Евреи об украинском фОшизме

Украинские евреи выступили против «антифашистских маршей» ПР

Конгресс национальных общин Украины и Ассоциация еврейских организаций и общин (Ваад) Украины, в состав которой входят 266 организаций из 90 городов Украины, в том числе 52 религиозные организации, выступили против использования властями искусственной «антифашистской» риторики во время митинга в Киеве 18 мая.

Об этом говорится в заявлении, обнародованном на сайте Ассоциации.

«... кампания, которая позиционируется как „антифашистская“, инициирована правящей партией и происходит с мощным использованием административного ресурса. Согласно обнародованным методическим рекомендациям по проведению „антифашистских маршей и митингов“, целью кампании можно считать искусственное создание дуалистической модели противостояния власти, направленной в Европу, и „фашистов“, которые тянут страну в прошлое. В ходе кампании эксплуатируются символы, связанные с Великой Отечественной войной, что, как можно предположить, должно способствовать общественной мобилизации и радикализации искусственного противостояния» — говорится в заявлении.

«Очевидно, что „антифашистские“ акции направлены, прежде всего, исключительно на дискредитацию политической оппозиции путем навязывания общественности ассоциативных связей между историческим фашизмом, партией Всеукраинское объединение „Свобода“ и всеми силами, противостоящими действующей власти. Следует подчеркнуть, что в настоящее время в украинском политическом спектре микроскопические группы, исповедующие идеологию, которую с неоспоримым основанием можно назвать „фашистской“, являются глубоко маргинальными и такими, которые не принимают участия в электоральном процессе. Однако инициаторы кампании отмечают, что „возрожденный фашизм“ и „политический экстремизм“ в лице ВО „Свобода“ представляют реальную угрозу для страны», — заявляют авторы.

По мнению евреев Украины «подобное расширенное понимание „фашизма“ размывает границы политологического термина, снова, как это уже бывало в нашей политической истории, превращает его в лишенный реального содержания ярлык, который можно навешивать на любую неугодную силу. Сознательные действия в этом направлении, которые даже маскируются лицемерной антифашистской риторикой, только вредны для нашего общества».

«Обращает на себя внимание тот факт, что именно на 18 мая давно был запланирован итоговый митинг всеукраинской оппозиционной кампании „Вставай, Украина!“. С учетом этого обстоятельства становится очевидным манипулятивный и спекулятивный характер „антифашистской“ акции, назначенной на тот же день» — считает Ваад.

Ваад Украины и Конгресс национальных общин Украины заявляют о недопустимости использования искусственной «антифашистской» риторики с целью радикализации общественно-политического противостояния.

Также Ваад Украины и Конгресс национальных общин Украины предостерегают организаторов «антифашистской» акции о том, что всю ответственность за возможные провокации несут именно организаторы политтехнологической кампании.

«Аргумент»

                                                                                

Хто може розказати про цей символ?

      Коротка передмова: колись придбав цю річ, яка за словами продавця являється автентичною, тобто зробленою за зразками винайдених при археологічних розкопках артефактів. Що то таке я від нього толком і не взнав. Діло було давно, йшов фестиваль історичної реконструкції та рольового мистецтва куди традиційно приїжджають і різні майстри. 

 (матеріал - бронза...ні, не золото)

Я власне щось там знаходив у мережі але мене це не задовольнило. Хто може більш конкретно розповісте про цей символ - будь ласка. Також цікаво що він дає носію. Років зо п'ять ношу замість хреста (єретик  мабуть). І головне куди повинне закручуватися коло? Вітаються живі слова, а не посилання кудись там на сайт.

Думка про 9 травня.

Коли я була маленькою, 9 травня було справжнім святом. Обидва мої дідусі воювали в Червоній армії, обидві бабусі пережили війну. Я знаю, що мене досі багато хто вважає “понаїхавшою західнячкою”, але я корінна киянка. Якби була родом з Франківська чи Тернополя – мої дідусі, певно, воювали б в УПА. Але склалося так, як склалося.

Один дідусь не дожив до мого народження – але залишились родинні спогади, фронтові фотографії і листи з фронту, речі, привезені ним з війни. Другий дід прожив довго, про війну розповідати не любив і ніколи не ходив на паради. Але все одно – на вулицях у травневі дні було завжди багато ветеранів, і це були ще міцні, гарні люди, які справді пережили жахіття війни і були нашими героями і об’єктами таємних дитячих заздрощів. Згадати – як я боялася, що на мою молодість може не припасти війна! Або її не буде зовсім, або ж вона трапиться тоді, коли я вже буду старою і не зможу піти на фронт чи в партизани.

Звісно ж, радянська книжково-кінематографічна брехня, якою нас тоді годували по вуха, сприймалась як істина в останній інстанції.

Тоді – була атмосфера свята. Просто не було інших “народних” свят та інших героїв. Це свято організовувала партія, яка так і називалася – Партія, бо інших партій не було. Під червоним прапором – і не було тоді іншого прапору, бо республіканський теж був переважно червоним.

Зараз ці ветерани давно померли. Залишилися одиниці, такі вже старі й дряхлі, що якимось знущанням виглядає виводити їх на паради. Плюс – ті, хто за віком міг воювати, але, м’яко кажучи, не воював.

На паради й урочистості у ці дні переважно виходять люди – на вигляд однолітки моїх батьків, які народилися через 5 років після закінчення війни.

Багато чого змінилося за ці 30 років, друзі.

Ветерани померли. З’явилася власна держава і багато партій, обирай – не хочу.

З’явився власний прапор. Батьківщина змінилася! І захід цей з патріотичного став антидержавним. І проводять його – антидержавні сили. При цьому людей, для яких це справді святе – бо вони причетні до війни і перемоги, а не просто їм радянською пропагандою мізки промили – з кожним роком стає все менше. А люди з покоління моїх батьків, які пишаються подвигом своїх батьків, замість того, щоб просто згадати їх удома, розповісти про них онукам і правнукам – підіграють цим силам.

Під червоним прапором, який зараз виносять на вулиці комуністи – не тільки перемогли фашистів, а й знищили мільйони українців і захопили пів-Європи, завдавши людям багато лиха.

Вважаю, що у наш час цей прапор доречний в музеях та на військово-історичних реконструкціях (!). От реконструкції – дуже корисна річ, те, що треба для молодого покоління. А також просвітницькі передачі на тему Другої світової.

Хай молодь знає правду. Хай пишається прадідами. Але ж не Радянською імперією.

Олена Білозерська.

ІА "Поряд з вами".

Від себе: ось приблизно так думаю і я, внук ветерана Червоної армії. Викинути усе червоне лайно та паради з цієї дати і залишити факт перемоги. Немає нічого поганого в тому, що люди вітають один одного з перемогою. Кожного року мій батько та його сестра вітають один одного, йдуть на кладовище до батька (мого діда) і сидять за столом, якщо збігається. Багато родичів робить те саме. То що, може мені слід в цей день посипати голову попелом і вважати його трауром? На паради я не ходжу, стрічки не чіпляю, але перемогу вважаю фактом...і нічого не поробиш, наші діді жили в СССР і ми теж, частково.

Русские переправы и смекалка

одним словом: crossing the river in russia whit exavators...

p.s. заголовок зтиряв на "Аргументе".

Опять тупая реклама: МТС приписует себе года.

Думаю эту ерунду заметил каждый? Ничего не напрягает? А меня да, чтобы стало понятно делаю репост:

Убиться яйцом. Украина прощается с сильнейшим отечественным брендом:

«Повышение качества построения сети! Повышение уровня обслуживания! Расширение и разнообразие контента! Просто все для абонента!» — как на комсомольском собрании, не уставая повторял на пресс-конференции генеральный директор ЗАО «Украинская мобильная связь» Павел Павловский. Однако почему для всего этого обязательно необходимо провести ребрендинг, почему этого нельзя было сделать в рамках UMC, он так и не смог сформулировать.

Да, умом Россию не понять…

Общие фразы из корпоративных тренингов о глобализации компании «Мобильные ТелеСистемы» и несокрушимой силе этого бренда поначалу действовали на журналистов убаюкивающе. Но когда им захотелось конкретики, фразы стали еще более общими. Создалось впечатление, что панацея для «отстающей» и «нерентабельной» UMC, которая за 2006 год заработала около 1,5 млрд. долл., — только в полном изменении лица компании. А тот факт, что долгие годы она уверенно лидировала на рынке мобильной связи Украины, — случайность.

Для справки. В 2003 году, когда «МТС» купила UMC, количество абонентов, площадь покрытия, финансовые показатели украинской компании составляли примерно треть от аналогичных параметров российской. Сейчас ситуация та же. Пока. Но, очевидно, долго это не продлится. Слишком сильно изменились рыночные реалии.

Появляются новые операторы мобильной связи, имеющие рекламные бюджеты, сравнимые с таковым у UMC. Да и абонент стал значительно более привередлив и избалован бесконечным потоком акций с чем-нибудь бесплатным. Маркетологи ломают себе голову на предмет того, что бы такого абоненту подарить, чтобы он потом хоть какую-нибудь услугу купил и хоть какие-то деньги потратил.

Простой пример из статистики. Если четыре года назад ARPU — средний доход в пересчете на одного абонента — в UMC составлял порядка 15 долл., то сейчас этот показатель находится на уровне около 8 долл. в месяц. Для абонентов предоплаченного сервиса эта цифра еще меньше – 5,5 долл. в месяц. А таких, по статистике самих же операторов, порядка 95% от общего количества абонентов.

Кроме того, у припейд-абонентов высокий коэффициент оттока: более 9% из них за год меняют оператора. Это при том, что статистика UMC считает абонента «живым» еще три месяца после того, как он перестал оплачивать услуги, — вдруг одумается и вернется…

Последний год также запомнился рынку мобильной связи как «год обвала шары». Количество акций по бесплатной раздаче тех или иных услуг, проведенных разными операторами, превысило все разумные пределы. Сейчас для абонента главное — активировать SIM-карту, а бонусы оператор тебе сам выдаст. И касается все это не только UMC, но и всех остальных.

О life:), который сейчас держит формальное третье место в операторской гонке за абонентами, — отдельный разговор. Тут все еще более интересно и показательно. Доход на одного абонента — менее трех долларов в месяц, а заявленная сумма инвестиций на этот год — 400 млн. долл. Компания приносит своим собственникам многомиллионные убытки, причем последних это, похоже, вполне устраивает. Тем не менее об объеме рекламного бюджета life:) можно только догадываться.

Конкуренция кипятит рынок. Зарабатывать на нем реальные деньги становится все сложнее. Компании тратят сотни миллионов долларов на маркетинг, рекламу и стимуляцию продаж, т.е. на рост своей клиентской базы, а количество SIM-карт, которые операторы так любят считать как «живых» абонентов, давно превысило численность населения Украины. Так что для того, чтобы удержаться на этом рынке, одной сменой логотипа не обойтись.

Да и логотипчик-то… Складывается впечатление, что его создатель — Wolff Olins — продала россиянам б/у продукт. Уж очень «МТСовское яйцо» напоминает логотип, например, Vodafone (красная запятая на белом фоне), или старый логотип Lucent Тechnologies (неровный красный круг на белом фоне). Не говоря уж о том, что красно-белая гамма, в которой теперь будет работать UMC-МТС, довольно прочно ассоциируется в нашей стране с рекламными материалами конкурента — life:). Причем это тоже повторение пройденного: в Москве на момент начала ребрендинга самой «МТС» тоже работал оператор «Арктел», чьей эмблемой являлся красный круг на белом фоне.

Несмотря на заверения руководителей «МТС» о том, что бренды эти друг с другом смешиваться не будут, маркетологи все же прогнозируют определенное замешательство потребителей.

«Наша приоритетная задача — переход на другой, качественно новый уровень взаимоотношений с абонентами, а не просто представление нового стиля и логотипа», — заявляет в пресс-релизе Павел Павловский, генеральный директор теперь уже «МТС—Украина». Однако такого оператора мобильной связи, как «МТС—Украина», не существует. Компания продолжает называться ЗАО «Украинская мобильная связь», и все лицензии оформлены именно на это юрлицо. Официальный ляп?

Об уровне обслуживания абонентов компанией UMC ходят легенды. Впрочем, их можно списать на субъективизм недовольных абонентов. А вот сеть компании требует постоянной реконструкции. Причем необходимые затраты сопоставимы со строительством новой сети. Взять хотя бы тот факт, что в крупных городах постоянно строящиеся новые высотные здания сильно экранируют, создавая серьезные помехи в работе сети сотовой связи. Очень часто бывает так, что на карте показано покрытие как существующее, а его там реально нет. Вот бы на что обратить внимание оператору с названием из трех букв, как бы он себя ни называл — UMC или «МТС». Чем поможет в этой ситуации белое яйцо на красном фоне — непонятно.

«Мы будем делать все возможное, чтобы наши украинские абоненты оставались с «МТС», пользуясь привлекательными тарифными предложениями, высокотехнологичными дополнительными услугами в сочетании с качественной связью и высоким уровнем абонентского обслуживания «МТС», — отметил в пресс-релизе Павел Павловский, генеральный директор «МТС—Украина». Снова общие фразы…

«Ребрендинг — это не просто смена названия, но и смена стратегии. В России, где «МТС» нужен был адекватный ответ на появление Beeline, стратегия «МТС» не смогла закрепить ее лидерство. Оказалось, что «яйцо» — неагрессивный, размытый и не привлекающий внимание бренд (что подтвердилось и отсутствием наград в профессиональном сообществе). Теперь «МТС» разносит «яйцо» по другим странам. Кроме того, красный цвет «яйца» будет размываться на фоне красного цвета life)», — уверен директор экономических программ Центра исследования корпоративных отношений Вячеслав Бутко.

«Проблемы UMC — не в плохом бренде, а в отсутствии четкой стратегии и четкого плана развития, из-за чего она постоянно «скатывается» в решение сиюминутных, тактических проблем и проигрывает в вопросах стратегических. Озвученные руководством «МТС» проблемы, например, недостаточное качество связи, о которых в феврале говорил Леонид Меламед, ребрендинг не решит. Кроме того, весьма сомнительно, что ребрендинг поможет UMC догнать своего главного конкурента», — говорит Вячеслав Бутко.

…Уход с рынка мобильной связи бренда UMC — окончание целого этапа его истории. Напомним: первый официальный звонок в сети UMC был сделан 1 июля 1993 года первым президентом Украины Леонидом Кравчуком. Принимал он свой первый мобильный телефон из рук тогдашнего министра связи Олега Проживальского. Последний, кстати, сегодня занимает должность заместителя генерального директора UMC по связям с госорганами. И в своем близком окружении клянется, что больше никогда на государственную службу не пойдет.

В создании UMC Олег Проживальский сыграл далеко не последнюю роль. Ведь украинско-немецко-голландско-датское совместное предприятие «Украинская мобильная связь» появилось в 1992 году, когда Украина стала независимым государством. И что будет дальше, никто не знал. Каким чудом удалось уговорить иностранных инвесторов, доподлинно неизвестно, хотя для них впоследствии это оказалась небольшая, но о-о-очень выгодная инвестиция.

UMC продали в 2003 году за 386 млн. долл., 170 млн. получил бюджет Украины (51% акций принадлежало государству, остальное — иностранным инвесторам). Сразу после покупки UMC российской компанией «МТС» поднимался вопрос о ребрендинге. Однако тогда москвичи решили повременить. Но в начале 2006 года сменилось руководство самой «МТС», UMC к тому времени начала отставать от «Киевстара» по большинству показателей. И соблазн решить все проблемы с помощью ребрендинга пересилил.

Итак, через 14 лет и девять дней своего существования старейший и сильнейший украинский бренд пал под ударом яйца.

источник: http://gazeta.zn.ua/ECONOMICS/ubitsya_yaytsom__ukraina_proschaetsya_s_silneyshim_otechestvennym_brendom.html

==========================================================================================================================

Вот мне и непонятно, причем тут МТС с 2003 года до UMC ??? Может кто растолкует? Откуда 10 лет приписалось?

Вай Маладець або як стати свинею.


Кожна телевізійна реклама має кінцеву мету - вдертися до мізків розслабленого перед TV-ящиком піпла та змусити його купувати всякій непотріб. Якщо при покупці товару піпл буде наспівувати та промовляти дебільний слоган з роліку - то мета досягнута на всі 100%. 

Більше всього обурює абсолютна некомпетентність рекламістів, що хоч і знаються на ремеслі подання дебільних слоганів та іншої сукупної маячні (танці, співи, ідіотські вирази обличчя), та абсолютно некомпетентні в якостях самого товару і особливостях його застосування.
Особисто мене дістала тупа реклама препарату "Мезім". Складається враження, що рекламуються не ліки, а якісь цукерки, хоча й останні їсти без міри шкідливо.

Давайте згадаємо: спочатку з'явився перший ролік, в якому начебто пропагується добробут української родини. Отже, до родини дівчини, приїжджає хлопець-ботанік з міста і розуміє, що живим йому звідси не вийти...можна лише виповзти, нажершись від пуза. Батько дівчини, постійно регоче, начебто сам сидить на якихось пігулках і час від часу промовляє: "Ай, молодець!".Бідному ботаніку нічого не залишається як витягти з кишені пачку чудодійного "Мезіму" і жерти аби його вважали чоловіком.

Мораль: українці люблять поїсти (а хто не любить?); столи ламаються від їжі (це в якому столітті?); українці всі гладкі (помилилися континентом) і жери скільки влізе, бо є "Мезім". Тут занавіс.

Зараз крутять ролік №2, від якого взагалі хочеться блювати, а не їсти. Такий собі рекламний серіал про українських ненажер.
Славна родина українців (з поповненням ботаніка та його дітей) приїжджає до Східної країни...і для чого? Щоб пожерти! Про це задоволено повідомляє трохи прийшовший до тями від пігулок батько і плескає себе по пузі. Ботанік, навчений гіркім досвідом, демонструє пачку того ж чудодійного на всі випадки препарату і всі сідають до шведського столу.
Аж тут дикі європейці! Жалюгідні та стрункі як наш ботанік! Якій сором! Гладкі як свині та щирі від халявного столу українці тут же, не відходячи від столу, зголошуються навчити Європу "бенкетувати"!!! Аншлаг! Недосвідчені та не знайомі з прогресивними поглядами та препаратами (начебто з тієї самої Європи) європейці жеруть від пуза і батько європейської родини (мабуть теж пігулки заціпили) задоволено констатує: "Ай, молодець". Все, капець Європі - навчили.
Думаю, що не треба мати медицинську освіту чи спеціалізацію гастроентеролога, щоб зрозуміти всю абсурдність даної реклами. Чому вона вчить? Жери, пий, а потім прийми чарівне "колесо" і жери знову? А цей образ української родини? До речі якого хера (вибачте зірвалося) у роліку грає російська балалаєчна "калінка"? Чому не ірландська джига? Мабуть теж весело під неї буде жерти. Оце так реклама, просто ай маладці.

Ось тут справжня реклама:



p.s. Хто знає, чому ботанік досі стрункий? Може йому "Мезім" не вставляє?

p.p.s. якщо хтось про це вже писав не ображайтеся...тепер моя черга smile.

Пробіотік © 2013.

Призиваем MANNTRу!!!

Брати-слов’яни рулять! Це я кажу про хорватів, а не про якихось сумнівних в походженні сусідів, що люблять часто «брататися» з нашим народом. Та не про це мова.
Зробив для себе відкриття в попередньому місяці – сайд-проект гурту Omega Lithium під назвою Manntra. Випадково зкачав і був щиро вражений. Таки добротний індастріал-метал з невеликим внеском фолку лабають чуваки. Причому весь альбом слухається на одному рівні, а не те що буває: це класно, а це ацтой повний. Просто молодці! 
Для тих, хто вже знайомий зі звучанням Omega Lithium, що являє собою індастріал-метал плюс трошки готики та жіночого вокалу, повинен сподобатися і цей варіант з вокалом чоловічим. Навіть можна зрозуміти деякі речення або окремі слова пісень, благо знання української дає таку змогу. Та і заголовок такий в мене, з пісні.
Отже: рік створення 2011. Країна: Хорватія, Умаг (рідне місто).
Поточний склад: Andrea Kert – Bubnjevi (ударні)
Zoltan Lecei - Bass
Marko Matijevic Sekul - Vokal, Gitara i Synth
Marko "Pure" Purisic - Live gitara – це взяв з Мордакниги, бо на інших ресурсах я бачу якісь інші підписи учасників (?) мені аж дивно.
Випустили альбом Horizont у 2012 році. Записали кілька кліпів, в тому числі на сингл Kissa. На разі з успіхом гастролюють по Хорватії та виступають у різних клубах рідної країни.

Відео синглу:

Ось ще кілька відео:

Тут лише музика і текст пісні:

Джерела:
Офіційний сайт гурту: http://www.manntra.hr/
Пейсбук: http://www.facebook.com/pages/Manntra/289410634405796
А також різні російські музичні сайти які один одному протиречили в даті створення та складу гурту.

=========================================================================================

Пробіотик 2013 © .

DIE KRUPPS – 33 роки на індустріальній сцені.

                                       

Сьогоднішній матеріал я хочу присвятити одній з чудових команд Німеччини. Взагалі, якщо йдеться про музику та німців, я можу сказати лише «даст іш гуд» та «йа, йа», що в перекладі означає – німці грають чудову музику. Існують різні школи року: британська, американська, німецька і навіть, так званий «русский рок», якщо ви розумієте, що я маю на увазі. Це характер звучання, за яким ту чи іншу команду можна впізнати за місцем дислокації. Я ще іноді виділяю французький звук та кілька інших (навіть українську школу чи характер) але перші три – найконцептуальніші як на мене.

Коротше, якщо казати про індустріальну музику та культуру, то на сьогоднішньому етапі ми чуємо вже не ту індустріальну музику, що існувала раніше, а скоріш за все постіндустріальну, яка розмножилася на купу різноманітних піджанрів чи видів. Принаймні такі думки висловив у 1981 році припинивший існування гурт Throbbing Gristle, один із засновників індастріалу як жанру. На час такого переосмислення цього індастріал-руху та становлення з нього чогось нового і з’явилося багато нових молодих команд.
Засновник гурту Die Krupps Юрген Енглер (Jurgen Engler) раніше грав панк в своїй команді Male, а в 1980 зібрав новий колектив для сміливих музичних експериментів. Назва Die Krupps походить від відомої німецької промислової династії Круппів, що під час II –Світової війни була постачальником сталі для 3-го Рейху. Таким чином Юрген підкреслив своє антимілітаристичне та антифашистське ставлення до речей які відбувалися у Германії. Тим паче, сам жанр індастріал «тобто промисловий», вже пов’язує творчість музикантів з глобальними речами людства, як то індустріалізація, мілітаризм, глобалізація та шкідливі наслідки недбальства суспільства в цілому: забруднення навколишнього середовища, катастрофи та апокаліпсиси.

 www.metropolis-records.com

Я не буду тут описувати детальну музичну діяльність команди, це можна прочитати за бажанням всім самими. Я перелічу основні здобутки:
1) 1981 рік – перший альбом став пластинкою тижня в британському NME;
2) 1989 рік – сингл "Machineries of Joy" здобуває 25 місце в танцювальному рейтингу США 100 Billboard (це перший і останній випадок коли німці потрапили до цього чарту);
3) 1992 рік – альбом Volle Kraft Voraus стає класикою для всіх, хто грає в стилі EBM;
4) 1993 рік – випуск самого успішного альбому "IIТhe Final Option", який об’єднує навколо себе прихильників різних стилів: індастріалу, металу, техно, ей-бі-ему і навіть хіп-хопу. Кліп на пісню To The Hit стає самим популярним на MTV і приносить гурту світову славу;
5) ім’я Юргена з’являється на обгортці альбому Rammstein "Sensuht" (за деякими чутками він впізнав свій семпл в одній з пісень…так, що вписали);
6) 2011 рік – 2 місце в рейтингу кращого синглу Deutsche Alternative Charts.
Це якщо стисло. А взагалі, життя помотало Юргена всюди: працював в Англії, згодом, одружився і переїхав до Техасу США. Постійно експериментував із звуком, міксуючи купу стилів і відходячи від чисто електронної музики до більш металічної або поєднуючи їх разом. Власне, Die Krupps зробив вагомий внесок на розвиток індастріалу. Зацікавленим рекомендую прослухати електроні кавер-версії на гурт Metalica – "A Tribute To Metalica" 1992 року.
Особисто я познайомився з їх музикою у 1995, альбомом "Odissey Of The Mind". Тоді мене і «накрило», раптово, хоч і цілком логічно. До цього часу я лише фантазував на тему поєднання металлу та електроніки. На жаль і в той же час на щастя це зробили за мене. Було мені тоді років 18, так що, ото так.
Між іншим жанр, в якому грає Die Krupps, визначається як agro-industrial/ebm , бо відносити його до чистого industrial metal є не зовсім правильним. Агро – значить агресивний, що містить рифовану гітару. Понавигадували чорти що з цими стилями, піди розберись.

Отже досить балачок, краще подивиться кілька кліпів:

///це тей, що приніс ім світове визнання///


/// саме такий стиль звучання я колись мріяв створити///


///одна з найулюбленіших для мене пісень///

////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

ну і під завісу нове творіння 2013 року:

==========================================================================================

Джерела:

Вікіпедія: http://ru.wikipedia.org/wiki/Die_Krupps
Офіційний сайт: http://www.die-krupps.de/
Російська фан-база: http://www.die-krupps.ru/
І ще, на офіційному сайті пролунала інфа про те що люди накупили дисків останнього альбому, а один з треків пошкоджений (раптово обривається). Фірма запису вибачається і згодна їх замінити. Проте, як зазначено автором, краще такі речі зберегти, бо через кілька років вони стають колекційними)))

==========================================================================================

Пробіотик 2013 ©

Віртуальний катарсис.

Довгенько я не заходив на сайт. Спочатку занедужав, а потім...мені просто сподобалось. Не читати, не писати, не відповідати і взагалі пожити спокійно без новин, довбаних політиків і тих, хто лише ними прикидається. Причому таке "натхнення" ігнорувати мережу зріло в мене давно. Колись (в стародавні часи мого освоювання Інтернету) я мав кілька блогів, не менш трьох профілів в різних соціальних мережах та безліч підписок на цікаві електронні видання. Ще були сайти музики, фільмів, тематичні сайти і купа вже забутого, де я був зареєстрований і теж проявляв активність. Про форуми я вже не кажу, бо відписатись десь - стало звичкою. 

Так ось що панове - задовбало врешті решт. Вся ця віртуальна маячня. 

 (зтиряно)

Відпочиваючи тілом і душею я збагнув, що життя моє отруєне купою інформації, якою я запихувався всі ці роки через мережу. Та й навіщо стільки часу гаяти на абсолютно безкорисні речі? Гроші на цьому я не заробляю, а ось нерви тріпати виходить частіше. І справа не лише в одній політиці чи там у не співпаданні смаків в тих чи інших розмовах. Трапляються і просто чудернацькі люди, що живуть у якихось рожевих мріях віртуальної любові та власного безглуздя. Згадалося: благими діяннями вислана дорога до пекла. Тьху, аж  згадувати гидко.

Тому треба зробити перезавантаження і викинути рішуче те, без чого я можу обійтися. Процес цей вибуховим я не назву, бо видалення блогів розпочав ще до цього, проте, часто, ледь стримуєшся, щоб не видалити все на чисто і остаточно. Щоб ані сліду. Бува находить. Така ось в мене дурна звичка - брати все одразу і так само від цього відмовлятися. Та думаю не варто так діяти. Дещо я залишу...можливо.

А ось у вас не виникала думка, що ви заходити на сайт/блог, наприклад сюди, як на роботу? Треба ось почитати, обов'язково відписатись Васі, Юлі, Толіку, щоб не образився і так щодня?

Насправді такі думки не в мене одного (перевірено), але затяті блогери зі мною мабуть не погодяться. І не треба. Як колись говорив - не маю нічого проти блогерства, навіть "за" усіма кінцівками. Просто по людські набридає. Та й повумничати треба uhmylka.

І, між іншим, будемо якось віртуально жити далі. Дякую за увагу.

Пробіотик 2013  ©.

p.s 950 листів за час відсутності це прикол.

p.p.s Дякую всім за поздоровлення на свій день народження і вітаю всіх, чиї іменини пропустив tost .

Psideralica

 Photos by Alex Brosa. Live in Barcelona Espacio MoviStar 2008

 Вітаю всіх. Спочатку трошки загальної інформації про мій проект « In the wave of Industrial », тобто « На хвилі Індастріалу». По перше, давно бажав публікувати щось музичне, і, спостерігаючи за більш-менш вдалими проектами своїх колег і друзів по блогосфері, таки вирішив зробити власну спробу.По друге, вагався між загально роковим контентом та конкретно жанровим. Все ж зупинився на конкретно жанровому наповненні цієї сторінки. Пропоную до уваги один з жанрів сучасної рок-музики «Industrial», благо що він містить безліч внутрішньовидової різноманітності, починаючи від класичного industrial-metal і закінчуючи легким і денсовим IBM стилем. Отже, це дасть змогу оцінити всю палітру сучасного Industrial. Розумію, що не всім до вподоби подібна музика, тому запрошую всіх бажаючих просто почитати, послухати, відпочити від політики, свар та сірого будення. З повагою до всіх Пробіотик.

 

Дебютну хвилю цієї публікації відкриває іспанська індастріал-група Psideralica.Чому вона? А чому б і ні, бо власне музика цієї команди і головне голос вокалісти Lady Marian здалися мені такими, що не викличуть блювотні рефлекси у запопсованої аудиторії.

Історія:Так ось, іспанський гурт Psideralica (з Майорки) являє собою індастріал-рок групу з деяким впливом готики та попси. Заснований у 2002 року гітаристом  Toni Kernel, гурт стає фіналістом у декількох національних конкурсах, а в 2005 році на конкурсі Belladurmiente (Hurcal deAlmera, Spain), з присудженням та записом демо-"This is my life". В цьому ж році гурт випустив і свій перший повнометражний альбом ENGEL DER NACHT.

Два роки потому, після деяких змін в колективі, з'являється вокалістка Леді Маріан, дружина Тоні, що й принесла певну чуттєвість та нові нюанси звучанню  Psideralica.

На 2010 рік поточний склад: Lady Marian (voice), Toni Kernel (guitar), LS (synthesizer)and Haritz (drums).  В 2010 році виходить другий альбом «Neophobia?»,який мені особисто сподобався.

На творчість гурту вплинули такі команди як: Nine Inch Nails,  Rammstein, Madonna і Rihanna.

Пропоную переглянути декілька кліпів від цієї іспанської команди: 

1) з нового альбому:

2) Кавер на відому композицію Alice Cooper


3) Це з попереднього альбому:

Джерела:

Офіційний сайт: http://psideralica.com/  Myspace: http://www.myspace.com/psideralica

Facebook: http://www.facebook.com/pages/Psideralica/162320957113430

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

P.S. Взагалі, хотів назвати цю сторінку "Industrial mother fucker", але потім передумав і зупинився на більш банальному. Це все Nairia на мене впливає, своїми добрими словами angel.