хочу сюди!
 

Vitalina

34 роки, овен, познайомиться з хлопцем у віці 28-35 років

Наснився мент. А якщо сотня? Що робити?

Учора ввечері переглядав підбірку новин і наткнувся на замітку про смерть міліціянта та його вбивці на Черкащині. Дуже символічне прізвище вбивці мента - Врадій. Врадій та Врадіївка, який випадковий збіг. Та річ не про це. І навіть не про нову хвилю українського руху проти ОЗГ "МВС". 
Замітка була опублікована на сайті Lb.ua де нижче я почитав коментарі. Вразила одна дівчина. Судячи з усього працівниця МВС, бо профіль з Мордакниги, де вона у формі. Так ось. Дівчина закликала народ схаменутися, писала, як на мене, досить розумні речі про людяність та інше. Розповідала про важки будні звичайного правоохоронця і невинність молодого хлопця-мента якого вбили. Всі її намагання були розбити вщент повальним мінусуванням та лайнокиданням усіх інших дописувачів. Ніхто не висловив ані краплі жалоби, а лише кляв кляту міліцію (вибачте за каламбур). З цього можна зробити невтішні висновки, що МВС у нинішньому своєму стані на грані колапсу. Тут або почнуться репресії проти народу або опускання авторитету МВС на позиції нижче нуля, де вони власне і є зараз.
От... А вночі мені наснився чудернацькій сон. Коротше, я ніби дивлюся пряму трансляцію де йдуть колони ментів. Ось менти з Київщини, ось з Львівщини і так далі. Величезна така колона. Поруч дівчата несуть їх прапори, причому одягнуті вони були в якусь іншу уніформу та й прапори не зовсім зрозумілі. Менти тягнуть якусь убогу пісню, родом із совка. Не пам'ятаю слів, та щось таке типу "смело товарищи в ногу." Потім ракурс змінюється і я бачу якогось товстого головного мусора  мента, що віддає команди підлеглим: "- Не розтягуватись. Всім тримати стрій. Не забувайте, на нас дивиться Америка!". Отака херня!!! Не скажу, що я прокинувся у холодному поту, проте до чого таке "видіння" не зрозумів.
Тут пригадався й давній сон одного мого знайомого. Наснилося йому наше місто, а в місті всі люди діляться на ментів та звичайних людей. Оце жах! Йде натовп в якому через одного мент!

Люди добрі, до чого сняться менти? А якщо їх купа?

Пробіотик © 2013.

   

Якщо наснився мент:


60%, 3 голоси

0%, 0 голосів

40%, 2 голоси

0%, 0 голосів
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.
8

Коментарі

117.07.13, 00:34

Можна в анкету добавити - "Убіл мєнта - нє жді добра"
А якщо серйозно, хоч риба гниє з голови, але луску з неї здирають - від хвоста. В даному випадку мінти - прислужники режиму, останнє звєно ( ну є ще бриті...), тому й почали владу "гладити" проти шерсті

    217.07.13, 01:30Відповідь на 1 від vov4ik126

    Можна в анкету добавити - "Убіл мєнта - нє жді добра"
    А якщо серйозно, хоч риба гниє з голови, але луску з неї здирають - від хвоста. В даному випадку мінти - прислужники режиму, останнє звєно ( ну є ще бриті...), тому й почали владу "гладити" проти шерсті
    вони давно прислужники того, хто платить.

      317.07.13, 01:53

      новости меньше читать надо!
      создать наконец группу по отсрелу подонков, ток реальных подонков.
      а у мусоров правда тяжелая работа..
      я лично знаком с нормальными ментами.
      есть анек в тему:
      подходит майор к раскачивающейся "семерке" бордового цвета на территории части.
      опускается окно, а там полковнику шлюха минет делает.
      - будешь, товарищ майор, - спрашивает полковник
      - нет, извините, я после нее брезгую, - отвечает майор

      субординация)
      рыба гниет с головы

        417.07.13, 03:33Відповідь на 3 від psilocybe

        можна кашешно отгородиться от мира, но проблем єто не решит группьі создавались. отлавливали наркодельцов. и што? оказалось там и ментьі соучастники. канечно же хлопцев судили. и єто не единичньій случай. у нас в городе такая же ситуация, как мне поведали доверенньіе лица. из-за десяти нормальньіх ментов репутация сотни не исправится, увьі.

          517.07.13, 08:44

            Гість: Пауль

            617.07.13, 13:44

            не знаю.
            мне вот сегодня сон приснился про одного политика из Свободы, не буду говорить не хочу шобы он сбылся

              717.07.13, 14:59Відповідь на 5 від Hudson Hawk

                817.07.13, 15:02Відповідь на 6 від Гість: Пауль

                не знаю.
                мне вот сегодня сон приснился про одного политика из Свободы, не буду говорить не хочу шобы он сбылся
                пророческие сньі - удел единиц или имеют очень редкий процент среди нормальньіх. обьічно сон несет скрьітое значение, далекое от обьічной интерпретации как аналогия типа собака-друг, жаба-болото...у каждого свое значение, хоть что-то общее всегда можно найти

                  917.07.13, 20:42

                  В міліцію йдуть за хабарами

                    Гість: Пауль

                    1018.07.13, 11:49Відповідь на 8 від Пробіотик

                    тогда я спокоен