хочу сюди!
 

Наташа

49 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 44-53 років

«Слушаю, Ваша нечесть» …

В законе «О судоустройстве и статусе судей» предлагается закрепить, что лица, участвующие в деле и другие участники судебного процесса, могут отказаться от принятой формы обращения к суду.

Слова «Ваша честь» можно не употреблять, если судопроизводство ведется с нарушением законного порядка, судья нарушает присягу, не выполняет законные требования участников процесса, совершает действия с явными признаками необъективности, предвзятости и несправедливости, проявляет неуважение к участникам процесса, не соблюдает правила судейской этики.

«В последнее время в Украине происходят события, которые ставят под сомнение независимость, беспристрастность и справедливость судебной системы и соблюдение судьями требований судейской этики… Необходимо рассмотреть вопрос о целесообразности обязательной почтительной формы обращения к суду», - объясняют депутаты.

Юлия Тимошенко обвиняет судью по своему делу в заангажированности, а потому принципиально не встает и не произносит слов «Ваша честь» в зале.

Из зала суда уже удалили депутата Андрея Павловского, заявившего судье: «Слушаю, Ваша нечесть».


А как Вы думаете:  надо ли подниматся и обращатся к судье «Ваша честь» если Вы знаете, что судья берёт взятки, выпускает на волю убийц, судья употребляет наркотики и алкоголь, способствует работорговле людьми, …

19%, 5 голосів

11%, 3 голоси

70%, 19 голосів
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.
15

Коментарі

Гість: va-leks

130.07.11, 21:21

пох... жаль, что у этого судебного разбирательства нет сексуального подтекста: ну, типпо, там кто-то у кого-то отсосал, обaфавлил юбку(брюки), изнасиловал в изощрённой форме - вся страна бы ибалом в зомбоящике застряла. как раз шоу для крайины у.

    230.07.11, 21:25Відповідь на 1 від Гість: va-leks

    сексуальный подтекст можешь вставить в блог ... понаблюдай вечерком за личной жизнью Киряева ... и у тебя появится 10 сюжетов сразу же за один вечер - там и праституция и наркомания и всё другое

      330.07.11, 21:43

      Фиг знает.

        430.07.11, 21:50

        взагалі підсудному я б взагалі заборонив щось патякаи у сторону судді, його уділ соплі жувати і вирок слухати

          530.07.11, 23:59

          Як можна вставати перед повією і говорити йому "Ваша честь"?
          Це не суддя, це діагноз всій судовій системі - сифіліс в кінцевій стадії.

            Гість: Радош

            631.07.11, 07:54

            а всьо і так в "ізвращонной" формє (на ком.1) Для чого лізти в зомбоящик, коли нас "імєют" у всі дири

              731.07.11, 09:45Відповідь на 4 від ДімкаLvivsky

              та зразу ж підсудного розстріляти та й усі проблеми

              P.S.: зверніть увагу в бік Білорусії - там зараз люди в цивільному, не представляючись, хапають ні в чому не винних людей /в тому числі і іноземців/, запихають їх в машини без номерів ... і везуть в невідомому напрямі ... !!!???

                831.07.11, 10:40Відповідь на 7 від Пусік*

                а з того невіддомого напрямку назад привозять??)) Дай Білорусії демократію нашого зразка, і повториться ось така херня що у нас зарас, а може щей похлєщє, дикий капіталізм всосуть як ми свого часу, згребуть ресурси нові "білоруси" продадуть усім небілорусам всю промисловість а бабоси в офшори пошурують. Томуу незнати що є кращим на даний час для них.

                  931.07.11, 11:28Відповідь на 8 від ДімкаLvivsky

                  а для чого ыснуэ досвід Німеччини, Швеції, Швейцарії щоб його брати за ОСНОВУ !!! але ж нами керують ДУРНІ !!!

                    1031.07.11, 12:39Відповідь на 9 від Степанов Я

                    нами керують сволоти, для себе вони не дурні. Досвід Німеччини.. нащо він нашим олігархам, нащо він нашим лизодупам що привикли жити тільки з безпринципного занюхування чиїхось задів що повище? Нащо він чиновникам і суддям, що можуть собі дозволи останні мерси й паркувати їх в лондонських кварталах купленими нашими ж добросовісними трудовиками Пінчуком й Ахметовим?))) Ми вмієм вознікати, а по морді бити не вмієм. На заході все навпаки, спочатку били а потім питали, досихпір память на генетичному рівні присутня, а ми революції без єдиного повішаного робимо, як збираємось когось бити - філософію ровзодим чим, як, ким і кого, потім через це сраємось один зодним заплутавшись вже - кому саме наваляти, і кажем "демократія"

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      попередня
                      наступна