Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

ГАЛИНА

59 років, терези, познайомиться з хлопцем у віці 60-70 років

Директиви Дубині надав Юрій Продан, а не Тимошенко !!!

Під час допиту в Печерському злочинному суді Юрій Продан заявив, що директиви екс-главі НАК "Нафтогаз України" Олегу Дубині передав він, а не прем'єр-міністр  Тимошенко.

В ході суду Продан заявив, що знайшов серед своїх документів ксерокопію написаного від руки доручення Тимошенко, яким вона зобов'язує його ознайомити зі змістом своїх директив НАК "Нафтогаз України".

На питання замовного судді Кіряєва, хто передав директиви Дубині.  Продан відповів: "Їх  передав  я".

В цей час суддя зачитав протокол свідчень Продана в ході досудового слідства, де той сказав, що не пам'ятає, хто саме передав Дубині директиви.

На думку прокурорів, це є розбіжністю між його свідченнями в досудовому слідстві і в судовому процесі.

Продан на це відповів: "На той момент (на момент допиту) я був під психологічним тиском і чітко не пам'ятав, хто передавав  директиви Дубині, … але у своїх паперах, готуючись до суду, я знайшов доручення прем'єр-міністра довести ці директиви до відома Дубини. Тому,  їх йому передав   я", - сказав він.

Лідер опозиції Юлія Тимошенко підтвердила, що від руки написала ці директиви знаходячись у будівлі уряду Росії. "Я підтверджую свій підпис, враховуючи, що ситуація була напружена, люди мерзнуть і потрібно було брати відповідальність на себе, я її і узяла", - сказала Тимошенко.
11

Коментарі

130.07.11, 13:28

    230.07.11, 19:32