Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Alisa

39 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 34-46 років

Господь Бог подарував Україні дивовижну жінку !!!

Звертаюся  до Вас внаслідок і  враховуючиі репресивність  лакейськість. наркоманізованість  українським правосуддям. Йдеться про розправунинішнього презіка України Вітька баньдюковича над колишнім Прем'єр-міністром України леді Юлією Тимошенко і нинішнім лідером опозиції. Господь Бог подарував Україні дивовижну жінку – політика !!!. що є такою рідкістю в світі!!! Такі жінки народжуються у світіне так часто, а в нашій країні упершее !!!!!!!!!!!!    Ця жінка - Юлія Тимошенко,  …. екс-прем'єр іністр нашої країни,  лідеропозиції, натхненник Помаранчевої революції.,    вона надіялася  що  томужчина  і  віддал першість  брехуну ющенку  привівши ого  до влади,  як він,  бив себе в груди перед   людьми Майдану.  Як він  клявся  посадити бандитів  в  тюрми …. і як він  свідомо брехав  людям ???!!!

Зараз в Україні йде судовий процес, Тимошенко звинувачують в «перевищенні посадових повноважень» при підписанні газових угод з Росією взимку 2008 року.   /Вона  спасла  від  замерзання  не  лише  люд  України  а  й  Европи  теж !!!/    … Нісенітність інадуманість звинувачень зрозуміла не лише нам, жінкам України, але і всьому світу.

Фактично ж її судять за те, що вона жінка, що вона в політиці не лише на рівних з чоловіками, але і    випереджає їх за своїми особистими якостями. Тимошенко не лише жінка-політик, вона ще і успішна, розумна, красива !!!  А це  ох  як не  подобається  баньдюкам-олігархам,  … яких  як  жирними смердючими свиньми,  охарактерезувати  … ще й  замало …

Янукович є представником того регіону України, в якому статус жінки в сім'ї і суспільстві традиційно є значно нижчим, ніж статус чоловіка  (свою  жінку  він  тримає вже  другий  рік під  домашнім  арештом  е  дозволяючи  їй    будь  ким спілкуватися).   …. Характерно, що Баньдюкович публічно заявляв,     що місце жінки на кухн ??? …

В  українському  Кабінеті міністрів зараз немає жодної жінки !!! аньдюкович повертає в країну  в  патріархальне суспільство, де управлятимуть країною тільки чоловіки.

Юлію Тимошенко судять виключно чоловіки-політики, не бажаючі бачити жінок в управлінні державою. Баньдюкович планомірно, за свідомо неспроможними звинуваченнями знищує свого єдиного реального політичного супротивника. Кишеньковий суд Баньдюкович, нехтуючи абсурдністю звинувачень, зневажаючи права Юлії Тимошенко, продавлює угодне Баньдюковича рішення - ув'язнення строком від 10 до 12 років. 

Важко позбавитися від відчуття, що презік Баньдюкович не може витримати конкуренцію з розумнішим, чеснішим, стійкішим, нарешті красивішим політичним супротивником, що є до того ж жінкою. І він просто усуває з політичної арени свого реального конкурента на наступних виборах.  Її хочуть принизити, позбавити можливості продовжити свою політичну кар'єру.  На жаль, українська громадськість ще не в змозі стати на збройний захист.  А ПОТРІБНО !! … а  громадська 

і  світова   думка поки що  занадто слабо  щоб вплинути на репресивний апарат і змусити його припинити репресії проти видатної жінки-політика України !!!

 Тому я вимушена звертатися за допомогою до впливових людей і організацій Заходу.

У мене  немає  телебачення але в мене є Інтернет !!!  Наші телеканали усі належать олігархам , куди мені  і  Тимошенко вхід закритий.

Мені  потрібна допомога американської громадськості в її захист. Мені потрібна допомога американських юристів для моніторингу судового процесу і надання юридичної допомоги адвокатам Юлії Тимошенко. 

Весь світ повинен  дізнатися, що є така країна Україна, де саджають у в'язницю жінку - патріота  за те що знаходячись на посту прем'єр-міністра України, Юлія Тимошенко зруйнувала корупційні схеми і не дозволила чиновникам вкрасти мільярди доларів з бюджету країни.

Зараз її вбивають морально,   влаштувавши судилище, а не справедливий суд.

Обмежують її права в захисті і не дають можливості її адвокатам докладно ознайомиться з матеріалами справи. На ознайомлення 15-ти томів "Справи" в 4000 сторінок і побудову захисту, суддя надав ДВА дні її адвокатові!!!!

Цим не правосудним "правосуддям"  влади України хочуть  знищити жінку - політика тільки за те, що вона відстоювала інтереси своєї країни! 

Завдяки своєму розуму і таланту, у важкий для країни час,  вона   прийняла єдино правильне рішення на переговорах з Росією за Договором про постачання газу і врятувала країну    Европу  теж/  від катастрофи зимою 2009г !!!!!

_________________________--

з Тимошенко т  а з тією дівчиною … і взагалі,  я бачу в цій жінці, яку б'ють батогом, всю Україну.

 Мало того, я  /як педагог /  не хочу сказати, що мене відвідує. Адже ПанБіг  … коли я щось пишу, тільки якісь її, Бога, помічникі, але і їх також піддають в цей час  тортурам …В мене    в  Душі у  весь  час якась  порожнина. !!!

Все вже написано ніби !!! , обговорено !!! . Все всім зрозуміло ??? . Всі начебто знають, що робити ?!?1!   , але нічого не робиться … ???, ..  бо навколо бандитизм !!! … кий  здійснюється владою !!!  … ????
12

Коментарі

анонім

112.07.11, 22:14

    Гість: ГарбуЗЕК

    212.07.11, 22:15

    это шутка?

      312.07.11, 22:23Відповідь на 1 від анонім

        412.07.11, 22:24Відповідь на 2 від Гість: ГарбуЗЕК

        це далеко не жарт !!!

          анонім

          512.07.11, 22:24Відповідь на 3 від Teрминатор*

          туда её

            612.07.11, 22:40

            я як Тернинанор Вас попереджую що іншого шляху в вас немає !!!

              Гість: OS

              812.07.11, 22:57

                Гість: OS

                912.07.11, 22:57Відповідь на 6 від Teрминатор*

                я як Тернинанор Вас попереджую що іншого шляху в вас немає !!!даааа, куда нам

                  1012.07.11, 23:00

                  жопа полная, где прекрасная женщина.

                    Сторінки:
                    1
                    2
                    попередня
                    наступна