хочу сюди!
 

Alisa

39 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 34-46 років

Україна сповзла до ідеального авторитаризму!

Україна при презіку-зецярі Віхторе Янукурвіче «зповзла"  до нижньої межі авторитаризму !

Про це йдеться у доповіді, опукблікованій учора, директором ЦРУ США Джеймсом Клаппером.

Свою доповідь під назвою «Оцінка загроз всьому світу від України» директор Національної розвідки США Джеймс  Клаппер представив усім  членам спеціального комітету Сенату США.


У доповіді відзначається, що Україна залишається товариством «зростаючої невизначеності», ... а ось Грузія, де був обраний новий прем'єр-міністр, швидко подолала корупцію і швидко виходить на демократичний принцип керування сучасною молодою  державою.

Відсутність в Україні структурних економічних реформ збільшує загрозу економічної кризи  і саме влада в цьому винна - безпосередньо!

На думку автора доповіді, в Україні в осяжній перспективі презік-зек Віхтур Янукурвіч зіткнеться з політичною напруженістю, якої раніше не було ніде в світі.

Високопоставлений чиновник з американськоі розвідки заявив, виступаючи перед американськими законодавцями, що обов'язково слід очікувати у наступному році зростання соціального невдоволення в Україні. У зв'язку з цим, на його думку, українська політична система повинна відчувати ще більший, ніж раніше, тиск від США.


У щорічній доповіді про глобальні загрози Сполученим Штатам Клаппер зазначив, що масове гоніння на опозицію з боку бандита і злодія Януковича, після його фальсифікованого обрання на пост президента, допомогли донецьким бандитам відновити свій контроль над Україною. При цьому директор Національної розвідки вважає, що проявлена українською владою "агресивність"  до простих громадян  призвела ще до більшого невдоволення -  адже зараз 90% населення України  проти Януковича !!!, а це загрожує соціальним вибухом небаченої сили. Загинуть мільйони простих украінців !

П.С.: За оцінкою Клаппера, незважаючи на напруженість у відносинах між США і Україною, Янукович на словах виявляє бажання співпрацювати із Вашингтоном ...-  в деяких областях, які зачіпають ... національні інтереси США, зокрема, в "стабілізації" становища в Афганістані та інших глобальних проектах.

22

Коментарі

113.03.13, 13:49

Это чмо здохнет!!!

    анонім

    213.03.13, 20:43

      38.05.13, 21:00

      І яким чином Америка хоче впливати на Янека?