичної арени свого реального конкурента на наступних виборах.  Її хочуть принизити, позбавити можливості продовжити свою політичну кар'єру.  На жаль, українська громадськість ще не в змозі стати на збройний захист.  А ПОТРІБНО !! … а  громадська 

і  світова   думка поки що  занадто слабо  щоб вплинути на репресивний апарат і змусити його припинити репресії проти видатної жінки-політика України !!!

 Тому я вимушена звертатися за допомогою до впливових людей і організацій Заходу.

У мене  немає  телебачення але в мене є Інтернет !!!  Наші телеканали усі належать олігархам , куди мені  і  Тимошенко вхід закритий.

Мені  потрібна допомога американської громадськості в її захист. Мені потрібна допомога американських юристів для моніторингу судового процесу і надання юридичної допомоги адвокатам Юлії Тимошенко. 

Весь світ повинен  дізнатися, що є така країна Україна, де саджають у в'язницю жінку - патріота  за те що знаходячись на посту прем'єр-міністра України, Юлія Тимошенко зруйнувала корупційні схеми і не дозволила чиновникам вкрасти мільярди доларів з бюджету країни.

Зараз її вбивають морально,   влаштувавши судилище, а не справедливий суд.

Обмежують її права в захисті і не дають можливості її адвокатам докладно ознайомиться з матеріалами справи. На ознайомлення 15-ти томів "Справи" в 4000 сторінок і побудову захисту, суддя надав ДВА дні її адвокатові!!!!

Цим не правосудним "правосуддям"  влади України хочуть  знищити жінку - політика тільки за те, що вона відстоювала інтереси своєї країни! 

Завдяки своєму розуму і таланту, у важкий для країни час,  вона   прийняла єдино правильне рішення на переговорах з Росією за Договором про постачання газу і врятувала країну    Европу  теж/  від катастрофи зимою 2009г !!!!!

_________________________--

з Тимошенко т  а з тією дівчиною … і взагалі,  я бачу в цій жінці, яку б'ють батогом, всю Україну.

 Мало того, я  /як педагог /  не хочу сказати, що мене відвідує. Адже ПанБіг  … коли я щось пишу, тільки якісь її, Бога, помічникі, але і їх також піддають в цей час  тортурам …В мене    в  Душі у  весь  час якась  порожнина. !!!

Все вже написано ніби !!! , обговорено !!! . Все всім зрозуміло ??? . Всі начебто знають, що робити ?!?1!   , але нічого не робиться … ???, ..  бо навколо бандитизм !!! … кий  здійснюється владою !!!  … ????

ФОКУС стосовно Тимошенко нам бреше, ... ЧОМУ ???

ФОКУС  не об’єктивно  висвітлює інформацію !!!  Він  не висвітлює  правдиво  фактів !!!  Він  «передьоргує»  слова сказані суб’єктами !!!  Він  не володіє  правдивою  інформацією !!!  Він інколи  дозволяє  собі  «перекручувати» інформацію. А  інколи  і  просто  бреше !!!


Подивившись на фотку все стає ... ясно !!!

Катування лідера опозиції в Україні продовжується !!!

Прокурори-неуки  з ГПУ  свідомо  ховають матеріали  слідства !!!,  не даючи  їх  підсудним для  ознайомлення !!!,   а  слідчі фальсифікують  докази  по справі так як це потрібно замовникам !!!;    … судді не лише  систематично  порушують законодавство  України, а й ігнорують його,  … наприклад ,  захисник Титаренко на першому  судовому засіданні просить дати йому місяць на ознайомлення з кримінальною справою/він на це має законне право !!!/, … але заказний  суддя Родіон Кіряєв  виділяє  йому  лише  один день ?????

«Кримінальна»  лжесправа по звинуваченню Юлії Тимошенко по  врятуванню населення  України  від замерзання в 2009 році складається з 16 томів. Всього справа налічує більш як  4000 сторінок.

Я не раз зауважував за собою/читаючи в «запой»/,  … що можу  прочитати максимум  300 сторінок за  добу !!!

А  Ви ???


17%, 2 голоси

58%, 7 голосів

25%, 3 голоси
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.

Від щирого серця вітаю з Днем Конституції !!!




Дорогі друзі!


Дозвольте від щирого серця привітати вас із Днем Конституції України.

Український народ має повне право пишатися славними конституційними
традиціями. Саме наш гетьман Пилип Орлик 1710 року написав першу
українську Конституцію. Саме на українській землі формувалися підвалини
європейської демократії, закладалися ідеї народовладдя та дотримання
прав і свобод громадян.

Конституція – це символ законності. На жаль, нинішній президент
вважає Основний закон України ганчіркою, об яку він витирає ноги. За
Конституцією носієм влади є лише народ, і всі ми, громадянське
суспільство, маємо довести владі, що ці положення не пусті слова, а
аксіома для всіх без виключення. Положення Конституції є нормами прямої
дії, а тому влада зобов’язана неухильно їх дотримуватися.

Ми повинні захистити Конституцію, щоб у майбутньому Конституція захищала кожного з нас.

Бажаю у цей святковий день нам усім упевненості, віри, радості та добра.


З повагою  Юлія  Тимошенко