Профіль

УПА живе !

УПА живе !

Україна, Миколаїв

Рейтинг в розділі:

Останні статті

Національне ядро Росії

На території "споконвічної російської землі" — сучасних Московської, Володимирської, Ярославської, Івановської, Костромської, Тверської, Рязанської областей — здавна проживали фінські племена: меря, мурома, мещера, весь і т, д. Тобто Московське князівство виникло й розвинулося на базі фінського етносу.
Найдавніші київські літописи нагадують, що саме ці племена проживали на землі майбутньої Московії також у IX—XII століттях.

Навіть у часи, коли "підводилася основна історична база" під слов’янське походження Московії, археолог граф Олексій Сергійович Уваров, провівши розкопки 7729 курганів у колишніх Московській, Володимирській, Ярославській, Костромській, Рязанській губерніях, установив, що ті кургани належали виключно мерянському (фінському) етносу VIII—XII століть. Були розриті кургани цього ж етносу наступних віків, аж до XVI століття. Граф О. С. Уваров, підсумувавши матеріал досліджень, у 1872 році видав книгу "Меряни та їхній побут за курганними розкопками". Широкоформатна книга має 215 сторінок, на 82 із яких містяться таблиці археологічних знахідок у курганах.






Детально книгу Уварова розібрав у своїй праці Володимір Білінський
Країна Моксель, або Московія. Книга друга

Корені німецько-кацапської дружби

Мене цікавило звідки у німців до кацапів така прихильність , та і кацапи німців не ображають і в політичному сенсі і в економічному.

І ось у книзі знайшов , як мені здається відповідь на це питання. Читаємо :

Згадаймо великого Вільгельма де Рубрука, його чудове свідчення:

"Ця країна за Танаїдом (Доном. — В. Б.) дуже гарна і має ріки й ліси. На півночі тут величезні ліси, в яких живуть два роди людей: Моксель, що не мають ніякого закону, чисті язичники... їхній государ і чимало люду були вбиті в Германії. Саме Татари вели їх разом із собою, щоб ступити в Германію, тому Моксель вельми прихильні до Германців, сподіваючись, що за їхнього посередництва вони ще звільняться від рабства Татар" [10, с. 88].

Ми розуміємо: "Государ" народу Моксель і його воїни, які загинули в поході військ хана Батия в Європу в 1240—1242 роках, не могли принести в мерянську землю відомостей про "германців". А представників фінських племен, які повернулися з військового походу ханських військ, вижило дуже мало, і Батий продовжував їх тримати в армії за тисячі кілометрів від "Мерського стану". У мерянську землю з Німеччини повернулися одиниці. Цілком зрозуміло — вони не могли оповісти всьому мерянському народу про силу і міць германців, щоб серед усієї мері поширилася впевненість, "що за їхнього посередництва вони ще звільняться від рабства Татар". Це очевидно. Однак вони принесли звістку про військове зіткнення "татар з германцями". І це стало вирішальним фактором, який відновив історичну пам'ять мері. Тому що країна Моксель, за Рубруком, і була країною мерянського народу. А меряни впродовж XI—XII століть вели найбільш інтенсивну торгівлю саме з германським народом. Щодо цього ми маємо незаперечні свідчення.

Тобто їхні відносини почалися задовго до того як царський трон Кацапстану зайняла німецька шльондра.

РуSSo - фашисто

У своїх відкритих текстах  націонал - соціалістична ідеологія в загальних рисах являє собою німецький варіант поєднання російсько - імперської та марксистко - ленінської ідеології . Суттєва вдімінність між ідеологіями лежить не у відкритих , а у прихованих , закритих положеннях. Якщо кремлівські ідеологі проголошували інтернаціоналізм, а насаджували російський шовіністичний імперіалізм , то ідеологі гітлеризму навпаки  - проголошували німецький націоналізм , а планували встановити панування своєрідного есесівського інтернаціоналізму  - нового суспільства расово  "чистих" людей , без уваги на їх національну приналежність ( у секретних планах "SS" планувалося масове знищення будь - яких "расовонеповноцінних" людей , в т.ч. й німців , правда , в останню чергу )

   Hа сайті  http://politiko.ua  iснував такий собі користувач   RUSS  активно пропагуючий "воз’єднання" трьох "братніх" народів ( українського , білоруського та кацапського "русского" ) в єдину державу і основою цієї держави має бути "воз’єднання" за гаплогрупо R1a1 та за "об’єдночую" релігією - православієм. Основним гучномовцем його є  Радикальна Українська Солідаристська Спілка 


Ідея об’єднання на основі гаплогрупи як вже видно виникла вперше не у РУССов , якщо взяти конкретно які національності та яка частка цієї гаплогрупи є серед цих народів то ми бачимо що багата частка серед них навіть не європейц Этногеографическое распространение Наибольшее распространение имеет в Северо-Западной Индии, Пакистане, Центральной и Восточной Европе: среди лужичанentry.bml (63 %), поляковentry.bml (ок. 56 %),украинцевentry.bml (54 %), русскихentry.bml (52—53 %), белорусовentry.bml (52 %), литовцевentry.bml (45 %),латышейentry.bml (41 %), татарentry.bml (33—34 %), башкирentry.bml (26 %) (у башкирentry.bml Саратовской и Самарской обл. до 48 %)[1]; и в Центральной Азии: у худжандскихentry.bml таджиковentry.bml(64 %), жумгальских киргизовentry.bml (63 %), ишкашимцевentry.bml (68 %). Умеренное распространение в скандинавских странах (23 % в Исландииentry.bml, 18—19 % в Швецииentry.bml и ок. 27 % в Норвегииentry.bml), в Иранеentry.bml (от 4 до 25 %?)[2].

(джерело Вікі )

Ал RUSS  nbsp;, про це навіть не згадує , але "активно бориться" з жидівством. На перший погляд він начебто каже правилні речі , але чи є це так насправді ?

14 декабря 2010 года в Москве между гражданами России, Украины и
Беларуси был подписан «Договор о создании собора вольных объединенных
держав» на базе «Духовно-родовой державы Русь».
Этот Договор
документально утверждает этническое единство славянских народов, ведущих
свою родословную от арийского населения древней Руси.


Зверніть увагу , чому саме у Москві ?  Може саме тому що вона ще з часів Орди виступає "сабєратєлнєцєю" земель руських ?  І знов ідея "воз’єднання" трьох "братніх" народів , але зараз вже "науково" обоснована . Ну і звісно православіє , куди ж вже без нього ? :) 

Та і ще на РУССа , одне згадування про бандерівців, українських націоналістів та РУНВіру діє як червона ганчірка на бика  і зазвичай головним доводом у суперечці у нього є знов тема жидівства. 

Те , скільки горя завдало християнство Україні не варто тут згадувати , варто тільки нагадати що до хрещення Україна була наймогутьньошою державою Європи , яку жоден ворог не здатен був підкорити . 

За часів Ющенко , Україна начебто стала відроджуватися , принаймні так здавалося на перший погляд. Навіть він надав звання Героя України Бандері та Шухевичу . Але коли до України повернувся Лев Силенко , духовний вчитель РУНВістів , то родина Ющенків зробила все щоб його виштовхнути назад з України.  Лев Силенко: убитий вигнанням?

1558.jpg

А тепер нагадаємо що думали про роль християнської віри визначні Українці :


«Душе моя, знай, що читати Біблію і брехню – це те саме»(Г.Сковорода); 

«Церков-домовина розвалиться... і з-під неї встане Україна»(Т.Шевченко);

«Християнство от де зло»; «Я ні краплі крові не віддам за кров Христову»Л.Українка);

«Біблія – Славо Боже – це погано скомпоновані твори іудейських раввинів...»І.Франко).


Так чи є ця РУСС проукраїнською чи промосковською ? 

Москва дуже підступна , вона використовує будь які методи за те щоб не відпустити Україну зі своїх пазурів , вона дуже добре розуміє що існувати їй у теперешньому стані вже залишилося не довго і питання стоїть саме яка нація успадкує і очолить "слов’янський простір" після розпаду РФ.  Москва дуже легко віддає китайцям тисячі квадратних кілометрів Далекого Сходу  , але витрачає величезні кошти на свою пропаганду у Криму та  взагалі на Україну, бо дуже добре розуміє що без України вона просто зникне як державне утворення та і взагалі припиниться існування "русского" народу як етноса який просто розчиниться серед інших. 

Саме тому боротьба збанкрутілої  Московської "Християнсько - Православної" цивілізації з Україною , з її самобутністю , з цивілізацією онуків Дажбожих , саме ця боротьба стане змістом цілої епохі глибоких змін на "слов’янських просторах" колишнього СССР.

Російсько - польський словник

від себе ще додам , що кацапська мова - це ще діалект французької , німецької , болгарської , татарської , фіно-угорської та трохи української.

Іран ,армія

important fact that is not all the power that iran has and most of it, is secret to public.

In respond to those who are saying Iran will loose the war against US..., and keep that in mind that Iran never started the war against any country and it will respond strongly to those countries that want to attack Persian territory.

Це з коментів до цього відео

 

Важливо те, що це не всі сили, що Іран має і більшість з них, є таємницею для громадськості.

У відповідь тим, хто говорить Іран програє війну проти США ..., мають мати на увазі, що Іран ніколи не починав війну проти будь-якої країни, і він буде відповідати рішуче тим країнам, які хочуть напасти на перської території.