Наша відповідь Центру Симона Візенталя!

Народні депутати від ВО «Свобода» Олег Тягнибок та Ігор Мірошниченко потрапили в десятку антисемітів світу. Рейтинг осіб, які мають антисемітську  позицію, склав Центр Симона Візенталя. Українські депутати посіли в рейтингу 5 місце.
Попереду українців у рейтингу - лідери єгипетської ісламської партії «Брати мусульмани», на другому місці - Президент Ірану Махмуд Ахмадінеджад з прихильниками. Третє посів бразильський карикатурист, автор карикатур на Беньяміна Нетаньяху під час операції в секторі Газа. Четверте місце в списку антисемітів посіли європейські футбольні фанати.

Також в десятку антисемітів світу потрапили грецькі націоналісти з партії «Золотий світанок», представники правих партій в Угорщині, а також впливові німці, Норвежці та американці.

У список антисемітів потрапили ті, хто ЖИДІВ називає ЖИДАМИ.lolАле сама назва нації жидів на всіх мовах звучить майже ОДНАКОВО, звідки випливає, що це слово ДУ-У-У-У-Уже давнЄ!

Назва жидів німецькою – "jude", польською – "zyd", чеською – "zyd", болгорською – "жид", італійською "giudeo", латинською "judaeus". Тобто, латиною, це просто назва ЮДЕЇ . Вікіпедія http://uk.wikipedia.org/wiki/Жид (все про походження слова ЖИД).  Термін "юдеї" почав використовуватися в Європі в часи Середньовіччя, заснований на латинському варіанті імені Юдеї, народ Юди. Тобто "жид" це трохи змінена самоназва семітського народу і нічого образливого в ній немає, хіба що з цим словом трохи перегукується російський прикметник "жадний" і відповідно "жидами" називають скупих людей. Це дійсно може стосуватися цього "богообраного" народу, бо в своїй більшості на нашій землі вони займалися торгівлею, банківською справою і такиим іншим. А простий народ як скаже так і зав’яже. 

Крім вищезазначеного хочу зауважити, що жиди всіх, хто їх називає ЖИДАМИ відносять то до одних, то до інших "ЧОРНИХ СПИСКІВ".

Пропоную НАШУ УКРАЇНСЬКУ ДЕСЯТКУ антисемітів!

1) Іван Котляревський.

ЕНЕЇДА

Повзуть швейцарці черв'яками,Голландці квакають в багні,Чухонці лазять мурав'ями,Пізнаєш жида там в свині. Індиком ходить там гішпанець, Кротом же лазить португалець, Звіркує шведин вовком там, Датчанин добре жеребцює, ...

Тут всякії були пронози,Перекупки і шмаровози,Жиди, міняйли, шинкарі.І ті, що фиги-миги возять,Що в боклагах гарячий носять,Там всі пеклися крамарі.

2) Тарас Шевченко.

ГАЙДАМАКИ

…Розбрелись конфедерати 
По Польщі, Волині,
По Литві, по Молдаванах
І по Україні;
Розбрелися та й забули
Волю рятувати,
Полигалися з жидами,
Та й ну руйнувати.
Руйнували, мордували,
Церквами топили...
А тим часом гайдамаки
Ножі освятили.

РОЗРИТА МОГИЛА
…Степи мої запродані
Жидові, німоті,
Сини мої на чужині,
На чужій роботі…

«ЧИГРИНЕ, ЧИГРИНЕ…»
…Чигрине, Чигрине,
Мій друже єдиний,
Проспав єси степи, ліси
І всю Україну.
Спи ж, повитий жидовою,
Поки сонце встане,
Поки тії недолітки
Підростуть, гетьмани…

3) Іван  Франко.

НЕ ПОРА
Не пора, не пора, не пора
Москалеві, ляхові служить!
Довершилась України кривда стара, –
Нам пора для України жить!
Не пора, не пора, не пора
За невігласів лить свою кров,
І любити жида, що наш люд обдира,
Для України наша любов!

"Без сумніву, еміграція часткова, повільна та з розмислом зорганізована самими жидами мусить бути пожадана для нашої суспільності як вентіль обезпеки, що зменшив би в краю напір жидівського елементу, а для жидів як творіння кадрів будучої національної самостійності. Як така вона напевно може числити на симпатію та поміч нашої суспільності..."

"Коли я ознайомився з партіями марксистів, соціалістів, лібералів та демократів, то за спиною кожної з них я побачив хитрий писок жида."

4) Леся Українка

Ізраеліти в Єгипті. Моісей

"По жидівських легендах видно, що жиди бували в Єгипті не раз, ходили туди за хлібом, коли в Палестині був голод"

"Жиди вийшли з Єгипту з Моісеєм на чолі і перед виходом обікрали єгиптян."

5) Панас Мирний

Хіба ревуть воли, як ясла повні

Чіпка зиркнув на товариство очима, поблід на виду. 
— Ви на мене, братця, як я бачу, гніваєтесь, — сам себе здержуючи, обізвався він до товаришів. — Так треба було. От вам і все! Жидюзі я не продав ні за які гроші, а товаришеві — так віддав. 
— А ми ж у тебе що, — каже Лушня, попустивши поводи серцеві. — Хіба вже ми й не товариші?. Чому ж ти нам не віддав? Ми б самі його продали. 
Жидові
— Та там би побачили — кому.

6) Іван  Нечуй-Левицький

Микола Джеря

"До кінця свого життя Джеря йшов проти панів та жидів: так вони багато нашкодили йому і скривдили його, занапастивши вік."

6) Марко Вовчок 

Інститутка

"Хутко перебігли до міста; наче межи комашню впали. Ідуть і їдуть, продають, купують. Люди, пани, москалі, перекупки. А жиди довгополі, куди не глянеш, усюди вони, наче тії хрущі, шершавіють."

Три долi

"... Звiсно, як тi жиди живуть довговiчнi: посивi?, побiлi?, пожовкне та й тодi ще живе, - аж лихо!" 

7) Михайло Коцюбинский

Ціпов'яз

"Мордко, склавши руки на череві, пустив млинка великими пальцями і підвів вирлоокі баньки на стелю. Він щось думав. 
— Так, пане хазяїн, — озвався, врешті жид, — як я пишу в суд, то беру карбованця, як пишу до мирового, то дев’ять злотих, а як до царя, то хіба багато буде — синю? 
— Гм… а менше не буде? 
— Ні! 
— Ей, бійся бога, спусти хоч трохи… 
— Не можу!"

"Чи я тобі жид, чи я тобі банок який, що йдеш до мене по гроші? - кричав роздратований Роман, а усякі думки так і літали по його голові, попереджаючи ..."

8) Олександр Олесь

І ти продався їм, Тичино…

І ти продався їм, Тичино,
І ти пішов до москаля?
О, бідна мати, Україно,
В журбі головонька твоя.
В кривавім морі по коліна
Стоїть без сорому в очах
Поет, колишній наш Тичина,
І прославляє смерть і жах.
Прилюдно б'є катам поклони,
Катів виспівує в піснях.
А з-під землі ідуть прокльони
Борців, розп'ятих на хрестах.
Іудо, ти шляхетний жидеhuh
Пішов, повісивсь в самоті.
Павло Тичина… цей не піде —
 Він сам розіпне на хресті.

9) Іван Карпенко-Карий 

Сава Чалий

Грива. А що ти тут побачив?
Медвідь. Тілько лапцардак зостався.
Грива. Жидівський?!
Медвідь. Еге... У цій корчмі жид-орандар сидів немилосердний. Тілько хто писне, бувало, проти нього, зараз у двір; а у дворі за жидом тягнуть, як за братом, бо він всі переправи, всі попаси держав і мито брав... Обдирав людей на панську і свою користь.

10) Григорій  Квітка-Основ'яненко

От тобі й скарб

"– Добре, пане Юдуне! – сказав Хома; а далі йшли, йшли, отХома і питається:

– Чи ви, бува, не з жидів, пане Юдуне?

– А по чім ти відгадуєш?

– Та так щось, що ви на речах збиваєтесь на жидівство. (Бо йправда, що сей Юдун дзидзикав, мов справжній жид.)"

"Отут-то і причина! Що було Маслякові не догадатись,що який се жид, що їсть ковбасу і поросятину? Коли ж сеє усе їсть, так він вжене жид, а певно чорт; та чорт і через роги, і через хвіст, і через руки, ічерез ноги, і через імення, і через ковбасу, і через порося, і через усе, черезусе, чорт та й чорт."

Друзі!  Доповніть цей список у коментарях цитатами Видатних Українців, якщо маєте бажання! 

Заздалегідь вдячна Вам! 

Бандера прийде порядок наведе!

Я вітаю всіх Друзів з Великим нашим Українським святом, Днем народження Степана Бандери. Нація відроджується, незалежно від того, що певні антиукраїнські сили намагаються всіма можливими «правдами» і «неправдами» зашкодити цьому природному процесу…Фотозвіти про святкування Дня народження Бандери захопили всі перші шпальта проУкраїнських і антиУкраїнських видань.

Я у минулому році розмістила кілька фотографій. Потім вони «гуляли» інтернетом. Цього разу на всіх ресурсах кількість фотоматеріалу така, що я переглядати не встигаю! За підрахунками мЄнтів, які не є прихильниками Свободи, у Києві до маршу присвяченому Дню народження Бандери долучилося близько 3000 громадян. Скільки ж було насправді….?Достатньо, щоб викликати чергову істерію у комуняк і гЕбістів!



А ще, почало спливати те все ГІВНО, яке вдало ховалося за патріотичними гаслами та «сльозогінними» розповідями про майбутнє України і нашої нації!

Один такий приклад у «МАРМИЗОКНИЗІ». Даю посилання http://www.facebook.com/iwa.ivannova на таку собі Nelya Botova, яка написала(цитую) - С меня достаточно! На митинге в память Бандеры мне запретили показать портрет Юлии Тимошенко - нашей Жанны! Зарекаюсь, шо на митинг пойду только тот,который будет за освобождение политзаключённых! И... Я сожалею, шо отдала голос за "Свободу", представители которой целуют в щёчку Колесниченко после эфира у Киселёва! Хотела написать"Позор" и "Ганьба", но... слов нет...

Прикольнуло словосполучення “-....мне запретили показать портрет Юлии Тимошенко - нашей Жанны! “ А чого його показувать, той портрет??? Його що, ніхто ніколи не бачив? Чи це, щоб януковичів полякать?uhmylka І яке відношення має Жанна до Степана Бандери?

Далі ще прикольніше. Це перепостила більшість бютолобих, і відкоментувала у подіному дусі: Валерій Плюта http://www.facebook.com/valerij.pluta - Свобода в тому складі як є "вороги української нації", суки продажні!

І це після братівТабалових, у бютолобих ротяка відкривається називати "Свободівців" зрадниками???

А далі ... все це пішло «гуляти» по інших інтернеттовариствах. На http://blog.i.ua/user/2438505/1143528/#p1 у публікації evgstereo якийсь Жовтневий р-н залишив   ком. № 11 ... і ПІШЛО ПОЇХАЛО!!! Я так розумію, ПОПУЛЯРНІСТЬ Свободи набирає обертів, а комусь це гірше сметі....і знову "ФСЬО ПҐОПАЛО"rofl


Історія жінок в Росії

sila У США в продаж надійшла книга "Історія жінок в Росії: з найдавніших часів до сьогоднішнього дня"

Автором книги виступив професор історії університету Акрона в штаті Огайо Барбара Еван Клеменс.

  Клеменс вважають експертом в дослідженнях, пов'язаних з роллю жінок у СРСР. Попередня її книга називалася "Дочки революції: історія жінок в СРСР".

Обкладинка нової книги  Барбари Еван Клеменс має такий вигляд! 

Всі ці ЖІНОЧКИ, що розміщені на обкладинці, відіграли ВАЖЛИВУ суперпозитивну роль у ПІДСИЛЕННІ ВАГИ  Росії не світовому рівні!

Гадаю, Росія просто зобов"язана поставити у МАЦКОВІЇ біля Кремля кожній з них ПАМ"ЯТНИК.rofl

Пришестя?

Олександр Турчинов видав новий роман - "Пришестя"..

Фабула роману розгортається в наші дні. У всьому світі, і в Україні в тому числі, наростає хвиля громадських і природних катаклізмів. Причину незабаром виявляють вчені: наша галактика поглинається "чорною дірою" космосу. І за всіма викладкам астрономів, Кінець світу настане в самий найближчий час. Кожен зустрічає цю звістку по-своєму. Невідома секта здійснює найжорстокіші і страшні злочини. Обивателі і бізнесмени думають, як заробити трохи грошей. Праведники - про спасіння душі. А лідери української опозиції думають, що врятувати Україну в умовах поліцейської диктатури і повної маргіналізації опозиційних партій може тільки тероризм. Захід припинив підтримку української демократії, на акції протесту ходить жалюгідна купка ентузіастів, суспільство байдуже, а лідер опозиції Ольга Володимирівна Вероніна знаходиться в Лук'янівській в'язниці, звідки її ніхто не випустить.

Тому опозиціонери готують замах на Президента України. Образ якого, скажімо так, виписаний вельми пізнавано ... І ось беззаконня в країні наростає. Каталізатором потрясінь став новий штам грипу, який являє собою смертельно небезпечну і швидко поширювану інфекцію, з гарантованим летальним результатом.

Бюрократичний режим України розвалюється, нездатний впоратися з епідемією, яка лютує по всьому світу. На перший погляд, все нові і нові страшні епідемії здаються змовою фармацевтичних компаній, але насправді - це ключ до світового панування.

І ось настає день Х. На Президента України скоєно замах - його машину розстрілюють з ґранатомета. Президент важко поранений ... Але тут і з'ясовується, що лідери опозиції жорстоко прорахувалися, намагаючись зупинити свавілля свавіллям. Лідери опозиції заарештовані. Ще живого президента добивають прямо на лікарняному ліжку його найближчі соратники! Спроба опозиції шляхом вбивства привнести в Україні демократичні цінності, провалюється. Зло породжує ще більше зло. Опозиція заборонена, а до влади, користуючись смутою, приходить таємна організація "Діти Люцифера".

Попередні два романи Турчинова "Ілюзія страху" і "Таємна вечеря" були не легкі для прочитання - це були, швидше, книги-проповіді, де сюжет був вторинний, а на першому місці була філософія автора про життя і про Бога.

Тираж "Пришестя" - 7770 примірників.

Найбільше  запитань у мене викликає таємна організація "Діти Люцифера". Що мала наувазі під цією організацією ХВОРА уява автора? 

А судячи із "перспективного" сценарію розвитку подій Ольгу Володимирівну Вероніну опозиція звільняти не збирається. Вона готує масові теракти....СУПЕР! devil

До речі. А книжечка то написана на "ҐУССКОМ ЯЗІКЄ"

Я живу у центрі Европи, а ТИ???

Хочете побувати у центрі Європи? Тоді Вам обов’язково слід відвідати Закарпаття.

У селі Ділове, де розташований географічний центр Європи 1887 року було встановлено кам'яний стовпчик, на якому латиною написали: «Locus Perennis Dilicentissime cum libella librationis quae est in Austria et Hungaria confectacum mensura gradum meridionalium et paralleloumierum Europeum. MD CCC LXXXVII» — що в перекладі означає «Постійне, точне, вічне місце. Дуже точно, зі спеціальним приладом, виготовленим в Австро-Угорщині, за шкалою меридіанів та паралелей, встановлений центр Європи. Рік 1887». 

А тепер для тих, хто ще не визначився до якого "союзу" Европейського чи митного нам долучитися.

Це звичайні будиночки звичайних Европейських сіл (різних країн)

Будиночок у Болгарії

Будиночок у Чехії

...в Німеччині

в Австрії.

А це будиночки в нашій рідненькій Україні: 

А ось ця "КРАСА" належить "старшОму братану", расЄйской пЄдєрації ( середньостатистичне рАсЄйське село)!!!

Підмосковна дЄрЄвня:

Ви ще БАЖАЄТЕ до РАЮ у Митному сАюзі? Тоді Азіров прийде по Вас!

Тушкам - економічний бойкот!!!

У Кіровограді учасники протестної ходи проти депутатів-зрадників повісили на дверях офісу народних депутатів Олександра і Андрія Табалова курячі тушки, повідомляє УНІАН.

Згідно з повідомленням, в ході взяли участь близько 150 осіб.

 "Опівдні група протестуючих під прапорами" Свободи "та УДАРу рушила центральними вулицями міста від пам'ятника Янгелу-охоронцю. На вулиці Тімірязєва протестуючі зупинилися біля офісу підприємства" Формула смаку ", яке належить новообраним народним депутатам Андрію і Олександру Табаловим, які відмовилися вступити в парламентську фракцію  "Батьківщина", - йдеться в повідомленні.

 Під час нетривалого пікету протестуючі скандували "Ганьба тушкам-Табаловим!" і повісили на дверях будівлі курячі тушки, пише УНІАН.

Марш протесту закінчився мітингом біля пам'ятника Богдану Хмельницькому на площі ім. Хмельницького.

 Як наголошується в повідомленні, учасники ходи розгорнули плакати з написами "Табалов = Шаталов", "Табалов - стріляйся!", "Формула смаку", "Волошкове поле", Первомайський молококонсервний завод "належать Табаловим. Жодної копійкі зрадникам!".

 "Якщо Табалови мають честь і гідність, то в даній ситуації вони повинні або скласти депутатські повноваження, або стрілятися", - сказав під час виступу перед учасниками акції голова обласної організації ВО "Свобода" Олександр Ромащенко.

 В.о. голови виконкому обласної організації політичної партії "УДАР" Костянтин Поляков закликав кіровоградців оголосити Табаловим економічний бойкот - не купувати продукцію їхніх підприємств.

Пропоную ПІДТРИМАТИ акцію!!!

Представники ГО "Батьківщина" не брали участі в акції

Ех, Европо!

Реакція світових організацій українців, які звернулися до Президента Європарламенту Мартіна Шульца із вимогою відкликати ганебний пункт № 8 Резолюції Європарламенту щодо "Свободи". Зокрема, листи до Європарламенту надіслали Голова Світової конференції українських державницьких організацій (СКУДО) Аскольд Лозинський; 16 громадських організацій українців, що проживають у Португалії, Іспанії, Італії, Греції, Чехії та Німеччині; низка громадських активістів та організацій, що об'єднують українську спільноту в Іспанії. Показово, що саме ці люди нині розбудовують європейський добробут. Тож, звертаються до Мартіна Шульца не лише як українці, не лише як виборці ВО "Свобода", а як частина спільноти Євросоюзу.

"Ми, представники великої європейської нації – української – яку навіть президент США Білл Клінтон назвав однією із найстаріших у світі під час зустрічі з президентом України Леонідом Кучмою 1994 року, глибоко обурені закликом Європарламенту до про-демократичних сил у новообраній Верховній Раді України не співпрацювати зі Всеукраїнським об'єднанням "Свобода".

Нагадуємо вам, пані і панове євродепутати, що націоналістична партія "Свобода" саме у закордонному окрузі під час виборів до Верховної Ради України 28 жовтня 2012 року отримала найбільше голосів виборців – 23,63% від загальної кількості, а в демократичних країнах Старої Європи і Америки цей показник перевершив 50% голосів на користь націоналістів. Зокрема, на виборчій дільниці в Мадриді (Іспанія), де ми легально проживаємо і працюємо протягом тривалого часу, заробляючи на хліб щоденний для себе і своїх рідних в Україні, яка потерпає від жахливої економічної та нестабільної політичної ситуації, за Всеукраїнське об'єднання "Свобода" віддали свої голоси понад 55,64% виборців. Як свідчать вищенаведені цифри, "...зростанням націоналістичних настроїв...", яке вас так непокоїть, найбільше охоплена українська еміграція у країнах Євросоюзу, що ви його, а значить і нас як платників податків, частину з яких уряди вказаних країн перераховують також на ваше утримання, представляєте на світовому рівні.

Очевидно, причина такої популярності ВО "Свобода" криється в тому, що виборці за кордоном добре усвідомили – лише реалізація програмних цілей націоналістів зможе наблизити обезкровлену десятиліттями панування комуністичного режиму і доведену до крайнього зубожіння та морального занепаду внаслідок антидержавної політики нинішньої українофобської влади нашу вітчизну до європейського рівня, а також створити умови для нашого повернення в Україну. Невже ви проти цього?!

Також нагадуємо вам, панове прогресивні соціалісти, що демократичні сили в Україні, напевно, краще від вас орієнтуються, з якими політичними партіями їм доцільно співпрацювати в парламенті заради майбутнього нашої держави. Про це свідчить заява лідера Об'єднаної опозиції "Батьківщина" Арсенія Яценюка від 13 грудня цього року у відповідь на вашу поправку.

Повідомляємо вам, пані і панове євродепутати, що вважаємо брудною провокацією нав'язування суспільству думки про расистські, антисемітські та ксенофобські погляди ВО "Свобода", яке чітко декларує: відносини між націями і державами будуються на засадах справедливості, рівноправності і взаємоповаги.

Закликаємо вас поважати вибір українців, керуватися здоровим глуздом під час ухвалення рішень і бути виваженими у заявах та резолюціях щодо України, які недруги нашої держави можуть використати для реалізації своїх імперських геополітичних намірів, що матиме трагічні наслідки не лише для України, а також для всієї Європи".

***

... "Свобода" в своїй ідеології або платформі не підтримує расистські, антисемітські чи ксенофобські погляди. "Свобода" занепокоєна добробутом українського народу, без атак або зневажливого ставлення до іншої країни, якщо вона не виступає проти ліпших інтересів українців.

Пане Президенте, ми з повагою просимо Вас переглянути необачні частини Вашої резолюції щодо України. Ми робимо це не заради українців, більшість із яких мають чисту совість, а заради справедливості та поліпшення українських відносин з Європарламентом та Євросоюзом".

Комусь кінець світу вже був, а комусь невдовзі...

Саме "правдиве"і "не заанґажоване" видання   надрукувало на своїх сторінках неймовірно "достовірну" інформацію про те, що ""Сервер сайта ВО "Свобода" находится в Москве [Фото]"" (посилання ТИСНИ)

П-О-Ч-А-Л-О-С-Я! Істерія Кремля, активація роботи спЄцслужб, МАЦковський аґітпроп.

Як їм бідним ЛЯЧНО!!!

1) "Свобода" тихенько усунула всі домашні заготовки Кремля, такі, як Україна впеРЬЙОД! Хочу поділитися шикарною фоткою із сімейного таємного архіву КоролЄвських (панів Коровіних...)

Брат і сестра Королевські. (родина графов Коровіних rofl)

Пані "ВпрЬЙОД" до пластики і політики...

2) "Свобода" показала, як має ДІЯТИ опозиція у стінах ВР і посіла місце РЕАЛЬНОЇ (не кишенькової) опозиції.

3) Лідер ВО "Свобода" Олег  Тягнибок став Особистістю року за версією журналу Корреспондент.

Паралельно з підготовкою номера на сайті новин Корреспондент.net тривало Народне голосування за Особистість року 2012. Думка інтернет-користувачів збіглася з думкою редакції - тут також перше місце посів Тягнибок, за якого проголосували 40% читачів сайту, які взяли участь в опитуванні. Чи не стало це для когось "Кінцем світу" покаже ЧАС, але ІНФОРМАЦІЙНА ІСТЕРІЯ вже почалась. 

Далі буде ще цікавіше!

СВОБОДУ не спинити!!! + 10 % після виборів.




7%, 3 голоси

76%, 34 голоси

4%, 2 голоси

4%, 2 голоси

9%, 4 голоси
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.