хочу сюди!
 

Инна

43 роки, овен, познайомиться з хлопцем у віці 37-54 років

CygnosiC-музика як математичні рівняння.

Продовжую знайомити вас з різноманітною постіндустріальною музикою.  На разі проект CygnosiС, автором якого є одна людина.

     (фото з офіційного сайту).

Отже: CygnosiC - це electro-проект Georg Psaroudakis родом з Афін, сформований наприкінці 2006. У 2007 році аудиторії був представлений міні-альбом "In The Lag Of Time", що послужив початкового знайомству зі сценою.

У 2008 CygnosiC підписав контракт з BLC Productions, американським інді-лейблом, що спеціалізується на індустріальній музиці, і в 2009 році вийшов дебютний альбом, названий "A Deity In Pain". Ця робота є танцювальним опусом з кількома синглами. CygnosiC показує незвичайний професіоналізм у звуці і написанні пісень.

В альбомі 11 треків, 9 з яких мають великий потенціал. Робота отримала чудові відгуки від преси і шанувальників жанру. Протягом наступних років CygnosiC допомагав у створенні різних компіляцій і альбомів з різними реміксами, давав інтерв'ю кільком журналам і веб-сайтам, а також практикував онлайн-спілкування з аудиторією, що сприяло формуванню значного числа прихильників.
Крім того, проект засвітився в декількох збірниках та альбомах зі своїми реміксами. У 2010 році був закінчений другий полноформатик, а також підписали контракт з японським лейблом Deathwatch Asia. Слідом за цими подіями в 2011 році пішов вихід міні-альбому "One Step Forward", а кількома місяцями пізніше вийшов і сам полноформатнік "Fallen". Багато хто визнав цей реліз альбомом року. 

Скажу чесно - мені дуже подобається, що виробляє грек з музикою. Безперечно людина талановита і пише не просто музику, а інтелектуальну музику.Тут треба обмовитися, що існує такий стиль як IDM, або Intelligent Dance Music, куди входить вся електроніка, що не вписується в загальні рамки. Проте CygnosiC вписується як в electro так і в Dark-electro, куди я його особисто і відносив. Дисторшований вокал характерний більше для темного електро, але сама музика все ж просто electro. Та не буду пудрити вам мізки. 

Ось частина інтерв'ю Georga на Subexistance:
...- Існує унікальний, майже інтелектуальний момент у ваших композиціях, те, що стоїть осторонь від звичайних електро підходів. Це свідомий крок? Як ви думаєте, що важливо для формування глибокого особистого звучання?
G: Одна з моїх головних цілей, з того часу коли CygnosiC був створений ще в 2006 році,це мати розпізнавальне і унікальне звучання. Це дає вам можливість додати щось нове на сцені і само собою зрозуміло, є і виключно корисним. З моєї точки зору, CygnosiC опирається на стару школу (old-school indusrial -Пробіотик), менталітет цього жанру, який поєднується з найсучаснішим звуком та інструментами. Це злиття ще більш нестандартно супроводжується брутальним вокалом. Це в кінцевому рахунку ті ключові компоненти, які сформульовані CygnosiC у звучанні.

- Що вас надихає / мотивує при написанні текстів?
G: CygnosiC угоджує тексти з життям і цінностями, які ми вважаємо найдорожчими або, можливо, навпаки зневажаємо. Наприклад, суперечливий характер наших повсякденних потреб і особистих проблем, які, можливо, поглинути нас настільки, що ми не в змозі зрозуміти, осмислити і навіть вжити відповідних дій; питання, які мають більш високий й колективний характер. У двох словах, тексти підживлюються тим, що йде з внутрішніх процесів, а також щоденних транзакцій людської психіки із зовнішніми стимулами, яким ми щодня піддаємося.

- Що означає CygnosiC? Це має спеціальне значення для вас особисто?
G: CygnosiC по суті перифраз версії Psygnosis, яке у вільному перекладі в грецького означає "знання душі". Я вибрав його, тому що він вбирає всі ті питання, від яких я черпаю натхнення. Маючи свідоме знання вашої душі або навіть краще, ваших внутрішніх психічних структур і функцій -надає вам більш повного уявлення і глибокого розуміння себе і свого найближчого оточення. Таким чином, він звільняє вас від будь-яких невдач чи тягарів. Досягнення такого стану, зміцнює та авансує вас, нарешті, дозволяє виконати ваш повний потенціал і кінцеві цілі. Зрозуміло, що значення "CygnosiC" має велике особисте значення для мене, так це і те, що кожен, і кожен повинен прагнути.

- Які митці / групи впливають на вас? Які записи ви вважаю принциповими у процесі формування вашого особистого звуку?
G: Для музиканта, звуки й музика, як математичні рівняння. Ви інтуїтивно розбиваєте кожну мелодію до їх вихідних компонентів, сприймаєте ці матеріали, що розкладаються як окремі об'єкти, а також розумієте та оцінюєте їх синергію, що вони виробляють в цілому. Природно, музичний вплив в цьому сенсі безмежний, і тому імена конкретні жанри музики є спрощенням. Це загальне правило, хоча, я захоплююся і мене надихають такі музиканти, що не бояться перевершити музичні межі експерименту, а отже, проводити унікальні звуки і в той же час залишатися зосередженими на своїй музиці, проте не варто дуже захоплюватися, в сенсі, залишатися скромним і скромними...
                                                                                                                                                                                                   (адаптоване мною -Пробіотик).

  Як бачите, грек штовхає якісь завумні формули. Тобто не просто "как нибудь шоб".

  (фото з офіційного сайту).

                                         Дискографія проекту:
1- A DEITY IN PAIN • Released at Jan.27.2009, Jewel Case CD LP)
2- ONE STEP FORWARD • Released at Jun.28.2011, Digital EP
3 -FALLEN • Released at Sep.09.2011, 6-Panel Digipak CD LP.
4- RISEN • Released at Nov.09.2012, Digital Remix LP
5- A DEITY IN PAIN REBORN • Released at Nov.29.2012, 4-Panel Digipak CD LP 
6- FALLEN 2CD LIMITED EDITION INCLUDES "RISEN" AS 2nd CD • Released at Dec.14.2012, 6-Panel Digifile 2CD LP 
7- FIRE AND FORGET - WW EDITION • Released at Mar.22.2013, 6-Panel Digifile CD LP 
8- FIRE AND FORGET - EUROPEAN EDITION • Released at Mar.22.2013, 6-Panel Digifile CD LP
                                                                                     

                                                                                     Також пропоную відео:

                                                                               Живий виступ у Москві:

У деяких вишуканих слухачів покрутить вуха від вокалу ... 

Джерела:

Офіційний сайт:  http://www.cygnosic.gr/

Фейсбук:  https://www.facebook.com/cygnosic

http://www.subexistance.com/interviews/cygnosic-0

http://dark-world.ru/bands/CygnosiC.php

Пробіотик © 2013.

3

Коментарі

15.06.13, 01:01

Саня, де відео???

    25.06.13, 01:16

    відео на місці, всі два штуки.

      36.06.13, 08:07

        46.06.13, 08:18Відповідь на 3 від Hudson Hawk

        хоч хтось завітав темна музика з нами

          56.06.13, 08:22Відповідь на 4 від Пробіотик

          чому темна? музика, як музика

            66.06.13, 08:46Відповідь на 5 від Hudson Hawk

            чому темна? музика, як музикану хай буде так

              76.06.13, 08:48Відповідь на 6 від Пробіотик

              як син почав слухати і я долучився

                86.06.13, 19:25Відповідь на 7 від Hudson Hawk

                як син почав слухати і я долучивсябуває.

                  96.06.13, 20:26Відповідь на 8 від Пробіотик

                  колись слідкував, записував найновіше, а зараз дякуючи Вам, мої друзі

                    106.06.13, 21:09Відповідь на 9 від Hudson Hawk

                    колись слідкував, записував найновіше, а зараз дякуючи Вам, мої друзіну, насправді я не думаю, що таку музику всі слухають. звісно я знаю, що можна запостити і мати успіх. я викладаю лише те, що хочу. шансон, попсу та інше - в іншому місці. при цьому я можу послухати як те так і друге...але не довго дякую

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      попередня
                      наступна