хочу сюди!
 

Славушка

48 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 45-55 років

Друкувальника футболок "Спасибі жителям Донбасу." залякують зеки

 

Київська міліція порушила кримінальну справу стосовно посадових осіб поліграфічної компанії Prostoprint за незаконне використання символіки Євро-2012.

Як повідомляє Інтерфакс-Україна з посиланням на відділ зв'язків з громадськістю ГУ МВС України у Києві, в справі фігурують десять осіб, які організували незаконний бізнес, не маючи ліцензії на використання емблеми Євро-2012. Внаслідок санкціонованих обшуків у приміщеннях компанії було вилучено готову продукцію та кліше. У столичній міліції поки не мають в своєму розпорядженні інформацію, скільки контрафактної продукції було виготовлено. Разом з тим, відомо, що емблему Євро-2012 друкували на футболках високої якості, які закуповувалися в Бельгії. Продукція реалізовувалася по ціні від 50 до 200 грн. за одиницю. Бізнес був виявлено в ході контрольної закупівлі партії товару на суму 60 тис.грн., (бабло стирили, купили гривень на 600 stop ) після того як офіційні співвласники торгової марки зробили відповідне звернення (зеківський розмах шиття справ). 

Нагадаємо, вчора ЗМІ повідомляли, що працівники київського УБОЗ провели обшук в компанії Prostoprint. Деякі видання пов'язували обшук з випуском компанією футболок з написом "Спасибі жителям Донбасу..." Однак в прес-службі ГУ МВС України повідомили, що слідчі дії проводилися "в рамках розслідування кримінальної справи, порушеної за підробку сувенірної продукції до Євро-2012". Інформацію про те, що дії міліції пов'язані з випуском вищезазначених футболок, у київській міліції спростували.

http://news.liga.net/ukr/news/NU114966.html


100%, 22 голоси

0%, 0 голосів
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.
19

Коментарі

17.09.11, 15:56

Є тільки два варіанти у нас, або зеків знищити, або під ними бути і іншого не дано.

    анонім

    28.09.11, 07:32

    Дії ментів виглядають як провокування правопорушення. Так тупо це можна робити тільки при повній впевненості у сприяні з боку прокуратури і суду. А значить, справа наперед вирішена. Вихід одоин -- не чекати поки от так по одному передушать.

      38.09.11, 09:52Відповідь на 2 від анонім

      Звичайно не чекати, невже є люди що думають що зеки проведуть чесні вибори колись, чи зроблять щось корисне для України. А Юлька варофка це міф який вони самі й зруйнували.

        анонім

        48.09.11, 10:02Відповідь на 3 від stepan

        А що, хтось віре що вибори будуть? І до чого тут Юлька? ВАНА -- це вчорашній день. Що її згадувати?

          58.09.11, 10:14Відповідь на 4 від анонім

          Ну так виборів не буде буде повстання, а його окрім неї ніхто не підніме, або хто на твою думку ?
          А вона це просто засіб до скидання режиму, а не ідол, на мою думку.

            анонім

            68.09.11, 10:23Відповідь на 5 від stepan

            Це вже навіть не смішно -- перше що зробить ЮВТ, вийшовши з вязниці -- побіжить до Овща, за чашкою чаю, домовлятися про гарантовану кількість місць у парламенті. Так, як це зробила ВАНА у 2001 році, але з Кучмою. Так що сидіть і чекайте, поки вас ВАНА підніме . От так і прочекаєте до знищення держави. Скільки повстань вже підняла ЮВТ? А чім ВАНА допомогла хлопцям, яких при Кучмі посадили за події 9 березня? Та клала ВАНА на нас усих!!!

              78.09.11, 11:32Відповідь на 6 від анонім

              Перепрошую, але Ви десь літаєте поза реаліями сьогоднішнього дня.
              Чи можете запропонувати якогось іншого реального лідера, який має підтримку?
              Отож бо й воно.

                анонім

                88.09.11, 11:42Відповідь на 7 від Ivan_Tom

                Коли опоненту нема чого заперечити він переходе на особистості. Мені до дупи, де на Вашу думку я витаю. По суті мною сказаного є що заперечити? І назвіть мені хоч одну вагому підставу здатності ЮВТ щось там масове очолити. Коли її заарештували -- на її визволення піднялись мільони? Хочь раз ЮВТ змогла зорганізувати реальний протест? Наприклад -- під час ратифікації Харківських угод? Відповідь негативна. То в чому переконаність, що ВАНА чогось там хоче піднімати? Звідки переконаність, що народ за нею піде? Тільки не треба як заклинання повторювати "піде" Наведіть приклади -- де і коли за нею пішли мільони. Тільки без інтерпритацій -- типу ВАНА підняла на Майдан. Я б там був і без неї.

                  98.09.11, 12:04Відповідь на 6 від анонім

                  Домовлятись мусіла бо по іншому це ОПГ не подолати було, а я б на тебе подивився як ти після в'язниці побіг домовлятись якби домовлялась з ригалами то ніхто б як Юща не чіпав.
                  Про хлопців в Юща спитайте, в нього прокуратура була й можливості.
                  Ти плутаєш праведне з грішним, я не фанат ЮВТ але її ригали душать тому що всі решта на прикормі давно, та роззуй ти вже очі
                  Ні на кого вона не клала, бо ще не було можливості просто, але може й накласти, після Юща нема вже впевненості, тому скинемо її як юща та зека, головне без фанатизму до ідолів, інтереси держави передусім.
                  Бувай здоровий, давай не будемо сперечатись.

                    анонім

                    108.09.11, 12:35Відповідь на 9 від stepan

                    Мова не поо це. ще раз прошу навести мені неспростовані докази, що люди підуть за ЮВТ. У мене є якраз зворотні докази -- рейтинг довіри до неї 12-14%, недовіри 65-68%. То чому я маю тоб вірити? Може тобі час вже прокинутися і перестати довряти збанкрутілому політику? І як ти збираєшся обєднати людей навколо лідера, якого подавляюча більшість таким не визнає? Ти що, божевільний? А кажеш не фанат.

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      попередня
                      наступна