Шокирующее видео: В Украине нанять «титушка» стоит $25 .

Оказывается в Украине найти себе рейдеров-спортсменов проще пареной репы.

В Украине можно нанять крепких парней «спортивной внешности» всего за $25, чтобы выселить жильцов из квартиры или работников из офиса – якобы, по решению суда. Правда, для этого понадобится несколько человек.

                                         

Экономические Известия. По материалам «Корреспондент.net»

Журналісти України вимагають відставки Міністра ВС

Рада Незалежної медіа-профспілки та Національна спілка журналістів України 19 липня спільно звернулися до Президента України Віктора Януковича з вимогою звільнити Міністра внутрішніх справ Віталія Захарченка. Відповідне рішення було ухвалено під час Ради НМПУ. Про це повідомляє Інформаційне агентство “Поряд з вами” з посиланням на прес-службу Незалежної Медіапрофспілки.

«Ми, Рада НМПУ і Національна спілка журналістів, вимагаємо звільнити Міністра внутрішніх справ Віталія Захарченка та провести реформу міліції. Міністр публічно давав обіцянки забезпечити безпеку журналістів, однак свого слова не дотримався. У сьогоднішньому вигляді міліція становить суспільну небезпеку», – йдеться в заяві НСЖУ і НМПУ.

Медіа-профспілка і Спілка журналістів також звертаються до Генеральної прокуратури з вимогою покарати міліціонерів, які побили журналістів під час висвітлення акції протесту проти свавілля міліції, що тривала 18 липня у центрі Київу.

Приблизно о першій годині ночі 19 липня бійці спецпідрозділу МВС «Беркут» побили журналістів у центрі Києва. Щонайменше чотири працівники ЗМІ постраждали від міліцейської агресії, в тому числі журналісти 5-го каналу.

Відео: 

                                                                                


“Якщо 18 травня 2013 року міліція просто спокійно спостерігала, як невідомі лупцюють журналістів Ольгу Сніцарчук та Влада Соделя у центрі Києва, то тепер міліція сама атакує працівників ЗМІ.

Незалежна медіа-профспілка та Спілка журналістів вимагають від Генпрокуратури розслідувати ці злочини та покарати винних міліціонерів.

Медіаорганізації також вважають, що голова МВС Віталій Захарченко не контролює ситуацію у відомстві і має або сам написати заяву про відставку, або таке рішення має прийняти Президент Віктор Янукович.

НМПУ і НСЖУ закликають до реформи МВС і очищення міліції від садистів та катів у погонах. Керівний склад МВС має пройти переатестацію. Цей процес має бути максимально відкритим для суспільства через широке залучення журналістів та правозахисників. НМПУ готова делегувати своїх представників задля незалежного спостереження за цим процесом, в тому числі у регіонах.” – Йдеться в спільній заяві НМПУ та НСЖУ.

ІА “Поряд з вами"

                                                                             

“Свобода” підготувала відповідь польським депутатам

Народні депутати України від Всеукраїнського об’єднання “Свобода” Олег Панькевич, Андрій Мохник, Анатолій Вітів та інші підготували проект постанови Верховної Ради України “Про вшанування жертв депортацій та етнічних чисток з ознаками геноциду (до 70-х роковин від початку депортацій українців Польською Народною Республікою 1944–1951 рр.)”. Про це повідомляє Інформаційне агентство “Поряд з вами” з посиланням на УНН.

Як йдеться в повідомленні, підготовлений проект передбачає підготовку та організацію на державному рівні заходів із вшанування жертв депортацій та етнічних чисток, зокрема встановлення на території Республіки Польща пам’ятних знаків українцям, насильно переселеним із своїх етнічних земель.

Документом також передбачена організація міжнародних наукових конференцій, видання книг українською та іноземними мовами, надання можливості депортованим та їхнім нащадкам спрощеного отримання віз для в’їзду на територію Республіки Польща з метою відвідування місць колишнього проживання, могил рідних.

Окрім цього, передбачено внесення змін до законодавства України, що регулює статус депортованих та жертв політичних репресій тощо.

“Вшанування жертв депортацій та етнічних чисток із ознаками геноциду щодо українців, які здійснювала Польська Народна Республіка 1944–1951 років., стане нагадуванням про жахливі наслідки тоталітаризму та сприятиме примиренню між обома народами”, — зазначив Олег Панькевич.

Коментуючи використання терміну “геноцид” щодо етнічних чисток українців 1944–1951 рр., Олег Панькевич нагадав про Конвенцію ООН щодо запобігання злочину геноциду і покарання за нього, зокрема статтю 2, в якій йдеться, що геноцидом є “навмисне створення для якої-небудь групи таких життєвих умов, що розраховані на повне чи часткове її фізичне знищення”.

“Примусове виселення 700 тис. українців з їхніх етнічних земель у складі Польської Народної Республіки 1944–1951 рр. було однією з найтрагічніших сторінок у новітній історії України. Цілеспрямована політика польської держави та діяльність польських шовіністичних організацій призвели до руйнування історичних та культурних цінностей Лемківщини, Холмщини, Підляшшя, Надсяння, поставили під загрозу знищення цілі етнографічні групи українського народу. Українське, польське суспільство та світове співтовариство повинні засудити ці злочини, щоби вони більше ніколи не повторювалися. Україна та Польща мають працювати над новою спільною історією — історією справедливості, взаємоповаги, співпраці та дружби”, — наголосив Олег Панькевич.

Вирішив зкачати на халяву музику? Лафа зкінчилась!

Зайшов сьогодні на сайт в надії підживитись чимось свіженьким і несподівано обломався .

                              

                                                                                         

Якщо коротко, то сайт заблоковано за рішенням державної влади РФ № 187-Ф3 або "антипіратській закон", "закон про довільне блокування". Тепер люди збирають підписи і щось там намагаються розблокувати.  

                                  Отакі вони ці космічні    віртуальні пірати . Не дай Бог нам такі "покращання".   

                                                                     фото: світ 24.


==========================================================================================================================                                                                 

Наснився мент. А якщо сотня? Що робити?

Учора ввечері переглядав підбірку новин і наткнувся на замітку про смерть міліціянта та його вбивці на Черкащині. Дуже символічне прізвище вбивці мента - Врадій. Врадій та Врадіївка, який випадковий збіг. Та річ не про це. І навіть не про нову хвилю українського руху проти ОЗГ "МВС". 
Замітка була опублікована на сайті Lb.ua де нижче я почитав коментарі. Вразила одна дівчина. Судячи з усього працівниця МВС, бо профіль з Мордакниги, де вона у формі. Так ось. Дівчина закликала народ схаменутися, писала, як на мене, досить розумні речі про людяність та інше. Розповідала про важки будні звичайного правоохоронця і невинність молодого хлопця-мента якого вбили. Всі її намагання були розбити вщент повальним мінусуванням та лайнокиданням усіх інших дописувачів. Ніхто не висловив ані краплі жалоби, а лише кляв кляту міліцію (вибачте за каламбур). З цього можна зробити невтішні висновки, що МВС у нинішньому своєму стані на грані колапсу. Тут або почнуться репресії проти народу або опускання авторитету МВС на позиції нижче нуля, де вони власне і є зараз.
От... А вночі мені наснився чудернацькій сон. Коротше, я ніби дивлюся пряму трансляцію де йдуть колони ментів. Ось менти з Київщини, ось з Львівщини і так далі. Величезна така колона. Поруч дівчата несуть їх прапори, причому одягнуті вони були в якусь іншу уніформу та й прапори не зовсім зрозумілі. Менти тягнуть якусь убогу пісню, родом із совка. Не пам'ятаю слів, та щось таке типу "смело товарищи в ногу." Потім ракурс змінюється і я бачу якогось товстого головного мусора  мента, що віддає команди підлеглим: "- Не розтягуватись. Всім тримати стрій. Не забувайте, на нас дивиться Америка!". Отака херня!!! Не скажу, що я прокинувся у холодному поту, проте до чого таке "видіння" не зрозумів.
Тут пригадався й давній сон одного мого знайомого. Наснилося йому наше місто, а в місті всі люди діляться на ментів та звичайних людей. Оце жах! Йде натовп в якому через одного мент!

Люди добрі, до чого сняться менти? А якщо їх купа?

Пробіотик © 2013.

   

Якщо наснився мент:


60%, 3 голоси

0%, 0 голосів

40%, 2 голоси

0%, 0 голосів
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.

Янукович решил поразить Лукашенко стразиками (фото)

А как еще продемонстрировать гостю из Тамсоюза бездну своего вкуса? Не унитаз же золотой из дома тащить…


Президент Виктор Янукович носит значок «Флаг Украины», инкрустированный блестящими камнями.

Фотографию, сделанную во время вчерашней встречи Януковича со своим белорусским коллегой Александром Лукашенко, обнародовал в своем «Твиттере» журналист Влад Содель

                                 

                                

Джерело: Обком.

  

Яким повинен бути мент

                                          Звичайно це лише кіно, але саме таким повинен бути справжній охоронець порядку. 


та й суспільство соплі не жує...

=============================================================================================================

Achtung : Куда потекали все фашисты?

СБУ-шники из всех областей заверили Москаля: ни одного фашиста в Украине нет

Официальные ответы областный упралений СБУ И МВД относительно наличия в Украине фашистских организаций и фашистов, на запрос народного депутата Геннадия Москаля, свидетельствуют о том, что таковых правоохранители не обнаружили.

«Я і надалі оприлюднюватиму відповіді СБУ і МВС на мої звернення, що підтверджують, що широко розрекламована владою пропагандистська „антифашистська“ кампанія немає нічого спільного з реальною дійсністю», — написал Москаль на своей странице в Фэйсбук.

Далее нардеп приводит выдержки из ответов на свой запрс, полученные от конкретный управлений СБУ и МВД:

Управління СБУ в Харківській області:
«Ваше депутатське звернення, що 11.06.2013 року надійшло до Управління СБ України в Харківській області, ретельно розглянуте.
Повідомляємо, що Управлінням не здійснюється облік громадян України за їх ідеологічними уподобаннями, у тому числі фашистською ідеологією, та не реєструються випадки проявів фашистського характеру»;

Управління СБУ в Закарпатській області:
«Відповідно до п.1 ст. 7 Закону України „Про захист персональних даних“ забороняється обробка персональних даних про расове або етнічне походження, політичні, релігійні або світоглядні переконання, членство в політичних партіях та професійних спілках, звинувачення у скоєнні злочину або засудження до кримінального покарання, а також даних, що стосуються здоров’я чи статевого життя. Відтак, ведення обліку осіб за принципом їх належності чи симпатій до фашистської ідеології не здійснюється.»;

Управління СБУ в Хмельницькій області:
«Управлінням розглянуто Ваше депутатське звернення щодо надання списків прихильників фашистської ідеології та зареєстрованих проявів вчинення ними дій фашистського характеру.
Повідомляємо, що згідно з Великою актуальною політичною енциклопедією (видана під загальною редакцією А.Белякова та О.Матвейчева) фашизм (італ. Fascismo, от fascio — пучок, зв’язка, об’єднання) — це загальна назва соціально-політичних рухів, ідеологій та державних режимів правоекстремістського спрямування, які відрізняє войовничий расизм, ксенофобія стосовно „чужих“ національних і соціальних груп, шовінізм, котрий переходить у геноцид, містичний вождізм, культ тоталітарної держави та ін. У більш вузькому значенні, фашизм — ідейно- політична течія в Італії 1920-40-х рр., започаткована Б.Муссоліні.
В Управлінні СБ України у Хмельницькій області відсутня інформація про діяльність на території регіону об’єднань осіб або окремих громадян, які б пропагували ідеї, що підпадають під вищевказане політологічне визначення. Випадків вчинення в області проявів фашистського характеру не було.»;

Управління СБУ у Львівській області:
«Ваше звернення щодо надання списків усіх фашистів, які перебувають на обліку в Управлінні СБУ у Львівській області з вказівкою прізвища, ім’я по батькові, місця проживання та випадків проявів фашистського характеру з їх боку, яке надійшло на адресу керівництва Управління нами уважно розглянуте.
Повідомляємо, що в Управлінні СБУ у Львівській області інформація по вказаних питаннях відсутня.»;

Управління СБУ в Луганській області:
«Ваше звернення від 06.06.2013 року № 133 (2) — 102/МСК щодо надання списку фашистів, які перебувають на обліку Управління СБ України в Луганській області, нами уважно розглянуто.
Повідомляємо, що збір і надання відомостей щодо осіб за їх політичними та ідеологічними переконаннями Управлінням не ведеться, оскільки це не входить до повноважень Служби безпеки України»;

Управління СБУ в Полтавській області:
«Управлінням СБ України в Полтавській області розглянуто Ваше депутатське звернення від 06.06.2013 року № 133(2)-102/МСК.
Повідомляємо, що Управлінням не ведуться обліки щодо осіб та громадських об\’єднань за національними, релігійними чи політичними уподобаннями.
Відповідно до статті 17 Закону України „Про громадські об\’єднання“, з метою обліку громадських об\’єднань та забезпечення загального доступу до інформації про громадські об\’єднання уповноважений орган з питань реєстрації веде Реєстр громадських об\’єднань. Основні відомості Реєстру громадських об\’єднань є відкритими для безоплатного доступу на офіційному веб-сайті уповноваженого органу з питань реєстрації. Для реалізації права доступу до відомостей Реєстру громадських об\’єднань користувачам надається можливість пошуку, перегляду, копіювання та друкування таких відомостей».

Управління СБУ у Волинській області:
«На Ваше депутатське звернення № 133 (2) — 102/МСК від 06.06.2013 року повідомляю, що в УСБУ у Волинській області відсутня інформація про зареєстровані фашистські організації на території Волинської області, а також осіб, які публічно сповідують фашистську ідеологію.

Управління СБУ в Херсонській області:
Управлінням СБ України в Херсонській області в межах компетенції розглянуто Вашу заяву.
Повідомляємо, що згідно з чинним законодавством України відомості, які Вами запитуються, в Управлінні не накопичуються і не систематизуються»;

ГУ МВС України у Луганській області:
«Головним управлінням МВС України у Луганській області розглянуто Ваше звернення щодо надання списку фашистів, які перебувають на обліку ГУМВСУ у Луганській області.
«Повідомляємо Вас, що станом на 11.06.2013 діючими нормативними документами МВС України ведення обліку фашистів не передбачено, у зв’язку з чим в ГУМВС України у Луганській області відповідні обліки відсутні».
«Аргумент»

==========================================================================================================================

А я так думаю:



6%, 1 голос

13%, 2 голоси

19%, 3 голоси

63%, 10 голосів
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.

Наставления потреота России (навіянно).

Нещодавно прочитав оце: http://blog.i.ua/community/662/1239257/?p=7#p0 і задумався, що ж таке патріот Росії насправді. Тут, до речі, надійшло посилання з YouTobe, де 100% патріот виклав своє бачення російського патріотизму. Викладаю без купюр:

1) Во всех бедах России ВИНОВНА КОРРУПЦИОННАЯ СИСТЕМА ОККУПАНТА насаждаемая ИЗВНЕ!

С помощью чужеродной идеологии, порочной пропаганды и предателей за гранты, СИСТЕМА внедряет КОРРУПЦИЮ,? поощряет разврат, наркоманию и повальный алкоголизм.

С тем, что бы грабить ресурсы и уничтожать Народ России!

Народ! Поддержим Путина в Борьбе ЗА! Суверенитет и Свободу Нашей Родины!

Набираем в Яндексе - национальныйзакон рф.

И ГОЛОСУЕМ ЗА! ПРИНЯТИЕ ЗАКОНОВ!

2) Вся лживая клевета и? порочная пропаганда в интернете против Путина - это информационная диверсия провокаторов за доллары работающих на КОРРУПЦИОННУЮ СИСТЕМУ оккупанта паразита, созданную в России в 1991г, после развала СССР!

США боятся Путина! Вдумайтесь почему? youtu.be iTGU-UCIhhI

Все базовые законы в России писали американцы в 90-е годы.

Власть управляется американцами через механизм коррупции, именно поэтому коррупция — сегодня нерешаемая проблема. rospisatel.ru/fedorov-e.htm

3) Часто среди Молодёжи слышу:

- Да, в этой "РАШКЕ" нечего делать, всё плохо - надо уезжать отсюда.

Спрашиваю их: Ребята, а куда в Техас или Бостон?

- Не, Мы в Австралию лучше...

- А знаете ПОЧЕМУ ОККУПАНТЫ ВЕДУТ ЛЖИВУЮ ПРОПАГАНДУ о том, что в России всё плохо и надо уезжать, а сами въезжают и СКУПАЮТ НАШИ ЗЕМЛИ?

Об этом в видеоролике:

Русских будут убирать с их земли. Фурсов А.И. youtu.be gZanz_tpeC8

МОЛОДЁЖЬ - Созидайте и Творите В РОССИИ-ВЫ ХОЗЯЕВА СВОЕЙ ЗЕМЛИ!

ЛЮБИТЕ и ЗАЩИЩАЙТЕ СВОЮ РОДИНУ!

4) Путин Наш Национальный Лидер в Борьбе ЗА! Суверенитет и Свободу Великой России. Он Искренне Любит Cвою Родину, Многонациональный Народ и Верит в Великую Россию. Великую Космическую Державу!

Путин твёрдо и решительно добивается положительных результатов в Развитии Страны, повышая жизненный уровень Многонационального Народа России.

Стабильность и Безопасность- Основа работы Путина!

Поэтому Народ Верит Путину и Встаёт на Борьбу ЗА! Освобождение Родины от оккупанта паразита и продажных предателей!


джерело:http://www.youtube.com/watch?v=O3c4CKetJ80&feature=em-subs_digest

=========================================================================================================================

Можу від себе додати: дивився російську передачу, де було заявлено, що падіння "Фобос-грунт", трагедія Красноярського краю та інші природні й не дуже катаклізми - робота спецслужб Америки!!! А ще кажуть, що хохли постійно кивають на москалів))) В Росії жодна дія без америкосів не відбувається. От і думайте.

P.S. Кожний, хто погано каже про Росію - американській диверсант, відробляючий бакси. На цьому порталі їх більше, ніж баксів у Нацбанку США. А ось автор вищезазначених перлів - звичайний росіянин не маючий ніякого відношення до проплачених коментаторів). Це 100%.

http://photo.i.ua/user/2741333/300582/8693727/ - "фотодокумент" з Росії.


CygnosiC-музика як математичні рівняння.

Продовжую знайомити вас з різноманітною постіндустріальною музикою.  На разі проект CygnosiС, автором якого є одна людина.

     (фото з офіційного сайту).

Отже: CygnosiC - це electro-проект Georg Psaroudakis родом з Афін, сформований наприкінці 2006. У 2007 році аудиторії був представлений міні-альбом "In The Lag Of Time", що послужив початкового знайомству зі сценою.

У 2008 CygnosiC підписав контракт з BLC Productions, американським інді-лейблом, що спеціалізується на індустріальній музиці, і в 2009 році вийшов дебютний альбом, названий "A Deity In Pain". Ця робота є танцювальним опусом з кількома синглами. CygnosiC показує незвичайний професіоналізм у звуці і написанні пісень.

В альбомі 11 треків, 9 з яких мають великий потенціал. Робота отримала чудові відгуки від преси і шанувальників жанру. Протягом наступних років CygnosiC допомагав у створенні різних компіляцій і альбомів з різними реміксами, давав інтерв'ю кільком журналам і веб-сайтам, а також практикував онлайн-спілкування з аудиторією, що сприяло формуванню значного числа прихильників.
Крім того, проект засвітився в декількох збірниках та альбомах зі своїми реміксами. У 2010 році був закінчений другий полноформатик, а також підписали контракт з японським лейблом Deathwatch Asia. Слідом за цими подіями в 2011 році пішов вихід міні-альбому "One Step Forward", а кількома місяцями пізніше вийшов і сам полноформатнік "Fallen". Багато хто визнав цей реліз альбомом року. 

Скажу чесно - мені дуже подобається, що виробляє грек з музикою. Безперечно людина талановита і пише не просто музику, а інтелектуальну музику.Тут треба обмовитися, що існує такий стиль як IDM, або Intelligent Dance Music, куди входить вся електроніка, що не вписується в загальні рамки. Проте CygnosiC вписується як в electro так і в Dark-electro, куди я його особисто і відносив. Дисторшований вокал характерний більше для темного електро, але сама музика все ж просто electro. Та не буду пудрити вам мізки. 

Ось частина інтерв'ю Georga на Subexistance:
...- Існує унікальний, майже інтелектуальний момент у ваших композиціях, те, що стоїть осторонь від звичайних електро підходів. Це свідомий крок? Як ви думаєте, що важливо для формування глибокого особистого звучання?
G: Одна з моїх головних цілей, з того часу коли CygnosiC був створений ще в 2006 році,це мати розпізнавальне і унікальне звучання. Це дає вам можливість додати щось нове на сцені і само собою зрозуміло, є і виключно корисним. З моєї точки зору, CygnosiC опирається на стару школу (old-school indusrial -Пробіотик), менталітет цього жанру, який поєднується з найсучаснішим звуком та інструментами. Це злиття ще більш нестандартно супроводжується брутальним вокалом. Це в кінцевому рахунку ті ключові компоненти, які сформульовані CygnosiC у звучанні.

- Що вас надихає / мотивує при написанні текстів?
G: CygnosiC угоджує тексти з життям і цінностями, які ми вважаємо найдорожчими або, можливо, навпаки зневажаємо. Наприклад, суперечливий характер наших повсякденних потреб і особистих проблем, які, можливо, поглинути нас настільки, що ми не в змозі зрозуміти, осмислити і навіть вжити відповідних дій; питання, які мають більш високий й колективний характер. У двох словах, тексти підживлюються тим, що йде з внутрішніх процесів, а також щоденних транзакцій людської психіки із зовнішніми стимулами, яким ми щодня піддаємося.

- Що означає CygnosiC? Це має спеціальне значення для вас особисто?
G: CygnosiC по суті перифраз версії Psygnosis, яке у вільному перекладі в грецького означає "знання душі". Я вибрав його, тому що він вбирає всі ті питання, від яких я черпаю натхнення. Маючи свідоме знання вашої душі або навіть краще, ваших внутрішніх психічних структур і функцій -надає вам більш повного уявлення і глибокого розуміння себе і свого найближчого оточення. Таким чином, він звільняє вас від будь-яких невдач чи тягарів. Досягнення такого стану, зміцнює та авансує вас, нарешті, дозволяє виконати ваш повний потенціал і кінцеві цілі. Зрозуміло, що значення "CygnosiC" має велике особисте значення для мене, так це і те, що кожен, і кожен повинен прагнути.

- Які митці / групи впливають на вас? Які записи ви вважаю принциповими у процесі формування вашого особистого звуку?
G: Для музиканта, звуки й музика, як математичні рівняння. Ви інтуїтивно розбиваєте кожну мелодію до їх вихідних компонентів, сприймаєте ці матеріали, що розкладаються як окремі об'єкти, а також розумієте та оцінюєте їх синергію, що вони виробляють в цілому. Природно, музичний вплив в цьому сенсі безмежний, і тому імена конкретні жанри музики є спрощенням. Це загальне правило, хоча, я захоплююся і мене надихають такі музиканти, що не бояться перевершити музичні межі експерименту, а отже, проводити унікальні звуки і в той же час залишатися зосередженими на своїй музиці, проте не варто дуже захоплюватися, в сенсі, залишатися скромним і скромними...
                                                                                                                                                                                                   (адаптоване мною -Пробіотик).

  Як бачите, грек штовхає якісь завумні формули. Тобто не просто "как нибудь шоб".

  (фото з офіційного сайту).

                                         Дискографія проекту:
1- A DEITY IN PAIN • Released at Jan.27.2009, Jewel Case CD LP)
2- ONE STEP FORWARD • Released at Jun.28.2011, Digital EP
3 -FALLEN • Released at Sep.09.2011, 6-Panel Digipak CD LP.
4- RISEN • Released at Nov.09.2012, Digital Remix LP
5- A DEITY IN PAIN REBORN • Released at Nov.29.2012, 4-Panel Digipak CD LP 
6- FALLEN 2CD LIMITED EDITION INCLUDES "RISEN" AS 2nd CD • Released at Dec.14.2012, 6-Panel Digifile 2CD LP 
7- FIRE AND FORGET - WW EDITION • Released at Mar.22.2013, 6-Panel Digifile CD LP 
8- FIRE AND FORGET - EUROPEAN EDITION • Released at Mar.22.2013, 6-Panel Digifile CD LP
                                                                                     

                                                                                     Також пропоную відео:

                                                                               Живий виступ у Москві:

У деяких вишуканих слухачів покрутить вуха від вокалу ... 

Джерела:

Офіційний сайт:  http://www.cygnosic.gr/

Фейсбук:  https://www.facebook.com/cygnosic

http://www.subexistance.com/interviews/cygnosic-0

http://dark-world.ru/bands/CygnosiC.php

Пробіотик © 2013.